МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Залежно від часу та натхнення, обидві реальності прекрасні по-своєму) але при переході від "бухати" до "не бухати" світ на кілька тижнів здається сірим та нудним ) Головне, як на мене - тримати баланс та отримувати задоволення від якості життя) "Тому шо треба не всякой хyйньой заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну і ходить в оперу з красівими тьолками, получать удовольствіє." © тому що в бухающого виробляється іллюзія щастя. потім, щоб щастя і благость стало вироблятися без бухла, треба поститися десь з місяць.. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, МаТраС сказав: тому що в бухающого виробляється іллюзія щастя. потім, щоб щастя і благость стало вироблятися без бухла, треба поститися десь з місяць.. Маєте рацію - термін приблизно такий, але залежить від багатьох факторів і самої психіки людини, терміни приблизні. За місяць нові нейронні зв'язки ще "сирі", за 3-6 формуються більш стабільні, за рік зміцнюються і можна казати про тривалу стабілізацію. Паралельно відновлюється і дофамінова система, теж приблизно у такі терміни. Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Тож якщо в мене більш ніж рік стоїть на книжковій полиці, над компом, невідкоркована пляшка 18-річного Mortlach, то зовсім не факт, що вона простоїть ще кілька років 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 17 хвилин тому, DmiVady сказав: Маєте рацію - термін приблизно такий, але залежить від багатьох факторів і самої психіки людини, терміни приблизні. За місяць нові нейронні зв'язки ще "сирі", за 3-6 формуються більш стабільні, за рік зміцнюються і можна казати про тривалу стабілізацію. Паралельно відновлюється і дофамінова система, теж приблизно у такі терміни. Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Тож якщо в мене більш ніж рік стоїть на книжковій полиці, над компом, невідкоркована пляшка 18-річного Mortlach, то зовсім не факт, що вона простоїть ще кілька років 😉 я не про тих,хто хренячить кожен день) то вже дно, з якого вириваються одииці. але і в мене, і моїх друзів були такі моменти, що квасили не в пятницю, а і в пятницю і в субботу і в неділю..а хто не раб той міг і в середу)) всі,якби не тупіци, всі з мозком,всі заробляєм, але якось бували такі моменти...так,от після тих рибалок, особисто я відходив пару тижнів.. два дні лежав, потім 2 робив видимість роботи на об єкті , або по тел клієнти благо, я такий ***лвий не викупали) і все одно ,ясність розуму приходила десь тижня через три) соблазном щось відкривати не страдав. треба пост,так треба. треба гулянка-ок) Змінено 3 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Маєте рацію - термін приблизно такий, але залежить від багатьох факторів і самої психіки людини, терміни приблизні. За місяць нові нейронні зв'язки ще "сирі", за 3-6 формуються більш стабільні, за рік зміцнюються і можна казати про тривалу стабілізацію. Паралельно відновлюється і дофамінова система, теж приблизно у такі терміни. Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Тож якщо в мене більш ніж рік стоїть на книжковій полиці, над компом, невідкоркована пляшка 18-річного Mortlach, то зовсім не факт, що вона простоїть ще кілька років 😉 до речі, як ви вважаєте "зелений чай" - це варік?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, МаТраС сказав: я не про тих,хто хренячить кожен день) то вже дно, з якого вириваються одииці. але і в мене, і моїх друзів були такі моменти, що квасили не в пятницю, а і в пятницю і в субботу і в неділю..а хто не раб той міг і в середу)) всі,якби не тупіци, всі з мозком,всі заробляєм, але якось бували такі моменти...так,от після тих рибалок, особисто я відходив пару тижнів.. два дні лежав, потім 2 робив видимість роботи на об єкті , або по тел клієнти благо, я такий ***лвий не викупали) і все одно ,ясність розуму приходила десь тижня через три) Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 1 хвилину тому, МаТраС сказав: до речі, як ви вважаєте "зелений чай" - це варік?) Не зрозумів питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 Не зрозумів питання ви прям моє життя 2006-2008 цим кліпом)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 Не зрозумів питання трав яний зелений чай...веселящий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: трав яний зелений чай...веселящий Я не в темі, іноді бувало, але то більш щоб попередити важке похмілля, або в гарній компанії посміятися, тільки під настрій. Але то зовсім інша двіжуха, і хоч у нас на рибальській базі обидві двіжухи уживалися комфортно, але все нічого про це не скажу, не моє ))) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я не в темі, іноді бувало, але то більш щоб попередити важке похмілля, або в гарній компанії посміятися, тільки під настрій. Але то зовсім інша двіжуха, і хоч у нас на рибальській базі обидві двіжухи уживалися комфортно, але все нічого про це не скажу, не моє ))) да і мені ,як варк не заходить. багато думаю,гружусь..а в компашкі під пиво ,з друзями дитинства орем , животи розриваються... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 26 минут назад, DmiVady сказал: Але тре чітко розуміти: колишніх алкоголіків, наркоманів, паліїв не буває. Вы отлично произносите вот это "тре" ,прям как западенец, правда "палий"-это "поджигатель", вы наверное про "курців"? У меня в реале тоже есть такой земляк, выдал отличную фразу, которой хотел пояснить что мусор под деревянным полом в стоимость сметного демонтажа не входит-просто гениальной фразой-"під підлогу пірнати не буду!" Но стремитесь следовать политике партии,что безусловно похвально и требует поощрения. По смыслу,кстати,согласен. Не бывает. Коготок увяз-всей птичке пропасть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Про про руzzких демократов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Данило Терпило сказав: просто гениальной фразой-"під підлогу пірнати не буду!" шедевр,запишем))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 часов назад, Vinsol2009 сказал: Ви одружений? Ви по його дописам не бачите?🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 29 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні, я не про важкі ступені алкоголізму, я там не був, не знаю ))) і то вже справа психіатрів-наркологів, і не факт, що витягнуть. Я про стандартне побутове "культурне" пияцтво, на кшталт "каждую пятницу я в говно, а в понедельник я огурцом", чи "100 грамів для зняття стресу" 😉 Не зрозумів питання саме смішне,: пів неділі-дня, він говно)) тобто,пів..так що людина шаре 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: саме смішне,: пів неділі-дня, він говно)) тобто,пів..так що людина шаре мав ввиду пів мать його воскрнсенья__ тобто,продвинуті люди на самом то ділі. планктон,який боїться,що його звільнять. п є жорсто до субботи. в неділю - максималка 1 бутилка пива... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, DmiVady сказав: Мені завжди, в ті періоди мого життя, коли я не бухав, дуже бентежило те, що в перші тверезі місяці секс ставав більш нудний "У меня друг был, алкоголиков кодировал. Так у него одна из дежурных фраз при кодировке была такая – «через некоторое время вы, возможно, попробуете заняться сексом в трезвом виде. Не пугайтесь и не впадайте в уныние. Да, вот такой он и есть на самом деле, человеческий секс…» " © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, МаТраС сказав: мав ввиду пів мать його воскрнсенья__ тобто,продвинуті люди на самом то ділі. планктон,який боїться,що його звільнять. п є жорсто до субботи. в неділю - максималка 1 бутилка пива... Хз як зі звільненням, я в рабстві не бував, але я зазвичай на виїздах (а літом-восени це були майже кожні вихідні) у неділю дуже організм не навантажував - так, для настрою, потрошечки, бо зранку то, як класик каже, потрібно 😉 А в понеділок - ранішній підйом, плиг на човен і через півтори години я вже в місті, а там вже в робочому ритмі до обіду п'ятниці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: "У меня друг был, алкоголиков кодировал. Так у него одна из дежурных фраз при кодировке была такая – «через некоторое время вы, возможно, попробуете заняться сексом в трезвом виде. Не пугайтесь и не впадайте в уныние. Да, вот такой он и есть на самом деле, человеческий секс…» " © а у нас там одного мажора взялись кодувати.батьки заплатили багато...часна компаніґ кодіровки. він після кодировки: общ , десь 20 рил спим на досках. якись сингал вночі. всі повині перевернутися. хто не перевртається-б ють. ну і там ще багато всього.... результат:просидів пів року і потім вмер... Змінено 3 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Хз як зі звільненням, я в рабстві не бував, але я зазвичай на виїздах (а літом-восени це були майже кожні вихідні) у неділю дуже організм не навантажував - так, для настрою, потрошечки, бо зранку то, як класик каже, потрібно 😉 А в понеділок - ранішній підйом, плиг на човен і через півтори години я вже в місті, а там вже в робочому ритмі до обіду п'ятниці. саме головне, що ви в рабстві не бували) або бували,але нам не розкажете)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Тут @Tochkin якось розказував, що робота для американських програмістів під ногами валяється, і що це лише мої вигадки, що її немає)) І тут раптом: www.whitehouse.gov/presidential-actions/2025/09/restriction-on-entry-of-certain-nonimmigrant-workers/ Коротко, якщо якась компанія в США захоче найняти іноземця, то їй прийдеться заплатити за візу H-1B 100 тисяч доларів. Змінено 51 хвилин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, Бездомный сказав: згадайте пішоходні марши даунбасні на Київ - стуканя касками на майдані Незалежності , яке фактично повалило Кравчука. Скільки раз ти будеш брехати одне і теж? Стукали касками в Києві шахтарі з Лвівської та Дніпропетрівської області. І настукали собі виплату зарплати -- для цього і стукали касками. Якщо себе хоч трошки поважаєш -- давай посилання на факти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, DmiVady сказал: В зависимости от времени и вдохновения, обе реальности прекрасны по-своему) но при переходе от "бухать" к "не бухать" мир на несколько недель кажется серым и скучным) ) "Потому что надо не всякой хyйньой заниматься, а жить интересно: читать книги, быть шпионом, дрессировать любимому обезьяну и ходить в оперу с красивыми телками, получать удовольствие." © тю ... в нього була ручна любіма обізяна - Горпина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: тю ... в нього була ручна любіма обізяна - Горпина .. Змінено 2 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, Бездомный сказав: тю ... в нього була ручна любіма обізяна - Горпина у ВАс ,товариш Бездомний. Бог Є?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, МаТраС сказал: у ВАс ,товариш Бездомний. Бог Є?) тобто ? релігія - то не про Бога в метафізичному сенсі , а про ефективне управління юнітами та конкурентоспроможний суспільний уклад , про приборкання полігамії та бабської гіпергамії ви , схоже , відмітили п'ятницю ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз