Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 хвилин тому, MaxS сказав: Був в Дахау. Зайдіть в найближчу школу і пора***те % арійців до бібізян-майбутніх виборців. Це трохи згодом, поки ще в Україні зараз, ще треба ж урожай зібрати. В потім вже можна займатися увлєкатєльной німецькою статистикою:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Та я в курсі за Тігіпка, він розумний хлопець. І про те, що колектив Привату на самому початку майже на сто відсотків з комсомольців складався, я теж в курсі. Кажу ж, Ігор Валерійович вміє підбирати кадри. Насправді, вміння підбирати кадри - це чи ненайобхідніша риса гарного керівника. Або, як казав Йосип Вісаріонович - кадри рєшают всьо. Погоджусь, бо, по-перше, то вже історія, а по-друге, поїду гляну, що воно ото по Стівену Кінгу зняли, тому нема часу розкладати по полицях, хто куди й кого підбирав, та і сенсу нема ) І так - по домашньому паштету теж згоден, тільки ще домашнє топлене масло туди буде непогано, небагато 😉 Хуліганьте тута! Підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Домашнє топлене масло, це да. Але я іноді замість нього здор (не знаю як воно у вас називаєцця) додаю. Буває так роблю, а буває так. Змінено 9 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: як казав Йосип Вісаріонович - кадри рєшают всьо. Це той, що обісрався 22 червня, втратив півкраїни аж до Волги, а потім замість всієї Європи спромігся окупувати лише половину? Геній менеджменту, не інакше... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Це той, що обісрався 22 червня, втратив півкраїни аж до Волги, а потім замість всієї Європи спромігся окупувати лише половину? Геній менеджменту, не інакше... Результат - на табло:) Я людей звик по результатам оцінювати. Красіво ***іть я і сам умію, талант, можна сказать, самородок:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Результат - на табло:) Я людей звик по результатам оцінювати. Красіво ***іть я і сам умію, талант, можна сказать, самородок:)) Очередные планы. Українська влада планує розглянути питання забезпечення державної підтримки для громадян, які проживають у Польщі та вирішать повернутися додому. Про це повідомила заступниця керівника Офісу Президента Ірина Верещук. 🔘 тимчасове житло, 🔘 гуманітарну, медичну та соціальну підтримку, 🔘 організаційну та логістичну допомогу у процесі повернення. План отличный. Жаль конкретики нет. Любопытно стало, а что это за жилье такое, и насколько оно будет временным? Что такое популизм и с чем его едят. В продолжение поста про г-жу Верещук, которая сообщила, что планируется раздача жилья для временного проживания всем тем, кто будет возвращаться из Польши, так вот подъехала очередная предательская статистика. С 2022 года только 63 человека из числа ВПО получили жилье. Заявок же было подано почти 530 000. Еще раз. Из 530 000 заявок, жилье получило 63 человека. Но тем, кто будет возвращаться из Польши в Украину переживать не стоит. Сказали, что жилье найдут, значит найдут. t.me/NikolayGolbin/1167 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, hause сказав: Очередные планы. Українська влада планує розглянути питання забезпечення державної підтримки для громадян, які проживають у Польщі та вирішать повернутися додому. Про це повідомила заступниця керівника Офісу Президента Ірина Верещук. 🔘 тимчасове житло, 🔘 гуманітарну, медичну та соціальну підтримку, 🔘 організаційну та логістичну допомогу у процесі повернення. План отличный. Жаль конкретики нет. Любопытно стало, а что это за жилье такое, и насколько оно будет временным? Что такое популизм и с чем его едят. В продолжение поста про г-жу Верещук, которая сообщила, что планируется раздача жилья для временного проживания всем тем, кто будет возвращаться из Польши, так вот подъехала очередная предательская статистика. С 2022 года только 63 человека из числа ВПО получили жилье. Заявок же было подано почти 530 000. Еще раз. Из 530 000 заявок, жилье получило 63 человека. Но тем, кто будет возвращаться из Польши в Украину переживать не стоит. Сказали, что жилье найдут, значит найдут. t.me/NikolayGolbin/1167 Кожному по бліндажу забезпечать:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Це той, що обісрався 22 червня, втратив півкраїни аж до Волги, а потім замість всієї Європи спромігся окупувати лише половину? Геній менеджменту, не інакше... Враховуючи що після ленінських "реформ" в основному шарікови залишися, а нормальні люди з підарами не працюють, то ще непоганий результат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, hause сказав: Очередные планы. Українська влада планує розглянути питання забезпечення державної підтримки для громадян, які проживають у Польщі та вирішать повернутися додому. Про це повідомила заступниця керівника Офісу Президента Ірина Верещук. 🔘 тимчасове житло, 🔘 гуманітарну, медичну та соціальну підтримку, 🔘 організаційну та логістичну допомогу у процесі повернення. План отличный. Жаль конкретики нет. Любопытно стало, а что это за жилье такое, и насколько оно будет временным? Что такое популизм и с чем его едят. В продолжение поста про г-жу Верещук, которая сообщила, что планируется раздача жилья для временного проживания всем тем, кто будет возвращаться из Польши, так вот подъехала очередная предательская статистика. С 2022 года только 63 человека из числа ВПО получили жилье. Заявок же было подано почти 530 000. Еще раз. Из 530 000 заявок, жилье получило 63 человека. Но тем, кто будет возвращаться из Польши в Украину переживать не стоит. Сказали, что жилье найдут, значит найдут. t.me/NikolayGolbin/1167 Для зрадників нари в концтаборі завжди знайдуться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Результат - на табло:) Звісно, що на табло: - самого з мавзолея винесли і закопали - країна струхла і розвалилася - замордований геноцидом нарід остаточно виродився у орків 5 хвилин тому, US7IGN сказав: після ленінських "реформ" в основному шарікови залишися, а нормальні люди з підарами не працюють Тому їх (нормальних, які ще залишилися) порозстрілювати у 30-х. Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 хвилин тому, vadimv сказав: Звісно, що на табло: - самого з мавзолея винесли і закопали - країна струхла і розвалилася - замордований геноцидом нарід остаточно виродився у орків Можете порівняти з тим, що за 34 роки незалежності пройобано?:) Можу дати підказку, почніть з реклами початку дев'яностих на ТВ "Нас 52 мільйони":) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 46 хвилин тому, hause сказав: С 2022 года только 63 человека из числа ВПО получили жилье. Заявок же было подано почти 530 000. mindev.gov.ua/news/u-2025-rotsi-ponad-7-300-rodyn-vpo-prydbaly-nove-zhytlo-zamist-zruinovanoho-za-prohramoiu-ievidnovlennia ................................................. Скільки родин ВПО, з 1,5 мільйонів переселенців, отримали житло з 2014 по 2019 рік? Нагадаю: повномасштабного вторгнення не було, ракетних та авіаційно-бомбових ударів по всій Україні теж не було... Змінено 8 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: Стас Намін (Анаста́с Алексе́евич Микоя́н) частував селебріті американця бутербродами з баклажанною ікрою ? хіба що заради хайпового приколу - на людей калібра Френка Заппи в цк кпсс чорна ікра була завжди Ікра чорна та червона була в СССР на кожному кроці. Гнилі фантазії людей, які поняття не мають про реальне життя в СССР Я цю ікру з бутербродів викидав, бо риб'ячого жиру в дитинстві об'ївся Змінено 8 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 35 тисяч го.. Господарів приїхало в Умань. От і пояснення, чому не було сьогодні ні шахедів , ні ракет. Організатори утилізації українців. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 33 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: за 34 роки незалежності пройобано?:) По цільовому знищено. Україні дали, саме дали, якби "даром", незалежність з однією метою -- щоб пограбувати, а потім знову забрати до "імпєрії". І з перших днів незалежності "консерви", яких в керівництві було "чотири-з-п'яти" почали готувати Україну до повернення назад в рашу. Якщо б на виборах переміг не Зеленський -- поглинання України кацапією відбулось би "мирним" (як в Білорусі, з побиттям та посадками активних) шляхом і Україна вже була б чимось, накшталт, "Білорусії". Зеленський "їх" наїбав -- почав робити по справжньому сильну Україну. Тому почалось повномасштабне вторгнення. Це моє ІМХО. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 17 минут назад, akineo сказал: От і пояснення, чому не було сьогодні ні шахедів , ні ракет. Організатори утилізації українців. Вы дурак чи що?? Сегодня прилетело по Запорожью, Бориспольский район очень громко было, дома сгорели, авто. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: за 34 роки незалежності пройобано Завдяки вашим зусиллям в тому числі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Завдяки вашим зусиллям в тому числі Ну от що ви починаєте? Хіба ж не ви голосували за Кучму і Януковича? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 28 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Хіба ж не ви голосували за Кучму і Януковича? Ніт, не я Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 години тому, DmiVady сказав: Погоджусь, бо, по-перше, то вже історія, а по-друге, поїду гляну, що воно ото по Стівену Кінгу зняли, тому нема часу розкладати по полицях, хто куди й кого підбирав, та і сенсу нема ) Я так розумію, що Сергія Леонідовича ви знаєте особисто. Бо завжди цікаво послухати історію з іншого боку. Як воно ото Приват створювався і всі діла:) Воно й понятно, що дніпровським краще знати:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 45 хвилин тому, DimaF сказав: Вы дурак чи що?? Сегодня прилетело по Запорожью, Бориспольский район очень громко было, дома сгорели, авто. то прифронтові міста. це вже страшна реальність, яку наші політики ніколи не відчують на собі. а я про понеділок. коли масована атка на всю Україну. Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 22 хвилини тому, vadimv сказав: Якби я "починав", ви б вже висіли на каштані ) Впевнені?:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Впевнені?:)) Впевнений, що мені давно байдуже, ще з 2017 року Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Впевнений, що мені давно байдуже, ще з 2017 року А в мене з 97-го. У нас з каштанами у Києві опит значно більший. В Сумах був, каштанів там взагалі ніхєра нема:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В Сумах був, каштанів там взагалі ніхєра нема:) Були на центральних вулицях Соборній і Воскресенській - підарас щербань у 1999 їх поспилював. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз