Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

28 хвилин тому, Бездомный сказав:

так на это смотрят не только все эти ребятки с, прости Господи, темного просвещения и другие около-илонымаски

Ілон Маск закликав ліквідувати Євросоюз

image.thumb.png.05f2b77cd108cebb2f0386934b7c6dce.png

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 хвилин тому, MaxS сказав:

а нафіга воно взагалі треба ті танці? якусь штахетину чи катану видати та хай крутить перед собою 1000 об за хвилину, поки все на фарш не переробить. Я вже мовчу про вогнепал чи вогнемет/лазери на роботі-пилосмоці. 

image.png.cee7092d76b305bb0cdc17195387ead4.png

По суті китайці для того і відпрацьовують своїх роботів, хоча цілі заявлені невоєнні: 
www.humanoidsdaily.com/news/engineai-teases-combat-ready-t800-humanoid-ahead-of-robot-boxing-event?utm_source=ixbtcom

Але "ми ж з вами розуміємо" 😉
Гуманізм Boston Dynamics теж велике питання )))

Але що бентежить - "сраний китай" вже у 22-му сторіччі й не тільки по авто, Буданов нещодавно про зброю трошки сказав - може іпсо ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, US7IGN сказав:

Щось бабушка роз***ілася. В політику зібралася? :lol:

Вибори під час війни – Коломойський попередив про можливу катастрофу для України — Укрaїнa share.google/oQZpD4ynjz7spAGo0

Вас і Ко Зеленський не влаштовує, Тоді проведуть вибори і відчуєте різницю як буде без нього))).

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Та, слабак той 800-й: тобі-уширо-мавасі-гері навіть не зміг вдарити - поплигав та обламався 😁)))

"Арнольд не танцует, он даже ходит с трудом" ©

Посилання на коментар

8 часов назад, XL.pro сказал:

А що вона накоїла? Невже вкрала більше за Порошенка?)))

Вона здала Україну ригам 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Вона здала Україну ригам 

Яких заснував Порошенко? То чим вона гірша?

• Дякую 2
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Вас і Ко Зеленський не влаштовує, Тоді проведуть вибори і відчуєте різницю як буде без нього))).

Ви неуважно мене слухали. Я останні 10 років присвятив змінам щоб не залежати від конкретного президента в Україні. І я таки від них більше не залежу. Більше того. З кожним наступним мій рівень зростає, що підтверджує правильність моє стратегії. Який сенс пов'язувати своє життя зі смаками мільйонів мух?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

По суті китайці для того і відпрацьовують своїх роботів, хоча цілі заявлені невоєнні: 
www.humanoidsdaily.com/news/engineai-teases-combat-ready-t800-humanoid-ahead-of-robot-boxing-event?utm_source=ixbtcom

Але "ми ж з вами розуміємо" 😉
Гуманізм Boston Dynamics теж велике питання )))

Але що бентежить - "сраний китай" вже у 22-му сторіччі й не тільки по авто, Буданов нещодавно про зброю трошки сказав - може іпсо ...

Шкода що Лі Куан Ю помер. Цікаво було б його зараз послухати...

Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

Яких заснував Порошенко? То чим вона гірша?

При чому тут Порошенко?)) він на той момент був далеко від руля.

Посилання на коментар

До речі, економісти в чаті є?

Це та ж сама економіка, яка на парашці падає, а в Україні зростає?:lol:

ua.news/ua/money/v-uriadi-zafiksuvali-rizke-zrostannia-ekonomiki-ukrayini-v-listopadi-popri-vidkliuchennia

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Шкода що Лі Куан Ю помер. Цікаво було б його зараз послухати...

Не вивчав його творчості, але припускаю, що ви праві - було б цікаво.

Посилання на коментар

Цитата

"На це питання буде відповідати народ

у важкі часи завжди народ згадують. проєпати все, а провину скинути на народ? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Не вивчав його творчості, але припускаю, що ви праві - було б цікаво.

Ого! Рекомендую з оцим коротеньким варіантом хоча б ознайомитися flibusta.is/b/306382

А потім вже з початку повільно читати )

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

у важкі часи завжди народ згадують. проєпати все, а провину скинути на народ? 

Бгг. Хто перший проїбав? Влада чи народ який її обрав? Чи як що перше - курка чи яйце? Є думка що першою була курка, але її могли примусити, бо хто захоче бути куркою?

Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

Ви дійсно вірите що війна це коли армії десь в пустелю відійшли і дронами міряються:lol:

Та в мене в сусідньому селі (десь з 5 км від мене), сьогодня вночі дронами мірялись. 

zahid.espreso.tv/novyny-lviv-u-privatniy-budinok-u-sokilnikakh-bilya-lvova-vluchiv-dron-politsiya-pratsyue-na-mistsi

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

що перше - курка чи яйце? Є думка що першою була курка

"Курка - це лище спосіб, за допомогою якого яйце робить інше яйце" ©

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

Та в мене в сусідньому селі (десь з 5 км від мене), сьогодня вночі дронами мірялись. 

zahid.espreso.tv/novyny-lviv-u-privatniy-budinok-u-sokilnikakh-bilya-lvova-vluchiv-dron-politsiya-pratsyue-na-mistsi

photo_2025-12-11_16-23-39.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Canton сказал:

photo_2025-12-11_16-23-39.jpg

В момус селі, доречі, Шахед влучив с в будинок, так з обдного боку була така сама діра в МЧ, а з другого вивалило пів стіни. 

Пи. Си. То все квіточки, все краще ще попереду.

Посилання на коментар

4 минуты назад, sergio сказал:

То все квіточки, все краще ще попереду.

А то я не знаю...

Посилання на коментар

Трамп вперто та системно продовжує загоняти Щура в кут. Святий Донні заспівав про вибори та про корупцію в Україні. Без сумніву, зараз цю пісню заспіває весь хор Трампа, починаючи з Віткоффа, закінчуючи Орбаном.

Прикро те, що своє гидливе ставлення до Щура, він трансформує на всю Україну.

Хоча, а чому дивуватись?

Адже, від самого початку було зрозуміло, що щуряче кодло, яке грабує власну армію, буде викликати саме таку реакцію - огиду?

Європейці ще тримаються від прояву гидливості, але вже і в Європі почали лунати заклики: навіщо їм давати наші гроші, які вони крадуть? Таких закликів стає все більше.

Абсолютно зрозуміло і те, що свій внесок зробить і Росія. Ну не ідіоти ж вони, щоб нарешті не використати такий шанс, якого вони чекали кілька років і який їм, нарешті, подарували Щури!

І, як би там не волали щурята, що «НАБУ працює на РФ/США», винні саме щури-мародери, а не ті, хто їх викриває.

Щури бояться світла. І, як тільки вони потрапляють в промені ліхтаря, щури тікають, шукаючи рятівну нору.

Все це переслідування щурів викликало б задоволення, якби не одне «але»! Все голосніше буде лунати хор кремлівських посіпак по всьому Світу з піснею «Україна наскрізь корумпована», а тих людей, які будуть пояснювати, що щуряча зграя - це далеко не вся Україна, буде дедалі меньше.

Фінал щурячої діяльності абсолютно прогнозований: через гидливе ставлення до щурів, далеко не всі з них встигнуть заховатись в безпечній норі. Хтось не добіжить, когось витягнуть за хвіст, когось приб’ють прямо в норі…

Але, таке, абсолютно справедливе, гидливе ставлення до щурів, хочемо ми цього, чи ні, буде відображено на ставленні до всієї нашої Батьківщини. Г. Тука

• Лайк 2
  • Сумно 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Трамп вперто та системно продовжує загоняти Щура в кут. Святий Донні заспівав про вибори та про корупцію в Україні. Без сумніву, зараз цю пісню заспіває весь хор Трампа, починаючи з Віткоффа, закінчуючи Орбаном.

Прикро те, що своє гидливе ставлення до Щура, він трансформує на всю Україну.

Хоча, а чому дивуватись?

Адже, від самого початку було зрозуміло, що щуряче кодло, яке грабує власну армію, буде викликати саме таку реакцію - огиду?

Європейці ще тримаються від прояву гидливості, але вже і в Європі почали лунати заклики: навіщо їм давати наші гроші, які вони крадуть? Таких закликів стає все більше.

Абсолютно зрозуміло і те, що свій внесок зробить і Росія. Ну не ідіоти ж вони, щоб нарешті не використати такий шанс, якого вони чекали кілька років і який їм, нарешті, подарували Щури!

І, як би там не волали щурята, що «НАБУ працює на РФ/США», винні саме щури-мародери, а не ті, хто їх викриває.

Щури бояться світла. І, як тільки вони потрапляють в промені ліхтаря, щури тікають, шукаючи рятівну нору.

Все це переслідування щурів викликало б задоволення, якби не одне «але»! Все голосніше буде лунати хор кремлівських посіпак по всьому Світу з піснею «Україна наскрізь корумпована», а тих людей, які будуть пояснювати, що щуряча зграя - це далеко не вся Україна, буде дедалі меньше.

Фінал щурячої діяльності абсолютно прогнозований: через гидливе ставлення до щурів, далеко не всі з них встигнуть заховатись в безпечній норі. Хтось не добіжить, когось витягнуть за хвіст, когось приб’ють прямо в норі…

Але, таке, абсолютно справедливе, гидливе ставлення до щурів, хочемо ми цього, чи ні, буде відображено на ставленні до всієї нашої Батьківщини. Г. Тука

Не треба щурів принижувати. То розумні звіри 

• Лайк 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ого! Рекомендую з оцим коротеньким варіантом хоча б ознайомитися flibusta.is/b/306382

А потім вже з початку повільно читати )

Дякую! Не перший раз від вас про нього чую, що він зробив трохи читав, книжки вже скачані та чекають :oops:.

Але, на жаль, зараз неначасі, бо такі книжки потребують не проглядання чи аудіо, а вдумливого читання.

А в мене крайній місяць, після того, як стали більш-менш зрозумілими вірогідні розвитки подій, ресурси мислення вкладаються в підлаштування планів дій, та навчання(щоб мозок не деградував). Тому книжки зараз легенькі: перед сном трохи Seveneves Ніла, а на прогулянках Сапольскі про зебр без інфарктів розповідає. 

Все ж таки є бажання опинитись у правильному оповіданні 😉, а там можна буде і про загальне благо, під гарний чай або віскі помислити.

不可勝在己,可勝在敵。© один китайський чувак, що видавав себе за стратега)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

40 хвилин тому, US7IGN сказав:

Не треба щурів принижувати. То розумні звіри 

Не всі щури однаково корисні розумні:

В одному дослідженні щури, яким протягом двох місяців давали солодку газовану воду (наприклад, Coca-Cola або Pepsi), показали гірші результати в тестах на пам'ять у лабіринтах, а розтин виявив пошкодження префронтальної кори та гіпокампу — областей мозку, що відповідають за пам'ять та навчання.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

29 хвилин тому, DmiVady сказав:

А в мене крайній місяць, після того, як стали більш-менш зрозумілими вірогідні розвитки подій

Я останній рік зосередився на напрямку в якому мені здається все прийде і досвід Лі якраз стане в нагоді. Тим паче донька на міжнародні відносини та політику остаточно зорієнтувалася і нам є про що тепер довго та змістовно розмовляти. Чим мені подобається Лі - простим та доступним стилем, до якого його до речі привчила жінка. Чим ще раз підтвердила правило що за кожним успішним чоловіком стоїть розумна жінка.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...