Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Освітній процес в умовах війни

Firetuf

Освітній процес в умовах війни  

43 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.
  • Опитування закрито 31.08.22 в 20:51

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, DmiVady сказав:

А чому не хочуть?
Треба поставити запитання їхнім батькам: що вони робили з 5-річного віку, коли вже починається виховання та заохочення, щоб дитина хотіла читати/вчитися/займатися самовдосконаленням?

Ремінь підбирали? :unknown:

І ще раз: для кого ви питаєте?
У вас уже дорослий хлопець, тож просто живіть з тим, що є. :pardon:

може хоч з онуками проїбати не хоче. о речі, з нього гарний дід вийде - стільки всього уміє і знає 😉

а головне - багато часу вільного з дитиною проводити

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, US7IGN сказал:

***ня

Надмірне навантаження в один день. Складання 3–4 предметів поспіль протягом кількох годин створює колосальний психологічний та фізичний тиск. Стрес стає головним чинником, що впливає на результат, а не реальні знання абітурієнта.

а працювати потім як? учбове навантаження готує до значно більшого потім. якщо ти не можеш срані тести здати, як ти жити збираєшся?

Наоборот той психологічний  тиск хоч якось компенсує низький рівень складності тих тестів.

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Наоборот той психологічний  тиск хоч якось компенсує низький рівень складності тих тестів.

Низький рівень складності тих тестів потім компенсують батьки витратами на підготовчий рік при вступі до закордонних, або на репетиторів при вступі до українських вишів 😅

Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

І ще раз: для кого ви питаєте?

Вже загубився зміст початкової думки.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, sergio сказав:

Вже не пригадую,що там було майже 20 років тому.В садку ,мабуть навчили читати.В ті роки трохи іпошив , особливо не було часу.

1 година тому, DmiVady сказав:

Ну звісно, ніхто не буде любити вашу дитину більше матері, ніж чужі дяді й тьоті за гроші :razz:

саме тому я зробив висновки що мало уваги сину приділяв і з донькою вже значно більше часу проводив

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Gonchik сказал:

Низький рівень складності тих тестів потім компенсують батьки витратами на підготовчий рік при вступі до закордонних, або на репетиторів при вступі до українських вишів 😅

Брр.То скоріш не низький рівень складності тесту,а низький рівень навчання у школах компенсують репетиторами...

Посилання на коментар

4 минуты назад, sergio сказал:

Брр.То скоріш не низький рівень складності тесту,а низький рівень навчання у школах компенсують репетиторами...

Так перше - це похідна від другого) Чи Ви думаєте, що складність тестів просто так знижують? Моя мала ті тести складає вже шість років поспіль, відколи школу закінчила. Каже, що зараз то просто якась херня для деградантів. В 20-му отримати 200-ку було реально важко. 

Посилання на коментар

5 минут назад, Gonchik сказал:

Так перше - це похідна від другого) Чи Ви думаєте, що складність тестів просто так знижують? Моя мала ті тести складає вже шість років поспіль, відколи школу закінчила. Каже, що зараз то просто якась херня для деградантів. В 20-му отримати 200-ку було реально важко. 

Я позавчора пробне  НМТ з математики за пів години на 155 балів написав, усно.Щось слабувато.Тупішаю.

Знижують,щоб не показати всю глибину дупи української освіти.

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

31 хвилину тому, US7IGN сказав:

саме тому я зробив висновки що мало уваги сину приділяв і з донькою вже значно більше часу проводив

Мабуть, мало знайдеться батьків дорослих дітей, які вважатимуть, що все зробили правильно.
Пройоби є майже в усіх, незалежно від розуму та достатку.

Раніше заможні люди наймали спеціально навчених гувернерів для виховання, а собі залишали тільки "любити та балувати".
А зараз: якщо батько не в змозі заробити більш як на одну людину, а мати виходить на роботу прямо після пологів, то отримати гідний результат майже неможливо... І вся надія, що дідусі-бабусі витягнуть найважливіші перші роки дитини.

Тож вважаю: якщо дитина вже доросла, не треба її зайобувати своїми забаганками.
Любити й допомагати, але ні в якому разі не казати і навіть не вважати, що дитина вам за це щось винна.
Якось так :pardon:

* Я колись сказав своїй доньці, що якщо вона повністю заб'є на науку та навчання і буде тільки малювати, то я не стану менше її любити та поважати.
І це справді так. :razz:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 5
Посилання на коментар

5 годин тому, XL.pro сказав:

Майже про освіту. Панове, з якого віку потрібно розвивати дитину фізично? Не спортсмена. Для 2,5 років шведська стінка зарано чи в самий раз?

Діти такого віку самі себе добряче фізично розвивають, не треба нічого поки. А умови що це не майбутній професійний спортсмен.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

займаюся на ній , турнік і все інше :-) 

3 години тому, US7IGN сказав:

у мене єврейська сім'я)))у

Якщо б від турніка була б якась користь, він би висів в оселі кожного єврея.

• Хаха 4
Посилання на коментар

читаючи інтернети....
10 років тому:
- скільки можна піддавати дітей тортурам математикою та ін, мені оно в житті ті інтеграли не потрібні, давайте рехформу та досить тортур.
a few years later:
- ой, а чого це результати падають щороку?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ozor сказав:

Якщо б від турніка була б якась користь, він би висів в оселі кожного єврея.

залежить від того що вкладаеться в слово користь?  

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Старший казав що вивчив розмовну англійську саме в іграх

Цікаво, які саме ігри, вчать мови найкраще? 

Посилання на коментар

6 часов назад, XL.pro сказал:

Майже про освіту. Панове, з якого віку потрібно розвивати дитину фізично? Не спортсмена. Для 2,5 років шведська стінка зарано чи в самий раз?

Єдиного рецепту немає, все індівідуально. В мене взагалі старший до 13 років не бажав ходити ні на який спорт окрім того що в школі. Але потім став прокидася о 5 ранку, йти в зал, вертатися до дому та о 8 йти в школу. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, ozor сказав:

не самі ігри, а спілкування з іншими під час гри. мабуть дота. під це просив купити комп з потужною відяхою та провести кращий інтернет. коли награвся продав за ті ж гроші що купували. я вважаю це гарною інвестицією.

Посилання на коментар

7 часов назад, XL.pro сказал:

Якщо одні діти хочуть отримати знання, в інші ні, в чому причина?

Ледачість, наявність іграшок (які значно цікавіші), ютубів-тіктоків (які відволікають увагу) та ін ін ін.

Посилання на коментар

7 часов назад, XL.pro сказал:

син не бажає навчатися

та ніхто не бажає. може хтось дуже працювати бажає? нє ну там я не маю на увазі щось робити задля того аби не нудьгувати, так би мовити "для душі", а ото от як працюють... людина бажає відпочивати (сюда входить широкий спектр від трахатися до подорожувати), а не от ето от усьо....

Посилання на коментар

5 часов назад, outdoor24 сказал:

Хух, хоч є ще діти, які не хочуть бути іт-шнікамі.

я намагався заохотити, але дитина робила тільки тому що я просив, без жодної цікавості, потім в них там було програмування, каже що терпіти це не може :) 

Посилання на коментар

1 година тому, ozor сказав:

Дорослі, рольові. 

Посилання на коментар

49 хвилин тому, Tochkin сказав:

я намагався заохотити, але дитина робила тільки тому що я просив, без жодної цікавості, потім в них там було програмування, каже що терпіти це не може :) 

www.instagram.com/p/DdH2xosyG3u/

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

залежить від того що вкладаеться в слово користь?  

То, що в нього вкладають євреї. 

Посилання на коментар

59 минут назад, Tochkin сказал:

А я по лурці малого Шаг 4 роки возив на інший кінець міста. Не мало грошей, а головне власного час стратив невідомо навіщо. 

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Role playing game з великою кількістю розгалужених складних діалогів з НПС.
Командні ігри, у яких важливе взаєморозуміння і багато складних речей треба доносити голосом/текстом.
Навколоігровий світ, спілкування з однодумцями, читання фанфіків тощо.
Звісно, якщо все це на потрібній дитині мові )

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...