МаТраС Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 години тому, #roofinspector сказав: Ключевое "наблюдал" 1. В Украине торчки имеют привычку вести максимально скрытный образ жизни по причине того что менты, подростки и просто всякое бычьё любит "повеселиться" и потренировать свои боевые навыки, избивая безобидных бомжей и прочих маргиналов. В Канаде какого нет т.к. тут любой человек - это человек, пусть даже не комфортный для большинства. 2. В Канаде торчки сбиваются в группы и живут в даунтаунах. А в Украине они равномерно "размазаны" по всему пространству. В моём киевском 40ка квартирном доме жило 2 нарика и 3 белочных алкаша. Один из которых суецидальник... В Симферополе на улице из 50 частных домов я припомню с 5-6 подзаборных алкашей. И это всё была норма. У меня нет цифр, но я точно уверен что в Украине наркоманов больше, в % от всего населения. В Канаде же сейчас я за 2+ года ни разу не видел на своей улице даже пошатываегося пьяницу. О наркоманах и речи нет. Велосипеды паркуются у дома без замков, входные двери наполовину стеклянные, бэкъярд не замыкается на замок. Просто я не выбирал жить в Даунтауне а живу в приятном одноэтажном нейбоурхуде, коих тут подавляющее большинство. Про своє житло мрієте ? Скільки треба грошей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня (змінено) 1 година тому, irina1969 сказав: Це по наркотиках пристойні люди дають посилання на підтвердження наданої інформації ourworldindata.org/grapher/share-with-drug-use-disorders?tab=table Змінено 7 травня користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 9 хвилин тому, outdoor24 сказав: пристойні люди дають посилання на підтвердження наданої інформації Шановний, я таке саме бидло що і Ви 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 22 хвилини тому, irina1969 сказав: Шановний не шановна, не буду сперечатися щодо вашого рівня бидляцтва, але прошу утриматися від публічних образ користувачів форуму. чи це вже корона надавила? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 10 хвилин тому, outdoor24 сказав: не шановна, не буду сперечатися щодо вашого рівня бидляцтва, але прошу утриматися від публічних образ користувачів форуму. чи це вже корона надавила? якщо я Вам відповім у Вашому дусі, то Ви ще пару скарг накатаєте, так що я утримаюсь...і Вам не хворати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 2 хвилини тому, irina1969 сказав: Ви ще пару скарг накатаєте обов'язково, у випадку порушень правил форуму, щоб ви і не сумнівалися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Логічний ланцюжок Сміх продовжує життя (Вам смішно від моєї відповіді ) життя продовжено, Ірина додала ще один камінець в торбу добрих справ, а Ви скаргу ? Чи Вам смішно, що ПФ " порушені" ? Якось воно дивно 🙄 то все бурі, мабуть 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: обов'язково, у випадку порушень правил форуму, щоб ви і не сумнівалися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз