МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Вже не їдять і не бухають на цвинтарі. Все змінилося. Поминають померлих вдома. ясно. ну я там в 20 років останній раз був Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 минут назад, sergio сказал: А поруч поставити мобільні пункти з ВЛК. Щоб бус вже збирав повністтю оформлених людей і віз відразу до учебки. 😺 А навіщо пункт ВЛК? І так зрозуміло що всі здорові, ресурс і час ще тратити на огляд. 6 часов назад, 7351 сказал: 44-річного Володимира Маліцького, єдиного сина 82-річного лежачого батька з першою групою інвалідності, тимчасово відпустили з навчальної частини додому через 9 днів після мобілізації. Про це повідомив hromadske сам чоловік. «Мені дали відпустку до 10 днів, щоб я доніс всі необхідні документи у військову частину для звільнення з армії», — розповів він. За його словами, попередня відстрочка в нього була чинна до 6 серпня. «5 чи 6 серпня я пішов в Пенсійний фонд по довідку, що я отримую допомогу по догляду за батьком. Не маючи на руках довідки з Пенсійного фонду, він звернувся до старости села, який видав альтернативну довідку про те, що чоловік проживає разом з батьком, який потребує постійного нагляду. «З тією довідкою, а також з документами про інвалідність першої А групи у батька, я пішов в ТЦК. Вони подивились документи і сказали почекати в коридорі в.о начальника ТЦК. За хвилин 20 підійшла дівчина і попросила скласти психологічні тести на двісті питань і ще запитала, чи маю я водійське посвідчення. Я дуже здивувався, до чого тут взагалі посвідчення? У той же вечір староста приїхав під ТЦК, пояснити ситуацію з батьком, але слухати його не стали. Наступного дня чоловіка вже відвезли на навчальний полігон. «Там, побачивши всі мої документи, дуже здивувалися, чому мене сюди привезли. Взагалі хочу подякувати керівництву військової частини за гуманне ставлення до моєї ситуації. А також всім сусідам, старості за небайдужість і що доглядали за моїм батьком і господарством. І подяка журналістам, які висвітлили цю ситуацію, бо без резонансу не знаю, чи б щось допомогло», — додав чоловік. Нагадаємо, hromadske зверталося по коментарі до представників ТЦК ще на етапі підготовки відеорепортажу до публікації, проте відповіді протягом тижня так і не отримало. Як пояснював нам у коментарі військовий адвокат Роман Лихачов, найімовірніше в ТЦК скористалися відсутністю від чоловіка заяви на продовження відстрочки, яку він не написав, очікуючи документа з Пенсійного фонду. hromadske.ua/rehiony/252111-mene-povely-do-nachalnyka-ttsk-ale-po-dorozi-zakryly-mobilizovanoho-syna-cholovika-z-invalidnistiu-tymchasovoho-vidpustyly?_gl=1*1j4wrez*_up*MQ..*_ga*MjgwMjUyOTUyLjE3NTg5ODg5Mzk.*_ga_5QMSRNVKWQ*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_47KVPEYFJ4*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_V3WYTMZ64J*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_FFQQ6F8PRK*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_QRXBZKG0YN*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw Виділяти треба не це, а відсутність у людей елементарного розуміння і співчуття, він казав що у нього батько лежачий і залишився сам та і староста підтвердив. Але ж поки ця справа розголосу не отримала нічого там не було б зроблено. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 34 хвилини тому, МаТраС сказав: ясно. ну я там в 20 років останній раз був Так, а хто за могилами доглядає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому уроди, тупо творять геноцих, одні цивіотні будинки і люди постраждали вночі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, dvr002 сказал: уроди, тупо творять геноцих, одні цивіотні будинки і люди постраждали вночі Треба в Данію короче з"йобувати. Українських біженців екіпірують краще ніж в нас ВСУшників. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 37 хвилин тому, юра84 сказав: Виділяти треба не це, а відсутність у людей елементарного розуміння і співчуття, він казав що у нього батько лежачий і залишився сам та і староста підтвердив. Але ж поки ця справа розголосу не отримала нічого там не було б зроблено. Звідки в кацапів має взятися розуміння і співчуття до українців? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, sergio сказав: А поруч поставити мобільні пункти з ВЛК. Щоб бус вже збирав повністтю оформлених людей і віз відразу до учебки. 😺 кажуть що заочно вже не тільки на облік ставлять, а й мобілізують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 49 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Так, а хто за могилами доглядає? Батьки, дядя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 минут назад, US7IGN сказал: кажуть що заочно вже не тільки на облік ставлять, а й мобілізують Я і такп на обліку стою, як піджак запасу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 38 минут назад, Dmitriy_S сказал: Звідки в кацапів має взятися розуміння і співчуття до українців? А в нас в ТЦК тільки кацапи працюють?! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Хто би сумнівався?! https://www.facebook.com/share/17AcyxHb96/ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Я і такп на обліку стою, як піджак запасу. Ви не зрозуміли. Крім особливо злісних ухилянтів зараз всі на обліку десь стоять. Деякі навіть в двох арміях одразу. Але українська армія тепер мобілізує мертві душі. Здогадайтеся хто зп отримує в такому випадку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому youtu.be/UiDtuXsLprA?si=b4VP6CqO3EN6Xk5J 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Хто би сумнівався?! https://www.facebook.com/share/17AcyxHb96/ zaxid.net/pislya_rozgolosu_mobilizovanogo_sina_cholovika_z_invalidnistyu_na_lvivshhini_vidpustili_z_poligonu_n1620092 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Бравісімооо😆 Атаку на Київ показали у прямому ефірі: на YouTube знайшли трансляцію з українських онлайн-камер, де під час обстрілу було видно роботу ППО та моменти ударів. t.me/AndriyuKK/51410 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, DimaF сказав: Пздц, шахеды один за одним на столицу шуруют....👹 Одна крылатая час назад просвистела. Та да сьогодні жесть була. Частину під містом збили. Будинок трусило.. майже 500 ударних безпілотників та понад 40 ракет, зокрема «кинджали». Вранці знову в нашому небі російсько-іранські «шахеди». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, US7IGN сказал: Ви не зрозуміли. Крім особливо злісних ухилянтів зараз всі на обліку десь стоять. Деякі навіть в двох арміях одразу. Але українська армія тепер мобілізує мертві душі. Здогадайтеся хто зп отримує в такому випадку. Тобто за мене хтось ЗП зараз отримує?! Непогано, стаж нашару пенсійний йде. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, МаТраС сказав: youtu.be/UiDtuXsLprA?si=b4VP6CqO3EN6Xk5J Ви як ото кіно не дивилися m.imdb.com/title/tt0120660/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, US7IGN сказал: 13 минут назад, sergio сказал: pislya_rozgolosu_mobilizovanogo_sina_cholovika_z_invalidnistyu Розголос в першу чергу зробила непоєна та негодована худобина. А так - хто зна? У дядька було 3 інсульти, навряд, чи він міг докладно щось розповісти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Розголос в першу чергу зробила непоєна та негодована худобина. А так - хто зна? У дядька було 3 інсульти, навряд, чи він міг докладно щось розповісти. Ще питання хто більше худоба... Я вже не кажу про ефективність в бою тієї що мобілізована... Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, sergio сказав: А в нас в ТЦК тільки кацапи працюють?! Завжди треба робити duck-test. Якщо хтось веде себе як кацап, бреше як кацап і виглядає як кацап, то це і є кацап Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, sergio сказал: Треба в Данію короче з"йобувати. А до цього цей хлопець довший час був кур'єром у Вроцлаві і довший час підшукував місце куди би спердолят... Спочатку думав - У Норвегію. але опинився у Дании. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому defence-ua.com/news/korabel_chf_rf_tikajuchi_vid_ukrajinskih_bpla_vrizavsja_u_tanker_rashisti_hotili_tse_prihovati-20363.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 минут назад, US7IGN сказал: Я вже не кажу про ефективність в бою тієї що мобілізована... Я читаю більше за поневіряння рашиків у подібних ситуаціях. Нема сенсу грузнути у цьому, поки йдуть реальні військові дії. А віртуальні дії зараз у Молдові, за тиждень будуть У Чехії. Десь ближче до середини жовтня вотум довіри для Урсули фон Ляйєн. У Франції зараз лідер опитувань партія Ле Пен. У В.Британії лідер опитувань Н.Фарадж, людина піднята масквою. Минулого уікенду у Лондоні пройшов антиемігрантський мітинг -чис. - 100тис. чол., на ньому був присутній Ілон Маск. У ФРН також протеже кремля Вайдль обійшла канцлера. У Італії масква спонукає посіпаку Сальвіні до більш активних дій по перехопленню лідерства. Змінено 3 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Я читаю більше за поневіряння рашиків у подібних ситуаціях. Нема сенсу грузнути у цьому, поки йдуть військові дії. Коли процеси будуть повністю синхронізовані, чим українці будуть відрізнятися від кацапів крім мови? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз