Vinsol2009 Опубліковано: учора в 03:16 Поділитись Опубліковано: учора в 03:16 8 годин тому, Фрай сказав: нам Разом з ниряном не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 04:24 Поділитись Опубліковано: учора в 04:24 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: До 14 року у нас взагалі не було української держави. Та я в курсі, що для вас Порошенко і держава - це синоніми. Порохобот - це маленький нікчемний кацап. А як кацапи кажуть? Нєт Путіна - нєт Рассіі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 05:04 Поділитись Опубліковано: учора в 05:04 Зраду заказывали? Ловите.... «Вся військова наука знаходиться в росії», — Залужний «Ці заборони на цитування в наукових роботах російських... Я не знаю, як робити військову науку не цитувавши. Тому що вона вся там. На жаль, так склалося».(С) 1.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:07 Поділитись Опубліковано: учора в 05:07 3 хвилини тому, Canton сказав: Зраду заказывали? Ловите.... «Вся військова наука знаходиться в росії», — Залужний «Ці заборони на цитування в наукових роботах російських... Я не знаю, як робити військову науку не цитувавши. Тому що вона вся там. На жаль, так склалося».(С) 1.mp4 А як же Ківалов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 05:09 Поділитись Опубліковано: учора в 05:09 Только что, US7IGN сказал: А як же Ківалов? А Герасимов?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 05:32 Поділитись Опубліковано: учора в 05:32 23 минуты назад, sergio сказал: А Герасимов?! Герасимов? Это голова.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 05:42 Поділитись Опубліковано: учора в 05:42 37 хвилин тому, Canton сказав: Зраду заказывали? Ловите.... «Вся військова наука знаходиться в росії», — Залужний «Ці заборони на цитування в наукових роботах російських... Я не знаю, як робити військову науку не цитувавши. Тому що вона вся там. На жаль, так склалося».(С) 1.mp4 і що ж чекає Україну і її ресурс, якщо він стане президентом? якщо ВЛК пройде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 05:45 Поділитись Опубліковано: учора в 05:45 1 хвилину тому, akineo сказав: і що ж чекає Україну і її ресурс, якщо він стане президентом? якщо ВЛК пройде Верховний головнокомандувач повинен працювати і при смерті і до смерті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 06:16 Поділитись Опубліковано: учора в 06:16 1 час назад, Canton сказал: Зраду заказывали? Ловите.... «Вся військова наука знаходиться в росії», — Залужний «Ці заборони на цитування в наукових роботах російських... Я не знаю, як робити військову науку не цитувавши. Тому що вона вся там. На жаль, так склалося».(С) 1.mp4 тю , роби , як кацапи - не цитуй , привласнюй Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 06:39 Поділитись Опубліковано: учора в 06:39 Ну шо, Трамп обосрался везде где мог, и пропал с радаров...чего и следовало ожидать. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 06:46 Поділитись Опубліковано: учора в 06:46 5 минут назад, DimaF сказал: Ну шо, Трамп обосрался везде где мог, и пропал с радаров...чего и следовало ожидать. Чего он пропал? Вчера гнал пургу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:48 Поділитись Опубліковано: учора в 06:48 7 минут назад, DimaF сказал: Ну шо, Трамп обосрался везде где мог, и пропал с радаров...чего и следовало ожидать. Пора баксы конвертировать в юани. А мы тут ржали, что рашка нефть за рупии продаёт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 06:49 Поділитись Опубліковано: учора в 06:49 1 час назад, Canton сказал: Вчера гнал пургу... Ну так что ему осталось, кроме как срать в пейсбуках-твитерах... И Гренландия на месте, и Канада, а индусы и китайцы нахер послали... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 06:49 Поділитись Опубліковано: учора в 06:49 1 час назад, sergio сказал: Пора баксы конвертировать в юани. В евро. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:52 Поділитись Опубліковано: учора в 06:52 3 хвилини тому, sergio сказав: Пора баксы конвертировать в юани. А мы тут ржали, что рашка нефть за рупии продаёт. Гроші варто конвертувати лише в знання ... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 06:57 Поділитись Опубліковано: учора в 06:57 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Гроші варто конвертувати лише в знання ... В знання, здоров'я, розвиток. І, якщо після цього залишаться кошти, то в золото))))). 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 06:57 Поділитись Опубліковано: учора в 06:57 4 минуты назад, US7IGN сказал: Гроші варто конвертувати лише в знання ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 06:58 Поділитись Опубліковано: учора в 06:58 Жабогадюкинг во всей красе!!! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:02 Поділитись Опубліковано: учора в 07:02 9 минут назад, US7IGN сказал: Гроші варто конвертувати лише в знання ... Там дехто вже конвертував, вивчився на ІТвуця, а тепер в Маку в штатах не можер влаштуватись. Все відносно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:04 Поділитись Опубліковано: учора в 07:04 Тільки що, sergio сказав: Там дехто вже конвертував, вивчився на ІТвуця, а тепер в Маку в штатах не можер влаштуватись. Все відносно. 1 хвилину тому, sergio сказав: Там дехто вже конвертував, вивчився на ІТвуця, а тепер в Маку в штатах не можер влаштуватись. Все відносно. В мак краще офіціантом. Айтівців там і вже є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 07:08 Поділитись Опубліковано: учора в 07:08 (змінено) нічого ви не розумієте... він молодець. геній. нічого віне не просрав а навпаки. нормально так набув. не заздріть. Сім'я Дональда Трампа за один день збагатилася на $5 мільярдів після того, як їхня головна криптовалютна компанія запустила торги новою цифровою монетою — WLFI. Цей старт став, імовірно, найбільшим фінансовим успіхом сім'ї президента з часу його інавгурації. Родина Трампа, включно з ним самим, володіє майже чвертю всіх WLFI-токенів — троє його синів є співзасновниками World Liberty, а президент названий "почесним співзасновником". Тепер WLFI, найімовірніше, є найціннішим активом Трампів — навіть дорожчим за їхню класичну нерухомість. epravda.com.ua/finances/tramp-zarobiv-5-mlrd-na-zapusku-kriptovalyuti-wlfi-811121/ ▪️Компанія цього літа поглинула публічну фірму і залучила $750 млн, щоб викупити криптовалюту — за даними WSJ, схема з тією ж стороною покупця і продавця може принести Трампам близько $500 млн. У першу годину торгів WLFI на біржах було укладено угод майже на $1 млрд. На Binance токен стартував із 30 центів і знизився до близько 20 центів, але навіть на вищій позначці оцінка пакету Трампів перевищувала $6 млрд. Додатково сім'я контролює близько 80% мемкоїна $Trump, вартістю кілька мільярдів доларів. А ще — понад половину акцій публічної Trump Media, яка керує платформою Truth Social і володіє криптоактивами. Тільки цей пакет оцінюють у $2,5 млрд. Змінено учора в 07:09 користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 07:09 Поділитись Опубліковано: учора в 07:09 5 минут назад, sergio сказал: Там дехто вже конвертував, вивчився на ІТвуця, а тепер в Маку в штатах не можер влаштуватись. Все відносно. видать бюджет освоил, но знания ему не поддались Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:10 Поділитись Опубліковано: учора в 07:10 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: нічого ви не розумієте... він молодець. геній. Сім'я Дональда Трампа за один день збагатилася на $5 мільярдів після того, як їхня головна криптовалютна компанія запустила торги новою цифровою монетою — WLFI. Цей старт став, імовірно, найбільшим фінансовим успіхом сім'ї президента з часу його інавгурації. Родина Трампа, включно з ним самим, володіє майже чвертю всіх WLFI-токенів — троє його синів є співзасновниками World Liberty, а президент названий "почесним співзасновником". Тепер WLFI, найімовірніше, є найціннішим активом Трампів — навіть дорожчим за їхню класичну нерухомість. epravda.com.ua/finances/tramp-zarobiv-5-mlrd-na-zapusku-kriptovalyuti-wlfi-811121/ ▪️Компанія цього літа поглинула публічну фірму і залучила $750 млн, щоб викупити криптовалюту — за даними WSJ, схема з тією ж стороною покупця і продавця може принести Трампам близько $500 млн. У першу годину торгів WLFI на біржах було укладено угод майже на $1 млрд. На Binance токен стартував із 30 центів і знизився до близько 20 центів, але навіть на вищій позначці оцінка пакету Трампів перевищувала $6 млрд. Додатково сім'я контролює близько 80% мемкоїна $Trump, вартістю кілька мільярдів доларів. А ще — понад половину акцій публічної Trump Media, яка керує платформою Truth Social і володіє криптоактивами. Тільки цей пакет оцінюють у $2,5 млрд. In Trump we trust Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 07:10 Поділитись Опубліковано: учора в 07:10 5 минут назад, US7IGN сказал: В мак краще офіціантом. Айтівців там і вже є Кот заходит в кафе, заказывает кофе и пирожное. Официант стоит с открытым ртом... Кот: — Что? — Эээ... Вы – кот..?! — Да. — Вы разговариваете..?! — Какая новость..! Вы принесёте мой заказ или нет? — Ооо, простите, пожалуйста, конечно, принесу. Я просто никогда раньше не видел... — А я тут раньше и не бывал. Я ищу работу, был на собеседовании, решил вот выпить кофе. Официант возвращается с заказом, видит кота, строчащего что-то на клавиатуре ноутбука. — Ваш кофе. Эээ... я тут подумал... Вы ведь ищете работу, да? Просто мой дядя — директор цирка, и он с удовольствием взял бы Вас на отличную зарплату! — Цирк? — говорит кот. — Это где арена, купол, оркестр? — Да! — Клоуны, акробаты, слоны? — Да! — Сахарная вата, попкорн, леденцы на палочке? — Да-да-да! — Звучит заманчиво! А на хрена им программист..? (С) 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 07:12 Поділитись Опубліковано: учора в 07:12 зараз требюа в елктричні авто вкладати www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=59306 Тому зараз в бізнес з продажу нових електромобілів ринулися входити аграрні потужні підприємства, бо рентабельність велика, ризиків - майже не має (хіба "шахед" може влучити на стоянку авто), а вільні "урожайні" кошти дають змогу ще заробити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз