vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Canton сказав: И если нужно устроить геноцид - я "За" всеми четырьмя и хвостом... Вместе с военным преступником аркашей... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Canton сказал: Они не видят в нас людей...от слова совсем...на уровне с грязной свиньей... В одной шибко теплой стране басмачи взяли на абордаж гум конвой. Покрошили охрану в муку. Мы были там через два часа после контакта... Неаппетитное зрелище, страшное... Но поразило даже не это, а полное БЕЗРАЗЛИЧИЕ местных цивильных, которые прилетели добирать остатки жратвы и топлива... Они не добивали тяжело раненых, не оказывали помощь...Они их просто НЕ ЗАМЕЧАЛИ...переступил и пошел дальше... Просто досадное препятствие между ними и теми подарками, которые послал Аллах И если нужно устроить геноцид - я "За" всеми четырьмя и хвостом... "Делай Сонгми!!!" Пропонуєте кацпське питання вирішити разом з жидівським питанням ? як варіант - земля стане кращою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, newbee2020 сказал: нічого я вам не приписував, ви самі сказали що кацапи не будуть нікуди нападати далі, тому що путін трампу пообіцяв (це про миролюбивість) і про "гуманітарку" на камеру россія-1, в той час, коли вони знищили в нуль десятки міст та сотні сіл. і про американську пропаганду ви не показали мені, де ж вона? бо я бачу тільки підарботів Вы заблуждаетесь, я такого не говорил. Похоже, что у вас с восприятием текста не очень получается , так бывает, когда отсуствует критическое мышление. Может попробуйте еще раз перечитать наш диалог. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 43 хвилини тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DNtLF9sWjBE/?igsh=MXZma3R6a3h2NmwzYg== "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным" © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, newbee2020 сказал: і про американську пропаганду ви не показали мені, де ж вона? бо я бачу тільки підарботів Я вам ничем не обязан - ищите сами. Если вы слепы и глухи - ваши проблемы меня не интересуют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Вы заблуждаетесь, я такого не говорил. Похоже, что у вас с восприятием текста не очень получается , так бывает, когда отсуствует критическое мышление. Может попробуйте еще раз перечитать наш диалог. можливо, вам треба краще приховувати свої російсько-нацистські погляди 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: "Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным" © вони просто не знають скільки того кабелю в 90-х було вирубано. 50кг то поганий день ледачого рубаки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Я вам ничем не обязан - ищите сами. Если вы слепы и глухи - ваши проблемы меня не интересуют. дивно це чути від того, хто двічі проігнорував аргумент про "військові бюджети" і їх вплив на можливості ведення війни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 39 хвилин тому, рыбак сказав: После того , как они обманули , что не будут нападать , теперь у вас сложилась уверенность , что нападать будут в любом случае , так ? Можешь положиться на мнение человека мешка с ДНК, выехавшего из Сум 14.02.2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Можешь положиться на мнение человека мешка с ДНК, выехавшего из Сум 14.02.2022 судячи з попередніх постів про укріплення кордонів, напад очікується із заходу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, newbee2020 сказал: можливо, вам треба краще приховувати свої російсько-нацистські погляди Приведите пример хоть одного моего высказывания , где я выражаю , по вашему мнению, "російсько-нацистські погляди". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: вони просто не знають скільки того кабелю в 90-х було вирубано. 50кг то поганий день ледачого рубаки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: ще було срібло з контактних груп, а на свинець з оболонки кабеля та батарей взагалі не звертали уваги... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: судячи з попередніх постів про укріплення кордонів, напад очікується із заходу Щільно закривати двері секретної лабораторії, щоб з неї назовні не вирвався ксеноморф/вірус/зомбі - це стандартний сюжет голівуду Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 31 хвилину тому, рыбак сказав: Приведите пример хоть одного моего высказывания , где я выражаю , по вашему мнению, "російсько-нацистські погляди". перелистав ваші повідомлення - ваш профіль наповнений ненавистю до України, державних символів, мови, приховуванням радянських злочинів, кацапська брехня про "режим зелінского", звинувачення україни в тому що підари напали, нуль засудження російських нацистів і тд. далі не шукав, огидно стало. і не знайшов ні одного засудження ні одного російського злочину. значить ви підтримуєте ці злочини Змінено 3 години тому користувачем newbee2020 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посол України у Великій Британії Валерій Залужний вважає, що війна має залишитися «культом» для майбутніх поколінь, а у школах замість застарілих предметів потрібно вивчати подвиги захисників держави. tsn.ua/ukrayina/zaluznyy-zrobyv-vazlyvu-zaiavu-pro-kult-viyny-u-shkolakh-2898587.html 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 16 минут назад, newbee2020 сказал: і не знайшов ні одного засудження ні одного російського злочину. значить ви підтримуєте ці злочини Т.е доказательств твоей брехни ты не нашел. По твоей логике -если ты на своих страницах не осуждал фашистские преступления или иные злодеяния , то тебя можно считать - фашистом. Ты дебил ? У тебя нет родственников , случаем , в России? Чет вы кацапы быстро маскироваться научились .уже и на мову перешел Змінено 3 години тому користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 хвилин тому, рыбак сказав: По твоей логике -если ты на своих страницах не осуждал фашистские преступления или иные злодеяния , то тебя можно считать - фашистом. Тут срочно нужны подтверждающие опровергающие цитаты ) 20.08.2025 в 12:28, рыбак сказав: Покажи мне хоть одну свою цитату , где ты призываешь прекратить войну Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: Т.е доказательств твоей брехни ты не нашел. По твоей логике -если ты на своих страницах не осуждал фашистские преступления или иные злодеяния , то тебя можно считать - фашистом. Ты дебил ? У тебя нет родственников , случаем , в России? Чет вы кацапы быстро маскироваться научились .уже и на мову перешел шось дуже швидко з вас злетіла фальшива маска адекватного співрозмовника, який переживає за Україну а під нею звичайний п..р, якого корючить від ненависті Змінено 3 години тому користувачем newbee2020 3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 минуты назад, newbee2020 сказал: шось дуже швидко з вас злетіла фальшива маска адекватного співрозмовника, який переживає за Україну а під нею звичайний п..р "Переживає" - ахахах.. И как же ты переживаешь , сильно? Расскажи нам про свои переживания , а мы послушаем.)))) Может тебе лучше будет в штурмовиках "переживать" , или ты ссыся ? Кацап , так что там насчет твоих родычей в России .? Хочешь поведаю , как я об этом догадался ? Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, рыбак сказав: "Переживає" - ахахах.. И как же ты переживаешь , сильно? Расскажи нам про свои переживания , а мы послушаем.)))) Может тебе лучше будет в штурмовиках "переживать" , или ты ссыся ? ти огидний нацист, який кайфує та підтримує російські злочини. звірячу ненависть до України видно як не приховуй. зізнайся, сильно либишся коли бачиш вбивства цивільних в херсоні? чи статево збуджуєшся? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, newbee2020 сказав: якого корючить від ненависті а що йому ще залишається? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 35 хвилин тому, US7IGN сказав: Посол України у Великій Британії Валерій Залужний вважає, що війна має залишитися «культом» для майбутніх поколінь, а у школах замість застарілих предметів потрібно вивчати подвиги захисників держави. tsn.ua/ukrayina/zaluznyy-zrobyv-vazlyvu-zaiavu-pro-kult-viyny-u-shkolakh-2898587.html Десь я таке вже бачив. Українець - то маленький кацап Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, newbee2020 сказал: зізнайся, сильно либишся коли бачиш вбивства цивільних в херсоні? чи статево збуджуєшся? пофантазирую - человек сильно потерялся внутри себя и просто не может поверить, что те, кого он считал родней, такими же как он творят такое...он считает, что в помощь пропаганде сами себя обстреливаем (в Вами упомянутом примере - Херсон)...а там где прилетает в дома и т.д. - неудачно сбили либо РЭБ так сработал...повторюсь - чисто моя фантазия возникшая из чтения его написанных буков за некоторое время) есть у меня знакомый такой же((( ничего не помогает - все ложь, не может такого быть, чтоб в бабульку направили дрон... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз