Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Mykola2024 сказал:

додати 0,2В це не рішення проблеми це костиль(ради інтересу таки спробую), так у мене буде недозаряджена акб, а перенастроювати всі напруги щоб компенсувати це тупість, я забуду і заплутаюся, у мене RCV Time стоїть 0,2, тобто через 12хв а не годину заряд при досягненні відповідної напруги відключається ,  заряд доходить до 100% , потім повинен бути 12 годин флоат а він у нього не переходить, на 15,35 флоат працював ідеально, скіки вольт поставив стіки і тримало, бачу що 15,35 це остання адекватна прошивка походу.

Називайте це як вам до вподоби, але 0.012В на одну комірку, насправді ні на шо не впливає... Тим паче що ви один раз налаштували і нехай працює "костиль"... Як він у вас буде не дозаряджений? Я наприклад виставив заряд до 3.455 на комірку, і в мене заряджений! Хз як це працює... І доречі на 15.35 з флоат режимом теж саме "без костиля не працює"

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Владимир Гаркуша сказав:

Називайте це як вам до вподоби, але 0.012В на одну комірку, насправді ні на шо не впливає... Тим паче що ви один раз налаштували і нехай працює "костиль"... Як він у вас буде не дозаряджений? Я наприклад виставив заряд до 3.455 на комірку, і в мене заряджений! Хз як це працює... І доречі на 15.35 з флоат режимом теж саме "без костиля не працює"

мене клинануло що 0,2 на комірку а не на всю акб, тупанув, а в мене на 15,35 якраз все справно робило, дивно, виходить при прошиванні або калібрування напруги збивається або ще якась причина,

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

поясніть як таке може бути, інвертор почав підмішувати від акб при підключеній мережі, на скіки я знаю він такого в апріорі неможе, тіки від панельок, але панельки я ще не підключив. Зявляється ця фігня коли мережа пропадає а потім зявляється і інвертор тягне з акб протягом незнаю скікох хвилин і поступово знижує. походу  в інверторі в прошивці тож баг.

Відповідаю на соє ж питання , це не баг це фішка, вимикається вибором стандарту мережі на EU off grid 50Нz, а підмішує з акб EU General 50Нz/

підняв напругу в бмс на 0,2В , як і очікувалося нічого не допомогло, флоат не працює.

експорт - копия.jpg

Посилання на коментар

1 година тому, Mykola2024 сказав:

підняв напругу в бмс на 0,2В , як і очікувалося нічого не допомогло, флоат не працює.

Не треба піднімати напругу в бмс (RCV), треба привести напругу яку видає інвертор до напруги яку бачить бмс. В нашому випадку через інвертор ми відкалібрувати не можемо, але можемо через поле Calibrating Voltage у бмс. Глянье це відео - зрозумієте як працює флоат.

Змінено користувачем Dmode
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmode сказав:

Не треба піднімати напругу в бмс (RCV), треба привести напругу яку видає інвертор до напруги яку бачить бмс. В нашому випадку через інвертор ми     відкалібрувати не можемо, але можемо через поле Calibrating Voltage у бмс. Глянье це відео - зрозумієте як працює флоат. 

так я і непіднімав RCV, я калібрував +0,2В, а інвертор і так показує те саме що і бмс.

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

я калібрував +0,2В, а інвертор і так показує те саме що і бмс.

Гляньте відео. Якщо таймери не стартують то значить бмс бачить все ще іншу напругу. А без таймерів флоат не запрацює.

Посилання на коментар

у випадку люкса він бере напругу з показників бмс , тому те калібрування дурня повна , інвертор бачить рівно стіки скіки паказує бмс, якщо добавить 0,2в в бмс то ті самі 0,2в зразу добавляються на табло інвертора я вернув назад як було.

проблема вирішена, флоат неробив із за того стандарту мережі що я вибрав "EU General 50Нz", тепер на EU off grid 50Н флоат робить недає садить нище 3,4В, але в прошивці інвертора всетаки змінили алгоритм, після проходу RCV інвертор починає різко садити декількома амперами батарею живлячи одночасно навантаження від мережі і акб поки та не просяде до напруги флоата, далі перестає розряджати, раніше струм розряду був на рівн власного споживання інвертора не більше 1,5А, і я ніколи не бачив отакаго режиму як на фото коли акб і мережа одночасно живить навантаження в момент коли напруга падає з рівня RCV до RFV.

IMG_20250617_191751.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...