akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) rozetka.com.ua/ua/338803249/p338803249/?gad_source=1&gad_campaignid=12478738977&gbraid=0AAAAADf72SBNP-gfV75PW7mToRBrLe0gV&gclid=Cj0KCQjw5c_FBhDJARIsAIcmHK_Oi2ARi4iuSi2Q1777sReY-D-TGZlnKGiout35WXZzralYB2c1bwwaAmoAEALw_wcB 🤣 Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, hause сказав: Все робиться через дупу Генштаб спростував повідомлення, що з'явилися цього тижня в соціальних мережах, про те, що операторів дронів ППО масово переводять до піхоти. Зокрема, про такі факти писав Сергій Стерненко, який збирає гроші на «русоріз», закуповує дрони-перехоплювачі, везе їх до підрозділів ППО, а передавати їх вже нікому – всіх забрали в посадки. Ну як спростував ГШ... Представник Генштабу майор Ковальов визнав, що так, бійців переводять, але тільки тих, хто не «критично важливий» для збивання дронів. Диявол, як то кажуть, криється в деталях: якщо у мобільної групи, яка на розбитому волонтерському пікапі ганяється за ворожими безпілотниками, забрати водія – група нікуди не поїде, якщо забрати техніка підготовки дрона – дрон не злетить, забрати техніка по роботі з бойовою частиною – дрон може вибухнути ще на старті... Генштаб можна зрозуміти – людей катастрофічно не вистачає. Їх просто ніде взяти – вже всіх, хто старше 25 років, ретельно «підмели», залишилися, звичайно, блатні і заброньовані, але до них ТЦК не дотягнеться (я маю на увазі блатних). Ось і знаходять «внутрішні резерви». І тут проблема суто «політична». На початку війни на радість ідіотам депутати скасували строкову службу, а тепер уряд взагалі відпустив 18-22-річних за кордон. І це просто театр абсурду – у Штатах середній вік у сухопутних військах 23 роки, а у воюючому Ізраїлі – трохи більше 19 років. Але ми ж не воюємо, ми готуємося до виборів після війни. З таким підходом – до виборів у малоросійському федеральному окрузі, я вважаю... Якби не скасували строчку, якби не відпустили молодь за кордон (а побігли вже масово – барбершопи закриваються, кур'єрів не вистачає), то сьогодні у нас було б повноцінне тилове ППО з бійців строкової служби – молоді відмінно справляються з дронами, строковиків можна було б поставити охороняти кордони, чорноморське узбережжя, важливі державні об'єкти. Сотні тисяч бійців старшого віку звільнилися б для ГШ. Але у нас все робиться через дупу, вибачте мені мій французький, і це ще на росії не оголосила масову мобілізацію! Коли оголосить, і на болотах мобілізують всіх своїх з 18 років, що ви, дорогі начальники, генерали, міністри, депутати і президенти, робити будете?.. Вчасно втечете, як у 1920 році?.. Джерело: https://censor.net/ua/b3571456 Ну... Робити висновки не знаючи реальних цілей - таке собі... Може все якраз йде за планом:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому t.me/telelug/36786 Колумбійці вже бояться воювати а українці блін ЗОБОВЯЗАНІ. є психологія і інстинкти. і цього не змінити. люди різні. здатні воювати вже всі там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, Danylo Ivanov сказав: Та вже якось не смішно... Але ж зелена гидота сміялася, як і з палаючої хати. У них нема моральних орієнтирів. Покидьки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну звідки в Дніпрі євреї? Там же одні жиди Вітаю) А пан Шмуель Камінецький? ) А так, згоден, більш менш полужидів є в нас, і немало, але є й евреї) І в справах з ними, угоди між "домовився зі Славиком-полужидом" чи "домовився з Юрою-євреєм з Менори" різняться кількістю пунктів "а що, якщо", але в обох випадках угоди виконуються (якщо нема форс-мажорів). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 годин тому, Vinsol2009 сказав: А чё бы не поржать? Хулі, державники 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 35 хвилин тому, DmiVady сказав: І в справах з ними, угоди між "домовився зі Славиком-полужидом" чи "домовився з Юрою-євреєм з Менори" різняться кількістю пунктів "а що, якщо", але в обох випадках угоди виконуються (якщо нема форс-мажорів). Дякую, повеселили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 41 хвилину тому, DmiVady сказав: Вітаю) А пан Шмуель Камінецький? ) А так, згоден, більш менш полужидів є в нас, і немало, але є й евреї) Щось у нього підозріло в Вікі про батьків нічого немає, підозрюю, що він такий же "чистокровний" єврей, як і я:) Цитата І в справах з ними, угоди між "домовився зі Славиком-полужидом" чи "домовився з Юрою-євреєм з Менори" різняться кількістю пунктів "а що, якщо", але в обох випадках угоди виконуються (якщо нема форс-мажорів). Так отож:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 хвилин тому, MaxS сказав: Дякую, повеселили. А що вам вже не так? Євреї доволі порядні і принципові люди. В порівнянні з тими ж патріотами-западенцями, які кричали "москаляку на гілляку" і "батько наш Бандера", і до 22-го року на Московію на заробітки їздили, і в Польщу. А в Польщі й зараз собі не гнушаюцця бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 28 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Щось у нього підозріло в Вікі про батьків нічого немає, підозрюю, що він такий же "чистокровний" єврей, як і я:) Я вважав вас за людину, яка в Педивікію пише те, що потрібно(на замовлення Гравців) хом'ячкам, а не бере з неї інформацію для суджень та рішень) Тож не стримуйте себе, та пробийте цього поважного єврея по ваших базах Моссаду ))) Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я вважав вас за людину, яка в Педивікію пише те, що потрібно(на замовлення Гравців) хом'ячкам, а не бере з неї інформацію для суджень та рішень) Тож не стримуйте себе, та пробийте цього поважного єврея по ваших базах Моссаду ))) Вікіпедія - доволі цікавий проект, в якому не так просто маніпулювати, як вам може здатися на перший погляд. Засновникам - шана, гарно все продумали. Навіть руснява Вікіпедія відображає більш-менш адекватну інформацію, не дивлячись на фінансові можливості і потужність руснявої пропаганди:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Вікіпедія - доволі цікавий проект, в якому не так просто маніпулювати, як вам може здатися на перший погляд. Та ладно, в мене на очах проходила біографія кількох людей, навіть товаришів того часу ) і зараз я читаю про ті їх роки у Педивікії :)))) Хто і за які гроші то їм там писав - не знаю, але воно є. Багато підмін та відвертої брехні, і це по людях, не кажучи вже про деякі технічні та наукові речі, де трешняк через раз. Я можу взяти до уваги, написане там, але як опору для роздумів та дій ... ніт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Та ладно, в мене на очах проходила біографія кількох людей, навіть товаришів того часу ) і зараз я читаю про ті їх роки у Педивікії :)))) Хто і за які гроші то їм там писав - не знаю, але воно є. Багато підмін та відвертої брехні, і це по людях, не кажучи вже про деякі технічні та наукові речі, де трешняк через раз. Я можу взяти до уваги, написане там, але як опору для роздумів та дій ... ніт. Це непопулярні сторінки. Модерація непопулярних сторінок може тривати місяцями і роками. Я можу навіть написати в Вікіпедії, що батьки наведеного вам вище пана були кацапом і полячкою, але протримається воно там в кращому випадку до понеділка:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому sud.ua/uk/news/ukraine/339866-v-kieve-vo-vremya-zaderzhaniya-voditelya-passazhirka-izbila-politseyskikh несвідома громадянка. хто ж її захищати від бурятів буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому "Ми маємо пройти всі процедури, витримати всі правки, щоб не одна паскуда не змогла піти у конституційний суд" Як це відрізняється від стилю жабокряків...... Як відрізняються державники від панів на час 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, MaxS сказав: Хулі, державники Та ще й під час війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: sud.ua/uk/news/ukraine/339866-v-kieve-vo-vremya-zaderzhaniya-voditelya-passazhirka-izbila-politseyskikh несвідома громадянка. хто ж її захищати від бурятів буде? треба закон прийняти, що всі діти то власнітсь держави. адже це майбутні штурмовики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, akineo сказав: треба закон прийняти, що всі діти то власнітсь держави. адже це майбутні штурмовики. так вони і так будуть власністю держави або одразу якщо вас мобілізують на вулиці, а їх заберуть в дитячий будинок, або пізніше коли вирастуть і отримають повістку Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, akineo сказав: треба закон прийняти, що всі діти то власнітсь держави. адже це майбутні штурмовики. Навіщо закон? Хіба вони ще діють? Достатньо засідання РНБО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому www.timesofisrael.com/ukraine-reportedly-wont-let-annual-uman-pilgrimage-proceed-due-to-security-concerns/ ОП вирішив відкрити другий фронт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: www.timesofisrael.com/ukraine-reportedly-wont-let-annual-uman-pilgrimage-proceed-due-to-security-concerns/ ОП вирішив відкрити другий фронт а может тут хитрее...двойное гражданство ведь разрешили?...верующим иностранным гражданам запрет в Умань ехать...а ведь украинцам ведь можно... прослеживаете? купил за недорого иаков пачпорт украинский, приехал в Умань, а тут ТЦК а ну отдай долг новой родине🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: а может тут хитрее...двойное гражданство ведь разрешили?...верующим иностранным гражданам запрет в Умань ехать...а ведь украинцам ведь можно... прослеживаете? купил за недорого иаков пачпорт украинский, приехал в Умань, а тут ТЦК а ну отдай долг новой родине🤣 Я не читав законопроект, але здається там нові громадяни захищати Україну не зобов'язані:) Щось я таке чув краєм вуха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Я не читав законопроект, але здається там нові громадяни захищати Україну не зобов'язані:) Щось я таке чув краєм вуха. 26 минут назад, Dmitriy_S сказал: Достатньо засідання РНБО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Змінено 4 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, 7351 сказав: Пропаганда - це харашо. Але чого ні ви, ні ваші діти не намагаються відвоювати Донецьк? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз