Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Міндічята тиждень відсиділися по норах і знову з потужними і незламними мемасами повернулися?

• Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, MaxS сказал:

Міндічята тиждень відсиділися

Ти чій,Свинарчуцкий? Чи цей-

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Але-але, при цьому людська маса теж грає не останню роль:

не має якщо нема розуму. хіба один мотивований гірше за 10 бусифікованих, які пішли в СЗЧ? якби українцям було за що воювати, хіба навіть з 6 млн не вистачило людей більше ніж кацапи здатні купити? як ви там казали - ви не повинні вірити в щось тільки тому що вам хочеться в це вірити?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Тож, щоб Україні протриматись до весни-літа, повільно відступаючи, потрібна піхота, навіть погана навчена та погана застосована, але в кількості ...

То есть, другими словами, извините, потрибно просто «мясо»? Зачем? Что произойдёт весной-летом (год уточнять не буду)?

Посилання на коментар

4 години тому, Скромный прораб сказав:

Я старый, больной армянин, выехавший из Украины с xуем в кармане от слова совсем((( Денег ноль, телефона нет, три пары грязных трусов

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, Скромный прораб сказал:

Что произойдёт весной-летом

путин умрет от рака и рашка развалится из-за внутренней борьбы за власть - нам с 14го года каждую осень-зиму это обещали...а по теории вероятности шансы на смерть уйла растут с каждым годом

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Фрай сказал:

А не пользоваться так ненавистным совьетським контентом, нет? Понятно, другого нет, мозгов не хватило создать. 

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар

1 час назад, XL.pro сказал:

Ви за капітуляцію України на російських умовах?

1. Коли ж так, які бачите подальші перспективи?

2. Або якщо плануєте виїзд, також напишіть, тоді буде зрозуміла точка зору "мир за будь-яку ціну 

Других условий не будет.

Что то будет .

Ехать никуда не думаю

Вопрос даже не рассматривается 

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

не має якщо нема розуму. хіба один мотивований гірше за 10 бусифікованих, які пішли в СЗЧ? якби українцям було за що воювати, хіба навіть з 6 млн не вистачило людей більше ніж кацапи здатні купити? як ви там казали - ви не повинні вірити в щось тільки тому що вам хочеться в це вірити?

Я ж написав:

Цитата

по друге - кацапи готові(так, це і пропаганді й гроші тощо) платити за "перемогу" ціну кров'ю, своєю та своїх дітей.

Більша частина українців, судячи з усього - ні, не готова. Ті що готові - вже на ЛБЗ або на цвинтарях та госпіталях.

А чому тих українців, що готові були платити цю ціну значно менше, ми вже не раз обговорювали, тому я вже як аксіому це приймаю і виношу поза скобки.

Але кажуть вчора була промова сонцесяйного, тож мотивація у його поклонників повинна відновитися й Україна встоїть! :flag1:

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

путин умрет от рака и рашка развалится из-за внутренней борьбы за власть - нам с 14го года каждую осень-зиму это обещали...а по теории вероятности шансы на смерть уйла растут с каждым годом

До 80-ти точно протянет, так что ставки пока не принимаются, рано

Посилання на коментар

2 минуты назад, Vitaliy67 сказал:

Других условий не будет.

Будут - хуже

• Лайк 1
Посилання на коментар

Ми сьогодні дивуємось “плівкам Міддіча”. Але давайте чесно: ми забули, що вже бачили це кіно. І головного актора Романа Насірова.

2016 рік. Голова ДФС. Йому інкримінують, що він дав компаніям Онищенка незаконні “розстрочки” по газових платежах. Сума збитків державі — понад 2 мільярди гривень. Це не дрібниця. Це рівень, де фіскальна служба працює не на державу, а на приватну кормушку.

3 березня 2017 року НАБУ бере його під варту. Застава рекордна на той момент: 100 мільйонів гривень. Через кілька днів її вносить… дружина. Насіров виходить.

Але історія не закінчується. У 2020–2021 НАБУ відкриває новий епізод: 722 мільйони гривень можливого хабаря за відшкодування ПДВ одному з найбільших агрохолдингів країни. Його знову затримують. Суд знову дає заставу. І її знову вносять.

Далі ще абсурдніша серія: у 2022 році він раптово “добровільно мобілізується”, але командир частини офіційно заявляє, що наказ виданий незаконно і ставиться під сумнів, чи служив він хоч один день. У 2024–2025 процеси тягнуться, строк давності підступає, слухання переносяться по десятку разів.

У жовтні 2025 року ВАКС дає вирок: 6 років тюрми, штраф, заборона обіймати посади. Країна зітхає: нарешті. Але це лише вирок першої інстанції. Апеляція ще попереду. А головне він не сидить. Він на свободі. Всі ці роки на свободі. Бо як казав Кирило Буданов у нас «правова держава».

це не історія про одну людину. Це історія про систему, де навіть найгучніші корупційні справи можна “пересидіти”, відкласти, затягнути, поки строки не впадуть, як пісок з пальців.

У топ-чиновника два корупційні епізоди, два арешти, дві застави і він живе, як ні в чому не бувало.

Коли сьогодні всі обговорюють Міддіча, варто згадати: корупція в Україні не новина. Новина — наскільки легко вона забувається. Текст не мій, але актуальний на сьогоднішній день. Щось не чути шабінина та залізняка. Чи їм вже за їх мовчання проплатили?

582748866_25225005710520882_1683800254903901109_n (1).jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vitaliy67 сказав:
2 години тому, Вячеслав63 сказав:

Я і сам себе там уявляю, як зовсім вже нікому воювати буде. Чоловіки обох племінниць воюють.

Вот когда будешь там, вместе с сыном, тогда и пёрышки распустить. Герой, ёпта.

От мені цікаво, а ви з DmiVady як собі уявляєте поганий розвиток подій? 

Синок, єсть такая профєсія родіну защіщать, так вот синок, ето нє наша профєсія! (с)

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я ж написав:

А чому тих українців, що готові були платити цю ціну значно менше, ми вже не раз обговорювали, тому я вже як аксіому це приймаю і виношу поза скобки.

Але кажуть вчора була промова сонцесяйного, тож мотивація у його поклонників повинна відновитися й Україна встоїть! :flag1:

Цікаво, вистачить розуму порахувати у відсотках відносно кількості населення росії та України?

Чи тільки про дерева здатний рахувати "ручну" посадку дерев, з  єрудицією дитини -- хоча навіть діти в Україні знають, що існують трактори, екскаватори і, не помри від сподиву!!!, спеціальні машини для механізованої посадки дерев...

Посіпаки росіян -- то не про інтелект -- тільки методички...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Фрай сказал:

От мені цікаво, а ви з DmiVady як собі уявляєте поганий розвиток подій? 

Синок, єсть такая профєсія родіну защіщать, так вот синок, ето нє наша профєсія! (с)

Хочу быть миндичем.

Можно и насировым 

Я ответил на Ваш вопрос

• Хаха 1
Посилання на коментар

Оце вчитель і наставник путіна, прослухайте що він каже про Україну

Посилання на коментар

28 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тож, щоб Україні протриматись до весни-літа, повільно відступаючи, перемелюючі кацапню, потрібна піхота, навіть погана навчена та погана застосована, але в кількості ..

Щоб погодитись ще плюс віддати решту Херсонської, Запорізької та Миколаївську і Одеську області?

Чи ви окупацію Дніпра чекаєте?:lol:

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 години тому, DmiVady сказав:

Кіт каже - буде ГВ, тож поїду домашній карабін вигуляю, бо навичка сама себе не підтримає 😉

Тобто, вбивати українців "завжди готовий", як піонер -- а от росіян, які вбивають українських дітей -- ні, чомусь... 

Чи що ти називаєш "ГВ"?

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

23 хвилини тому, DmiVady сказав:

Але кажуть вчора була промова сонцесяйного, тож мотивація у його поклонників повинна відновитися й Україна встоїть! 

Я искренне полагал, что в современной войне лидеры государства должны сознавать: в конце концов, их могут призвать к ответу именно потому, что в ходе войны они не подвергались никакой опасности (c)

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Щоб погодитись ще плюс віддати решту Херсонської, Запорізької та Миколаївську і Одеську області?

Чи ви окупацію Дніпра чекаєте?:lol:

Я перепрошую, а чому питання до мене? 
Від мене не залежить, чи погодиться сонцесяйний на ті міфічні 28 пунктів, які обговорюються в інфополі, чи буде далі триматися за владу, до усрачки.
В контексті цитати, яку ви обрали для запитання, все написано, українськими літерами)
Тож спостерігаємо за розвитком процесів  :o (в тих, що цікаві - беремо участь)🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Трошки передісторії. Америка про корупцію в Україні знає щонайменше 25 років. До цього часу грабунок владою українського народу їх чомусь влаштовував. Питання чи допомагають вони нам зі свого бюджету, залишу на розгляд фінансовим "спеціалістам". А зараз повернемося до історії, щоб прояснити наше майбутнє.

Судові процеси в США щодо активів Павла Лазаренка тривають уже багато років і ще не завершені.

Ось ключові суми, пов'язані зі справою:

1. Сума, яку намагаються конфіскувати США

Понад $200 мільйонів (доларів США).

Міністерство юстиції США проводить процедуру цивільної конфіскації на цю суму (заарештовані активи в різних країнах) та намагається повернути ці кошти на користь України.

Цей процес триває вже близько 20 років, і станом на останні повідомлення, остаточне рішення ще не було ухвалене.

2. Сума, в якій його визнали винним

У 2009 році (остаточний вердикт) його визнали винним у відмиванні $22,85 мільйона доларів.

Також у 2006 році йому було призначено штраф у розмірі $10 мільйонів.

3. Сума, яку вже отримала Україна

Україна вже отримала $6,5 мільйона доларів, але ці кошти були конфісковані у Лазаренка та передані від Швейцарії, а не безпосередньо від США.

Отже, хоча понад $200 мільйонів були заарештовані і є предметом конфіскації в США, процес їхнього фактичного повернення Україні досі триває.

585880890_2384649498650811_2538809552626101568_n.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Хочу быть миндичем. Можно и насировым...

Міндіча ніколи не бачив.

Насірова трохи знаю тому запитаю - у вас є такі гроші чи хоча б мізки, щоб їх нарубати так як змогли вони?

А може ви також спортсмен і маєте відношення до дзюдо? Чи отаке:

український політик, нардеп України VIII скл. від Блоку Порошенка, з травня 2015 до січня 2018 (фактично до березня 2017) — Голова Державної фіскальної служби України. Голова Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (IOTA). Голова Федерації дзюдо України. Президент Української асоціації учасників ринків капіталу

Хоч щось з цього списку у вас є за спиною? Також нє? Тоді вибачайтеimage.png.399d1c22b04be3de338550f575e88d92.png

27 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Я ответил на Ваш вопрос

Стрій пліч-опліч з поціновувачами секти самізнаєтекого автоматично не кладе вас на одні шальки з корупціонерами високого польоту. image.png.0b5d2050717e66362c87f81efd27919f.png

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1942 год. Довольно войны, народы требуют мира. Требования Германии скромны и справедливы:

«1. По результатам референдума все территории, захваченные победоносной немецкой армией, входят в состав Третьего рейха. Явка на референдуме — 98%, за проголосовали — 99%. Все изменения закрепляются в Конституции.

2. Великобритания и СССР отказываются от военного союза с США.

3. Происходит резкое сокращение их армий. Чтобы не быть источником угроз для миролюбивой немецкой армии, Великобритании и СССР запрещается иметь военно-морской флот, танки, артиллерию и авиацию. Вместо этого им разрешается иметь небольшие полицейские подразделения для поддержания правопорядка.

4. Немецкий язык, язык Гете и Шиллера, Гегеля, Фихте, Канта и Шопенгауэра, становится государственным языком на всех новых территориях, добровольно и единогласно проголосовавших на референдуме (см. пункт 1).

5. Следует полный и безусловный отказ от американского ленд-лиза.

6. Следует безусловное предоставлении официального статуса Святой Единой германской церкви. Все предыдущие деления верующих на католиков, протестантов, православных и пр. вели только к расколу и должны быть отменены. Один народ, одна страна, один вождь, одна церковь — Gott mit uns.

7. Должна быть обеспечена безопасность Германии, и «интересы наших людей на тех территориях, где проживают люди, считающие немецкий язык родным языком и считающие Третий Рейх своей родиной».

8. Взамен Великобритания и СССР получат в Будапеште от Германии твердые гарантии безопасности.

В интересах Великобритании и СССР заключить соглашение прямо сейчас. В противном случае будет принята военная доктрина «Границы Третьего Рейха нигде не заканчиваются».

585507067_25570660165863925_525223323402741332_n.jpg

586321338_25570659402530668_2312405848722911047_n.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, Vitaliy67 сказав:

Других условий не будет.

Что то будет .

Допускаєте варіант, що у разі капітуляції України буде повторний напад та ще більша кількість жертв?

Інших умов не буде від кого? Від єврея Віткоффа, який заробляє на переговорах (тільки в адміністрації Трампа це називається лобізм, а не корупція)?

P.S. Як пише гуру форума: "Правильно назвати, правильно зрозуміти".

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...