рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, karbo сказал: Ти би мене здивував, якби моє бачення України підтримав, а так до того примітивно, що аж нудно. Так шо ж ты бродишь за мной , как притороченный, ? Все клянчишь. Тут еще таких как ты убогих несколько , выпрашивают , выпрашивают , потом выгребут и идут обтекать . " Здивував" - ахахах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Все розраховано на дебілів. Розумні в політиці закладуються у якості похибки:) Вы считаете тех , кто менее компетентен в тех вопросах , в которых вы более осведомлены , дебилами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Нє, ну хотілося б побажання народу почути. Може я роботодавця зміню на благо простих українців:)) Які вони, коти, невірні ... але ... всєгда поступають стратєгічєскі, як що вірити класику 😉 😁)))))) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, рыбак сказав: Вы считаете тех , кто менее компетентен в тех вопросах , в которых вы более осведомлены , дебилами? Це не я. Так казав Заратустра:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це не я. Так казав Заратустра:)) Не знаю таких. Ваш авторитет мнений ? Так вы согласны с тем , что " мнение ( общественное) формирует пропаганда" ? И почему это у меня с сегодняшнего дня гугла стал формировать ответы ии на украинском , что я ему плохого сделал ??)))) Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Canton сказав: Сбежали как крысеныш... Как раз тогда, когда я лежал под обстрелом 12 часов в районе Хрящеватого...ссал под себя - головы поднять нельзя было, танки прямой наводкой работали. Казалось что движ воздуха от снаряда очучается... И за все годы не смогли найти себе применение на защиту Украины? "Не верю"(С) Сцыкотно просто было шароваровышиватнику... Це пише цивільному військовий, офіцер, який замість воювати з 2014 року, що було його обов'язком, десь никався, контракт з ЗСУ не заключив -- тільки підробляє рашапропагандоном в інтернеті на користь рашистам. Як і "друзяка" та "колега", який теж офіцер та взагалі з'їбався з України за кордон при перших пострілах, хоч його місто взагалі окуповане не було... Алеж до "друзяки" у рашапропагандона претензій нема, чомусь -- бо роблять спільну справу на форумі -- допомагають рашистам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 31 минуту назад, рыбак сказал: Так шо ж ты бродишь за мной , как притороченный, ? Все клянчишь. Тут еще таких как ты убогих несколько , выпрашивают , выпрашивают , потом выгребут и идут обтекать . " Здивував" - ахахах. А що ти робиш на українському ресурсі? Я сподіваюся що не на твій кацапський заблукав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, karbo сказал: А що ти робиш на українському ресурсі? Я сподіваюся що не на твій кацапський заблукав. Ты хочешь чтоб я тебя еще раз послал на твое излюбленное место. Тебе раза не достаточно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому щахеди полетіли. не договорились... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 години тому, vadimv сказав: Путін не готовий зустрічатися із Зеленським ні зараз, ні в майбутньому, – CNN. та бл. ну давайте я зустрінусь , підпишу шо там треба Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому "90% оказавшихся за рубежом молодых людей вряд ли вернутся в Украину, заявил глава Офиса миграционной политики Василий Воскобойник. «С кем останутся девушки в Украине, если здесь не будет должного количества парней? Они уедут в Европу. И то, что сейчас девушки будут здесь получать образование, это не будет гарантировать, что они в будущем захотят здесь работать», – добавил он."---кае говорил номерной: - продовжуйте. Не зупиняйтесь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, 7351 сказав: війна це математика. без тих 6 мільйонів не бажаючих мобілізуватися, ці теритррії не звільнити. і звільнення територій не закінчить війну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 години тому, XL.pro сказав: 1. Треба зауважити, до Зеленського стільки не гинуло людей. 2. Захід надає кошти не Зеленському, а українському народові, після численних жертв і руйнувань 3. Гіпотетично, краще поганий мир при Порошенко, ніж хороша війна при Зеленському. До Порошенка гинуло "стільки людей", як при Порошенку? Тобто, тобі за януковича було краще? Змінено 1 година тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, akineo сказав: війна це математика. без тих 6 мільйонів не бажаючих мобілізуватися, ці теритррії не звільнити. і звільнення територій не закінчить війну. Якщо не піздабол, давай відповідь -- що, по твоєму, закінчить війну? Що, конкретно, ти пропонуєш?: Чи ти, окрім методички, нічого писати не взмозі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: До Порошенка гинуло "стільки людей"? Тобто, тобі за януковича було краще? А тебе за Януковича как было , хуже ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: А тебе за Януковича как было , хуже ? Звісно, хуже -- до януковича беззбройних дітей по звірячому не били кийками державні каральні структури, та й ще під приводом поставити "йолку" для дітей. Змінено 1 година тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, 7351 сказал: Тобто, тобі за януковича було краще? как показали следующие годы, таки да, было лучше🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, 7351 сказав: Якщо не піздабол, давай відповідь -- що, по твоєму, закінчить війну? Що, конкретно, ти пропонуєш?: Чи ти, окрім методички, нічого писати не взмозі? підписання режимами сторін конфлікту якоїсь мирової угоди, де будуть вирішені всі питання-приичини війни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, akineo сказав: війна це математика. без тих 6 мільйонів не бажаючих мобілізуватися, ці теритррії не звільнити. і звільнення територій не закінчить війну. Звільнювати треба по Кубань, а краще по Урал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, akineo сказав: підписання режимами сторін конфлікту якоїсь мирової угоди, де будуть вирішені всі питання-приичини війни Всі "причини" давно та не раз озвучені московією -- ти згоден на умови росії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, akineo сказал: всі питання-приичини війни т.е. рос паспорт в твоем кармане получается...это и есть один из ключевых вопросов - существование и независимость ты готов роспаспорт носить? и войны не будет Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, 7351 сказав: Всі "причини" давно та не раз озвучені московією -- ти згоден на умови росії? частина вимог і так вже є по факту звичайному мені заборонено писати свої думки, бо можна і присісти. а якщо Потужний щось віддасть - то це політика називається і мудре рішення тут питання в тому, чи готові ви за кордони 91 року віддати своє життя, рідних, родичів, колег. я от не готовий. Корея якось живе. а українці особливі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 7351 сказал: Звісно, хуже -- до януковича беззбройних дітей по звірячому не били кийками державні каральні структури, та й ще під приводом поставити "йолку" для дітей. Это тебя били или твоих детей ? Вопрос был задан тебе лично, а не " детям" , и вопрос идентичный тому , который ты задал Акинео . Тебе лично было лучше или хуже при Януковиче.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, Бармалей сказав: т.е. рос паспорт в твоем кармане получается...это и есть один из ключевых вопросов - существование и независимость от варіант безумовної перемоги або капітуляції і погубить нас. є ще безліч інших варіацій. просто політики у нас не дуже компетентні. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз