Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Ті ж йайця по 17, тільки в профіль. Цікаво, яка балансова вартість?!

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 хвилин тому, sergio сказав:

Ті ж йайця по 17, тільки в профіль. Цікаво, яка балансова вартість?!

Топор звичайно,може гуманітарка.але для офіса, відоси, презентації і тп його з головою вистачить надовго.  Те,що вона засрала його, то вже точно. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

21 минуту назад, МаТраС сказал:

Топор звичайно,може гуманітарка.але для офіса, відоси, презентації і тп його з головою вистачить надовго.  Те,що вона засрала його, то вже точно. 

Все пригалую, як на початку  десятих в держконторці. де я працював, був комп з 256 мбт оперативки. Вже тоді то була печалька. 

З головою,?! Коменти почитайте. Хіба в Ворді , щось друкувати. 

Посилання на коментар

https://www.facebook.com/share/v/1CfA5XQrmJ/

Країна мрій... 

Тим часом коли на сході рускі просочуються дрібними групами бо на кілометр фронта 5-6 людей. 😏

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

Все пригалую, як на початку  десятих в держконторці. де я працював, був комп з 256 мбт оперативки. Вже тоді то була печалька. 

З головою,?! Коменти почитайте. Хіба в Ворді , щось друкувати. 

Ти комент ходячий. В мене був комп в одного в класі. В 97 році пеньок 166. Оперативки здається 128. Так він відхерачив років 5. Трьохмірні стрілялки і тп. Останні роки звісно на самій конченій графіці. І то його в кінці чистив і на офісні задачі по роботі хватало.

• Лайк 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, МаТраС сказав:

Ніразу не факт. З ХДД сучасна вінда і бравзери не їдуть ніяк Надто повільно, надто багато свапиться і тормоза дикі. Особливо при включенні, коли вінда вантажить тонни свого хламу. Тому, спочатку тупить а потім хоч якось працює...

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, porterlv сказав:

Ніразу не факт. З ХДД сучасна вінда і бравзери не їдуть ніяк Надто повільно, надто багато свапиться і тормоза дикі. Особливо при включенні, коли вінда вантажить тонни свого хламу. Тому, спочатку тупить а потім хоч якось працює...

Ну не 15 хвилин?)

Будете ржати , але з сучасним не дружу. Мені плювати,який в мене тел. Мені максимум зайти на якийсь сайт треба. З компом те саме. Однокласник підігнав десь з такими ж параметрами. Наче пк,але дуже компактний. Вінда 7 стоїть. Мої задачі виконує. Хром там щось вийожується,що не обновиться...

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

Диктатура існує завдяки страху та недовірі. Вона оточує себе стукачами й підлабузниками, бо саме вони забезпечують постійний контроль і лестощами підтримують владу. Натомість талановитих і розумних людей диктатура боїться: їх знищують, змушують мовчати, вони просто біжать зі країни. Освічені, талановиті та критично мислячі люди становлять загрозу диктатурі, бо вони здатні ставити запитання, створювати альтернативні ідеї, об’єднувати інших навколо змін. У результаті суспільство втрачає своїх найкращих та талановитих, а країна поступово деградує, а зараз, у війні, це відбувається в рази швидше, ніж у мирному житті, й результати ми бачимо на вулицях наших міст та сіл, в новинах та на карті ... 

з вашого дозволу десь колись процитую 😉

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МаТраС сказав:

там щось вийожується,що не обновитьс

Так це перевага навіть :lol:

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

Ну не 15 хвилин?)

Легко... ХДД має знос, бедів нема чи мало але швидкість не раз бачив, що падає до 50 мб/сек. А як яке оновлення - по можу цілу ніч вовтузитись. :( 

Державна вінда "до горшка не навчена", вона собі своїм життям живе... Мало не щодня з тим стикаюсь.  

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, МаТраС сказал:

Ти комент ходячий. В мене був комп в одного в класі. В 97 році пеньок 166. Оперативки здається 128. Так він відхерачив років 5. Трьохмірні стрілялки і тп. Останні роки звісно на самій конченій графіці. І то його в кінці чистив і на офісні задачі по роботі хватало.

Що ви мені пробуєте довести?! Що на держ закупівлях  бабки не πиздять?! Якщо собівартість того ноутбука 3тис грн, а його за двадцятку купили? 

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Проблема не в личностях, а в направлении действий.

Кого ты набираешь себе в команду.

Если у тебя команда складывается в результате отрицательного отбора, то имеем соответствующий результат.

Отсюда эти корабельные сосны, мерипопинс, послицы, прокурвы Прости Господи.

А во главе  5-6 Эффективных рыговсеих менеджеров.

К управлению допущены случайные люди. Не прошедшие школу государственного управления.

зеленая плесень.

при чем тут команда, когда даже на низшем уровне в армии, на передке, отключены мозги с инстинктом самосохранения...качество нации растет неуклонно вниз

Посилання на коментар

28 минут назад, dvr002 сказал:

пишуть що рашка готує удар по енергетиці після того як поїде Келог

І ви пишіть. 😎

Посилання на коментар

10 годин тому, Dr.Yura сказав:

цікаво як військові чи групи ппо, чи мобільні групи будуть мати між собою звязок, з такити ''пакращеннями'' можна й біди натворити.

бачу тут переймають дії з рф, спочатку з них насміхаються а згодом тут таке ж запроваджують.

недооцінюють ворога..

а можна я просто простих українців скажу ? відсутність моб зв"язка та інету от прямо значно покращать емоційний стан під час тривог, мало усіляких іпсо та фейків та ще це

1 година тому, dvr002 сказав:

пишуть що рашка готує удар по енергетиці після того як поїде Келог

пишуть, що СБУ та ГРУ от прямо зараз відслідковує групи, які сіють панічні настрої

• Хаха 4
Посилання на коментар

25 хвилин тому, irina1969 сказав:

а можна я просто простих українців скажу ? відсутність моб зв"язка та інету от прямо значно покращать емоційний стан під час тривог, мало усіляких іпсо та фейків та ще це

пишуть, що СБУ та ГРУ от прямо зараз відслідковує групи, які сіють панічні настрої

Ще треба штучний інтелект заборонити бо малює всяку непатріотично ***ню :lol:

IMG_20250913_111806_921.jpg

• Лайк 3
  • Хаха 5
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Дональд Трамп объявил, что финансист Джордж Сорос и вся его сеть будут расследоваться по обвинениям в соответствии с законом о борьбе с организованной преступностью (RICO).:crazy:

Сорос стоит за финансированием, обучением и радикализацией левой молодежи, подогревая террор и экстремизм.:crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 2
Посилання на коментар

13 минут назад, US7IGN сказал:

малює всяку непатріотично ***ню :lol:

Пацсталом....

Ору в голосину!!!!

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

финансист Джордж Сорос и вся его сеть будут расследоваться по обвинениям в соответствии с законом о борьбе с организованной преступностью (RICO)

ПЗДЦ Рыжей Халве!!!

Даллас, rev.2025\0

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Проблема не в личностях, а в направлении действий.

Кого ты набираешь себе в команду.

Если у тебя команда складывается в результате отрицательного отбора, то имеем соответствующий результат.

Отсюда эти корабельные сосны, мерипопинс, послицы, прокурвы Прости Господи.

А во главе  5-6 Эффективных рыговсеих менеджеров.

К управлению допущены случайные люди. Не прошедшие школу государственного управления.

Смішно таке читати. Хто б це казав :), ви взагалі втекли з країни у найважчий для неї час і повернулися лише з тієї причини, що там де ви були ви нікому не потрібні (на заході працювати треба, а не тільки як ви звикли потякати :)). Нічого в житті не досягли (навіть мову вивчити не в змозі), але, що не пост (або зазвичай репорст чужих думок) то "експертна думка" і повчання моралі :). Нагадайте чому ви досі не в ЗСУ чи у владі? може з тих самих причин?

• Лайк 5
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

з вашого дозволу десь колись процитую 😉

Прошу, пане! 

І ... дякую, бо це мені лестить, бо потрошку, спілкуючись у цій темі, я вивчаю рідну мову) та намагаюся формулювати думки українською. Хоч кацапізми правлю і за допомогою редактора теж)

Розвиваючи тему, поки є час та натхнення: насправді ворогами спротиву українського народу в цій війні є не менше за російський режим саме посіпаки влади - помірковані (і не з глупоти) стукачі, лицеміри та підлабузники.

В темі часто читаю: "а що цього (корупція тощо) не було за ПОП, ВФЯ, Ющенка, Кучму.. ?" - так, було. Але крім того, що зараз війна, таке виправдання нагадує мені ситуацію...

Йдуть два куми, один із яких вище за рангом. І раптом той, хто «начальник», хоче перднути… і обсірається - так, що смердить і добре видно всім.

Бос йде далі й удає, що нічого не сталося. А другий кум замість того, щоб допомогти: відмитися, переодягнутися чи якось виправити ситуацію, починає на всю вулицю репетувати: "А ви бачили, як учора Петя обісрався!? Ага, так обісрався - що йой! А позавчора Вітя - так той прямо на проспекті кучу навалив!"

При цьому обом кумам від смороду вже очі сльозяться, люди навколо обходять їх за кілька метрів. Бос іде далі, посміхаючись, а кум поруч продовжує розповідати усім, як і хто обсірався вчора, і позавчора, і ... На зауваження громадян навкруги: "- Ваш кум обісрався, може якось допомогти? Ось вода, штани чисті!" кум відповідає: - "Всі сруть! Йдіть до біса! Ви не розумієте, то Грицько, з-за канави, винуватий, що мій кум обісрався!" Більше того, він починає опіздюлювати перехожих ціпком, щоб ніхто не підходив з поміччю.

І так йдуть далі два куми, гордо задравши пики, а за ними шлейф смороду. Перехожі вже відпізджені - їм боляче і лячно, вони стороняться і не пропонують допомоги, бо це вже марно ... і весь квартал (обмовка по діду Фрейду) починає смердіти дедалі сильніше: сморід стелеться по під'їздах та накриває лавочки й дитячі майданчики ... квартал ... місто ... країну ...  Люди ховають носи, закривають вікна, біжать від смороду ... а двоє кумів гордо йдуть далі ... їм байдуже ...

Якось так ... 

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

20 часов назад, Canton сказал:

Ніколи такого не було і знову сталося. Офіс Президента України та оплескозалежний Володимир Зеленський, схоже, обурені тим, що українці дуже кволо та без інтузіазму лайкають дописи ОП. Тому генії з Банкової прикупили десятки тисяч ботів. З В'єтнаму. І це не жарт. Раджу зайти на сторінку ОП і переконатися у цьому трешу, поки вони не знесли дописи. І в мене чотири запитання:
1. Хто та з яких грошей оплатив ботів?
2. Яка мета цих дій?
3. Чому гроші витратили на ботів, а не на дрони для ЗСУ? Це пріоритети у ОП такі?
4. Ви там поплавилися чи уху їли?

От що з ними? Це божевілля якесь. Дякую Мартині Богуславець, яка звернула на це увагу.(С)

photo_2025-09-12_15-12-22.jpg

photo_2025-09-12_15-12-22 (2).jpg

так ось куди зник місцевий полубот ))) найняли більш дешевих

Посилання на коментар

1 час назад, irina1969 сказал:

закон про дискредитацію  збройних сил вже прийнятий ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, irina1969 сказал:

Нас на понт не возьмёшь, гражданин начальник. 😎

• Хаха 2
Посилання на коментар

Якби Фламінго існувала насправді то нею би можна було би доставити тонну кокса з Колумбії майже на Аляску. 😎

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...