Falwar Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому На додачу ще й вирішив розрівняти невелику територію між будинком і парканом сусіда, куди було висаджено ще одну лохину Гурон та кущ смородини (сорт, по правді, не знаю). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, Falwar сказал: Посадка винуватиці спонтанних дій - ще той квест. 1) Ям в рівень накопай (D=80, H=40-45) 2) Заготуй в лісі перепрівший хвойний опад, щоб розмішати з кислим торфом для субстрату: 3) Засип ями, посади і замульчуй хвоєю: В результаті було висаджено 4 сорти: Патріот, Нельсон, Дюк та Блю кроп. З тими всіма танцями з бубном в мене половина кущів лохини не пережила й двох років... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому А взагалі відпустка пройшла чудово. Радий тому, що роботи на ділянці почалися вже, а не на весні 2026, як планувалося раніше. В перервах між роботою була риболовля, де з берега впіймав свого першого судака 450 грам: Та вирізання гарбузів з дітьми на Хелоуін: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому А ще сьогодні доставили блоки на фасадний паркан, то ж сподіваюся, що його встановлення разом в воротами та хвірткою буде чудовим закінченням сезону 2025. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) В цілому перша спроба тривалого проживання в будику виявилася значно комфортнішою, ніж в квартирі, особливо враховуючи, що індивідуальне опалення можна запускати коли хочеш, а не мерзнути і спостерігати як лізуть грибки звідусіль, чекаючи централізованого. А мати можливість себе чимось зайяти на чистому повітрі, щоб мізки відпочили від розумової праці, - це просто прекрасно. Змінено 3 години тому користувачем Falwar 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Falwar сказав: А щоб їй не було одиноко, придбав в розпліднику ще й барбарис на грунтопокрівний ялівець: Будьте обережні, я дуже хотів Ред Рокет і довго шукав такий як бажав, але через кілька років був змушений подарувати його друзям, втім як і кортадерії. Бо красиво то воно красиво, але до певного розміру і на відповідному місці, а я посадив біля водоймочки і при цвітінні мав проблему, потім стала страждати грушка в трьох метрах від нього і не плодоносила доки не прибрав. А ще питання в тому, що воно зараза дуже колюче і чим більше ти його стрижеш тим більше колючок воно відрощує. Тобто, перш ніж посадити якусь забаганку ретельно продумайте як воно буде коли виросте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 минут назад, Фрай сказал: потім стала страждати грушка в трьох метрах від нього і не плодоносила доки не прибрав. Нічого не зрозумів, але цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 хвилин тому, Vikctor сказав: Нічого не зрозумів, але цікаво. Дуже? Цитата 17 березня 2023 Фрай писав: вона в мене не хотіла плодоносити, квітне, але без результату Аж раптом вичитав про поганий вплив, кардинально обкарнав барбарис з цього боку і, о диво, плоди зав'язались і отримав бажане. Дерева у мене ростуть тісно, всі маленької форми і дуже вразливі. ) Доречі, вони реагують на хороші або погані слова. А коли викопав то кожен рік гілки ламає від плодів, дякую тому хто підказав на можливу проблему. Доречі, тепер буду прибирати ялівець, почав годувати грушки іржею, а за це ж попереджали всі фахівці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 38 минут назад, Фрай сказал: Дуже? А коли викопав то кожен рік гілки ламає від плодів, дякую тому хто підказав на можливу проблему. Доречі, тепер буду прибирати ялівець, почав годувати грушки іржею, а за це ж попереджали всі фахівці. Якось все загадково. Я тут днями порахував - в мене вже 54 ялівця і 5 груш. Всі груші чудово плодоносять. Вказаний барбаріс теж є. 43 минуты назад, Фрай сказал: Доречі, вони реагують на хороші або погані слова. t.me/bromeeems/30030 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз