Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: А шо там Фесенко , ничего не сказал за март 22 года, может и там была аналогичная ситуация ? Или ему " вера в три дня " не позволяет ? Тоді не було Трампа і обіцянки його "пекельних" санкцій. А зі сторони кацапії до України ситуація дійсно аналогічна - вимога капітуляції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Мені здається, що Фесенко може бути правий - Тут такое дело, что у власти оказались три долбоеба, трамп, ху%ло и винни пух. В китае судя по всему много мыльных пузырей, рашкованская экономика катится по чуть чуть вниз, а последствия политики трампа еще непонятно как вылезут для штатов. Ничего не будет имхо, опять пустой треп. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, рыбак сказав: Заведите себе бабу- забудете о политике . Однажды утром начнется война, баба уедет за границу, а вам останется политика 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Однажды утром начнется война, баба уедет за границу, а вам останется политика а баба припинить смоктати вам прутня , але продовжить дистанційно смоктати з вас гроши Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Тоді не було Трампа і обіцянки його "пекельних" санкцій. А зі сторони кацапії до України ситуація дійсно аналогічна - вимога капітуляції. Но Гетьман и ко. на это же не согласится , как и в прошлый раз ? Или выдаст как пэрэмогу ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: а баба припинить смоктати вам прутня , але продовжить дистанційно смоктати з вас гроши Жинка знает что вы тут пишите?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, DimaF сказав: что вы тут пишите?) Проверочный вопрос "Что делаИте?" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 часа назад, рыбак сказал: Карочь, поехал вчера еще в другую локацию , где до войны собирал по пол тыщ грибов , а там нет ни грибов ни грибников- находился много, но лишь 17 штук .нашел. Вопщем мой прогноз , что война до НГ закончится - в силе. ..кстати, а куда подевались все эти противники замирения , где все эти иголкины , не успевают бабло рубить ?? війна - офіційно - триває з 1169 року якими перемовами вона може закінчитися ? поцікавтеся - скільки домовленостей кацапи порушили у 2014 , 2022 .... домовленості з кацапами не варті паперу , на якому вони написані . війну припинити може лише громадянська війна всередині кацапії Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, DimaF сказал: Жинка знает что вы тут пишите?) Если бы знала, то Бездомный бы давно"покинул чат". 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 46 минут назад, DimaF сказал: Жинка знает что вы тут пишите?) а що , ви настільки під каблуком , що навіть уявити не можете , що чоловік таке писати може ? може ваша баба вам ще й не смокче ? тожі нінада заздрити Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, sergio сказал: Если бы знала, то Бездомный бы давно"покинул чат". 😺 про що б людина не писала , вона пише про себе (с) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому В 06.08.2025 в 13:37, Вячеслав63 сказал: і. А вона взяла і підписала, не читаючи - "так це ж наша міліція, хіба вони можуть щось погане зробити?" Я тим козлам зразу сказав, що вони "уху їли", але мати не захотіла судової тяганини і їзди в районний центр і згодилась на їхні умови і заплатила 1000 гривень по угоді зі слідством. Ті козли поставили галочку у розкритті "наркозлочинів". Мій бувший адвокат сказав просто - "подонки". Вот козлы )))))). А адвокат в этой истории кто по вашему ? Какова была его роль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 часа назад, рыбак сказал: Заведите себе бабу- забудете о политике . не всім подобається присвятити життя дресуванню любімої обізяни , та й не всі те дресування вивохять - часто густо обізяна дресує господаря і на відміну від любімої обізяни бубу не можна без проблем приспати . Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, рыбак сказав: Заведите себе бабу- забудете о политике . .как гритца: клин клином вышибают вам допомогло? ви ж тут, з нами .. і все одно потім бусик під'їде, а ти такий "ее, у мене баба, я не цікавлюсь політикою" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: я не цікавлюсь політикою" Одного ранку політика зацікавиться тобою 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, akineo сказал: вам допомогло? ви ж тут, з нами .. і все одно потім бусик під'їде, а ти такий "ее, у мене баба, я не цікавлюсь політикою" ну , баба буде вигодонабувачем гробових Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, Бездомный сказав: війна - офіційно - триває з 1169 року як вона може закінчитися ? Тобто кацапи такі праві, один народ і ця війна громадянська? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: ця війна громадянська? імперіалістична 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, akineo сказал: вам допомогло? ви ж тут, з нами .. і все одно потім бусик під'їде, а ти такий "ее, у мене баба, я не цікавлюсь політикою" То вы такую бабу ищите , шоб тот бусик вас десятой дорогой объезжал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Тобто кацапи такі праві, один народ і ця війна громадянська? яка дивна логіка віковічний ворог , який вбив твого діда , вкрав твоє ім'я та історію , вкрав артефакти з твоєї землі , навіть кістки твоїх предків вкрав , не стає тобою. Спойлер РОЗРИТА МОГИЛА Світе тихий, краю милий, Моя Україно, За що тебе сплюндровано, За що, мамо, гинеш? Чи ти рано до схід сонця Богу не молилась, Чи ти діточок непевних Звичаю не вчила? «Молилася, турбувалась, День і ніч не спала, Малих діток доглядала, Звичаю навчала. Виростали мої квіти, Мої добрі діти, Панувала і я колись На широкім світі, Панувала... Ой Богдане! Нерозумний сину! Подивись тепер на матір, На свою Вкраїну, Що, колишучи, співала Про свою недолю, Що, співаючи, ридала, Виглядала волю. Ой Богдане, Богданочку, Якби була знала, У колисці б задушила, Під серцем приспала. Степи мої запродані Жидові, німоті, Сини мої на чужині, На чужій роботі. Дніпро, брат мій, висихає, Мене покидає, І могили мої милі Москаль розриває... Нехай риє, розкопує, Не своє шукає, А тим часом перевертні Нехай підростають Та поможуть москалеві Господарювати, Та з матері полатану Сорочку знімати. Помагайте, недолюдки, Матір катувати». Начетверо розкопана, Розрита могила. Чого вони там шукали? Що там схоронили Старі батьки? Ех, якби-то, Якби-то найшли те, що там схоронили, Не плакали б діти, мати не журилась. Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: яка дивна логіка віковічний ворог , який вбив твого діда , крав твоє ім'я та історію , вкрав артефакти з твоєї землі , навіть кістки твоїх предків , не стає тобою. Та якби в 1169 році ніякої Московії не існувало. То з ким тоді була війна? З самими собою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: То вы такую бабу ищите , шоб тот бусик вас десятой дорогой объезжал. Нащо? Треба інваліда з трьома дітьми 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та якби в 1169 році ніякої Московії не існувало. То з ким тоді була війна? З самими собою? андрофаги - тобто кацапи , існували вже за часи походу Дарія на українців - тобто до битви під Марафоном 2 вересня 490 року до нашої ери. але вони ніколи не були нами - доказ - українська пісенна спадщина , яку кацапи ніколи не ввжали своєю культурною спадщиною. палестинці - теж семити , навіть арабська з івритом схожі . але палестино-ізраільські війни нікому в голову не приходить назвати громадянськими. Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, Бездомный сказав: андрофаги - тобто кацапи , існували вже за часи походу Дарія на українців - тобто до битви під Марафоном 2 вересня 490 року до нашої ери. але вони ніколи не були нами - доказ - українська пісенна спадщина , яку кацапи ніколи не ввжали своєю культурною спадщиною. палестинці - теж семити , навіть арабська з івритом схожі . але палестино-ізраільські війни нікому в голову не приходить назвати громадянськими. Так а що там у 1169 році? Андрій Боголюбський, син Юрія Долгорукого, був андрофагом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Нащо? Треба інваліда з трьома дітьми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз