DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Ну і не треба купляти те що можна вкрасти 👍 😁))))))))))) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: До того ж я вирішив що треба вже ставати безвідповідальним. Ну принаймні почав готувати до того що на мене не можна покладатися. Отже моя основна задача шукати можливості і показувати їх. Ніхто не знає що буде завтра і навіщо обмежувати себе однією чи двома країнами? Так, кольорові гусаки, вони такі ))) Сподіваюся, що коли настане момент, коли доведеться дуже швидко тікати з цієї прекрасної, Богом даної країни, емоційні зв'язки з батьками для доньки відійдуть на п’ятий план ... Я до цього її готував, гадаю, вона зрозуміла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 часов назад, рыбак сказал: Вам так нравится копировать моральных уродов . Почему вы не копируете доброе и человечное ? Один дегенерат в пьяном бреду придумал и стадо баранов начало за ним блеять . Какой же вы кот, если вы, по всем признакам , баран. вся проблема в менталитете , тут уж никуда не денешься Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: 👍 😁))))))))))) Так, кольорові гусаки, вони такі ))) Сподіваюся, що коли настане момент, коли доведеться дуже швидко тікати з цієї прекрасної, Богом даної країни, емоційні зв'язки з батьками для доньки відійдуть на п’ятий план ... Я до цього її готував, гадаю, вона зрозуміла. А не простіше не давати їй такого вибору? Чи ви таки, як справжній українець, будете їбашитися до оставннього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 минут назад, Вячеслав63 сказал: Екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер прокоментував зустріч Дональда Трампа та Володимира Путіна. Это старая мулька...встреча 2019 года 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Сподіваюся, що коли настане момент, коли доведеться дуже швидко тікати з цієї прекрасної, Богом даної країни, емоційні зв'язки з батьками для доньки відійдуть на п’ятий план ... Я до цього її готував, гадаю, вона зрозуміла. Я це з самого початку показував не як "тікати", а як не сидіти на одному місці. Тепер вона вміє і любить подорожувати і регулярно оцінює місце поточного перебування на предмет чи варто тут затримуватися довше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 час назад, Бездомный сказал: очіківання баб - то їхні проблеми Бездомный, ну е мае! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: А не простіше не давати їй такого вибору? Чи ви таки, як справжній українець, будете їбашитися до оставннього? В нас не так, як у вас) *** - Аркаша! Домой! - Я замерз? - Нет! Ты хочешь кушать! *** В неї є (вже давно створені) всі ресурси та можливості, а те, що робитиму я, то мої справи, і я про них не розкажу ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: а те, що робитиму я, то мої справи, і я про них не розкажу ) нас скоро не буде і від нас залишиться тільки те що про нас пам'ятатимуть цікаво, як багато людей пам'ятає хоча б своїх прадіда та прабабку? а скільки ще людей про них взагалі знає? Змінено 8 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: нас скоро не буде і від нас залишиться тільки те що про нас пам'ятатимуть цікаво, як багато людей пам'ятає хоча б своїх прадіда та прабабку? а скільки ще людей про них взагалі знає? Ну от, умієте ж підбадьорити ... а я ж, якщо гусаки не клюнуть, сподівався ще принаймні років 30–40 активно пожити ))) От тільки пару-тройку років, як здоров'я до ладу привів, хребет майже відновився по відчуттях (мрт покаже), можна вже буде і велік і інші навантаження не обмежувати ) Ще до війни я планував у село частіше (по гарній погоді, звісно) на байку їздити, а не на авто ) Молодицю завести у селі, щоб по хозяйству вправлялася))) А ви отак - усі плани ... коту під хвіст )))) * поїду в басейні втоплюся, раз все одно ... 😉 Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: нас скоро не буде і від нас залишиться тільки те що про нас пам'ятатимуть цікаво, як багато людей пам'ятає хоча б своїх прадіда та прабабку? а скільки ще людей про них взагалі знає? Зазвичай такі люди, які розказують що їх скоро не буде, живуть довго. Скільки себе пам'ятаю, років з п'яти мабуть, мені прабабця розказувала, що скоро помре, навіть одежу свою "на смерть" мені показувала. І все казала, якби це його вмерти, бо так важко жить. Пережила і дочку свою і зятя, я вже й школу встиг закінчити і в інститут поступив. Померла в дев'яносто два роки при своєму розумі і світлій пам'яті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Ну от, умієте ж підбадьорити ... а я ж, якщо гусаки не клюнуть, сподівався ще принаймні років 30–40 активно пожити ))) От тільки пару-тройку років, як здоров'я до ладу привів, хребет майже відновився по відчуттях (мрт покаже), можна вже буде і велік і інші навантаження не обмежувати ) Ще до війни я планував у село частіше (по гарній погоді, звісно) на байку їздити, а не на авто ) Молодицю завести у селі, щоб по хозяйству вправлялася))) А ви отак - усі плани ... коту під хвіст )))) Як можна в піісят років хребет угробить? Ну не вантажником же ви працювали? Жаліються тут на форумі люди часто, але як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: нас скоро не буде і від нас залишиться тільки те що про нас пам'ятатимуть цікаво, як багато людей пам'ятає хоча б своїх прадіда та прабабку? а скільки ще людей про них взагалі знає? почти никто, войны и революции этому очень помогли, но возможно это и хорошо - чем быстрее нас забудут, тем быстрее возродимся) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Зазвичай такі люди, які розказують що їх скоро не буде, живуть довго. Скільки себе пам'ятаю, років з п'яти мабуть, мені прабабця розказувала, що скоро помре, навіть одежу свою "на смерть" мені показувала. І все казала, якби це його вмерти, бо так важко жить. Пережила і дочку свою і зятя, я вже й школу встиг закінчити і в інститут поступив. Померла в дев'яносто два роки при своєму розумі і світлій пам'яті. У нашому під'їзді жив самотній дідусь. Коли йому було років десь 80, з ним уклала угоду одна ріелторська контора, ну типу що вони його доглядатимуть і отримають квартиру (1-кімнатну). Так от, дожив він до 102 років, вже луснула бульбашка нерухомості у 2008, вже і фірма збанкрутіла і зникла - а він все жив і жив. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Як можна в піісят років хребет угробить? Ну не вантажником же ви працювали? Жаліються тут на форумі люди часто, але як? Я не знаю, не гробив ) я вчасно помітив та зайнявся відновленням. Багато причин може бути: не тільки сидяча робота, навантаження від дурної голови, стреси, нервове напруження, алкашка та інше ... якщо гарно розговорити тямучого фахівця, то він розповість. У кожного може бути свої причини, тому до фахівців тре, за тим "чому так буває", а я користувач, не скажу, а як в мене і чому - нікому не допоможе) *звісно, коли нема грошей та розуму, то можна за порадами до напівграмотних блогерів звернутися ) декому допомагає ) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady опіськи) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не знаю, не гробив ) я вчасно помітив та зайнявся відновленням. Багато причин може бути: не тільки сидяча робота, навантаження від дурної голови, стреси та інше ... якщо гарно розговорити фахівця, то він розкаже. У кожного може бути свої причини, тому до фахівців тре, за тим "чому так буває", а я користувач. *звісно, коли нема грошей та розуму, то можна за порадами до напівграмотних блогерів звернутися ) декому допомагає ) Як називається фахівець по цій справі? Може й собі перевіритися:) Змінено 8 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Моя особиста трагедія в тому що син пішов в маму, а донька в мене ( Радіти треба, син не стане адвокатом (паразитом на тілі суспільства), а доньку треба просто заміж видати, а там нехай у зятя голова болить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Це ж, блять, треба такий безобідний пост дизлайкнуть. Таки порохобот - це діагноз:)) Когда коту нех делать, он яйца лижет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Як називається фахівець по цій справі? Може й собі перевіритися:) Ветеринар ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 30 минут назад, Dmitriy_S сказал: Як називається фахівець по цій справі? Може й собі перевіритися:) Вертебролог Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: Телефон з камерою давно вже перекладає текст і на картинках і на картонках ) Я умею пользоваться телефоном. Но, что является мотивом выложить текст на чзыке, который не предусмотрен правилами форума? Повыеживаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: додав актор. Деякі актори стають губернаторами та президентами, а бува, що стають блазнями, навіть коли за них проголосувало 73% мудрого наріту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Отримують бронь... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 9 хвилин тому, Canton сказав: Вертебролог Їбать, назва яка страшна. Доживу вже як є, котом. Може в наступному житті попустить:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Їбать, назва яка страшна. Доживу вже як є, котом. Може в наступному житті попустить:)) У нього ще повинен бути відповідний інструмент - денситометр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: У нього ще повинен бути відповідний інструмент - денситометр. Ви тут зговорилися? Якось я не так собі пенсію представляв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз