yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 1 година тому, Dmode сказав: В кого доступ вище рівня ендюзер, покажіть як виглядає інтерфейс керування та що там доступне? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 Тільки що, yur43 сказав: Як правильно сформулювати для продавця, що мені від нього потрібно щоб підвищити рівень? Зараз в мене ось такий статус. Що там у Вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 8 годин тому, yur43 сказав: гарна карта, ще б таку до вентиляції знайти Слідкуйте за темою, планую щось схоже зробити для вентиляції 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 (змінено) 29 хвилин тому, Dmode сказав: Як правильно сформулювати для продавця, що мені від нього потрібно щоб підвищити рівень? Зараз в мене ось такий статус. Що там у Вас? там має бути "інсталятор" Змінено 11 липня 2024 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 1 годину тому, Dmode сказав: Періодичне підняття напруги для вирівнювання свинцево-кислотних батарей. В мене тут (HA інтеграція) стояло понад 58В, поставив на всякий випадок 57В хоч в мене і LFP... Цей режим в мене відключено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 56 хвилин тому, Dmode сказав: У вас немає Української мови? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 4 хвилини тому, JoraBC сказав: У вас немає Української мови? Якщо є англійський інтерфейс то волію використовувати його, бо так легше сприймати інформацію та вести за потреби дискусії на профільних закордонних форумах. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 а я добив енергетиків щоб знизили напругу на трансформаторі. Зараз майже немає перевищень 255в (нижня лінія). Але і зараз вночі під 240в. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 10.07.2024 в 10:39, Dmode сказав: Тепер розумію що треба було брати Deye. SolaxPower X1 HYB-6.0-LV Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 Тільки що, yur43 сказав: SolaxPower X1 HYB-6.0-LV Кращий за Дейе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 15 хвилин тому, Dmode сказав: Кращий за Дейе? як на мене, то так. Гібридне охолодження. Панель управління вже на шось схожа. МРРТ на 550в. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 11 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 А ціна в порівнянні до Дейе? 5 хвилин тому, yur43 сказав: Гібридне охолодження. Що під ци мається на увазі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 22 хвилини тому, Dmode сказав: А ціна в порівнянні до Дейе? Що під ци мається на увазі? він має масивний радіатор, один вбудований в корпус вітряк (як в Дейе), один вітряк при потребі обдуває основний радіатор. Скарг на шум я не чув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2024 24 хвилини тому, Dmode сказав: А ціна в порівнянні до Дейе? зараз на такі питання важко відповісти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 13 годин тому, yur43 сказав: зараз на такі питання важко відповісти хотів ще щось дешевеньке взяти, замовив powrmr, так PowMr Official Store видав такий трюк Цитата The seller has shipped your package. Jul 3, 10:40 (GMT+3) Shipment canceled Jul 12, 10:29 (GMT+3) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 Тільки що, DraVVa сказав: видав такий трюк В мене теж був інвертор в дорозі на 12В, продавець два рази давав фейковий трек. По першому спочатку був "Shipment canceled", після відсутності руху по другому звернувся до підтримки і вони самі відкрили спір. Гроші повернулись. Замовив замість нього на 24В, та сама історія скоро буде тиждень як не відправляють. Схоже що буде така сама історія. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 пропаганда в Китаї ще та... Мені один продавець кожен день пише, обіцяє відправити, питає як ми живемо під обстрілами, бажає благополуччя сімї. Ще тиждень, теж буду спір відкривати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 Вчора мав задоволення спробувати роботу від інверторного генератора на 2 кВт - як і очікувалося, батарея до генератора не підмішується, інвертор транслює те що видає генератор на будинок, плюс підзаряжає батарейку. В мене генератор на 2 кВт, і коли навантаження стає більшим то спрацьовує його захист, інвертор переходить на батарею, захист вимикається, знову під'єднується генератор, і так світломузика по колу. В якийсь момент почув нездоровий звук від інвєртора, одразу вимкнув вхід від генератора, наче білий дим не встиг вийти. Тобто якщо генератор малопотужний, треба вимикати споживачів щоб зарядити батарейку, і потім працювати від батарей. Завтра хочу спробувати від звичайного неінверторного на 5 кВт, чи буде на нього матюкатися інвертор. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 2 часа назад, Dmode сказал: Замовив замість нього на 24В, та сама історія скоро буде тиждень як не відправляють. Схоже що буде така сама історія. Я щось чув про те що китайці так роблять навмисно, і воно все ж таки потім таки приїздить. Нахібо вони так роблять я не зрозумів, але про такі випадки чув неодноразово. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) Тільки що, blacktigra сказав: В мене генератор на 2 кВт, і коли навантаження стає більшим то спрацьовує його захист, інвертор переходить на батарею, захист вимикається, знову під'єднується генератор, і так світломузика по колу. Яка потужність генератора виставлена в налаштуваннях Люкса? Змінено 12 липня 2024 користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 3 минуты назад, Dmode сказал: Яка потужність генератора виставлена в налаштуваннях Люкса? 2 кВт ставив. Я думаю що якщо люкс побачить перевищення, він просто вимикає цей вхід. Але в мене раніше спрацьовував захист на вході від гени (зубр по напрузі), і я не побачив як сам інвертор на це реагує. Ще з'ясувалося що налаштування зарядки від генератора через мобільний додаток недоступні, тільки або з морди інвєртора, або через веб. Змінено 12 липня 2024 користувачем blacktigra Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 Тільки що, blacktigra сказав: 2 кВт ставив. Так може треба спробувати 1.8, 1.6 поставити, тобто знайти точку в якій люкс спрацьовуватиме раніше за захист генератора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 1 минуту назад, Dmode сказал: Так може треба спробувати 1.8, 1.6 поставити, тобто знайти точку в якій люкс спрацьовуватиме раніше за захист генератора. Зубр раніше спрацьовував через пускові струми морозилки/насоса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, blacktigra сказав: Зубр раніше спрацьовував через пускові струми морозилки/насоса. Звучить сумно. Виходить опція з окремим генераторним входом втрачає сенс. Спробуй при нагоді нагрузити понад 2кВт без пускових струмів, чи відпрацьовуватиме Люксівське обмеження потужност гени. А без зубрів не пробував? Може при пускових струмах Люкс перемикатиметься на батарею? Змінено 12 липня 2024 користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 12 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2024 Ще помітив всередині багато байпасних отворів - коли вентилятори працюють то частина повітря циркулює по колу. Не думаю що воно суттєво впливає на повітроообмін, але скотч був під рукою, і я не втримався. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз