Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

rozetka.com.ua/ua/338803249/p338803249/?gad_source=1&gad_campaignid=12478738977&gbraid=0AAAAADf72SBNP-gfV75PW7mToRBrLe0gV&gclid=Cj0KCQjw5c_FBhDJARIsAIcmHK_Oi2ARi4iuSi2Q1777sReY-D-TGZlnKGiout35WXZzralYB2c1bwwaAmoAEALw_wcB

🤣

spacer.png

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, hause сказав:

Все робиться через дупу

Генштаб спростував повідомлення, що з'явилися цього тижня в соціальних мережах, про те, що операторів дронів ППО масово переводять до піхоти. Зокрема, про такі факти писав Сергій Стерненко, який збирає гроші на «русоріз», закуповує дрони-перехоплювачі, везе їх до підрозділів ППО, а передавати їх вже нікому – всіх забрали в посадки.

Ну як спростував ГШ... Представник Генштабу майор Ковальов визнав, що так, бійців переводять, але тільки тих, хто не «критично важливий» для збивання дронів. Диявол, як то кажуть, криється в деталях: якщо у мобільної групи, яка на розбитому волонтерському пікапі ганяється за ворожими безпілотниками, забрати водія – група нікуди не поїде, якщо забрати техніка підготовки дрона – дрон не злетить, забрати техніка по роботі з бойовою частиною – дрон може вибухнути ще на старті...

Генштаб можна зрозуміти – людей катастрофічно не вистачає. Їх просто ніде взяти – вже всіх, хто старше 25 років, ретельно «підмели», залишилися, звичайно, блатні і заброньовані, але до них ТЦК не дотягнеться (я маю на увазі блатних). Ось і знаходять «внутрішні резерви».

І тут проблема суто «політична». На початку війни на радість ідіотам депутати скасували строкову службу, а тепер уряд взагалі відпустив 18-22-річних за кордон. І це просто театр абсурду – у Штатах середній вік у сухопутних військах 23 роки, а у воюючому Ізраїлі – трохи більше 19 років. Але ми ж не воюємо, ми готуємося до виборів після війни. З таким підходом – до виборів у малоросійському федеральному окрузі, я вважаю...

Якби не скасували строчку, якби не відпустили молодь за кордон (а побігли вже масово – барбершопи закриваються, кур'єрів не вистачає), то сьогодні у нас було б повноцінне тилове ППО з бійців строкової служби – молоді відмінно справляються з дронами, строковиків можна було б поставити охороняти кордони, чорноморське узбережжя, важливі державні об'єкти. Сотні тисяч бійців старшого віку звільнилися б для ГШ.

Але у нас все робиться через дупу, вибачте мені мій французький, і це ще на росії не оголосила масову мобілізацію! Коли оголосить, і на болотах мобілізують всіх своїх з 18 років, що ви, дорогі начальники, генерали, міністри, депутати і президенти, робити будете?.. Вчасно втечете, як у 1920 році?.. Джерело: https://censor.net/ua/b3571456

Ну... Робити висновки не знаючи реальних цілей - таке собі... Може все якраз йде за планом:))

Посилання на коментар

t.me/telelug/36786

Колумбійці вже бояться воювати

а українці блін ЗОБОВЯЗАНІ. 

є психологія і інстинкти. і цього не змінити. люди різні. здатні воювати вже всі там. 

Посилання на коментар

1 годину тому, Danylo Ivanov сказав:

Та вже якось не смішно...

Але ж зелена гидота сміялася, як і з палаючої хати.

У них нема моральних орієнтирів.

Покидьки.

Посилання на коментар

30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну звідки в Дніпрі євреї? Там же одні жиди:lol:

Вітаю)
А пан Шмуель Камінецький? ) 

А так, згоден, більш менш полужидів є в нас, і немало, але є й евреї)

І в справах з ними, угоди між "домовився зі Славиком-полужидом" чи "домовився з Юрою-євреєм з Менори" різняться кількістю пунктів "а що, якщо", але в обох випадках угоди виконуються (якщо нема форс-мажорів).

Посилання на коментар

35 хвилин тому, DmiVady сказав:

І в справах з ними, угоди між "домовився зі Славиком-полужидом" чи "домовився з Юрою-євреєм з Менори" різняться кількістю пунктів "а що, якщо", але в обох випадках угоди виконуються (якщо нема форс-мажорів).

Дякую, повеселили. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, DmiVady сказав:

Вітаю)
А пан Шмуель Камінецький? ) 

А так, згоден, більш менш полужидів є в нас, і немало, але є й евреї)

Щось у нього підозріло в Вікі про батьків нічого немає, підозрюю, що він такий же "чистокровний" єврей, як і я:)

Цитата

Так отож:)

Посилання на коментар

13 хвилин тому, MaxS сказав:

Дякую, повеселили. 

А що вам вже не так? Євреї доволі порядні і принципові люди. В порівнянні з тими ж патріотами-западенцями, які кричали "москаляку на гілляку" і "батько наш Бандера", і до 22-го року на Московію на заробітки їздили, і в Польщу. А в Польщі й зараз собі не гнушаюцця бути.

Посилання на коментар

28 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Щось у нього підозріло в Вікі про батьків нічого немає, підозрюю, що він такий же "чистокровний" єврей, як і я:)

Я вважав вас за людину, яка в Педивікію пише те, що потрібно(на замовлення Гравців) хом'ячкам, а не бере з неї інформацію для суджень та рішень)
Тож не стримуйте себе, та пробийте цього поважного єврея по ваших базах Моссаду )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я вважав вас за людину, яка в Педивікію пише те, що потрібно(на замовлення Гравців) хом'ячкам, а не бере з неї інформацію для суджень та рішень)
Тож не стримуйте себе, та пробийте цього поважного єврея по ваших базах Моссаду )))

Вікіпедія - доволі цікавий проект, в якому не так просто маніпулювати, як вам може здатися на перший погляд. Засновникам - шана, гарно все продумали. Навіть руснява Вікіпедія відображає більш-менш адекватну інформацію, не дивлячись на фінансові можливості і потужність руснявої пропаганди:)  

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Вікіпедія - доволі цікавий проект, в якому не так просто маніпулювати, як вам може здатися на перший погляд.

Та ладно, в мене на очах проходила біографія кількох людей, навіть товаришів того часу )  і зараз я читаю про ті їх роки у Педивікії :))))
Хто і за які гроші то їм там писав - не знаю, але воно є.
Багато підмін та відвертої брехні, і це по людях, не кажучи вже про деякі технічні та наукові речі, де трешняк через раз.
Я можу взяти до уваги, написане там, але як опору для роздумів та дій ... ніт.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Та ладно, в мене на очах проходила біографія кількох людей, навіть товаришів того часу )  і зараз я читаю про ті їх роки у Педивікії :))))
Хто і за які гроші то їм там писав - не знаю, але воно є.
Багато підмін та відвертої брехні, і це по людях, не кажучи вже про деякі технічні та наукові речі, де трешняк через раз.
Я можу взяти до уваги, написане там, але як опору для роздумів та дій ... ніт.

Це непопулярні сторінки. Модерація непопулярних сторінок може тривати місяцями і роками. Я можу навіть написати в Вікіпедії, що батьки наведеного вам вище пана були кацапом і полячкою, але протримається воно там в кращому випадку до понеділка:))

• Дякую 1
Посилання на коментар

sud.ua/uk/news/ukraine/339866-v-kieve-vo-vremya-zaderzhaniya-voditelya-passazhirka-izbila-politseyskikh

несвідома громадянка. хто ж її захищати від бурятів буде?

Посилання на коментар

"Ми маємо пройти всі процедури, витримати всі правки, щоб не одна паскуда не змогла піти у конституційний суд"

Як це відрізняється від стилю жабокряків......

Як відрізняються державники від панів на час 

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, MaxS сказав:

Хулі, державники

Та ще й під час війни.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

sud.ua/uk/news/ukraine/339866-v-kieve-vo-vremya-zaderzhaniya-voditelya-passazhirka-izbila-politseyskikh

несвідома громадянка. хто ж її захищати від бурятів буде?

треба закон прийняти, що всі діти то власнітсь держави. адже це майбутні штурмовики. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

треба закон прийняти, що всі діти то власнітсь держави. адже це майбутні штурмовики. 

так вони і так будуть власністю держави або одразу якщо вас мобілізують на вулиці, а їх заберуть в дитячий будинок, або пізніше коли вирастуть і отримають повістку :lol:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

Навіщо закон? Хіба вони ще діють?

Достатньо засідання РНБО:lol:

Посилання на коментар

www.timesofisrael.com/ukraine-reportedly-wont-let-annual-uman-pilgrimage-proceed-due-to-security-concerns/

ОП вирішив відкрити другий фронт:lol: 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

www.timesofisrael.com/ukraine-reportedly-wont-let-annual-uman-pilgrimage-proceed-due-to-security-concerns/

ОП вирішив відкрити другий фронт:lol: 

а может тут хитрее...двойное гражданство ведь разрешили?...верующим иностранным гражданам запрет в Умань ехать...а ведь украинцам ведь можно...

прослеживаете? 

купил за недорого иаков пачпорт украинский, приехал в Умань, а тут ТЦК а ну отдай долг новой родине🤣

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

а может тут хитрее...двойное гражданство ведь разрешили?...верующим иностранным гражданам запрет в Умань ехать...а ведь украинцам ведь можно...

прослеживаете? 

купил за недорого иаков пачпорт украинский, приехал в Умань, а тут ТЦК а ну отдай долг новой родине🤣

Я не читав законопроект, але здається там нові громадяни захищати Україну не зобов'язані:) Щось я таке чув краєм вуха. 

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Я не читав законопроект, але здається там нові громадяни захищати Україну не зобов'язані:) Щось я таке чув краєм вуха. 

26 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Достатньо засідання РНБО:lol:

Посилання на коментар

13 хвилин тому, 7351 сказав:

Пропаганда - це харашо. Але чого ні ви, ні ваші діти не намагаються відвоювати Донецьк?

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...