akineo Опубліковано: В неділю в 11:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:44 8 хвилин тому, 7351 сказав: Тоді не було воєнного стану по всій Україні та не було загальної мобілізації українців. Було нікому в світі не зрозуміле "АТО"... Тільки довбні цього не розуміють. ех, не те що зараз! молодець президент! богом даний українцям 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 11:47 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:47 2 хвилини тому, akineo сказав: ех, не те що зараз! молодець президент! богом даний українцям www.ukrinform.ua/rubric-world/4071969-rosia-sotizna-vitracae-na-vijnu-27-milarda-cpd.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 11:47 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:47 2 минуты назад, 7351 сказал: Дотепер таких логістичний хаб працював лише у польському Жешуві. Із січня 2026 року в Румунії запрацює новий логістичний центр НАТО, який координуватиме та забезпечуватиме транзит озброєння для України. Як пише Defense Express, йдеться про створення другого великого хабу за аналогією до польського центру в Жешуві. Відкриття центру в Румунії підтвердив заступник командувача НАТО з підтримки України генерал Майк Келлер. У виданні Defense Romania розповіли, що румунський центр працюватиме у тандемі з польським. Зазначається, що завдяки новому центру НАТО зможе подвоїти максимальний рівень транзиту озброєння, яке постачають партнери в Україну, в тому числі у рамках механізму PURL - коли США продають зброю для України, а платять за неї країни Європи. www.unian.ua/world/rumuniya-nato-vidkrivaye-v-yevropi-drugiy-logistichniy-centr-dlya-tranzitu-zbroji-v-ukrajinu-13232667.html?utm_source=ukrnet_news Я так понимаю, что через Одессу уже ничего не повезут после жестких ударов. Теперь приготовиться Черновцам, Ивано-франковску, Тернополю, Хмельницкому и Виннице? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 11:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 11:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:58 1 минуту назад, 7351 сказал: Не бреши! Єрмак написав заяву про звільнення та пішов до лав збройних сил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 12:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:07 1 час назад, 7351 сказал: Ти в ТЦК вже сходив, чи досі лячно? А ты? Или тоже сцыкотно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 12:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:11 2 хвилини тому, Invest-finans сказав: А ты? Или тоже сцыкотно? Ти ще й читати не вмієш? Я там був неодноразово, а ти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 12:14 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:14 В 15-16м годах. Тебя там не видел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: В неділю в 12:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:16 35 минут назад, 7351 сказал: Тоді не було воєнного стану по всій Україні та не було загальної мобілізації українців. Було нікому в світі не зрозуміле "АТО"... Тільки довбні цього не розуміють. Ну як що не довбень то напевно ж тобі зрозуміло чому тоді не давали статусу біженця тим хто виїхав? Чи треба було закривати кордони з 14-го? І щоб Пецька був простроченим презіком доси? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 12:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:22 1 минуту назад, юра84 сказал: Ну як що не довбень то напевно ж тобі зрозуміло чому тоді не давали статусу біженця тим хто виїхав? Чи треба було закривати кордони з 14-го? І щоб Пецька був простроченим презіком доси? Петро вводил военный стан после того, как два буксира направил на крымский мост, если у кого память только на сутки рассчитана... Но продление не поддержала ЗРада. Ну не было у сывочелого личного большинства. И статус "внутренне перемещенных лиц" при нем ввели. Тоже как таблетка от памяти... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 12:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:37 41 хвилину тому, 7351 сказав: Блядский клоун никак не успокоится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В неділю в 12:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:40 (змінено) 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Ну, те, що він "выше ватника" - це точно. А вам і вам подібним і малоросія згодиться. Та буде ще краще, ніж Україна. Откуда вы знаете? Мне одинаково противны как кацапские пропаганды так и наши. А особенно когда они беспросветно тупые. Змінено В неділю в 12:43 користувачем Vitaliy67 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 12:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:43 (змінено) 27 хвилин тому, Invest-finans сказав: Петро вводил военный стан после того, как два буксира направил на крымский мост, если у кого память только на сутки рассчитана... Но продление не поддержала ЗРада. Ну не было у сывочелого личного большинства. И статус "внутренне перемещенных лиц" при нем ввели. Тоже как таблетка от памяти... Так ти не тільки читати "нє обучєн" -- ти ще й брехло, як виявляється. Ти, часом, не кацап? Тільки московіти (кацапи) та їхні посіпаки називають Верховну Раду України словом "ЗРада". Чи здивуєш посиланням на рішення Верховної Ради України про заборону продовження воєнного стану у 2018 році? Президент Петро Порошенко заявив про завершення дії воєнного стану в 10 областях України. Про це він оголосив під час засідання РНБО 26 грудня, інформує «Українська правда» web.archive.org/web/20200810061854/https://www.pravda.com.ua/news/2018/12/26/7202331/ . «О 14-й годині припиняється воєнний стан. Це моє принципове рішення. Воно ґрунтується на аналізі всіх складових поточної безпекової ситуації в країні», – повідомив президент. Голова держави констатував, що «ситуація навколо країни не дуже змінилася». «ОБСЄ підтвердила дані нашої розвідки, що в районі Луганська знайдено підтягнуті системи реактивного вогню «Град», збільшена кількість артилерії, не відведені танки. Не зменшилася і військова присутність РФ в Азовському морі», – сказав він. Водночас відмову від пролонґації воєнного стану Порошенко пояснює наближенням майбутніх виборів в Україні. «Хотів би наголосити, що нікуди не поділася і російська загроза. І можливо, я буду з вами відвертий: якби не вибори, ми б попросили Верховну Раду продовжити цей воєнний стан», – заявив президент. Нагадаємо, 26 листопада Верховна Рада схвалила указ президента про запровадження воєнного стану в десяти областях України терміном на 30 днів. Опісля Петро Порошенко заявляв, що ухвалене рішення не передбачає можливості продовження його терміну дії президентом без рішення парламенту. Передумовою запровадження воєнного стану стало те, що 25 листопада в районі Керченської протоки російські окупаційні сили обстріляли українські військові судна й захопили два малих броньованих артилерійських катери «Бердянськ» і «Нікополь» та рейдовий буксир «Яни Капу», разом із 24 моряками та працівниками СБУ. Президент Петро Порошенко також зазначив, що під час воєнного стану не вдалось, зокрема, звільнити захоплених росіянами українських моряків. zaxid.net/petro_poroshenko_ogolosiv_pro_zavershennya_voyennogo_stanu_v_ukrayini_n1472648 www.radiosvoboda.org/a/news-poroshenko-rnbo/29677458.html Змінено В неділю в 12:51 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 12:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:52 5 минут назад, 7351 сказал: Ти, часом, не кацап? А ты? Если ты такой вышиватный патриот то почему прячешься от фронта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 12:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:56 1 година тому, XL.pro сказав: Яка різниця між котом і пропагандистом? Кіт веселий та дотепний (поки не вдягає сині кеди), вміє в пропаганду, тому він цікавий для спостереження і "побалакати ніпрощо". А полубітний тупий і нудний, в пропаганду не вміє, ще й кидається на усіх, як маленька собачка - яка гавкає і сциться одночасно))) От гляньте на дніпропетровських котиків, такі милі: Прихований текст IMG_7238.MOV 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 13:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:00 Тільки що, Invest-finans сказав: А ты? Если ты такой вышиватный патриот то почему прячешься от фронта? Ти знову брешеш, як і рашапідори в цій темі. Я не ховаюсь від ТЦК, на відміну від багатьох в цій темі. Спробуй навчитись читати українською -- я не один раз про це писав. Я не герой і ніколи не намагався бути героєм -- але і не брехло, як ти. Чи, таки, здивуєш посиланням на підтвердження твоєї брехні на користь рашистьким вбивцям українських дітей про Верховну Раду України? Я українець і пишаюсь цим. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В неділю в 13:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:12 Козел ты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 13:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:13 (змінено) 13 минут назад, 7351 сказал: Я не ховаюсь від ТЦК, на відміну від багатьох в цій темі. И по этому на фронт не иду. Ла-ла-ла... Я правильно расшифровал шараду? 13 минут назад, 7351 сказал: Чи, таки, здивуєш посиланням на підтвердження твоєї брехні на користь рашистьким вбивцям українських дітей про Верховну Раду України? Законодательный орган который планомерно принимает Законы, направленные против народа Украины кроме как ЗРадой называться не может! 13 минут назад, 7351 сказал: Я українець і пишаюсь цим. Так не нужно пыжиться. Нужно пройти ВЛК и пойти в штурмовики. Еще летом ЗРада приняла Закон, разрешающий сброду идти в армию в любом возрасте. Или проблема пройти ВЛК за 4 минуты? Змінено В неділю в 13:14 користувачем Invest-finans Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 13:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:19 4 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Козел ты Ну зачем так. Вы нарушаете пункт 2 правил форума. Тут обзывать собеседников можно исключительно определенным лицам, не обремененным интеллектом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В неділю в 13:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:22 Я никого не обзывал. Это констатация факта Я боюсь, что животное козел может обидеться за такое сравнение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 13:28 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:28 Директорка національної розвідки США Тулсі Габбард заперечила повідомлення про те, що Росія прагне захопити всю Україну і деякі країни Європи. Раніше в ЗМІ з’явилася така інформація з посиланням на висновки американських спецслужб. Габбард назвала це «брехнею й пропагандою» «розпалювачів війни», які хочуть «підірвати невпинні зусилля президента Трампа щодо припинення цієї кривавої війни». 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 13:29 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:29 (змінено) 33 хвилини тому, DmiVady сказав: От гляньте на дніпропетровських У когось ще й досі в голові встановлено пам'ятник кацапокомуняці петровському... Змінено В неділю в 13:29 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 13:32 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:32 Посолка України в Болгарії підтвердила, що її сина затримали за підозрою у вбивстві українця у Відні Послиця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: В неділю в 13:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:33 9 минут назад, Vitaliy67 сказал: Я никого не обзывал. Это констатация факта Я боюсь, что животное козел может обидеться за такое сравнение. О, а можно я буду его называть Соловьев местного разлива. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В неділю в 13:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:52 18 минут назад, Vitaliy67 сказал: О, а можно я буду его называть Соловьев местного разлива. Вы хотите чтоб захлебнулся в собственной желчи? Так это уже статья... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз