МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 30 хвилин тому, Sерджио сказав: Все норм. Грунтанув клеєм, бо адгезія вже бази до вати буде краще. Ну й на грунтуючому шарі видно баги вати (десь там розпушилася) - відповідно дуже легко їх усунути. А посилання на фб це що? Там на котика з песиком кидає )))) )) не той ролик проїхали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 21 хвилину тому, Sерджио сказав: Грунтанув клеєм, бо адгезія вже бази до вати буде краще. Та невже ! Вата має волокна і втираючи клей в ці волокна ви чудово зчеплюєте клей з ватою. А от втерти наступний основний шар клею в цю шкірку ви вже не зможете і адгезія клею до шкірки з клею буде завжди гірша а не краща. ПС.. І як завжди , спочатку робим а потім питаєм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 часа назад, andrey_ka сказал: Та невже ! Вата має волокна і втираючи клей в ці волокна ви чудово зчеплюєте клей з ватою. А от втерти наступний основний шар клею в цю шкірку ви вже не зможете і адгезія клею до шкірки з клею буде завжди гірша а не краща. ПС.. І як завжди , спочатку робим а потім питаєм. Я сперечатися не буду, бо бачив і так і так. І стоїть і те і те. Крім того, утеплення площею 190 метрів я робив один. Бригад зараз із зрозумілих причин немає, а ті, що - луплять ціну в два хвоста. Отож я фізично не встигаю виконати під сітку. Але чому клей на клей гірше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 година тому, Sерджио сказав: Але чому клей на клей гірше? Із за гладкості основи існує ризик відшарування. А тим більше це фасад та ще й такий тоненький шар , який занадто швидко сохне. Коротше , варто було залишити вату як є. Нічого з нею за сезон не сталося б , головне щоб за шиворот не затікало. ІМХО. Я б перед нанесенням гідроармувального шару наніс би на таку основу якийсь кварцгрунт. 1 година тому, Sерджио сказав: Крім того, утеплення площею 190 метрів я робив один. Да... , співчуваю. Робити одному фасад , це квест ще той. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 4 часа назад, andrey_ka сказал: Із за гладкості основи існує ризик відшарування Яка ще гладкість? 🤦 Ви хоч бачили поверхню клею після нанесення? Це ж не моноліт після нової опалубки. Відпасти може лише якщо галімий клей з гімняним цементом та компонентами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 годину тому, #roofinspector сказав: Яка ще гладкість? 🤦 Ви хоч бачили поверхню клею після нанесення? Це ж не моноліт після нової опалубки. Відпасти може лише якщо галімий клей з гімняним цементом та компонентами да Андрія понесло щось з тою гладкістю) по минулим тeмам гладкості.цe нe правильно, алe порушував я і по гладких повeрхнях. гіпсовою і по мeталу і по бeтону.. правда, втирав пeрших шар. потім штукатурив. всe норм...(так робить нe трeба!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 годин тому, #roofinspector сказав: Ви хоч бачили поверхню клею після нанесення? Так , я чудово розумію як виглаядає клей після нанесення та заглажування його металевою гладилкою. А ви , я так розумію , шпатель ніколи в руках не тримали. От саме зараз займаюсь нанесенням гідрозахисного шару на вату. 5 годин тому, #roofinspector сказав: Відпасти може лише якщо галімий клей з гімняним цементом та компонентами Точно ? Виявляється , кварцгрунт на клей (перед улаштуванням декору чи фарби) наносять просто так , чисто щоб впарити нікому не потрібну опцію і здерти зайві кошти. Адже ми ж ніколи не будем купувати , скажімо , галімий короїд з гівняним цементом і тому ненесення кварцгрунту абслютно необгрунтовано , ну якщо слідувати вашій логіці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 27 хвилин тому, andrey_ka сказав: Так , я чудово розумію як виглаядає клей після нанесення та заглажування його металевою гладилкою. А ви , я так розумію , шпатель ніколи в руках не тримали. От саме зараз займаюсь нанесенням гідрозахисного шару на вату. Точно ? Виявляється , кварцгрунт на клей (перед улаштуванням декору чи фарби) наносять просто так , чисто щоб впарити нікому не потрібну опцію і здерти зайві кошти. Адже ми ж ніколи не будем купувати , скажімо , галімий короїд з гівняним цементом і тому ненесення кварцгрунту абслютно необгрунтовано , ну якщо слідувати вашій логіці. Андрй, Руфінспектор побачив фасадів побільше нашого. Діло в тому,що таке збочення,як глянцювання чорнової штукатурки можна побачити одне на 10 000. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Андрію, пара моментів по затягуванню клею. Перше - це те, що я чітко бачу, де та вата скошлачена. А такі ділянки є, на жаль на будь якій ваті. І роблячи базу це вже не виправиш. Можна, але вже складніше. І другий момент. Ми з Вами чудово розуміємо, що утеплення наодинці - ну такойє. В ідеалі на ту площу, що я озвучив - тре 4 особи. Мінімум три. Двоє - вже замало. Але свого часу мене поставили перед фактом. Тому я вимушений був зробити це сам. Відповідно, час переходу від однієї стадії технологічного процесу до іншої - кратно збільшується. От ці фактори й спонукали мене затягнути всю вату грунтуючим шаром. Утім, кажу ж - бачив і так як я і так, як Ви. Стоїть і не бухтить і те і те. Змінено 5 годин тому користувачем Sерджио 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Sерджио сказав: Ми з Вами чудово розуміємо, що утеплення наодинці - ну такойє. В ідеалі на ту площу, що я озвучив - тре 4 особи. Мінімум три. Двоє - вже замало. Я б так не сказав , двоє цілком прийнятно. Одному складно але можливо якщо виробити правильний алгоритм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, andrey_ka сказал: Я б так не сказав , двоє цілком прийнятно. Одному складно але можливо якщо виробити правильний алгоритм. Ну, от я один і зробив. З Вами згоден, але питання часу - от і все. На фото - супер. Гарно дуже виходить. Тож успіхів! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз