DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 15 годин тому, Вячеслав63 сказав: Виклик "режиму" кажете? Якось тільки неповно. В кремлі ще додають "нацистський" «Я зараз проводжу роботу над помилками — ясна річ, що так швидко це все не стається в процесі — і чекаємо відповіді від Служби безпеки щодо кваліфікації моїх дій», — додав Пономарьов. Також він пояснив, що не переймається за росію, «як всі мені це приписують», і не збирається туди їхати, а російською говорить, бо вона його рідна. Пане, прийміть пігулки от зради! ) Я розумію - вік, мозок не витримує телемарахвону. Для вас, трохи лікбезу по термінам (не люблю Педивікію, але зійде), вивчайте: Політи́чний режи́м — характерний тип влади в країні, сукупність засобів і методів здійснення політичної влади, яка відображає характер взаємовідносин громадян і держави. Визначається способом і характером формування представницьких установ, органів влади, співвідношенням законодавчої, виконавчої і судової влади, центральних і місцевих органів, становищем, роллю та умовами діяльності громадських організацій, рухів, партій, правовим статусом особи, ступенем розвитку демократичних свобод. "Демократія — політичний режим, при якому єдиним джерелом влади визнається народ, а влада здійснюється за волею народу і в його інтересах. Демократичні режими складаються в правових державах." Наступного разу, коли забажаєте комусь закинути гнилу провокацію, то спитайте себе, що ви та ваші рідні зробили для захисту України. * кожного разу заходячи на форум, кажу собі, що тре бути ввічливим - але ... 😉 Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та вже до того бізнесмена ціле СБУ прискакало і заставило вибачення на камеру записати. І це ж чувак просто сказав свою думку. Але ж то загроза режиму, якщо думка не відповідає лінії партії. Щось я не бачив, щоб записували вибачення ті, хто міни браковані в армію поставляє, яйця по 17 гривень купляє, сковородки по 300к гривень і ще всіляко наживається на війні і за це платять життями українці. Бо ця технологія для того, щоб перетворити українців на скот. Сьогодні ви стаєте на хвилину цілою країною кожного дня, а завтра вас заставлять возити портрет Зеленського і ставати на п'ять хвилин на коліна і цілувати того портрета. В потім будете ходити строєм і кричати "Слава Зеленському, слава Україні". є поліклініки, де в 9 ранку гімн вмикають і мед персонал озвучує потребу встати вшанувати память Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Знищення НПЗ не впливає на війну (с) IMG_3557.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, akineo сказав: є поліклініки, де в 9 ранку гімн вмикають і мед персонал озвучує потребу встати вшанувати память згадався анекдот "нє-нє, ти весь вставай" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Та вже до того бізнесмена ціле СБУ прискакало і заставило вибачення на камеру записати. І це ж чувак просто сказав свою думку. Але ж то загроза режиму, якщо думка не відповідає лінії партії. Щось я не бачив, щоб записували вибачення ті, хто міни браковані в армію поставляє, яйця по 17 гривень купляє, сковородки по 300к гривень і ще всіляко наживається на війні і за це платять життями українці. Бо ця технологія для того, щоб перетворити українців на скот. Сьогодні ви стаєте на хвилину цілою країною кожного дня, а завтра вас заставлять возити портрет Зеленського і ставати на п'ять хвилин на коліна і цілувати того портрета. В потім будете ходити строєм і кричати "Слава Зеленському, слава Україні". То не треба вшановувати полеглих українців? Може й воювати не треба? Треба здаватися? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: То не треба вшановувати полеглих українців? Може й воювати не треба? Треба здаватися? Кожен раз зупиняти рух на вулицях це чистої води ідіотизм Мені навіть звідси видно Змінено 4 години тому користувачем karbo 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: То не треба вшановувати полеглих українців? Треба. В Ізраїлі два рази на рік стають так на пару хвилин. Добровільно, така традиція. Це і є вшанування. А от коли це заставлять примусово робить кожен день - це чистої води маніпуляція і до вшанування не має ніякого відношення. До речі, ви не в курсі, на телемарахвоні є хвилина мовчання чи вони триндять безперестанку? Змінено 4 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 хвилин тому, DmiVady сказав: Пане, прийміть пігулки от зради! ) Я розумію - вік, мозок не витримує телемарахвону. Для вас, трохи лікбезу по термінам (не люблю Педивікію, але зійде), вивчайте: Політи́чний режи́м — характерний тип влади в країні, сукупність засобів і методів здійснення політичної влади, яка відображає характер взаємовідносин громадян і держави. Визначається способом і характером формування представницьких установ, органів влади, співвідношенням законодавчої, виконавчої і судової влади, центральних і місцевих органів, становищем, роллю та умовами діяльності громадських організацій, рухів, партій, правовим статусом особи, ступенем розвитку демократичних свобод. "Демократія — політичний режим, при якому єдиним джерелом влади визнається народ, а влада здійснюється за волею народу і в його інтересах. Демократичні режими складаються в правових державах." Наступного разу, коли забажаєте комусь закинути гнилу провокацію, то спитайте себе, що ви та ваші рідні зробили для захисту України. * кожного разу заходячи на форум, кажу собі, що тре бути ввічливим - але ... 😉 То ви прийміть пігулки і не розганяйте тут зраду. Тут достатньо співчуваючих окупантам. А на рахунок "що ви та ваші рідні зробили для захисту України?" - не переживайте - на дивані не лежимо, робимо, що в наших силах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Треба. В Ізраїлі два рази на рік стають так на пару хвилин. Добровільно, така традиція. Це і є вшанування. А от коли це заставлять примусово робить кожен день - це чистої води маніпуляція і до вшанування не має ніякого відношення. До речі, ви не в курсі, на телемарахвоні є хвилина мовчання чи вони триндять безперестанку? В курсі - є о 9-ій. На кухні в мене телевізор без ТБ-боксу, то дивлюся, коли снідаю. Вони там ще безперестанку гроші збирають для ЗСУ. Як не подивлюся - якісь військові розказують про обстановку на їхній ділянці і про потреби їхнього підрозділу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Та вже до того бізнесмена ціле СБУ прискакало і заставило вибачення на камеру записати. І це ж чувак просто сказав свою думку. Але ж то загроза режиму, якщо думка не відповідає лінії партії. Щось я не бачив, щоб записували вибачення ті, хто міни браковані в армію поставляє, яйця по 17 гривень купляє, сковородки по 300к гривень і ще всіляко наживається на війні і за це платять життями українці. Ви, як людина близька до політтехнологій, знаєте - щоб відвернути увагу від великого, тре роздути маленьке. Тому і будуть з допомогою "патріотично налаштованої спільноти" показово плющити тих, кого виберуть "ворогами народу" по ознаках, які самі домалюють. А тим часом розкрадання на крові буде продовжуватись: Дружина постачальника деревини для фортифікацій купила елітний будинок за майже 1 млн доларів Лілія – дружина бенефіціара компаній-постачальників деревини для харківських фортифікацій В мене викликає подив не сам факт розкрадання, а те, що крадуни настільки нахабні й нічого не бояться, що не хочуть витрачатися навіть на легалізацію вкраденого ... ну і бізнес на ТОТ не заважає аж ніяк пиляти українській бюджет. Йшов четвертий рік повномасштабного вторгнення ... Цитата У розслідуванні йдеться, що загалом родина Батирсултанових за три роки війни придбала майна на понад мільйон доларів. У них є також житло під Харковом за 500 тис. доларів та автомобіль Lexus LX 500D 2024 року вартістю понад 100 тис. доларів. Та згідно з декларацією 2020 року, подружжя заробляло менше мільйона гривень на рік, а Лілія після того не мала жодного офіційного бізнесу. Цитата Водночас щодо Махача Батирсултанова в Україні відкрита кримінальна справа за допомогу державі-агресорові. «Однак, не завадило його синові Хабібу через мережу пов'язаних компаній постачати деревину для будівництва українських фортифікацій та збагачуватися на цьому. За даними НАБУ, переплата на закупівлях деревини для фортифікацій могла становити 63%, або 200 млн гривень», – додають у матеріалі. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: То ви прийміть пігулки і не розганяйте тут зраду. Тут достатньо співчуваючих окупантам. А на рахунок "що ви та ваші рідні зробили для захисту України?" - не переживайте - на дивані не лежимо, робимо, що в наших силах. Так зосередитесь на помочі, а не на гнилих провокаціях, бо ви ж не хочете "капітуляції" України? Війна ще на довго, і чужим коштом, за рахунок чужих дітей, відсидитесь вже не вийде, тож не вішайте ярлики, а дивіться за собою та готуйтесь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ви, як людина близька до політтехнологій, знаєте - щоб відвернути увагу від великого, тре роздути маленьке. Тому і будуть з допомогою "патріотично налаштованої спільноти" показово плющити тих, кого виберуть "ворогами народу" по ознаках, які самі домалюють. А тим часом розкрадання на крові буде продовжуватись: Дружина постачальника деревини для фортифікацій купила елітний будинок за майже 1 млн доларів Лілія – дружина бенефіціара компаній-постачальників деревини для харківських фортифікацій В мене викликає подив не сам факт розкрадання, а те, що крадуни настільки нахабні й нічого не бояться, що не хочуть витрачатися навіть на легалізацію вкраденого ... ну і бізнес на ТОТ не заважає аж ніяк пиляти українській бюджет. Йшов четвертий рік повномасштабного вторгнення ... От ніколи такого не було і ось знову. І хто ж це все зробив? Система вибудована десятиліттями. Це ж все українці, не марсіани. Я в таких випадках згадую сусіда. Коли я йому казав про корупцію у вищих ешелонах влади, то він мені сказав таке - "А якби то дорвався до влади, хіба б ти не забезпечив би своїх онуків, правнуків (іншими словами - не крав би). Я сказав - "ні". Він на мене подивився, як на ідіота. Цікаво, що він етнічний поляк, був прапорщиком в радянській армії, ще й парторгом. Коли був Порошенко президентом - був горою за нього, коли став Зеленський - вже за Зеленського. Отак і живемо. Зрозумійте, я не захищаю цю владу - такі ж самі крадії, як і попередники. Система не змінилася, на жаль. Навіть війна не додала розуму цим людям. Чи може то я дурний? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Так зосередитесь на помочі, а не на гнилих провокаціях, бо ви ж не хочете "капітуляції" України? Війна ще на довго, і чужим коштом, за рахунок чужих дітей, відсидитесь вже не вийде, тож не вішайте ярлики, а дивіться за собою та готуйтесь. Це ви намагаєтесь на мене якісь ярлики навішати. Не треба допомагати розповсюджувати кацапські наративи про режим Зеленського. В країні та ж сама система, що і раніше. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Це ви намагаєтесь на мене якісь ярлики навішати. Не треба допомагати розповсюджувати кацапські наративи про режим Зеленського. В країні та ж сама система, що і раніше. Ярлик "кацапський наратив" це звісно працює, але тільки в телемарахвонє ) Про політичний термін "режим" я вам вже дав навіть посилання. Далі ми підемо по колу, тому пропоную не витрачати на це час. Зі свого боку суперечку закінчую. 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Ярлик "кацапський наратив" це звісно працює, але тільки в телемарахвонє ) Про політичний термін "режим" я вам вже дав навіть посилання. Далі ми підемо по колу, тому пропоную не витрачати на це час. Зі свого боку суперечку закінчую. нагадало "режим це всі ті кому за нього гарно живеться" (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Може й воювати не треба? Треба здаватися? Ця війна може закінчитись або мирним договором, або повною поразкою України. Які умови мирного договору для вас не є капітуляцією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Су34 сам впав? Чи Трамп вже шось цікаве підкинув? Він же говорив, що руські літаки треба збивати. Для цього зовсім не обов'язково дозволяти їм долетіти до Європи)) Фактично, питання з руською авіацією можна закрити за пару тижнів при бажанні. Логістика займе тиждень і тиждень на вивчення Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 хвилин тому, DmiVady сказав: Ярлик "кацапський наратив" це звісно працює, але тільки в телемарахвонє ) Про політичний термін "режим" я вам вже дав навіть посилання. Далі ми підемо по колу, тому пропоную не витрачати на це час. Зі свого боку суперечку закінчую. Чомусь до кацапів з їх "нацистським режимом Зеленського", якось це слово не було в ходу. Воно було майже лайливим, бо всі пам'ятають "режим Піночета". Я чомусь не чув - режим Порошенка. Тільки від кацапів. І не київська влада, а "кієвскій рєжім". Воно, може й дрібниця, а вухо ріже. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ця війна може закінчитись або мирним договором, або повною поразкою України. Які умови мирного договору для вас не є капітуляцією? Не ті, що пропонує раша. Хоча б по ЛБЗ, але з гарантіями від Заходу про дієву допомогу на випадок продовження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 годин тому, 7351 сказав: bukinfo.com.ua/polityka/arhive-49300 Ви в комі 9 років були? Зараз 2025й рік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: Не ті, що пропонує раша. Хоча б по ЛБЗ, але з гарантіями від Заходу про дієву допомогу на випадок продовження. Якщо вимкнути руську авіацію, то всі ці байки про тупик зразу зникнуть. Як і про те, що м'ясо перемагає техніку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 годину тому, DmiVady сказав: Нирян лайки не віддає ... знов писати ... Хм ... вляпався бізнесмен, молодий-небитий, може пронесе, а може й ні ... Все ж непогано розуміти, що коли ти голосно кидаєш суспільний виклик, то завжди знайдеться той хто поцікавиться "а ти вивезеш?" ... А кидати виклик режиму, коли той створює ритуали, то таке собі зайняття ... то як великого злого дядька в очі поганим словом обізвати ... От зрадойобив би собі на stroimdom.com.ua, ще б і лайків отримав жменю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, MaxS сказав: Ви в комі 9 років були? Зараз 2025й рік. Хто не пам'ятає минулого -- у того немає майбутнього.(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ця війна може закінчитись або мирним договором, або повною поразкою України. Які умови мирного договору для вас не є капітуляцією? Афганістан. Останні сто років... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 годину тому, 7351 сказав: З просторів інету: gazeta.ua/articles/economics/_u-poroshenka-viznayut-scho-ukrayina-dopomagala-buduvati-krimskij-mist/839832 incident.obozrevatel.com/crime/boris-babin-2-plan-most-proliv-opasnost.htm Питання для "ікспердів": Кримский міст не використовувався для підвезення зброї та боєприпасів у лютому 2022 року до та під час повномасштабного вторгнення на півдні України? Тупорылому придурки западло открыть первоисточник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз