Makcshaposhnik Опубліковано: 15 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 Привіт всім. Що можно придумати не дорого, коли пропадає світло чи вмикають приходить смс на телефон, я читав можно розетку Wi-fI но там мені кажеться смс не приходить, тільки дивитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 На форумі є @Diver, який такі штуки робить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Makcshaposhnik Опубліковано: 15 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 Дякую, може ще хтось що знає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 Майже любий ГСМ модуль сигналізації чи сучасна централь має це я опцію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Makcshaposhnik Опубліковано: 15 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 Я розумію, но ціна сигналізації дорого. Може є якась дешева, то ще можно ставить. Я дивився розетка є, но там говорять смс не приходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 19 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2023 В 15.01.2023 в 20:04, Makcshaposhnik сказал: Привіт всім. Що можно придумати не дорого, коли пропадає світло чи вмикають приходить смс на телефон, я читав можно розетку Wi-fI но там мені кажеться смс не приходить, тільки дивитися. Підписатися на Вайбер канал Ясно. В мене було, задовбало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
пан Дора Опубліковано: 19 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2023 (змінено) У мене сигналізація Ajax, сповіщує про включення та відключення електроенергії. Як тільки ради такого сповіщення, то рішення занадто недешеве. Проте, дешевий корпоративний тариф. Іншого нажаль не знаю. Змінено 19 січня 2023 користувачем пан Дора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 в теме про генераторы человек описал такое устройство . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 Попробуйте, может подойдет svitlobot.in.ua/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orbital Опубліковано: 27 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2023 В 15.01.2023 в 20:57, Makcshaposhnik сказал: Я розумію, но ціна сигналізації дорого. Може є якась дешева, то ще можно ставить. Я дивився розетка є, но там говорять смс не приходить. Дешева це скільки по Вашому? Сигналка десь від 1000грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 28 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2023 sonoff s26 в настройках есть оповещать о пропадании из сети если ещё интересно могу проверить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз