sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 7 минут назад, henko сказал: А чому ви вважаєте, що щось винні державі? Держава до вас ставиться як до мобресурсу - тож ви маєте так само повне право вважати державу ресурсом - загине микола - є ще 40 мільйонів микол. Загине Україна - є ще 200 інших країн. В цьому житті важливо лише щоб вам і вашим близьким було добре. А микола з сусіднього району чи мбапуту із Ліберії мають турбувати вас однаково - бо невідомо хто з них більше вам допоможе чи навпаки зробить шкоди Я так не вважаю, і при будь якій можливості стараюсь подоїти державу. Я п"ять разів тільки на біржі праці стояв з отриманням допомоги. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 минут назад, akineo сказал: втратив віру у 18 років. до 18 ходив можна сказати навіь в сєкту - більш потужні обряди, омовєніє ног, друге хрещеня в дорослому віці а після 22 року так взагалі дійшов висновку, що якщо Бог існує - то він кайфує від страждань людей, дітей, тварин. садист. коли щодня просиш оберігати твоїх рідних, а вони помирають, то хто він після цього? Бог- не в обрядах и не в " омовении ног" . Если бы было так просто - попросил Бога и все задуманное произошло , то все бы просили и получали желаемое. Желаемое для чего , для кого , для каких целей - для благих или для злых? Тогда можно было заказать скатерть- самобранку , десять молодых красавиц , что там еще кому угодно. Мы живем на грешной земле , а не в воображаемом раю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Центр повернення українців на Батьківщину в Чехії створений не буде. Натомість у Празі збережеться нинішній Центр допомоги українцям. Причина скасування реалізації проекту: в Україні після реструктуризації уряду було скасовано Міністерство національної єдності, і тепер неясно, яке відомство взяло його функції на себе. Плесень в очередной раз обгадилась. Позорище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, sergio сказав: Завжди так було. Крутись як можеш. Тобто гроші в бюджеті виділені і їх заздалегідь пліснява передбачила с***ити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, DmiVady сказав: Вечірнього діда вам у ленту! REPORTER_ How long will you give Putin_TRUMP_ A co.mp4 2 \u041c\u0411 · 0 завантажень 😉 А що він каже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, Maryan_bhfz сказав: Тут Флеш про Фламінго в Вишневому написав, майте на увазі, хто неподалік https://www.facebook.com/share/p/15ya2pcwAw/ "Думали бы пиарщики зеленского так (ответственно) - показывали бы журналистам макеты вундервафли где-нибудь в степи. Но они думают только о пиаре зевлады." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, Maryan_bhfz сказав: Тут Флеш про Фламінго в Вишневому написав, майте на увазі, хто неподалік https://www.facebook.com/share/p/15ya2pcwAw/ А интересно, он комментарии читает? И что он сам думает, после того, как лично приложил столько усилий, чтобы привести эту шваль к власти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, DmiVady сказав: У репортажі достатньо показали, щоб прилітало не тільки туди ... ( Дуже дивні люди .. Какие люди, назовите их по именам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, akineo сказав: садист Коли Моісей повернувся з гори, відлов наказ перерізати половину євреїв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, рыбак сказав: десять молодых красавиц А не лусне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Це будуть масштабні санкції чи масштабні тарифи, чи… ми нічого не робитимемо і скажемо, що це ваша війна», — додав він. Рудий блазень нічим не кращій зеленого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 годин тому, рыбак сказав: Бог- не в обрядах и не в " омовении ног" . Если бы было так просто - попросил Бога и все задуманное произошло , то все бы просили и получали желаемое. Желаемое для чего , для кого , для каких целей - для благих или для злых? Тогда можно было заказать скатерть- самобранку , десять молодых красавиц , что там еще кому угодно. Мы живем на грешной земле , а не в воображаемом раю. у кожної віри свої обряди і канони треба ж якось проявляти свою віру? молитви як мінімум в місцевих групах мене "посилали на фронт" пізнати Бога. нафронтниці місцеві. Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: Центр повернення українців на Батьківщину в Чехії створений не буде. Натомість у Празі збережеться нинішній Центр допомоги українцям. Причина скасування реалізації проекту: в Україні після реструктуризації уряду було скасовано Міністерство національної єдності, і тепер неясно, яке відомство взяло його функції на себе. Плесень в очередной раз обгадилась. Позорище. цікаво що там в голові у влади. які причини ЗА повернення в Україну? шахеди, ракети, мобілізація, деградація суспільства, вседозволеність поліції і тцк. ну хоч одне ЗА?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Це будуть масштабні санкції чи масштабні тарифи, чи… ми нічого не робитимемо і скажемо, що це ваша війна», — додав він. Рудий блазень нічим не кращій зеленого. так мало того, освновна офіційна причина війни - дойоб до НАТО і США. а США типу "а ми при чому"? ахуєно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 годин тому, akineo сказав: моє життя стільки не коштує і я ніщеброд по життю. не має людини - не має проблем для системи. це найдешевший варіант для раба системи Не любите ви себе і від цього всі ваші проблеми:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 годин тому, akineo сказав: у кожного є родичі, скоріш за все сім'я, діти, колеги, сусіди, друзі як ви їх покините? Якщо обмежитися тільки тими, за кого ви несете юридичну відповідальність, то буде простіше. Інші мають турбуватися про себе самі. "Спасіння утопаючих..." © 8 годин тому, akineo сказав: втратив віру у 18 років. до 18 ходив можна сказати навіь в сєкту - більш потужні обряди, омовєніє ног, друге хрещеня в дорослому віці У мене, коли я тонув посеред озера і втрачав свідомість від холоду, замість молитов спливали у пам'яті цитати з Ніцше (я його якраз перед тим перечитував). Досить ефективно вийшло - якось добрів до берега, виліз рачки, відхекався, відігрівся і пішов собі жити далі. ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 годин тому, рыбак сказав: Тогда можно было заказать скатерть- самобранку , десять молодых красавиц , что там еще кому угодно. В ви, діду, нічого ще, бачу. Я десять красавіц молодих не потягну, дві-три хіба:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 35 минут назад, akineo сказал: у кожної віри свої обряди і канони треба ж якось проявляти свою віру? молитви як мінімум в місцевих групах мене "посилали на фронт" пізнати Бога. нафронтниці місцеві. Моя ошибка , что не уточнил того бога , которому вы молились. Может тот бог был - сатана. Если же по христианской вере , то , о чем вы говорите называется - фарисейство. Из поиск.:-".Иисус обличал фарисеев сильными словами : «Ныне вы, фарисеи, внешность чаши и блюда очищаете, а внутренность ваша исполнена хищения и лукавства. Безумные! Не Тот же ли, Кто сотворил внешнее, сотворил и внутреннее? Подавайте же милостыню из того, что внутри, и вот, всё у вас чисто».. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Моя ошибка , что не уточнил того бога , которому вы молились. Может тот бог был - сатана. Что "Антихристианин" - так это точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, vadimv сказав: Якщо обмежитися тільки тими, за кого ви несете юридичну відповідальність, то буде простіше. Інші мають турбуватися про себе самі. "Спасіння утопаючих..." © У мене, коли я тонув посеред озера і втрачав свідосмість від холоду, замість молитов спливали у пам'яті цитати з Ніцше (я його якраз перед тим перечитував). Досить ефективно вийшло - якось добрів до берега, виліз рачки, відхекався, відігрівся і пішов собі жити далі. ) А якого біса лізти у холодну воду? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В ви, діду, нічого ще, бачу. Я десять красавіц молодих не потягну, дві-три хіба:) Да тож я не о себе. Вам ото лишь бы в грех втянуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А якого біса лізти у холодну воду? Саме такий висновок я після того і зробив ) Море/океан повинні бути теплими )) Може тому і не пішов до посольства Канади у 1999 ))) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Что "Антихристианин" - так это точно Что " точнее" ? Я не утверждал, а предположил. отстань. Тебе сегодня не подам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 43 минуты назад, akineo сказал: цікаво що там в Попробуйте читать Сенеку. Или иных стоиков- может поможет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз