US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Допускаєте варіант, що у разі капітуляції України буде повторний напад та ще більша кількість жертв? Інших умов не буде від кого? Від єврея Віткоффа, який заробляє на переговорах (тільки в адміністрації Трампа це називається лобізм, а не корупція)? P.S. Як пише гуру форума: "Правильно назвати, правильно зрозуміти". та кажіть вже ваш варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Я перепрошую, а чому питання до мене? Від мене не залежить, чи погодиться сонцесяйний на ті міфічні 28 пунктів, які обговорюються в інфополі, чи буде далі триматися за владу, до усрачки. В контексті цитати, яку ви обрали для запитання, все написано, українськими літерами) Тож спостерігаємо за розвитком процесів (в тих, що цікаві - беремо участь)🧘♂️ Та ви ж навіщось написали "щоб протриматись до весни-літа", от мені і стало цікаво, щоби що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: щоб протриматись до весни-літа", от мені і стало цікаво, щоби що? пойти на рыбалку карасей наловить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Річ Посполита свого часу поділила Гетьманщину з Росією — а вже невдовзі саму Польщу поділили Росія та Австрія. Згодом і Австро-Угорська імперія лягла під розподіл Антанти, а Російська імперія просто розвалилася сама. Пізніше Радянська Росія розчленувала Україну разом із Польщею — а вже незабаром Польщу поділили між собою СРСР і Німеччина. Після війни Німеччина сама була розділена СРСР та союзниками. А потім і СРСР не витримав, розпавшись на частини. Цікаво й інше: розпаду зазнали й ті, хто колись долучався до дерибану українських земель. Чехословаччина, що прихопила Закарпаття, зникла з карти вже наприкінці ХХ століття. Румунія та Угорщина, які відкусили собі Закарпаття й Буковину, втратили ці території після Другої світової. Висновок простий: Україну можна намагатися ковтнути шматками, але перетравити її ще не вдалося нікому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, XL.pro сказал: Допускаєте варіант, що у разі капітуляції України буде повторний напад та ще більша кількість жертв? Інших умов не буде від кого? Від єврея Віткоффа, який заробляє на переговорах (тільки в адміністрації Трампа це називається лобізм, а не корупція)? P.S. Як пише гуру форума: "Правильно назвати, правильно зрозуміти". Повторный, зачем. Тут и первого то не было .изначально. Мысль была зайти в Киев и поменять власть. Ну и сухопутный коридор в Крым. Ну а дальше получилось как получилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому По-хорошому, Порошенка можна зрозуміти. Він зараз голосніше за всіх вимагає, щоб усі пішли у відставку. Уявіть собі: шість років людина кудись їздить, щоб біля туалетів і в буфеті фотографуватися з кимось, а потім розповідати, які важливі переговори вона провела біля умивальника. Так хочеться хоч якоїсь посади, щоб їздити як більш-менш важлива посадова особа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бармалей сказал: путин умрет от рака и рашка развалится из-за внутренней борьбы за власть - нам с 14го года каждую осень-зиму это обещали...а по теории вероятности шансы на смерть уйла растут с каждым годом Путін подавився апельсином і ЗДОХ, — Гордон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, Бармалей сказав: пойти на рыбалку карасей наловить чомусь згадався анекдот про тещу і раків 8 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Мысль была зайти в Киев и поменять власть. та схоже їх мали зустрічати, але хтось когось підступно закрив в бункері, хтось вирішив повоювати, а крайнім зробили мертвечука шкода, що я не доживу почитати мемуари Буданова щоб хоч частину того що насправді відбувалося дізнатися Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Повторный, зачем. Тут и первого то не было .изначально. Мысль была зайти в Киев и поменять власть. Ну и сухопутный коридор в Крым. Ну а дальше получилось как получилось Першочергово десь так і планувалось, захопити Україну як Крим і так звану ЛДНР, але після внесення Херсонської і Запорізької областей в конструкцію РФ, заморозка війни по лінії бойового зіткнення Путіна не влаштовує. Це повинні зрозуміти всі притомні люди, навіть дурні порохоботи, попри свою нелюбов до Зеленського. Трамп не менше корумпований, ніж Зеленський. 17 хвилин тому, US7IGN сказав: та кажіть вже ваш варіант Якщо до літа 2026 р продовжаться бомбардування НПЗ в Росії, то гаряча фаза війни закінчиться наступного року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, XL.pro сказал: Якщо до літа 2026 р продовжаться бомбардування НПЗ в Росії, то гаряча фаза війни закінчиться наступного року не был бы я так уверен...осложнит им - конечно да, но закончится ли благодаря этому горячая фаза?...сомневаюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Дмитро Корчинський У нас є два різновиди антикорупційних органів - ті, які діють під керівництвом українського Президента (НАЗК, певні структури СБУ тощо) й ті, які діють під керівництвом американського президента (НАБУ й САП), який вважає, що мир в Україні має бути досягнутий через поступки українців путіну. Антикорупційні органи обох різновидів конкурують між собою. Я, звісно ж, вболіваю за національну команду. До справи Енергоатому, наші однозначно вигравали. НАБУ не змогло посадити Коломойського, а наші посадили, попри те, що Зеленського називали маріонеткою Коломойського. Зеленський санкціонував посадку. НАБУ не змогло посадити медведчука, а наші посадили (потім обміняли на командирів захисників Азовсталі). НАБУ не змогло предʼявити Фірташу, а наші змогли. НАБУ не захотіло предʼявити всіляким новінським-мураєвим (там не тільки зрада, але й корупція), а наші таки щось предʼявили. Втім, тут не стільки антикорупційні органи, скільки сам Зеленський наклав санкції і доганяє за зраду. НАБУ лажанулися з Боголюбовим і Кауфманом. Обох переслідує вертикаль Зеленського. НАБУ неймовірно довго і майже безрезультатно мурижить справи Труханова. Зеленському довелося позбавити його громадянства, щоб відірвати від корупційних потоків. НАБУ не проявляє жодного інтересу до масштабної корупції в КМДА. Всі переслідування корупціонерів здійснюються президентською вертикаллю. Підлеглим Зеленського вдалося суттєво знизити корупцію в ТЦК. Завдавалися удари по корупціонерах і негідниках в прокуратурі. Тепер Енергоатом. Спойлер Дуже гучна справа НАБУ. Але, по-перше, цю справу НАБУ змогло здійснити не лише під дахом ФБР, але й за участю та безпосереднім керівництвом офіцерів ФБР. По-друге, про успішність справи говорити зарано. Успіх покищо медійний. Також є політичний успіх: Зеленський звільнив двох міністрів, розпустив наглядову раду Енергоатому, наклав санкції на Міндича, вірогідно, вдаватиметься до інших покарань чиновників і урядовців. все це не очікуючи не лише на рішення суду, але й на завершення слідства. Але, як буде з процесуальним успіхом? Досі НАБУ не могло похвалитися процесуальною вправністю. Хто з тих, кому висунуті підозри, виявиться справді винним? Нещодавні випадки, коли НАБУ висувало підозри і звинувачення невинним людям: Підозра одному з наймолодших генералів, нинішньому командувачу НГУ Олександру Півненку. Згодом, НАБУ визнало, що "190 млн гривень хабаря" для командувача Нацгвардії Півненка" були фейком. Згадаємо Тараса Висоцького (екс-міністра). В перші дні повномасштабного вторгнення, коли Київ був у напівоблозі, а продовольчих товарів в столиці залишилось не більше ніж на 4 дні, дійсно з певними порушенням процедури, він здійснив закупівлю харчів. Його справа так і не дійшла до суду, але наступні 3 роки перетворились для нього на справжнє пекло. Хотілося б, щоб більшість з тих, кого НАБУ взяло по справі Енергоатому, були засуджені і сіли. Сподіваємося, що НАБУ бодай цього разу не лажанеться в процесуальному сенсі. Зеленський дасть розпорядження СБУ доробити роботу, бо Патель (індус, який очолює ФБР і який щойно викликав гучний скандал в Британії, коли зʼявився на офіційний прийом до короля, прихопивши з собою чергову коханку) все провалить, це притаманне призначенцям Трампа. Непокоїть те, що компіляції шматків оперативних матеріалів, які публікує НАБУ (всупереч закону і етиці), вже активно використовує ворог для своєї деструктивної пропаганди. Мета ворога - дестабілізувати наш тил для того, щоб обвалити наш фронт. Звісно, для своїх інформаційно-психологічних операцій москва користується і нашими реальними слабкостями: корупційними скандалами, готовністю певних політиків зрадити Вітчизну, ватними настроями певної частини населення, втомою українців від війни, страхом і зневірою. Але ми переможемо. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 хвилин тому, миг сказав: По-хорошому, Порошенка можна зрозуміти. Він зараз голосніше за всіх вимагає, щоб усі пішли у відставку. Уявіть собі: шість років людина кудись їздить, щоб біля туалетів і в буфеті фотографуватися з кимось, а потім розповідати, які важливі переговори вона провела біля умивальника. Так хочеться хоч якоїсь посади, щоб їздити як більш-менш важлива посадова особа. такі чесні обличяя ночі не сплять, думаючи про українців Змінено 1 година тому користувачем akineo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, XL.pro сказав: Якщо до літа 2026 р продовжаться бомбардування НПЗ в Росії це зрозуміло, а що з піхотою робити? а з міндічами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 минуты назад, XL.pro сказал: Першочергово десь так і планувалось, захопити Україну як Крим і так звану ЛДНР, але після внесення Херсонської і Запорізької областей в конструкцію РФ, заморозка війни по лінії бойового зіткнення Путіна не влаштовує. Це повинні зрозуміти всі притомні люди, навіть дурні порохоботи, попри свою нелюбов до Зеленського. Трамп не менше корумпований, ніж Зеленський. Якщо до літа 2026 р продовжаться бомбардування НПЗ в Росії, то гаряча фаза війни закінчиться наступного року. Цель была вернуть Украину у свою орбиту. Кто то ему внушил, что это можно сделать просто сменив власть. Новая власть под присмотром россии наводит порядок. Идеальный малобюджетный вариант. Не срослось. Ну а дальше началась импровизация. Хотя цель не изменилась Крым я бы вынес за скобки. Там важен Севастополь. Все остальное чемодан без ручки. Змінено 1 година тому користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Бармалей сказав: не был бы я так уверен...осложнит им - конечно да, но закончится ли благодаря этому горячая фаза?...сомневаюсь Війна може зупиниться виключно, коли у РФ обвалиться економіка, гармвтного м'яса у них вистачає. 1. Ліквідна частина Фонду національного добробуту РФ (яка покривала дефіцит бюджету з 2022 по 2025 р) закінчилася. 2. Америка майже витіснила російський газ та нафту з Європи. Між США та РФ - фундаментальний конфлікт інтересів 3. Удари по НПЗ та портам відвантаження нафти дуже відчутні для їхньої економіки 4. З літа 2025 р навіть на провладних каналах РФ говорять, що економіка падає у прірву. 5. Навіть зараз скорочуються виплати бажаючим заробити на "СВО" Враховуючи викладене вище, таки є шанс, що наступного року війна закінчиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: це зрозуміло, а що з піхотою робити? а з міндічами? Що робили з міндічами з 2014 року?) Одних змінювали на інших. Трамп не менш корумпований за Зеленського, видохніть і не заздріть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому Тільки що, XL.pro сказав: Що робили з міндічами з 2014 року?) Одних змінювали на інших. Трамп не менш корумпований за Зеленського, видохніть і не заздріть. мене цікавить тільки хто буде наступним щоб завчасно так би мовити мені ще доньку в Англії вчити і рахунки на лікарні з кожним роком зростають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 2 минуты назад, XL.pro сказал: Війна може зупиниться виключно, коли у РФ обвалиться економіка, гармвтного м'яса у них вистачає. 1. Ліквідна частина Фонду національного добробуту РФ (яка покривала дефіцит бюджету з 2022 по 2025 р) закінчилася. 2. Америка майже витіснила російський газ та нафту з Європи. Між США та РФ - фундаментальний конфлікт інтересів 3. Удари по НПЗ та портам відвантаження нафти дуже відчутні для їхньої економіки 4. З літа 2025 р навіть на провладних каналах РФ говорять, що економіка падає у прірву. 5. Навіть зараз скорочуються виплати бажаючим заробити на "СВО" Враховуючи викладене вище, таки є шанс, що наступного року війна закінчиться. Советский союз, дубль два. И тут на первом месте опять будет экономика Стрелялки не главное. Просто сейчас мы в замесе, а тогда Афган был как бы далеко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 40 минут назад, миг сказал: Річ Посполита свого часу поділила Гетьманщину з Росією — а вже невдовзі саму Польщу поділили Росія та Австрія. Згодом і Австро-Угорська імперія лягла під розподіл Антанти, а Російська імперія просто розвалилася сама. Пізніше Радянська Росія розчленувала Україну разом із Польщею — а вже незабаром Польщу поділили між собою СРСР і Німеччина. Після війни Німеччина сама була розділена СРСР та союзниками. А потім і СРСР не витримав, розпавшись на частини. Цікаво й інше: розпаду зазнали й ті, хто колись долучався до дерибану українських земель. Чехословаччина, що прихопила Закарпаття, зникла з карти вже наприкінці ХХ століття. Румунія та Угорщина, які відкусили собі Закарпаття й Буковину, втратили ці території після Другої світової. Висновок простий: Україну можна намагатися ковтнути шматками, але перетравити її ще не вдалося нікому. Братан а Данії знайшов шведський атлас 23 го року Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: мене цікавить тільки хто буде наступним щоб завчасно так би мовити мені ще доньку в Англії вчити і рахунки на лікарні з кожним роком зростають... Справжні євреї все хочуть на шару))) Мене менше всього цікавлять Ваші діти) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Справжні євреї все хочуть на шару))) Мене менше всього цікавлять Ваші діти) де ж на шару? мені доводиться щось для цього робити. мене нічого так не цікавить як успіхи моїх дітей. можливо саме від них через певну кількість років буде залежати доля України. так що можете починати донатити Змінено 52 хвилини тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Советский союз, дубль два. И тут на первом месте опять будет экономика Стрелялки не главное. Просто сейчас мы в замесе, а тогда Афган был как бы далеко Радянський союз розпався. У розвалі РФ не зацікавлені США. Війна - це економіка, все прораховується. У РФ - найманці і свої Міндічі, всі хочуть заробити. Без грошей вони не воюватимуть. Інших варіантів зупинити Путіна я не бачу. P.S. Повторюсь. Не займайтеся самообманом. Після внесення РФ до своєї конституції Херсонську і Запорізьку області, Путін не зупиниться на Донбасі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 минуту назад, XL.pro сказал: Радянський союз розпався. У розвалі РФ не зацікавлені США. Війна - це економіка, все прораховується. У РФ - найманці і свої Міндічі, всі хочуть заробити. Без грошей вони не воюватимуть. Інших варіантів зупинити Путіна я не бачу. P.S. Повторюсь. Не займайтеся самообманом. Після внесення РФ до своєї конституції Херсонську і Запорізьку області, Путін не зупиниться на Донбасі. Оккупировать всю Украину военным способом не хватит ни денег ни ресурсов Да ему это никто и не позволит. Я , так думаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та ви ж навіщось написали "щоб протриматись до весни-літа", от мені і стало цікаво, щоби що? А, то ви на кілька сторінок назад не гортати тему) Зайшов - і в бій! Тільки коти, тільки хардкор! 😜 То не гортайте, дам коротко: тим, хто бажає, щоб СОУ протрималися без значних провалів хоча б до весни-літа(чому так? а хз - літом полуниця та малина допоможуть), треба залишити марні сподівання, що це можна буде й далі робити чужим коштом - чужою кров'ю та чужими дітьми. Прийдеться впрягатися - самим йти в окопи(не в армію, а саме в окопи, в піхоту) чи посилати своїх дітей. Чи є в цьому сенси - я не обговорював, для того є експерти по майбутньому, моргентау тощо. В мене нема компетенцій передбачити майбутнє, тому я користуюся граблями Діакса: "Не слід вірити чомусь лише тому, що вважаєш це правдою". Змінено 44 хвилини тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз