Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Я в ньому Фейнмана вперше прочитав О, плюс, це було щось:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 24 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Фанат зарубіжної фантастики? В СРСР з цим було непросто. Хоча, під кінець, я, здається, Урсулу Ле Гуін "Волшебнік Зємноморья" навіть в журналі "Наука і Жизнь" читав Ой, а ми її в м'якому форматі у 92-му(чи 93-му) році видавали, ще Крістофер Сташефа "Чарівник мимоволі" ) веселі були часи - частину тиражу на камазі супроводжував до Москви, на продажу, гайцям хабарі книжками видавав 😉 ) * Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому. Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady ашипки) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 41 хвилину тому, DmiVady сказав: Ой, а ми її в м'якому форматі у 92-му(чи 93-му) році видавали, ще Крістофер Сташефа "Чарівник мимоволі" ) веселі були часи - частину тиражу на камазі супроводжував до Москви, на продажу, гайцям хабарі книжками видавав 😉 ) * Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому. Врем'я таке було тоді. Хтось план на Москву возив, а хтось книжки. І міліція тоді була накурена і начитана. Не то шо січас:) Змінено 9 годин тому користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому До речі, пан US7IGN нагадав - "Ніч у самотньому жовтні", я пригадав, що не так давно (два-три роки тому) її читав, і, можливо, у перший раз ) Отримав задоволення, як на мене - воно того варте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 7 часов назад, Dmitriy_S сказал: Достоєвського я читав уже в інституті, год в осімнадцять. Дивно, що в мене його в бібліотеці не було. Ну я, чесно кажучи, не сильно осмислив для чого так воно вообще. Тут уж кто как воспринимает прочитанное и для чего использует. Например, был в моем кругу знакомых довольно таки лицемерный и скользкий тип. Одним из его увлечений было стремление жить за счет женщин и как пособие - инструкцию в соблазнении женских особей он использовал роман " Идиот" . нужно сказать , что на этом поприще он имел определенные успехи . Конечно , этот альфонс был далеко не князь Мышкин из романа , а скорее наоборот , но в общении с некоторыми дамами входил в эту роль. Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Возможно , что Сша- страна победившая коррупцию с самым большим количеством долгожителей ---"Трамп : «В базе социального страхования зарегистрировано миллионы имен людей старше 120 лет, что означает, что вы побили все рекорды. Потому что я никогда не слышал ни о ком в возрасте 125 лет. В списке было почти 135 тысяч человек старше 160 лет, которые в некоторых случаях получали выплаты. .." Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 годин тому, outdoor24 сказав: Кацапським нарєчієм володіє, брати у полон і допитувати зможе. Такого офіцера втрачає армія. Готов взять в подчинение лейтенанта баклана и рядового лысого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Готов взять в подчинение лейтенанта баклана и рядового лысого Приєднуйся до лав ЗСУ, якогось баклана і лисого знайдеш на місці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 часов назад, witwal сказал: а как же его произведения написанные по русски, да и дневник его,или то вражеское ипсо? все , написане кацапами - +/- сучасниками Тараса - творчість схиблених рабовласників - педофілів , лудоманів , воєнних злочинців , е.т.с. - пропагандонів , адептів людожерського кацапського режиму - адвокатів диявола дуже токсичний , небезпечний контент . більше того - творчість Тараса - то феномен для тогочасної світової культури ,яка на той момент була майже на 100 % - про бачення світу панськими очима , очима умовного рабовласника Келвіна Кенді та йому подібних типажів . А Тарас - то Джанго звільнений , який став академіком живопису та великим поетом . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 9 годин тому, DmiVady сказав: * Шеклі - один з моїх улюблених фантастів юності, багато чого пам'ятаю і зараз, навіть перечитував дещо кілька років тому. завжди було цікаво як воно разом з кимось писати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 21 минуту назад, US7IGN сказал: завжди було цікаво як воно разом з кимось писати Даа, я помню маленьким, в садике у нас был мальчишеский туалет, в котором был высокий забор, где мы вместе писали на нем , а некоторые даже и переписывали. Змінено 33 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) 8 минут назад, 7351 сказал: Наверно скучно им там. Сочувствующие и добрые люди подвезли этим несчастным развлечение на несколько дней. Потом будут вспоминать длинными вечерами под бутылку украинского самогона . .куда только не пролезут пропагандисты Змінено 18 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз