Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: Я в ньому Фейнмана вперше прочитав О, плюс, це було щось:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Фанат зарубіжної фантастики? В СРСР з цим було непросто. Хоча, під кінець, я, здається, Урсулу Ле Гуін "Волшебнік Зємноморья" навіть в журналі "Наука і Жизнь" читав Ой, а ми її в м'якому форматі у 92-му(чи 93-му) році видавали, ще Крістофер Сташефа "Чарівник мимоволі" ) веселі були часи - частину тиражу на камазі супроводжував до Москви, на продажу, гайцям хабарі книжками видавав 😉 ) * Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady ашипки) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 41 хвилину тому, DmiVady сказав: Ой, а ми її в м'якому форматі у 92-му(чи 93-му) році видавали, ще Крістофер Сташефа "Чарівник мимоволі" ) веселі були часи - частину тиражу на камазі супроводжував до Москви, на продажу, гайцям хабарі книжками видавав 😉 ) * Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому. Врем'я таке було тоді. Хтось план на Москву возив, а хтось книжки. І міліція тоді була накурена і начитана. Не то шо січас:) Змінено 53 хвилини тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому До речі, пан US7IGN нагадав - "Ніч у самотньому жовтні", я пригадав, що не так давно (два-три роки тому) її читав, і, можливо, у перший раз ) Отримав задоволення, як на мене - воно того варте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз