рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 минут назад, Dmitriy_S сказал: Зате Європа не прагне. Путін пропонує Україні не мир, а капітуляцію. Ситуація напередодні завтрашніх переговорів у Вашингтоні дуже серйозна не лише для України, а й для Європи, – Макрон. Це говорять ті чуваки, які лягли під Гітлера Этих еще не со всей Африки вышвырнули? Еще одна "империя". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, vadimv сказал: С конца ноября 2013 (а особенно с конца февраля 2014) все это было тупо очевидно. Причем не только "знал", но и постоянно писал тут об этом все это время. Не выпрашивай. Я все равно тебе твой диагноз не скажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, рыбак сказал: Я же к чему уточняю , чтоб не ошибиться , какие договоренности можно будет называть капитуляцией , а какие пэрэмогой. Ведь согласитесь , что это важно в дальнейшем. скорее не важно, смотря что будут в уши лить, с нынешней пропагандой любую капитуляцию, перемогой можно сделать и наоборот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Не выпрашивай. Я все равно тебе твой диагноз не скажу. Обана! Я что, уже не в игноре? ) Свой "диагноз" я и так знаю )) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, witwal сказал: скорее не важно, смотря что будут в уши лить, с нынешней пропагандой любую капитуляцию, перемогой можно сделать и наоборот Ну не будет же пэрэмогой потеря части территории . У тут так повелось , если не пэрэмога, то -зрада. То я и уточняю у знающих, заранее . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Обана! Я что, уже не в игноре? ) Свой "диагноз" я и так знаю )) Разве могу я себе отказать в удовольствии- читать твои философские трактаты. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 8 хвилин тому, witwal сказав: скорее не важно, смотря что будут в уши лить, с нынешней пропагандой любую капитуляцию, перемогой можно сделать и наоборот та люди самі все зроблять. пригадайте 2014. як багато Бездомних засмутилися втраті територій на сході чи Криму? чи після укладення минських угод перехрестилися що до них не дійшло? о, я забув ще тих хто пропонував окуповані території високим парканом та бетоном залити 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Ну не будет же пэрэмогой потеря части территории . У тут так повелось , если не пэрэмога, то -зрада. То я и уточняю у знающих, заранее . Чого це не буде? Хіба Мінські домовленості не зробили перемогою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Чого це не буде? Хіба Мінські домовленості не зробили перемогою? Да подождите вы. Может завтра Гетьман потужно рыжему покажет его место. Кстати, неслышно потужного Залужного.. Мемюары поди пишет на аглицком. .и порохоботы тишину ловят. Чет задумали. Змінено 7 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Да подождите вы. Может завтра Гетьман потужно рыжему покажет его место. Кстати, неслышно потужного Залужного.. Мемюары поди пишет на аглицком. Тут Трамп нового потужного нашел: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Чого це не буде? Хіба Мінські домовленості не зробили перемогою? ця "перемога" поховала політичну кар'єру чоколадного петьмана Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 27 минут назад, рыбак сказал: Ну не будет же пэрэмогой потеря части территории . У тут так повелось , если не пэрэмога, то -зрада. То я и уточняю у знающих, заранее . ну это смотря под каким соусом преподнести Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) питання в тому, чи може Україна продовжувати боротьбу і тим паче без санкцій-грошей-зброї США. нам без проблем можуть винести енергетику, газ, жд, звязок - у них ресурсів на це вситачить. ну і 6 мільйонів ухилянтів своїми діями заявляють, що їм байдуже. тут варіант або закінчувати як є, або іти вабанк. просто потрібно намалювати-написати факти, а не тисячі сторінок форуму, де особисті думки людей. особисте життя окремої людини в цій країні зараз до уваги не береться. Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 29 минут назад, US7IGN сказал: та люди самі все зроблять. пригадайте 2014. як багато Бездомних засмутилися втраті територій на сході чи Криму? час показав , що що крисяни , що даунбасяни , що лугандони - то щось на кшталт судетських німців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: час показав , що що крисяни , що даунбасяни , що лугандони - то щось на кшталт судетських німців Навіщо ви тоді хочете, щоб за них продовжували воювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 8 минут назад, akineo сказал: питання в тому, чи може Україна продовжувати боротьбу і тим паче без санкцій-грошей-зброї США. нам без проблем можуть винести енергетику, газ, жд, звязок - у них ресурсів на це вситачить. ну і 6 мільйонів ухилянтів своїми діями заявляють, що їм байдуже. тут варіант або закінчувати як є, або іти вабанк. просто потрібно намалювати-написати факти, а не тисячі сторінок форуму, де особисті думки людей. особисте життя окремої людини в цій країні зараз до уваги не береться. ніякого вабанку - необхідно уникати крупних розгромів , оточеннь , е.т.с. використовуючи тактику салямі - тобто тактику тисячі порізів кацапського ведмедя людожера Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 часа назад, akineo сказал: а вона і не вщухне навіть після якихось домовленостей. бо задача зачмирити своє населення до прийняття будь яких умов. чмырить будут до последнего момента как смогут...представьте 6 млн на 20 тыс штраф...плюс полная реальная база ресурса должна быть сделана 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, Бармалей сказав: 6 млн на 20 тыс штраф їх цікавить не штраф. Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: тактику салямі а в 2 сторони воно не діє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 42 минуты назад, рыбак сказал: Ну не будет же пэрэмогой потеря части территории . У тут так повелось , если не пэрэмога, то -зрада. То я и уточняю у знающих, заранее . Перемога це коли таких як ти виживуть з України Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 минуты назад, akineo сказал: а в 2 сторони воно не діє? діє , звісно ж , але лізти на укріплення обходиться дорожче , ніж обороняти укріплення але крупний розгром поставить крапку моментально Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, akineo сказал: та ще і без термінів служби. давайте на чистоту - какие нафиг могут быть терміни когда идут боевые действия...хватит эту пропагандонскую доёпку транслировать...реальных претензий, что к руководству страной, что военному руководству предостаточно...но нет же транслируют хрень не переставая 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, Бездомный сказал: що вони робитимуть з цими територіями без води ? когда то так умно рассказывали про крымский мост, что нельзя построить на разных плитах и сам разрушится в следующем году...путин от рака каждый год загибается...а теперь еще и мантра с водой, такая же как про крым говорили 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Бармалей сказав: давайте на чистоту - какие нафиг могут быть терміни когда идут боевые действия...хватит эту пропагандонскую доёпку транслировать...реальных претензий, что к руководству страной, что военному руководству предостаточно...но нет же транслируют хрень не переставая Дивно. А в кацапів терміни служби є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 45 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Навіщо ви тоді хочете, щоб за них продовжували воювати? Тут час від часу можна прочитати, що війна йде за землю, за території. 32 хвилини тому, Бармалей сказав: когда то так умно рассказывали про крымский мост, что нельзя построить на разных плитах и сам разрушится в следующем году... Сам врядли, а вот при землетрясении 7-9 баллов - вполне. Тут на днях было 6,2. В эпицентре дома попадали. 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Дивно. А в кацапів терміни служби є. Нічого дивного - у них жеж ес-ве-о. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз