XL.pro Опубліковано: учора в 17:35 Поділитись Опубліковано: учора в 17:35 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мій список ігнору пустий. Я надаю перевагу сприймати життя з усією повнотою, як воно є. Ну і да, для політтехнологій воно корисно. Бо якраз на таких хом'ячків і розраховано:) Не обов'язково все читати чи додавати в ігнор. Можна просто скролити. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 17:47 Поділитись Опубліковано: учора в 17:47 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Не обов'язково все читати чи додавати в ігнор. Можна просто скролити. Та десь так і роблю. Вірніше я текст дивлюсь цілим куском і мені мозок ключові слова якісь виділяє. Якщо воно щось цікаве, то можу прочитати звичайним способом, речення за реченням. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 17:53 Поділитись Опубліковано: учора в 17:53 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та десь так і роблю. Вірніше я текст дивлюсь цілим куском і мені мозок ключові слова якісь виділяє. Якщо воно щось цікаве, то можу прочитати звичайним способом, речення за реченням. Давайте свої прогнози на наступний рік/роки про подальший розвиток подій (долю України). Пишу без сарказму. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 17:54 Поділитись Опубліковано: учора в 17:54 (змінено) Цитата "Ну можна коментувати ті чи інші слова. План не буде такий, який буде подобатися всім. Безумовно, є багато компромісів в тому чи іншому форматі плану. Останні коментарі і зміни щодо плану ми відправили Сполученим Штатом Америки", - сказав Зеленський. ну так суспільство вже ж наче готове до такого. чи треба ще 1 рік? два? Змінено учора в 17:54 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:01 Поділитись Опубліковано: учора в 18:01 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Давайте свої прогнози на наступний рік/роки про подальший розвиток подій (долю України). Пишу без сарказму. Та які можуть бути прогнози, коли країною керують довбойоби? Тут той варіант, що краще з розумним потірять, чим з дураком знайти. Нічого оптимістичного не бачу. Для України і населення. Не для себе. Буде складно. Але відчайдухів, які в Україні залишаться, цілком хватає. Якось воно буде. Ну мені хіба на Україні цікаво трохи заробить. Не на виборах навіть. Я тут дивлюсь всі проекти з AI запускають, а в Україні це зовсім дешево, з мінімумом конкуренції. Щось спробую:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:02 Поділитись Опубліковано: учора в 18:02 5 хвилин тому, akineo сказав: ну так суспільство вже ж наче готове до такого. чи треба ще 1 рік? два? Буданов сказав в лютому. І в цьому відео пояснив чому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 18:05 Поділитись Опубліковано: учора в 18:05 (змінено) 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Та які можуть бути прогнози, коли країною керують довбойоби? 01.05.2025 в 12:37, vadimv сказав: І ті, хто покладаються на логіку і здоровий глузд - постійно пролітають зі своїми прогнозами. Змінено 23 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 18:09 Поділитись Опубліковано: учора в 18:09 13 минут назад, akineo сказал: ну так суспільство вже ж наче готове до такого. чи треба ще 1 рік? два? так это о переговорах с америкой, я так понимаю мы на нее напали и теперь договариваемся о мире...а про окончание войны еще на годик забудьте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 18:11 Поділитись Опубліковано: учора в 18:11 47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мій список ігнору пустий. Я надаю перевагу сприймати життя з усією повнотою, як воно є. Ну і да, для політтехнологій воно корисно. Бо якраз на таких хом'ячків і розраховано:) Ви яких хомʼяків маєте на увазі? В списку, чи поза ним? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:12 Поділитись Опубліковано: учора в 18:12 3 хвилини тому, vadimv сказав: сьогодні мені один голодранець намагався довести що бідні люди діють ірраціонально витрачаючи гроші, а я думаю занадто раціонально. спір закінчився не почавшись коли я запитав де його ірраціональні люди візьмуть гроші на свої імпульсивні покупки в той час як саме раціональні люди з більшою вірогідністю витратять гроші які у них принаймні є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:12 Поділитись Опубліковано: учора в 18:12 Тільки що, ozor сказав: Ви яких хомʼяків маєте на увазі? В списку, чи поза ним? В якому списку? В мене ніякого списка немає. Всі рівні перед правилами форума. Але деякі рівніші за інших Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 18:14 Поділитись Опубліковано: учора в 18:14 38 хвилин тому, XL.pro сказав: Не обов'язково все читати чи додавати в ігнор. Можна просто скролити. Гарний процес, нагадує використання туалетного паперу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 18:22 Поділитись Опубліковано: учора в 18:22 11 хвилин тому, Бармалей сказав: так это о переговорах с америкой, я так понимаю мы на нее напали и теперь договариваемся о мире...а про окончание войны еще на годик забудьте ну вони як посередник взагалі все дивно виглядає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:24 Поділитись Опубліковано: учора в 18:24 1 хвилину тому, akineo сказав: ну вони як посередник взагалі все дивно виглядає нічого дивного. тут детально The Back Channel: A Memoir of American Diplomacy and the Case for Its Renewal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 18:25 Поділитись Опубліковано: учора в 18:25 1 хвилину тому, US7IGN сказав: нічого дивного. тут детально The Back Channel: A Memoir of American Diplomacy and the Case for Its Renewal то ми хоч "проксі" чи ще гірше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:27 Поділитись Опубліковано: учора в 18:27 1 хвилину тому, akineo сказав: то ми хоч "проксі" чи ще гірше? хто ми? що маєте на увазі під роксі? бо тут і діксі і інші були Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 18:28 Поділитись Опубліковано: учора в 18:28 (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: хто ми? що маєте на увазі під роксі? бо тут і діксі і інші були ЮКРЕЙН із зе каунтрі ін зе іст єуроП Змінено учора в 18:29 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 18:40 Поділитись Опубліковано: учора в 18:40 17 минут назад, akineo сказал: ну вони як посередник взагалі все дивно виглядає неее они как победитель себя ведут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: учора в 18:49 Поділитись Опубліковано: учора в 18:49 10 часов назад, vadimv сказал: Что коммунизм (с социализмом) всегда заканчиваются каннибализмом. Ну как бы в Китае они закончились второй экономикой в мире, не так ли? Так что наверное не всегда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:51 Поділитись Опубліковано: учора в 18:51 1 хвилину тому, katso сказав: Ну как бы в Китае они закончились второй экономикой в мире, не так ли? Так что наверное не всегда. там від комунізму тільки назва. він на паузі вже років сорок... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 18:51 Поділитись Опубліковано: учора в 18:51 1 минуту назад, katso сказал: Ну как бы в Китае они закончились второй экономикой в мире, не так ли? Так что наверное не всегда. подождите еще тыщу лет и увидите что Вадим как всегда прав🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 19:07 Поділитись Опубліковано: учора в 19:07 (змінено) 29 хвилин тому, katso сказав: Ну как бы в Китае они закончились второй экономикой в мире, не так ли? А в современном Китае коммунизм или социализм? ) 29 хвилин тому, katso сказав: Так что наверное не всегда. ОК, уточним - те, кто следуют заветам Карла Мракса - всегда заканчивают каннибализмом. 26 хвилин тому, Бармалей сказав: подождите еще тыщу лет и увидите что Вадим как всегда прав🤣 Не всегда, но чаще, чем Кот ) 1 година тому, US7IGN сказав: сьогодні мені один голодранець намагався довести що бідні люди діють ірраціонально витрачаючи гроші Так вони дійсно діють ірраціонально витрачаючи гроші )) Змінено учора в 19:18 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 19:10 Поділитись Опубліковано: учора в 19:10 6 часов назад, ozor сказал: Ви особисто знайомі з кантоном і вінсолом? Моя репліка була адресована товарищу Бездомному(писати пан Бездомний, якось не пасує😺) До чого тут Вінсол з Кантоном не зрозуміло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 19:14 Поділитись Опубліковано: учора в 19:14 (змінено) ЗМІ просто по конченому подають інформацію Цитата Мирні перемовини між українською та американською делегаціями в Берліні продовжаться 15 грудня, повідомляє німецьке видання Handelsblatt. треба писати "Зустріч української і американської делегацій стосовно обговорення мирного плану між Україною і рф відбудуть...." ну якось так Змінено учора в 19:16 користувачем akineo 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:15 Поділитись Опубліковано: учора в 19:15 6 хвилин тому, vadimv сказав: Так вони дійсно діють ірраціонально витрачаючи гроші )) за умови що вони у них є. я в подорожах далі готельних єбіпетів/турків бідних якось не зустрічав (не беручі до уваги заробітчан звісно). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз