МаТраС Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 години тому, #roofinspector сказав: Ключевое "наблюдал" 1. В Украине торчки имеют привычку вести максимально скрытный образ жизни по причине того что менты, подростки и просто всякое бычьё любит "повеселиться" и потренировать свои боевые навыки, избивая безобидных бомжей и прочих маргиналов. В Канаде какого нет т.к. тут любой человек - это человек, пусть даже не комфортный для большинства. 2. В Канаде торчки сбиваются в группы и живут в даунтаунах. А в Украине они равномерно "размазаны" по всему пространству. В моём киевском 40ка квартирном доме жило 2 нарика и 3 белочных алкаша. Один из которых суецидальник... В Симферополе на улице из 50 частных домов я припомню с 5-6 подзаборных алкашей. И это всё была норма. У меня нет цифр, но я точно уверен что в Украине наркоманов больше, в % от всего населения. В Канаде же сейчас я за 2+ года ни разу не видел на своей улице даже пошатываегося пьяницу. О наркоманах и речи нет. Велосипеды паркуются у дома без замков, входные двери наполовину стеклянные, бэкъярд не замыкается на замок. Просто я не выбирал жить в Даунтауне а живу в приятном одноэтажном нейбоурхуде, коих тут подавляющее большинство. Про своє житло мрієте ? Скільки треба грошей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 1 година тому, irina1969 сказав: Це по наркотиках пристойні люди дають посилання на підтвердження наданої інформації ourworldindata.org/grapher/share-with-drug-use-disorders?tab=table Змінено 7 травня користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 9 хвилин тому, outdoor24 сказав: пристойні люди дають посилання на підтвердження наданої інформації Шановний, я таке саме бидло що і Ви 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 22 хвилини тому, irina1969 сказав: Шановний не шановна, не буду сперечатися щодо вашого рівня бидляцтва, але прошу утриматися від публічних образ користувачів форуму. чи це вже корона надавила? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 10 хвилин тому, outdoor24 сказав: не шановна, не буду сперечатися щодо вашого рівня бидляцтва, але прошу утриматися від публічних образ користувачів форуму. чи це вже корона надавила? якщо я Вам відповім у Вашому дусі, то Ви ще пару скарг накатаєте, так що я утримаюсь...і Вам не хворати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 хвилини тому, irina1969 сказав: Ви ще пару скарг накатаєте обов'язково, у випадку порушень правил форуму, щоб ви і не сумнівалися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Логічний ланцюжок Сміх продовжує життя (Вам смішно від моєї відповіді ) життя продовжено, Ірина додала ще один камінець в торбу добрих справ, а Ви скаргу ? Чи Вам смішно, що ПФ " порушені" ? Якось воно дивно 🙄 то все бурі, мабуть 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: обов'язково, у випадку порушень правил форуму, щоб ви і не сумнівалися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 07.05.2025 в 17:42, irina1969 сказав: 1. Іран, 2 Великобританія, 3.Франція, 4. Словаччина, 5.росія, 6. Афганістан, 7.США, 8. Бразілія, 9.Мексика, 10. Канада ( от і живіть з цим)... Це по наркотиках Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 13:06 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:06 www.instagram.com/reel/DKhJenaoJg6/?igsh=djhjemliNWZscXBh Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В суботу в 14:31 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:31 1 година тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reel/DKhJenaoJg6/?igsh=djhjemliNWZscXBh При грошах/доходах жити добре скрізь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 14:47 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:47 15 хвилин тому, XL.pro сказав: При грошах/доходах жити добре скрізь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 16:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:51 2 години тому, XL.pro сказав: При грошах/доходах жити добре скрізь Я б так не сказав, але комусь і на Таїті норм. Для тих, кому спілкування з розумними людьми не грає ролі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 17:03 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:03 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Для тих, кому спілкування з розумними людьми не грає ролі. Яким чином це стосується місця перебування? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 17:06 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:06 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Яким чином це стосується місця перебування? Інтернет - це харашо, але пива в пабі з розумними людьми через нього не випить:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 17:08 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:08 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Інтернет - це харашо, але пива в пабі з розумними людьми через нього не випить:) Я з родичами не спілкуюся бо вони не спілкуються з тими хто бідніші за них, а я з тими хто бідніший за мене 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В неділю в 18:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:08 В 19.07.2025 в 13:06, Dmitriy_S сказал: пива в пабі з розумними людьми через нього не випить:) тоді ідеальна прохфесія це бармен на Карибському пляжі.... 🙄🤪 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 19.07.2025 в 17:31, XL.pro сказав: При грошах/доходах жити добре скрізь Але набагато краще жити там, де сонце, море, тепло, фрукти, позитивні люди і немає війни. 19.07.2025 в 20:06, Dmitriy_S сказав: пива в пабі з розумними людьми через нього не випить:) Навряд чи можна назвати розумними людей, які запивають фітоестрогени ракетним паливом. Змінено 19 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз