Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Освітній процес в умовах війни

Firetuf

Освітній процес в умовах війни  

43 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.
  • Опитування закрито 31.08.22 в 20:51

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не пам'ятаю, щоб за часів СРСР у школах було можна шорти носити, окрім піонертабору. Просто однотонний костюм, а не дебільну та незручну шкільну форму, в нашій школі, дозволяли носити тільки з 9-го классу. Але СРСР був великий, було по різному, звісно.)

Зараз я у батьківському чаті трошки здивувався:

Воно звісно - дівчата у 17-ть років у топах та з зачісками "овуляція" ... то й останні, в Україні, хлопці вчитися перестануть )))

Але все одно, якось по совейскі це все ... 😉

Добре, що в моєї доньки з гумором та сарказмом все ок)

Але ж "овуляція" ніде не ділася. Дочку нині виховувати важко. Між західними і східними цінностями.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Кожний під "виховувати" думає про своє )
Психічно здорових дітей десь після 13-14 років "виховувати" то дурна справа, цим тре було займатися з 5-ти до 14-ти, й власним прикладом, а не словами ) А якщо батько лежить жирною плямою на дивані з пляшечкою "бурда міцне", й розповідає синові, як корисно займатися фізкультурою, то, можливо сина він і "переламає", загнавши "у спорт" та зробивши на все життя дитину психічним калічем, але все одно синуля буде думати: "десь ви, батько, мене найобуєте" і авторитетом для нього стане не батько, а дворові пацани.

Те ж саме і дочок стосується: якщо папа маму знайшов в сауні, і там же одружився, то тре дуже постаратися, щоб донька пішла іншою дорогою життя, тож від мам багато залежить, бо доньки з них беруть приклад та перші звички.

Але, на щастя, часто у вихованні в українських сім'ях, ще беруть участь дідусі та бабусі з обох сторін, так що не все так погано, як я намалював 😉 

Ну, і молодим батькам непогано було б вивчати інструкції з користування дітьми ) 

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Кожний під "виховувати" думає про своє )
Психічно здорових дітей десь після 13-14 років "виховувати" то дурна справа, цим тре було займатися з 5-ти до 14-ти, й власним прикладом, а не словами )

Стосовно дочки. Власним прикладом кого? 

До 5-14 дочку має виховувати мама чи тато, на вашу думку?

Посилання на коментар

упс

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

До 5-14 дочку має виховувати мама чи тато, на вашу думку?

Мати - власним прикладом, своїм відношенням до батька і настановами, батько - своїм відношенням до матері (не важливо - разом живуть батьки, чи ні), діди з бабками - казками, балуванням та настановами. На одну настанову не забувати сказати донці 5-10 разів яка вона гарна і як ви її любите). Важливо, щоб донька розуміла, що батько за неї загризе й тигра, й шкільну вчительку (пох на "справедливість" - спершу захист, а розбираємося після). Якщо до 14 батьки не стали з дітьми старшими друзями, якім діти довіряють і бачать захист, то далі буде дуже складно.

Після 14-ти не виховують, а настанови(за можливостю) та поради тільки коли дитина просить вас, а не ви лізете непрошеними.

Це коротко.

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Мати - власним прикладом, своїм відношенням до батька і настановами, батько - своїм відношенням до матері (не важливо - разом живуть батьки, чи ні), діди з бабками - казками, балуванням та настановами. На одну настанову не забувати сказати донці 5-10 разів яка вона гарна і як ви її любите). Важливо, щоб донька розуміла, що батько за неї загризе й тигра, й шкільну вчительку (пох на "справедливість" - спершу захист, а розбираємося після). Якщо до 14 батьки не стали з дітьми старшими друзями, якім діти довіряють і бачать захист, то далі буде дуже складно.

Після 14-ти не виховують, а настанови(за можливостю) та поради тільки коли дитина просить вас, а не ви лізете непрошеними.

Це коротко.

А в скільки років дочка має виходити заміж?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

А в скільки років дочка має виходити заміж?

Я хз ... я про це не думаю ) біологічно до 25-ти було б норм, але то таке. 

Тут більш питання "за кого" ) бо якийсь обсос, хоч і з бородою та татушками, та з м'язами зі спортзалу, то не факт, що буде "чоловічої статі", у моєму розумінні) але обирати то буде вона ))) я не полізу з критикою, звісно якщо не зовсім все погано буде (алкаш/нарк/лудоман тощо).

Шлюбів, як в давнину, коли підбирали нареченого, зараз нема, тож не знаю, як воно буде ...

З донькою про шлюб не розмовляємо, а про стосунки між полами, та про чоловіків багато пояснив 😉 ну, і ще вона за обраною спеціальністю розуміє про гормони, та їх вплив на поведінку, значно більше за багатьох дорослих ) 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я хз ... я про це не думаю ) біологічно до 25-ти було б норм, але то таке. 

Тут більш питання "за кого" ) бо якийсь обсос, хоч і з бородою та татушками, та з м'язами зі спортзалу, то не факт, що буде "чоловічої статі", у моєму розумінні) але обирати то буде вона ))) я не полізу з критикою, звісно якщо не зовсім все погано буде (алкаш/нарк/лудоман тощо).

Шлюбів, як в давнину, коли підбирали нареченого, зараз нема, тож не знаю, як воно буде ...

З донькою про шлюб не розмовляємо, а про стосунки між полами, та про чоловіків багато пояснив 😉 ну, і ще вона за обраною спеціальністю розуміє про гормони, та їх вплив на поведінку, значно більше за багатьох дорослих ) 

Що саме пояснили?:)

А чи не даремно відмовилися від шлюбів за згодою батьків?

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Що саме пояснили?:)

photo_2025-07-26_16-48-23.thumb.jpg.00382bfb804a7a912af627111c672e03.jpg

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

А чи не даремно відмовилися від шлюбів за згодою батьків?

На мій погляд - даремно цю традицію було похерено. 
Але то вже як є, від мого відношення до цього вже нічого не залежить)

Надія на prefrontal cortex дитини )))

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

photo_2025-07-26_16-48-23.thumb.jpg.00382bfb804a7a912af627111c672e03.jpg

На мій погляд - даремно цю традицію було похерено. 
Але то вже як є, від мого відношення до цього вже нічого не залежить)

Надія на prefrontal cortex дитини )))

В період статевого дозрівання prefrontal cortex вимикається. Інакше люди б не розмножалися:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Dmitriy_S сказав:

В період статевого дозрівання prefrontal cortex вимикається. Інакше люди б не розмножалися:)

Ну от Ви явно зневажливо ставитесь до баб. А як у вас це спвіпдадає до такої істоти, як ваша дочка?

Посилання на коментар

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Слава Ісу, що діти в школі вже відучилися:)))

Посилання на коментар

12 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Слава Ісу, що діти в школі вже відучилися:)))

Аналогічно. 

Хоча в ВУЗах теж срака нормальна. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...