US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2024 35 хвилин тому, Zuzibaka сказав: Та вже ж давайте тоді десь в іншому місці, де не грунтівка і ями ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2024 (змінено) 7 годин тому, Zuzibaka сказав: Цитата …давай разом покаємось там?) Та вже ж давайте тоді десь в іншому місці, де не грунтівка і ями ) Зазвичай каятись ходять до церкви чи синагоги? ) Змінено 12 квітня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
3613 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 В 06.04.2024 в 12:24, AndreuS сказал: Ще є на примітку ділянка в Трипіллі (але трохи непокоїть ТЕЦ і звалище), Можете не хвилюватися. Пару місяців тому ТЕЦ "виключили". Місцеві мешканці зітхнули з полегшенням, і сподіваються, що вона вже ніколи не буде забруднювати навколишнє середовище, і шкодити їхньому здоров'ю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
3613 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 В 08.01.2023 в 20:51, AndreuS сказал: Станом на зараз "прицілююсь" на три потенційні ділянки (суто по карті та олх): Розаліївка, Стави, Шубівка. Всюди старі хати (потенційне житло для будівельників), одне має вихід до води. При нагоді поїдемо дивитися. В Ставах є ділянка з прямим виходом до широкої річки , без будь яких будинків і будівель. З шикарною природою, і видом на церкву. Якщо цікаво пишіть в Л/С, я вас зведу з власником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 21 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 В якості невеличкого апдейта (для себе). Троху дивилися варіанти на місцях, більше - слідкували/слідкуємо за оголошеннями на олх. Наразі такого, щоб прям "вау, оце воно" - не знайшлося. Дивимось район Григорівка-Гусачівка за Обухів, ну і трошки села навкруги (як радили вище). Десь незручно, десь поряд з кладовищем, є ділянка, яка подобається дружині, але мені не подобається ціна і те, що вона дуже похила (незручно будуватися). Але оскільки нам не тисне, то у фоновому режимі вивчення пропозицій продовжується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 02.08.2024 в 22:55, 3613 сказав: Можете не хвилюватися. Пару місяців тому ТЕЦ "виключили". Місцеві мешканці зітхнули з полегшенням, і сподіваються, що вона вже ніколи не буде забруднювати навколишнє середовище, і шкодити їхньому здоров'ю. Що ви несете? Тец опалює все місто. Хто там з полегшенням видохнув?? Ті,хто мав мерзнути взимку чи сотні тисяч других, хто без світла взимку буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 2 часа назад, МаТраС сказал: Що ви несете? Тец опалює все місто. Хто там з полегшенням видохнув?? Ті,хто мав мерзнути взимку чи сотні тисяч других, хто без світла взимку буде? Та работает ТЭЦ, отопление дает вроде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 3 години тому, DimaF сказав: Та работает ТЭЦ, отопление дает вроде... Я ЗНАЮ. бо сто разів там бував. питання не до вас було.що той ідіот несе, що місцеві зцтхнули з полегшенням після ракетного удару,що її не запустять мов?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 26 минут назад, МаТраС сказал: удару,що її не запустять мов?? Откровенно говоря, в последние годы, ее топили каким то адским говном, и такого черного дыма я никогда не видел. Спасала только роза ветров, ветер дул через Днепр в сторону мало населенной местности. Но выработку она давало огромную конечно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 (змінено) 21 хвилину тому, DimaF сказав: Откровенно говоря, в последние годы, ее топили каким то адским говном, и такого черного дыма я никогда не видел. Спасала только роза ветров, ветер дул через Днепр в сторону мало населенной местности. Но выработку она давало огромную конечно. я бачив. місяці 3 лупило чорне-чорнійше) але не забувайте, що у війну особо харчами не перебирають. що було ,тим і топили. але ні один добро йоб з місцевий не зітхнув з полегшенням, аби вона не працювала. це можуть так скзати лиш ті,що не залежать від неї. вірніше, вони думають ,що не залежать, бо все ж пов язане Змінено 26 грудня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз