ЯД Опубліковано: 14 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня Все никак не мог найти людей на покраску (за вменяемые деньги) и решил покрасить самому. Изначально думал валиком. Но вспомнил, что где то был у меня "выграшный" краскопульт, китайский блек енд Декер. Решил испробовать на покраске мансардного этажа. В результате есть нюансы, но не заметные, если не знать) Мобилка вообще не может нормально цвет споймать. Это "теплый белый" с очень лёгким оттенком зеленого) 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 14 вересня Поділитись Опубліковано: 14 вересня 40 минут назад, ЯД сказал: краскопульт, китайский блек енд Декер. Решил испробовать на покраске мансардного этажа. Краскопультом можна нанести тільки перший слой, а фінішний все одно треба робити валиком та кистью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня (змінено) 17 хвилин тому, lastandr сказав: Краскопультом можна нанести тільки перший слой, а фінішний все одно треба робити валиком та кистью. Ну не знаю, поверхность получилась ровная и равномерная. 2 слоя все перекрыло, третий добавил потому, что куча краски) (взял по среднему расходу с описания, а получилось по минимуму) Я по ней валиком точно не буду катать Змінено 14 вересня користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 14 вересня Поділитись Опубліковано: 14 вересня 38 минут назад, ЯД сказал: по ней валиком точно не буду катать 39 минут назад, ЯД сказал: по ней валиком точно не буду катать Ну, головне, шо вам все подобається... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня Да, з виконавцями зараз велика проблема. Ті що є ціни гнуть величезні. Тож і виходить що дешевше і якісніше зробити самому. Але звісно довше. Але якщо не є проблеми поспішати, то це і не проблема 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Наконец то забор начал быть похожим на забор. Всего чуть больше года ушло))) + Плиточник начинает с плиткой в су 2 этажа. Змінено 20 годин тому користувачем ЯД 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 часов назад, ЯД сказал: Оба-на, чья "инсигния" рестайловая на фото?😆 . Братец-опелевод нарисовался? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Оба-на, чья "инсигния" рестайловая на фото?😆 . Братец-опелевод нарисовался? Соседская)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 годин тому, ЯД сказав: Наконец то забор начал быть похожим на забор. Всего чуть больше года ушло))) А яка технологія. Я так розумію це блоки з незнімної опалубки ? Всередину бетон заливаєте ? Перев`язку стовпчиків з блоків зі стінами з блоків , робите ? Подальше оздоблення цих блоків буде і якщо буде то яке ? Як буде організований стик бетону фундамента та блоків паркану , чому не відділили цих два елемента металевим або бетонним капельником ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, andrey_ka сказав: А яка технологія. Я так розумію це блоки з незнімної опалубки ? Всередину бетон заливаєте ? Перев`язку стовпчиків з блоків зі стінами з блоків , робите ? Подальше оздоблення цих блоків буде і якщо буде то яке ? Як буде організований стик бетону фундамента та блоків паркану , чому не відділили цих два елемента металевим або бетонним капельником ? То блоки заборные декоративные от мандарина. Но в принципе та же тема, что и опалубка, только "красиво"). Заявляют М200 В середину будет залит бетон Перевязку столб- пролет блоками - нет, но из пролета арматура заходит в столбик. Оздоблення - нет, это уже типа чистовой блок. Те кто делают, говорят, что покрыть каким то пу лаком и пр, будет хорошо. Еще не изучал тему. А фундамент - первый ряд на раствор с гидрофобной добавкой, фундамент по ширине такой же как блок, выставляли так, чтобы небыло зубов. Мелки наплывы, или если где фундамент немного шире- уберут/собьют. Но вроде таких мест небыло замечено. На пролетах сверху будет капельник из металла. Апд. Блоки на столбиках между собой внутри соединены арматурой - скобой, так как нет перевязки (я не хотел швов на внешних сторонах) Змінено 5 годин тому користувачем ЯД 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, ЯД сказав: Оздоблення - нет, это уже типа чистовой блок. Те кто делают, говорят, что покрыть каким то пу лаком и пр, будет хорошо. Еще не изучал тему. ІМХО. Якщо це вже на чисто , то варто було б знімати фаску , виглаядало б красивіше. Щось на кшталт такого: 9 хвилин тому, ЯД сказав: Перевязку столб- пролет блоками - нет, но из пролета арматура заходит в столбик. Бачу на фото , там де має лежати арматура (прорізи посередині блоків) її немає. Чи просто ще не поклали ? Кожен ряд окремо заливаєте чи потім все разом ? 14 хвилин тому, ЯД сказав: А фундамент - первый ряд на раствор с гидрофобной добавкой, фундамент по ширине такой же как блок, выставляли так, чтобы небыло зубов. Мелки наплывы, или если где фундамент немного шире- уберут/собьют. Но вроде таких мест небыло замечено. Я не про гідроізоляцію - це зрозуміло. Я про естетику. Це коли сам паркан відділений від фундамента капельником. Який виконує і естетичну функцію і захисну. Приблизно ось так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 28 хвилин тому, andrey_ka сказав: Бачу на фото , там де має лежати арматура (прорізи посередині блоків) її немає. Чи просто ще не поклали ? Кожен ряд окремо заливаєте чи потім все разом ? Да, там ще не поклали, заливати будуть все разом. 30 хвилин тому, andrey_ka сказав: Я про естетику. Це коли сам паркан відділений від фундамента капельником. Який виконує і естетичну функцію і захисну. Не, не буде. Я думав про це, але вирішив без такого капельника. В основному через відсутність вибору кольору. Як воно у готовому вигляді буде - подивимось) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 38 хвилин тому, andrey_ka сказав: ІМХО. Якщо це вже на чисто , то варто було б знімати фаску , виглаядало б красивіше. Щось на кшталт такого: Бачу на фото , там де має лежати арматура (прорізи посередині блоків) її немає. Чи просто ще не поклали ? Кожен ряд окремо заливаєте чи потім все разом ? Я не про гідроізоляцію - це зрозуміло. Я про естетику. Це коли сам паркан відділений від фундамента капельником. Який виконує і естетичну функцію і захисну. Приблизно ось так: На фото крапельник - свою задачу не сильно вирішив ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 хвилин тому, Андрій Миколайович сказав: На фото крапельник - свою задачу не сильно вирішив ) Не зрозумів про що ви ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, ЯД сказав: Да, там ще не поклали, заливати будуть все разом. Не більше трьох рядів , якщо буде більше то можуть бути пустоти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 3 години тому, andrey_ka сказав: Не більше трьох рядів , якщо буде більше то можуть бути пустоти. Пролеты - 3 ряда (выше будет металл), для столбов есть вибратор) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз