Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Вобщім, весна прийде - саджати будемо:lol:

цивільних. яких обзивають "ухилянтами" безпідставно

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

Продавец магазина автозапчастей на Камчатке написал на образце заявления на возврат «Закиев Замир Рустамович», из-за чего Федеральная служба безопасности (ФСБ) начала проверку. Об этом сообщает Telegram-канал Baza.

По данным информационного ресурса, такое заявление лежало на прилавке магазина «Автомир». Одна из посетительниц обратила на надпись внимание, сняла видео с бумагой и выложила его в интернет.

На следующий день владельца магазина вызвали в управление ФСБ, а на саму точку пришли сотрудники полиции. В ходе следственных мероприятий выяснилось, что такой пример имени на образце заявления написал продавец магазина Леонид Ю. По словам мужчины, он просто пошутил, а саму бумагу уже уничтожил.

По данным Baza, ФСБ начала проверку в отношении мужчины по статьям о дискредитации Вооруженных сил России

це мрія нашої влади і такий контроль 

Посилання на коментар

6 минут назад, akineo сказал:

та ні. прийдуть нові ефективні менеджери. 

та і хто у нас кандидат на пост президента? Порох і Залужний "непридатний до служби"?

так если будет выбор:  ЗЕ да ПЕ и ЗА, то президентом будет ЗА. Не факт, что будет он лучше чем когда то Ющ был

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 хвилини тому, Dr.Yura сказав:

Зміни у ВЛК - Наказ 402. Військовий квиток скасовують.

що там? знову шукають способів прогнати рабів через тцк? треба частіше щось придумати, не 1 раз на рік, а 2, чи 3 рази на рік! 

Посилання на коментар

32 хвилини тому, US7IGN сказав:

не скасовують. форму змінюють. міс декольте хайпить несамовито

Цитата

@vitaliysereda2636

1 день тому

Міністр оборони України Денис Шмигаль як і Верховний головнокомандувач Зеленський ніколи не служили в армії. Як вони можуть керувати Збройними силами ?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Оконщик сказав:

так если будет выбор:  ЗЕ да ПЕ и ЗА, то президентом будет ЗА. Не факт, что будет он лучше чем когда то Ющ был

і буде нам кінець з мобілізацією з 16 років. він же фанат радянської військової літератури і науки війни

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 минуты назад, akineo сказал:

і буде нам кінець з мобілізацією з 16 років. він же фанат радянської військової літератури і науки війни

не знаю. посмотрим, если доживем. 

Посилання на коментар

Президент США Дональд Трамп висловив здивування тим, що суд у Бразилії визнав винним колишнього президента Жаїра Болсонару у змові з метою державного перевороту та засудив його до 27 років ув’язнення.

Трамп під час спілкування з журналістами сказав, що Болсонару - хороша людина та був хорошим президентом Бразилії,

«Я дуже добре його знаю. Я вважаю, що він хороша людина. Я не розумію, чому таке могло статися», — сказав президент США.

Він також порівняв судовий процес проти Болсонару зі звинуваченнями у США проти себе.

• Хаха 2
Посилання на коментар

Bloomberg пише, що МВФ трохи задовбалося натякати Зеленському, що варто не доїти бюджет, а наповнювати його. Тому вони прямо вказують Зеленському де шукать гроші на війну. "МВФ планує змусити уряд зменшити розмір тіньової економіки, який, за оцінками кабінету міністрів, становить понад 30% ВВП"

Якщо перекласти це з бюрократичної мови на людську, то варто менше пИздити гроші та почати наповнювати бюджет України. Мова йде про все - від боротьби з контрабандою на митниці до контрафактних цигарок, від різних популістських кешбеків до дахування ігорки, від зарплат в конвертах до корупції на дронах та фортифікаціях, від... Від всього того, до чого толерантно ставиться Зеленський і з чим він боротися не хоче. 

У нас попереду цікаві часи. І схоже, що терпець наших кредиторів урвався. Як там казав, ментор та партнери нашого президента, Ігор Коломойський? "Життя - це супермаркет, але в кінці завжди каса". Схоже, що кінець лояльного ставлення кредиторів до Зеленського, на тлі історій з Міндічем, Чернишовим та атаками на антикорупційні органи, неочікувано швидко наблизило касу до Зеленського.(С)

photo_2025-09-12_11-47-33.jpg

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Canton сказав:

Bloomberg пише, що МВФ трохи задовбалося натякати Зеленському, що варто не доїти бюджет, а наповнювати його. Тому вони прямо вказують Зеленському де шукать гроші на війну. "МВФ планує змусити уряд зменшити розмір тіньової економіки, який, за оцінками кабінету міністрів, становить понад 30% ВВП"

Якщо перекласти це з бюрократичної мови на людську, то варто менше пИздити гроші та почати наповнювати бюджет України. Мова йде про все - від боротьби з контрабандою на митниці до контрафактних цигарок, від різних популістських кешбеків до дахування ігорки, від зарплат в конвертах до корупції на дронах та фортифікаціях, від... Від всього того, до чого толерантно ставиться Зеленський і з чим він боротися не хоче. 

У нас попереду цікаві часи. І схоже, що терпець наших кредиторів урвався. Як там казав, ментор та партнери нашого президента, Ігор Коломойський? "Життя - це супермаркет, але в кінці завжди каса". Схоже, що кінець лояльного ставлення кредиторів до Зеленського, на тлі історій з Міндічем, Чернишовим та атаками на антикорупційні органи, неочікувано швидко наблизило касу до Зеленського.(С)

photo_2025-09-12_11-47-33.jpg

не будуть вони боротися з тіньовою. навіть якби хотіли то не зможуть. як можна боротися з собою. будуть доїти більше корів (народ). перше що зроблять це підвищать вартість комуналки і скажуть що це вимоги МВФ.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 3
Посилання на коментар

В 11.09.2025 в 13:40, Бездомный сказал:

кажуть , україноненависник  Charles James Kirk   був за сумісництвом великим другом Ізраїлю

20370693.jpg

кацапи кажуть , що  Charles James Kirk  був    ледь не перспективний кандидат від респів на майбутніх  виборах  президента ї   сша 

Посилання на коментар

6 часов назад, Dmitriy_S сказал:

В Йосипа Віссаріоновича було гарне рішення для таких бюрократів. Даже два:)

1120291252_.png.562dd21095d7a4c14c92293b1c666b21.png

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Так бездарно просрати... 

news.kh.ua/kharkov/51114-policeiski-kharkivshchyny-vyluchyly-dva-trofeini-tanky-ta-peredaly-ikh-na-potreby-zsu.html

• Хаха 4
Посилання на коментар

Ніколи такого не було і знову сталося. Офіс Президента України та оплескозалежний Володимир Зеленський, схоже, обурені тим, що українці дуже кволо та без інтузіазму лайкають дописи ОП. Тому генії з Банкової прикупили десятки тисяч ботів. З В'єтнаму. І це не жарт. Раджу зайти на сторінку ОП і переконатися у цьому трешу, поки вони не знесли дописи. І в мене чотири запитання:
1. Хто та з яких грошей оплатив ботів?
2. Яка мета цих дій?
3. Чому гроші витратили на ботів, а не на дрони для ЗСУ? Це пріоритети у ОП такі?
4. Ви там поплавилися чи уху їли?

От що з ними? Це божевілля якесь. Дякую Мартині Богуславець, яка звернула на це увагу.(С)

photo_2025-09-12_15-12-22.jpg

photo_2025-09-12_15-12-22 (2).jpg

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 3
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Canton сказав:

Ніколи такого не було і знову сталося. Офіс Президента України та оплескозалежний Володимир Зеленський, схоже, обурені тим, що українці дуже кволо та без інтузіазму лайкають дописи ОП. Тому генії з Банкової прикупили десятки тисяч ботів. З В'єтнаму. І це не жарт. Раджу зайти на сторінку ОП і переконатися у цьому трешу, поки вони не знесли дописи. І в мене чотири запитання:
2. Яка мета цих дій?
3. Чому гроші витратили на ботів, а не на дрони для ЗСУ? Це пріоритети у ОП такі?

От що з ними? Це божевілля якесь. Дякую Мартині Богуславець, яка звернула на це увагу.(С)

А шо, хіба тут своїх не вистачає, навіть на будівдомі?

• Хаха 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, Canton сказав:

2. Яка мета цих дій?

Ніколи ще вища освіта не була такою доступною як за найпотужнішого :flag1:

24tv.ua/education/vstupna-kampaniya-2025-skilki-abituriyentiv-mozhut-priynyati_n2913132

• Конфуз 1
Посилання на коментар

3 години тому, Оконщик сказав:

не знаю. посмотрим, если доживем. 

www.instagram.com/reel/DOVBjWVDIn0/?igsh=dzRjcmhpeTBwbWdl

Посилання на коментар

Такого потока, который я прочитал про НАТО в частности и про Европу в целом за последние два дня, я не читал уже давненько. А может даже и никогда. 
НАТО должен то, НАТО должен сё… Поднять шестой флот в воздух, бороздить космические пространства «Абрамсами», уничтожить Калининград, ударить по Москве, захватить Владивосток, дать ядерное оружие Украине, зассали, обоссались, это НАТО надо вступить в Украину и прочая и прочая и прочая феерическая бредятина. 
Не переживайте вы за НАТО, друзья. 
Все у НАТО будет хорошо.
Ок. Давайте по пунктам. 

1. Первое и самое главное. Базовая аксиома. Которую следует заучить как дважды два. Как отче ваш. 
НАТО. ВАМ. ВООБЩЕ. НИЧЕГО. НЕ ДОЛЖЕН. 

Спойлер

Все, что делает НАТО по отношению к Украине, он делает только и исключительно по доброй воле. 
А должна Украине партия «Слуга Народа». 
Которая отозвала законопроект об Основном союзнике вне НАТО, потому что это пиар Гончаренко, Порошенко, взагалi не на часi и пр. 

2. Самый главный, самый опасный, самый разрушительный миф, который по совершенно непонятной мне причине засел в голове 99,9 процентов украинцев, в том числе во всем остальном предельно разумных и адекватно оценивающих обстановку - «Украина защищает НАТО». 

Спойлер

Это вот прям браво телемарафону и позитивным блогерам. 
Но розовые очки всегда бьются стеклами внутрь. 
Чем раньше вы распрощаетесь с мифотворчеством, тем менее болезненным будет удар об стену в конце. 
А он будет. 

3. Немного холодной реальности.

Спойлер

Украина - страна с практически разрушенной экономикой, с так и отсутствующим до сих пор государством, в котором волонтеры двенадцатый год собирают на зимнюю резину и саперные лопатки, существование которой ПОЛНОСТЬЮ зависит от двух факторов: героизма солдат и поддержки Европы. 
Когда поддержка Европы прекратится - Украина перестанет существовать в данных границах через год-два. 
Такова реальность. 
Сорри. 

4. Не переживайте вы за НАТО. 
Все у НАТО будет хорошо. 

Спойлер

НАТО превосходит Россию: 
- по людям: Европа в три раза, НАТО без США в пять с половиной раз, НАТО с США в семь с половиной раз. 
- по авиации: без США - в четыре раза/ с США в десять раз ровно. Причем у НАТО это пятое поколение, у России - четвертое, четвертое плюс. 
- по военно-морским силам: тут даже сравнивать некорректно, с США перевес в 12 (!!) раз, без США оценки разнятся, но все равно от полутора до нескольких раз. 
- по бронетехнике: без США по танкам примерный паритет, по бронетехнике в целом перевес в несколько раз/ с США перевес по танкам в разы. Причем, опять же, это «Абрамсы» против Т-72
- по экономике: ВВП на душу населения одной только Германии превышает Российский в пять раз. ВВП США для России вообще запредельный недостижимый космос. Тут вообще говорить не о чем: совокупный ВВП стран НАТО без США, составляет 18 триллионов долларов, с США -  47 триллионов долларов, что почти в ДВАДЦАТЬ раз больше, чем у России
- по военным расходам: бюджет НАТО на 2025 год около полутора триллионов долларов, бюджет России около пяти триллионов рублей. Это примерно 60 миллиардов долларов. Больше даже чем и в двадцать раз. 
И бюджет НАТО будет только расти - Трамп таки дал пинка Европе, что есть, то есть. 
Военный же бюджет США превышает совокупный военный бюджет ДЕВЯТИ следующих за ними стран вместе взятых. 

5. НАТО - оборонный союз. Он не предназначен для нападения на Калининград

Спойлер

. Как оборонный союз он отработал вполне. Задействована 4 статья, консультации проведены, общая повестка подкорректирована, авиация Нидерландов отработала, ПВО Германии отработало. 
Можем констатировать - военный альянс разных стран как был, так и существует. 
И вполне способен работать согласованно. 
Ничто не развалилось.

6. Определение агрессии содержится в Резолюции Генеральной Ассамблеи ООН 3314 от 14 декабря 1974 года. Акты агрессии принято разделять на прямые и косвенные:

Спойлер

Прямая агрессия
Вторжение или нападение вооружённых сил государства на территорию другого государства; любая военная оккупация, даже временная, являющаяся результатом такого вторжения или нападения; любая аннексия (насильственное присоединение) территории другого государства. К прямой агрессии относятся также бомбардировка или использование оружия против иностранного государства; блокада портов или берегов государства вооружёнными силами другого государства; нападение вооружённых сил государства на сухопутные, морские или воздушные силы (флоты) другого государства; нарушение установленных международным соглашением условий военного присутствия на территории другого государства.
Косвенная агрессия
Засылка государством вооружённых банд и групп, иррегулярных сил или наёмников, которые осуществляют акты применения вооружённой силы против другого государства, носящие столь серьёзный характер, что это равносильно актам прямой агрессии, либо значительное участие в подобных актах.
Соррямба, до вооруженной агрессии явно не дотягивает, провокация чистой воды. 
¯\_(ツ)_/¯

6.а - Да, это дает НАТО возможность люфта в определении степени своего ответа, и он мог бы быть определен как более жесткий, но определен вот так вот. 
Но это - дело НАТО. 
Потому что см. п. 1.  

7. «Проклятый Запад отобрал у нас ядерное оружие,

Спойлер

вот было бы у нас ядерное оружие на нас никто бы не посмел напасть! Ой, почему Польша не нападает на вторую по ядерной мощности державу, сыкуны?» - эта конструкция преотлично уживается в одних и тех же головах процентов так примерно девяноста граждан. 

8. А-ха-ха, Польша обоссалась, ударьте по Калининграду, объявите войну России и прочий бред

Спойлер

- это, напомню, говорят граждане страны, которые просто с говном смешали своего Верховного главнокомандующего, когда тот предложил ввести военное положение, после того, как Россия АТАКОВАЛА их военные суда и которые потом 73 процентами выбрали сойтись посередине и какая разница. 

9. А-ха-ха, Польша сбивает шахеды самолетами.

Спойлер

Блядь, вот тут у меня вообще в голове затык. Четвертый год я собираю по миру по копейкам на корчи в том числе и для мобильных групп, чтоб на старый пикап установили спарку пулемета «Максим» 1904 года выпуска - и в этот момент ржать над страной, которая поднимает истребителя пятого поколения, чтобы защитить свое воздушное пространство…

10. А-ха-ха, сбили всего четыре из 18.

Спойлер

Да. Сбили всего четыре. Потому что у Польши отсутствует эшелонированная ПВО, тем более по противодействию шахедам. Потому что это ***ец как дорого, потому что все шло в Украину, потому что политики не любят непопулярных мер, а любят рассказывать про тарвневые шашлыки и как все будет хорошо, распаковывайте тревожную вализу. 
Сколько там шахеды пробыли в воздушном пространстве Польше - минут двадцать?
Напомните, плз, сколько Украина сбила воздушных целей за первые 20 минут вторжения.
Да за первый год хотя бы. Когда русские херачили вообще все, что хотели. 
Пока не были поставлены на поток средства ПВО из того самого «обоссавшегося» НАТО. 

11. Ну, теперь и Польша и НАТО сделают выводы. Примут меры. Усилят оборону. В первую очередь, конечно, ППО. 
И то, что могло пойти в Украину - останется в Польше. 

12. Пост Przemysław Lis-Markiewicz Profil Prywatny все прочитали? 
Если что:

Спойлер

«В Україні можна прочитати, що поляки сцикуни, обісцялися, що четвертий рік ховаються за спиною українців. Що ми давно знали, попереджали і взагалі НАРЕШТІ і до тих паскудних ляхів прилетіло. В Україні раптом усі всезнайки від права до ліва вирішили стати експертами з питань НАТО та війни. Це теж, ясна річ, пропаганда. Виборці ЗЕ та Свободи регочуть від щастя, бо поляки врешті-решт налякані і бояться. І збивають дрони ракетами за 3 мільйони доларів. Ха ха ха!  Таке враження, що в Польщі немає українців, їхніх дружин та дітей.
Мета цієї потужної акції - зірвати допомогу для України. Українці насправді цього хочуть?
У Польщі (з України насправді) журналістка Моніка Андрушевська закликає поляків: не всі маєте любити Україну, але любіть Польщу. Цькування українів і звинувачення України це пастка і шлях до катастрофи. Катастрофи для Польщі.
Я закликаю українців. Не любіть собі Польщу, якщо маєте якісь свої приводу, мені вони не цікаві. Але любіть Україну. А Польща це на років наступних принаймні 50 найстратегічніший сусід України.
Я не хочу від вас жодного "дякую", "ми вдячні". Мені українці завжди дякують за мою допомогу і мені цього досить. 
І хочу заявити ще про щось. Досі я старався бути терпеливим до всіх жалів та бідкання на Польщу. Я підказував, як собі давати раду з дискримінацією. І з реальною дискримінацією я далі буду допомагати.
Але відсьогодні я вже не буду терпіти ЖОДНОЇ антипольської істерики. ЖОДНИХ цитат з Інтернету. Усі ті "а поляки те і се" будуть для мене виявом антипольської істерики, яка є шкідливою і для України.
Польща (щодо антиукраїнської пропаганди) НІЧИМ не відрізняється від України з її антипольською пропагандою. Там можна прочитати таку саму кількість тисяч гидотливих відгуків. Тільки українці охоче кидаються рахувати дурних поляків, а з дурними українцями - то ж усе вже відомо - не звертаємо уваги.
Шановні! Нас з 80 мільйонів (чи 70, менша з тим). Ми союзники (на сьогодні, що буде через 20 років, побачимо). Ми ділимося ВИКЛЮЧНО на розумних (та добрих) і дурних (та поганих). Не на поляків та українців.
Полонофобія = українофобія.
Українофобія = полонофобія.
Кожен польський українофоб є зрадником Польщі.
Кожен український полонофоб є зрадником України».

13. И последнее. Единственное адекватное реальное предложение я прочитал у Юрій Луценко.

Спойлер

В который раз поражаюсь, насколько мощную команду собрал вокруг себя Порошенко, насколько это были государственники, способные мыслить стратегически и находить конкретные решения там, где хер его знает, что делать. 
Я вот не знаю, как реагировать, а Юрий - раз-бац, все по полочкам. 

«Замість вправлятися в дотепності щодо шахедів у Польщі, нам варто було б негайно домовлятися про спільні дії з оборони повітряного простору України від спільного ворога. 
Наприклад, встановити досить непогані польські радари та дрони- винищувачі вздовж 560 км кордону в Сумській області. Це - основний коридор заходу шахедів і на Київ і на західну Україну і на Польщу. 
Очевидно ж, що краще збивати спільного ворога над лісами, а не над містами. 
Тим більше, що Польща лише вчора отримала від Євросоюзу 43.7 (!) млрд євро на розвиток своєї оборони. 
От же напрямок для зусиль нашого МЗС та РНБО!»

Но РНБО занято назначениями молодых перспективных, срачи НАБУ с СБУ куда важнее, Миндича надо спасать и Израиль осудить. 
Какие там радары с Польшей. 
Вот примерно такова на сегодня се ля вя. 
Ваш Дед.  
А. Бабченко

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...