sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Страшний сон Серджіо. Навіть гірше ніж зустріти ТЦК www.instagram.com/reel/DPThDdyjDMR/?igsh=cGh6MGNsN3M2bXVh То пісец. 😳ТЦК взагалі ні про що. Пи. Си. А що вас так, останнім часом, на мідяху потягнуло, конкурувати захотілось?! Пи. Си 2 А тим часом ціна мідяхи впевнено перетнула позначку 10 кує за тонну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: То пісец. 😳ТЦК взагалі ні про що. Пи. Си. А що вас так, останнім часом, на мідяху потягнуло, конкурувати захотілось?! Пи. Си 2 А тим часом ціна мідяхи впевнено перетнула позначку 10 кує за тонну. останню мідяху я років 30 назад здавав. у мене спина хвора таке тягати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 58 минут назад, sergio сказал: А тим часом ціна мідяхи впевнено перетнула позначку 10 кує за тонну То вы теперь по ночам тролеи срезать будите?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 1 година тому, US7IGN сказав: останню мідяху я років 30 назад здавав. у мене спина хвора таке тягати. Я так і підозрював, що ви брали участь в грабунку залишків СРСР:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) 01.10.2025 в 23:59, US7IGN сказав: Пидарасы духа (с) До вашої скарбнички різноманітності видів: Прихований текст підар беспілотний.mp4 Це зранку вони так наші АН-196 «Лютий» називали у своєму Орську, невиховані. Верифікація від ураження НПЗ "Орськнефтеоргсинтез" у місті Орськ, 1500км від ДКУ, 03.10.2025 Удару було завдано по установці гідроочищення бензину та дизелю ЛЧ-24-2000, модернізованій у 2014 році для глибшого очищення пального та відповідності новим екологічним стандартам. Змінено 5 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 9 хвилин тому, DmiVady сказав: До вашої скарбнички різноманітності видів: Приховати вміст підар беспілотний.mp4 2 \u041c\u0411 · 0 завантажень Це зранку вони так наші АН-196 «Лютий» називали у своєму Орську, невиховані. Верифікація від ураження НПЗ "Орськнефтеоргсинтез" у місті Орськ, 1500км від ДКУ, 03.10.2025 Удару було завдано по установці гідроочищення бензину та дизелю ЛЧ-24-2000, модернізованій у 2014 році для глибшого очищення пального та відповідності новим екологічним стандартам. В Донецьку бензину немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз