Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

29 минут назад, рыбак сказал:

Оо, то вы специалист не только по " масонам" и " кацапам", но и по ссср и по идеологиям .

Даже можете определять " джинсу" и неталантливых  писак.

Ну там нет ничего сложного - у кацапов и джинса, и идеология всегда были довольно примитивными. Потому у них и происходят смуты постоянно

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, henko сказал:

Кацапы последние лет 30 пытаются внедрить свою агентуру в Красный Крест. Ничего не выходит - так как его масоны держат. Потому мстят такими статейками. Одно время очень активно говно лили - из всех утюгов. Но сейчас бюджеты уже не те

Вже два роки спостерігаю за "волонтьором"-сусідом років 30:  на автівці гордо красується надпис "волонтьор",  знімає разом з сімейкою сусідську квартирку,  має двох діточок,  і жінку-істєрічку,  волонтерить весь цей час!   до 13-ї  - 14-ї дня на дивані,  потім сімейка просипається і влаштовують кардєбалєти до 1-ї - 2-ї ночі,  дітей виводить погуляти після 21-ї і лише на автівці до найближчого супермаркету, тобто діти в денний час взагалі не виходять на прогулянку,  вперше за цей час один раз побачив старшого хлопчика років 4-5, так він білий як стіна...,  звертались за тел. до якоїсь контори по правах дітей, відповідь - там порядна сім"я, ми по ночах по сім"ях не їздимо, а охвіцеру ОТГ взагалі по-барабану - нєту тєла-нєту дєла...  Ну і на що живе ця сім"я волонтьора?  А ви донатьте далі ...

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Во, еще один тупой обозначился. ) Повторяю для тупых - я НЕ общаюсь с умершими форумчанами. Общение предполагает наличие собеседника, а его там нет по определению.

Серьезно ? Значит мером столицы Украины тебе не стать.

Так и останешься - мешком.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

мером столицы Украины тебе не стать.

Меня ж не били по голове 20 лет )

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, hause сказал:

Вже два роки спостерігаю за "волонтьором"-сусідом років 30:  на автівці гордо красується надпис "волонтьор",  знімає разом з сімейкою сусідську квартирку,  має двох діточок,  і жінку-істєрічку,  волонтерить весь цей час!   до 13-ї  - 14-ї дня на дивані,  потім сімейка просипається і влаштовують кардєбалєти до 1-ї - 2-ї ночі,  дітей виводить погуляти після 21-ї і лише на автівці до найближчого супермаркету, тобто діти в денний час взагалі не виходять на прогулянку,  вперше за цей час один раз побачив старшого хлопчика років 4-5, так він білий як стіна...,  звертались за тел. до якоїсь контори по правах дітей, відповідь - там порядна сім"я, ми по ночах по сім"ях не їздимо, а охвіцеру ОТГ взагалі по-барабану - нєту тєла-нєту дєла...  Ну і на що живе ця сім"я волонтьора?  А ви донатьте далі ...

Там недавно одна волонтерша новый мерс купила на донаты и хахалю ролексы - в оправдание сказала, что волонтеры это элита нации и она не обязана ездить как какой-то обрыган на киа рио. Не знаю кто им донатит, но донатят много очевидно

Посилання на коментар

13 минут назад, hause сказал:

В том  упоминаемом мной отделе Красного Креста, на стене висел прейскурант по аренде вещей. в перечне предлагаемых предметов были также : инвалидная коляска , костыли и , что меня удивило - палка инвалидная.  Цен я  не помню , может это было сделано , чтоб клиент не забыл вернуть.  Но тем не менее выглядит эта благотворительность - не очень , сдать в аренду инвалиду палку за деньги- это ..даж не знаю

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Державне бюро розслідувань розслідує 587 кримінальних проваджень, пов’язаних із порушеннями у сфері лісового господарства: значна частина з них стосується діяльності посадових осіб центрального офісу держпідприємства «Ліси України» та його філій.

Про це розповів директор ДБР Олексій Сухачов у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

Він уточнив, що у 2023−2025 рр. до суду вже передано 178 обвинувальних актів стосовно 298 осіб.

«Загальна сума завданих збитків у цих кримінальних провадженнях становить понад мільярд гривень», — уточнив директор ДБР.

За його словами, характер виявлених правопорушень, їх географія та кількість свідчать не про поодинокі інциденти, а про наявність ознак централізованої, вертикально організованої системи зловживань.

Він додав, що «мета ДБР — зупинити розкрадання національного багатства. Українські ліси не є джерелом незаконного збагачення для обраних».

За словами Сухачова, основними правопорушеннями у цій сфері є передача майна підприємства афілійованим компаніям за заниженими цінами, укладення прямих договорів підряду на мільярдні суми без відкритих процедур, зловживання під час проведення аукціонів із продажу лісопродукції, а також незаконні санітарні рубки без відповідних висновків щодо впливу на довкілля.

Українці найчастіше називають корупцію як перепону на шляху до щасливого майбутнього в ЄС, - опитування Джерело: https://censor.net/ua/n3569821

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Роберт Бровді  - Зевс громовержець . лише тепер розумію весь сенс  кацапоприслів'я  один раз не підарас це вже прутнем по губах ? 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 годину тому, рыбак сказав:

что меня удивило - палка инвалидная.  Цен я  не помню , может это было сделано , чтоб клиент не забыл вернуть.

Палки бывают разные. Есть дорогие и "высокотехнологичные" из легкого сплава, регулируемые по высоте и на 4-х ножках.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

30 минут назад, henko сказал:

Ну там нет ничего сложного - у кацапов и джинса, и идеология всегда были довольно примитивными. Потому у них и происходят смуты постоянно

А вам нравятся изощрённые, не примитивные методы , я так  понимаю. Там , где вы по собственному желанию  . Ведь когда раб выбирает свое рабство добровольно, то об "смутах" можно не беспокоиться. 

.т.с - согласие без согласия .

Как заметил  Хомски : "«общественного согласия без согласия» и связанные с этим социально-политические процессы в западных демократиях."

Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

А вам нравятся изощрённые, не примитивные методы , я так  понимаю. Там , где вы по собственному желанию  . Ведь когда раб выбирает свое рабство добровольно, то об "смутах" можно не беспокоиться. 

Я за Зе не голосовал и к вашей секте не принадлежу. Потому вам наверное виднее

• Хаха 1
Посилання на коментар

Американці хочуть запропонувати росії членство в НАТО 

Цю "геніальну" ідею озвучив в етері колишній конгресмен-республіканець і союзник Трампа Метт Гетц.

Ну так, ООН вже ж русня очолювала… чому б і в НАТО не спробувати?!

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, henko сказал:

Я за Зе не голосовал и к вашей секте не принадлежу. Потому вам наверное виднее

Вы уже определили секту , к которой я принадлежу. По каким критериям , по моим цитатам , вы уверенны , что понимаете прочитанное ?

Посилання на коментар

3 минуты назад, рыбак сказал:

Вы уже определили секту , к которой я принадлежу. По каким критериям , по моим цитатам?

По цвету вашего аватара ну и по цитатам тоже - тут все сошлось

Змінено користувачем henko
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Цю "геніальну" ідею озвучив в етері колишній конгресмен-республіканець і союзник Трампа Метт Гетц.

Чого не зробиш заради миру :flag1:

• Сумно 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, hause сказав:

не треба заздрити. хто вам забороняє волонтерити?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

не треба заздрити. хто вам забороняє волонтерити?

Чому усі волонтери просять перекинути гроші для якогось підрозділу, але ніхто не просить перекинути додаткову арту на сектор цього підрозділу?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Путин о вхождении России в НАТО

Путин о вхождении России в НАТО в 2000 году. Двуличный Путин. А ведь будущее России именно в НАТО. Чтобы понять, почему так - смотрите это видео

ще було відео де путін якраз теж казав про вступ рф до НАТО , це було в студії, там біля нього ще сидів вроді Валерій Пустовойтенко, але це відео не можу знайти.

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, henko сказал:

По цвету вашего аватара ну и по цитатам тоже

Замечательно.

Приведу вам один пример.

Некогда я обронил , случайно ( а может и нет), что " я попал в зону".  Я был уверен , что на это клюнут .  Добавил для эффекта пару фраз на блатном .В моменте ко мне был прикреплен ярлык " зэк ".

Спустя время я "уточнил" , что не сидел. Следующее мне клеймо - значит " кичман".

Затем я  еще раз " уточнил", что " работал водителем в гараже при зоне" . Тут полет примитивной фантазии у " подопытных"  не остановился и продолжился с новым рвением. 

Рыбы так и не поняли  ничего .

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dr.Yura сказав:

Путин о вхождении России в НАТО

Путин о вхождении России в НАТО в 2000 году. Двуличный Путин. А ведь будущее России именно в НАТО. Чтобы понять, почему так - смотрите это видео

ще було відео де путін якраз теж казав про вступ рф до НАТО , це було в студії, там біля нього ще сидів вроді Валерій Пустовойтенко, але це відео не можу знайти.

кацапи завжди брешуть. якщо кацап не бреше, треба пересвідчитися що він не подох.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

Чого не зробиш заради миру :flag1:

Я ще в 2013 писав, що кацапам доведеться вступати у Євросоюз )

Посилання на коментар

А в это время....

В Алабузі, де росіяни розгорнули масштабне виробництво "шахедів", відкривається додатковий набір співробітників на композитне виробництво.

Вакансії та рівень зарплат можна побачити на рекламному проспекті.

Пропонується робота з 8 до 20 години, дві доби через дві доби, у денні та нічні зміни. 

Працевлаштування офіційне. Для деяких позицій воно можливе навіть без досвіду та професійної освіти. Іногороднім надається корпоративне житло та трансфер із сусідніх міст. (С)

photo_2025-08-21_23-35-10.jpg

Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Я ще в 2013 писав, що кацапам доведеться вступати у Євросоюз )

разом з Україною? :lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

разом з Україною? :lol:

Про це там же постом вище...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

А в это время....

В Алабузі, де росіяни розгорнули масштабне виробництво "шахедів", відкривається додатковий набір співробітників на композитне виробництво.

Вакансії та рівень зарплат можна побачити на рекламному проспекті.

Пропонується робота з 8 до 20 години, дві доби через дві доби, у денні та нічні зміни. 

Працевлаштування офіційне. Для деяких позицій воно можливе навіть без досвіду та професійної освіти. Іногороднім надається корпоративне житло та трансфер із сусідніх міст. (С)

photo_2025-08-21_23-35-10.jpg

уявіть як зараз фламінги їбашити почнуть. поляки на заробітки поїдуть :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...