МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Залежно від часу та натхнення, обидві реальності прекрасні по-своєму) але при переході від "бухати" до "не бухати" світ на кілька тижнів здається сірим та нудним ) Головне, як на мене - тримати баланс та отримувати задоволення від якості життя) "Тому шо треба не всякой хyйньой заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну і ходить в оперу з красівими тьолками, получать удовольствіє." © тому що в бухающого виробляється іллюзія щастя. потім, щоб щастя і благость стало вироблятися без бухла, треба поститися десь з місяць.. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: тому що в бухающого виробляється іллюзія щастя. потім, щоб щастя і благость стало вироблятися без бухла, треба поститися десь з місяць.. Маєте рацію - термін приблизно такий, але залежить від багатьох факторів і самої психіки людини, терміни приблизні. За місяць нові нейронні зв'язки ще "сирі", за 3-6 формуються більш стабільні, за рік зміцнюються і можна казати про тривалу стабілізацію. Паралельно відновлюється і дофамінова система, теж приблизно у такі терміни. Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Тож якщо в мене більш ніж рік стоїть на книжковій полиці, над компом, невідкоркована пляшка 18-річного Mortlach, то зовсім не факт, що вона простоїть ще кілька років 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Маєте рацію - термін приблизно такий, але залежить від багатьох факторів і самої психіки людини, терміни приблизні. За місяць нові нейронні зв'язки ще "сирі", за 3-6 формуються більш стабільні, за рік зміцнюються і можна казати про тривалу стабілізацію. Паралельно відновлюється і дофамінова система, теж приблизно у такі терміни. Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Тож якщо в мене більш ніж рік стоїть на книжковій полиці, над компом, невідкоркована пляшка 18-річного Mortlach, то зовсім не факт, що вона простоїть ще кілька років 😉 я не про тих,хто хренячить кожен день) то вже дно, з якого вириваються одииці. але і в мене, і моїх друзів були такі моменти, що квасили не в пятницю, а і в пятницю і в субботу і в неділю..а хто не раб той міг і в середу)) всі,якби не тупіци, всі з мозком,всі заробляєм, але якось бували такі моменти...так,от після тих рибалок, особисто я відходив пару тижнів.. два дні лежав, потім 2 робив видимість роботи на об єкті , або по тел клієнти благо, я такий ***лвий не викупали) і все одно ,ясність розуму приходила десь тижня через три) соблазном щось відкривати не страдав. треба пост,так треба. треба гулянка-ок) Змінено 23 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Маєте рацію - термін приблизно такий, але залежить від багатьох факторів і самої психіки людини, терміни приблизні. За місяць нові нейронні зв'язки ще "сирі", за 3-6 формуються більш стабільні, за рік зміцнюються і можна казати про тривалу стабілізацію. Паралельно відновлюється і дофамінова система, теж приблизно у такі терміни. Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Тож якщо в мене більш ніж рік стоїть на книжковій полиці, над компом, невідкоркована пляшка 18-річного Mortlach, то зовсім не факт, що вона простоїть ще кілька років 😉 до речі, як ви вважаєте "зелений чай" - це варік?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: я не про тих,хто хренячить кожен день) то вже дно, з якого вириваються одииці. але і в мене, і моїх друзів були такі моменти, що квасили не в пятницю, а і в пятницю і в субботу і в неділю..а хто не раб той міг і в середу)) всі,якби не тупіци, всі з мозком,всі заробляєм, але якось бували такі моменти...так,от після тих рибалок, особисто я відходив пару тижнів.. два дні лежав, потім 2 робив видимість роботи на об єкті , або по тел клієнти благо, я такий ***лвий не викупали) і все одно ,ясність розуму приходила десь тижня через три) Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 1 хвилину тому, МаТраС сказав: до речі, як ви вважаєте "зелений чай" - це варік?) Не зрозумів питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 Не зрозумів питання ви прям моє життя 2006-2008 цим кліпом)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 Не зрозумів питання трав яний зелений чай...веселящий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: трав яний зелений чай...веселящий Я не в темі, іноді бувало, але то більш щоб попередити важке похмілля, або в гарній компанії посміятися, тільки під настрій. Але то зовсім інша двіжуха, і хоч у нас на рибальській базі обидві двіжухи уживалися комфортно, але все нічого про це не скажу, не моє ))) Змінено 23 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я не в темі, іноді бувало, але то більш щоб попередити важке похмілля, або в гарній компанії посміятися, тільки під настрій. Але то зовсім інша двіжуха, і хоч у нас на рибальській базі обидві двіжухи уживалися комфортно, але все нічого про це не скажу, не моє ))) да і мені ,як варк не заходить. багато думаю,гружусь..а в компашкі під пиво ,з друзями дитинства орем , животи розриваються... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 26 минут назад, DmiVady сказал: Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Вы отлично произносите вот это "тре" ,прям как западенец, правда "палий"-это "поджигатель", вы наверное про "курців"? У меня в реале тоже есть такой земляк, выдал отличную фразу, которой хотел пояснить что мусор под деревянным полом в стоимость сметного демонтажа не входит-просто гениальной фразой-"під підлогу пірнати не буду!" Но стремитесь следовать политике партии,что безусловно похвально и требует поощрения. По смыслу,кстати,согласен. Не бывает. Коготок увяз-всей птичке пропасть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Про про руzzких демократов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, Данило Терпило сказав: просто гениальной фразой-"під підлогу пірнати не буду!" шедевр,запишем))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 8 часов назад, Vinsol2009 сказал: Ви одружений? Ви по його дописам не бачите?🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 Не зрозумів питання саме смішне,: пів неділі-дня, він говно)) тобто,пів..так що людина шаре 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: саме смішне,: пів неділі-дня, він говно)) тобто,пів..так що людина шаре мав ввиду пів мать його воскрнсенья__ тобто,продвинуті люди на самом то ділі. планктон,який боїться,що його звільнять. п є жорсто до субботи. в неділю - максималка 1 бутилка пива... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 години тому, DmiVady сказав: Мені завжди, в ті періоди мого життя, коли я не бухав, дуже бентежило те, що в перші тверезі місяці секс ставав більш нудний "У меня друг был, алкоголиков кодировал. Так у него одна из дежурных фраз при кодировке была такая – «через некоторое время вы, возможно, попробуете заняться сексом в трезвом виде. Не пугайтесь и не впадайте в уныние. Да, вот такой он и есть на самом деле, человеческий секс…» " © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Тільки що, МаТраС сказав: мав ввиду пів мать його воскрнсенья__ тобто,продвинуті люди на самом то ділі. планктон,який боїться,що його звільнять. п є жорсто до субботи. в неділю - максималка 1 бутилка пива... Хз як зі звільненням, я в рабстві не бував, але я зазвичай на виїздах (а літом-восени це були майже кожні вихідні) у неділю дуже організм не навантажував - так, для настрою, потрошечки, бо зранку то, як класик каже, потрібно 😉 А в понеділок - ранішній підйом, плиг на човен і через півтори години я вже в місті, а там вже в робочому ритмі до обіду п'ятниці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: "У меня друг был, алкоголиков кодировал. Так у него одна из дежурных фраз при кодировке была такая – «через некоторое время вы, возможно, попробуете заняться сексом в трезвом виде. Не пугайтесь и не впадайте в уныние. Да, вот такой он и есть на самом деле, человеческий секс…» " © а у нас там одного мажора взялись кодувати.батьки заплатили багато...часна компаніґ кодіровки. він після кодировки: общ , десь 20 рил спим на досках. якись сингал вночі. всі повині перевернутися. хто не перевртається-б ють. ну і там ще багато всього.... результат:просидів пів року і потім вмер... Змінено 22 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Хз як зі звільненням, я в рабстві не бував, але я зазвичай на виїздах (а літом-восени це були майже кожні вихідні) у неділю дуже організм не навантажував - так, для настрою, потрошечки, бо зранку то, як класик каже, потрібно 😉 А в понеділок - ранішній підйом, плиг на човен і через півтори години я вже в місті, а там вже в робочому ритмі до обіду п'ятниці. саме головне, що ви в рабстві не бували) або бували,але нам не розкажете)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) Тут @Tochkin якось розказував, що робота для американських програмістів під ногами валяється, і що це лише мої вигадки, що її немає)) І тут раптом: www.whitehouse.gov/presidential-actions/2025/09/restriction-on-entry-of-certain-nonimmigrant-workers/ Коротко, якщо якась компанія в США захоче найняти іноземця, то їй прийдеться заплатити за візу H-1B 100 тисяч доларів. Змінено 20 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 годин тому, Бездомный сказав: згадайте пішоходні марши даунбасні на Київ - стуканя касками на майдані Незалежності , яке фактично повалило Кравчука. Скільки раз ти будеш брехати одне і теж? Стукали касками в Києві шахтарі з Лвівської та Дніпропетрівської області. І настукали собі виплату зарплати -- для цього і стукали касками. Якщо себе хоч трошки поважаєш -- давай посилання на факти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 часа назад, DmiVady сказал: В зависимости от времени и вдохновения, обе реальности прекрасны по-своему) но при переходе от "бухать" к "не бухать" мир на несколько недель кажется серым и скучным) ) "Потому что надо не всякой хyйньой заниматься, а жить интересно: читать книги, быть шпионом, дрессировать любимому обезьяну и ходить в оперу с красивыми телками, получать удовольствие." © тю ... в нього була ручна любіма обізяна - Горпина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: тю ... в нього була ручна любіма обізяна - Горпина .. Змінено 21 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 6 хвилин тому, Бездомный сказав: тю ... в нього була ручна любіма обізяна - Горпина у ВАс ,товариш Бездомний. Бог Є?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 10 часов назад, МаТраС сказал: у ВАс ,товариш Бездомний. Бог Є?) тобто ? релігія - то не про Бога в метафізичному сенсі , а про ефективне управління юнітами та конкурентоспроможний суспільний уклад , про приборкання природноїї полігамії ( хтивості ), та бабської гіпергамії ( природного бажання баби сісти на шию багатому підкаблучнику ) ви , схоже , відмітили п'ятницю ? Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз