Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

50 минут назад, US7IGN сказал:

Ці самі небезпечні :lol:

більше  не вони , а  їхні батьки :lol::lol:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, XL.pro сказал:

Не будьте вінсолом))). Нікуди РФ в найближчі роки не дінеться, а от економічні проблемі весною будуть вочевидь, вперше з моменту повномасштабного вторгнення.

Зустрічне питання. Звідки у Вас любов до Росії? На ідіота не схожі ... Можливо спільний бізнес з росіянами? 

К России как к государству у меня нет никакой любви.  Как и бизнеса никогда не было и нет с россиянами.

Зачем вы стараетесь приписать мне того , чего не существует , как и того , чего я не говорил ?

Разве я сказал , что Россия, исходя из ваших предсказаний,  исчезнет?

Сможете привести хоть одну мою цитату , где у меня " любов до Росії"?

Или по вашему я обязан  проклинать и клясть РФ   или вообще кого или что либо чтобы так образом  выражать свое негодование происходящим ?

Вы не честно и не корректно себя ведете. 

Посилання на коментар

"Ніхто не піде воювати на все життя": омбудсмен відповів, як вирішити проблеми мобілізації share.google/6nJ59PPlumFm8DeFZ

Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Иногда даже 15-летние девки )

За тих дадуть більше, ніж вони важать:)

• Хаха 4
Посилання на коментар

40 минут назад, XL.pro сказал:

Зустрічне питання. Звідки у Вас любов до Росії? На ідіота не схожі ... Можливо спільний бізнес з росіянами? 

Если уж вы так хотите поговорить за "идиотов" , то присмотритесь  внимательно к тому , чему пишете сами. 

Только идиоту не понятно , что ненависть вызовет ненависть. . Месть вызывает месть. - это все называется " Око за око" . 

По этим  моисеевым законам жили люди тысячи лет назад и продолжают упорствовать в своем идиотизме. - это тупик , это - смерть, это - жить во тьме и не видеть света и Истины.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, hause сказав:

У списку одні українсько-жидівські гниди

Нормально там все. Я б Юлію Володимирівну спробував:)

Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Нормально там все. )

Сейчас уже будет более проще прогнозировать .

Как считаете , когда боевые действия закончатся : неделя , месяц

..?

- это не ирония

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я б Юлію Володимирівну спробував:)

image.png.d67684a4441e25dd78f087d7054d3cba.png

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

image.png.d67684a4441e25dd78f087d7054d3cba.png

Збоченець. В президенти обрати б спробував:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Спочатку сервер, потім атомну у спільне користування для його живлення :lol:

Насправді для одного піддослідного з 50к постів умовно вистачить і нормального ПК (не дешманського ноута, а повноцінної машини). Головне не намагатися прогнати моргентау, бо може й LLM поламатися)

Але наш Кіт замислив щось цікаво-збочинне. Не питайте мене: я не тямлю в програмуванні й технологіях LLM-моделей, щоб відстежити його задум :). Зате цікаво, що з цього вийде 😜.

Ганяти LLM для розваги - таке собі... Сара Коннор не в захваті. А от для справи - навіть на цьому форумі з її допомогою можна не проглядати зайве в стройтемах, а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею.

Можливо, якщо форуми взагалі виживуть, на всіх буде семантичний пошук, а не отєто вот) 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

14 хвилин тому, рыбак сказав:

Сейчас уже будет более проще прогнозировать .

Как считаете , когда боевые действия закончатся : неделя , месяц

..?

- это не ирония

В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c)

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

четырнадцатого числа весеннего месяца нисана

Ця назва доречі використовується у Туреччині )

Посилання на коментар

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею

а хто визначає ревалентність і що дурня, а що ні?

мені на все життя запам'ятався один урок. я ще вчився в школі і треба було прочитати uk.wikipedia.org/wiki/Гранатовий_браслет_(повість)

я цього не зробив, а наступного дня урок де треба розказати про прочитане. я вирішив запитати у знайомого студента місцевого будівельного ВУЗа. той видав коротенький аналіз в стилі Пєлєвіна (це я вже потім зрозумів що він просто розважався) про збочену панночку і скорочену теорію фетишизму. я ж і пересказав наскільки запам'ятав. таких очей вчительки школа ще не бачила. з того часу я більше не довіряю чиїйсь думці не володіючи першоджерелами інформації і не маючи власної думки з цього приводу.

я також витратив декілька годин часу щоб розібратися що таке ШІ і як він працює, тому використовую його дуже обмежено та спеціалізовано в межах завантажених документів.

звісно що метод першодослідників хімії - рандомно щось змішувати в надії що щось путне вийде, теж інколи спрацьовує, але...

• Хаха 4
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Насправді для одного піддослідного з 50к постів умовно вистачить і нормального ПК (не дешманського ноута, а повноцінної машини). Головне не намагатися прогнати моргентау, бо може й LLM поламатися)

Але наш Кіт замислив щось цікаво-збочинне. Не питайте мене: я не тямлю в програмуванні й технологіях LLM-моделей, щоб відстежити його задум :). Зате цікаво, що з цього вийде 😜.

Ганяти LLM для розваги - таке собі... Сара Коннор не в захваті. А от для справи - навіть на цьому форумі з її допомогою можна не проглядати зайве в стройтемах, а швидко витягувати максимум релевантних постів, економлячи час і не засмічуючи мозок дурнею.

Можливо, якщо форуми взагалі виживуть, на всіх буде семантичний пошук, а не отєто вот) 

Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було.

А пости з старого форума я використовував для ML і всякої фігні, ще до того як LLM толком з'явилися. 

Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. 

Плюс можна зробити нормальну модерацію з мінімальним навантаження на модераторів і з контролем самих модераторів, щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. 

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

звісно що метод першодослідників хімії - рандомно щось змішувати в надії що щось путне вийде, теж інколи спрацьовує, але...

Найкраще спрацьовує метод деяких дослідників калу чуми, холери тощо - самому заразитися і спробувати вилікуватися )

Кажуть, мозок в такому режимі працює дуже ефективно ))

Посилання на коментар

30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. 

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

Если уж вы так хотите поговорить за "идиотов" , то присмотритесь  внимательно к тому , чему пишете сами. 

Только идиоту не понятно , что ненависть вызовет ненависть. . Месть вызывает месть. - это все называется " Око за око" . 

По этим  моисеевым законам жили люди тысячи лет назад и продолжают упорствовать в своем идиотизме. - это тупик , это - смерть, это - жить во тьме и не видеть света и Истины.

Жодної ненависті:

Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія.

Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК.

Ви вперто відмовляєтесь в це вірити.

Можу зрозуміти Трампа, Віткоффа, Кушнера, яких Росія фінансово стимулює.

Але відмовляюся розуміти всіх інших. Крім клінічних ідіотів.

P.S. Не сприймайте мої пости як образу на свою адресу.

Змінено користувачем XL.pro
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, XL.pro сказав:

Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія.

Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК.

Ви вперто відмовляєтесь в це вірити.

Рибак якось писав, що йому відкрилася істина.

Ще писав, що якось можна завалити економіку базові основи расісі.

Але нікому не розказує. Мовчить, як риба об льод...

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, vadimv сказав:

І оце все (коли того і цього немає в списках) називається свободним демократичним вибором народу )

За який потім той народ винуватять і примушують відповідати ))

Чергова маячня тих, хто голосував то за овоча, то за блазня.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, XL.pro сказав:

Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія.

а ще від Трампа, Сі і інших.

але схоже все як в тому анекдоті - маю бажання, але не маю можливості. маю можливість, але не маю бажання :lol:

Посилання на коментар

44 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c)

В литературном жанре существует еще у Достоевского  "Великий инквизитор." 

Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

Чергова маячня тих, хто голосував то за овоча, то за блазня.

Не в курсі, бо не голосував ні за овоча, ні за блазня )

Посилання на коментар

Основные и незыблемые правила для большинства народных депутатов. 

1️⃣ Если поймали на коррупции, то сразу кричи о патриотизме и о том, что это спланированная дискредитация. 

2️⃣ Если дети живут за границей, то говори о своем патриотизме и о том, что дети не граждане Украины.

3️⃣ Если уличили во вранье, ври дальше без оглядки и оправданий. И не забудь сказать, что ты патриот. 

4️⃣ Постиг умения переобувания в воздухе, пора научиться и перешнуровываться. 

5️⃣ Стал не мил власти, значит ты  патриотичный оппозиционер. 

6️⃣ Ездишь на шикарной машине и живешь в шикарном доме? Это все не твое. Ты всего лишь арендуешь за государственные деньги. 

7️⃣ Получаешь деньги в конверте? Нет, ты получаешь просто конверты без денег. 

8️⃣ Чти праздники и придумывай новые. Главное, чтобы за бюджетные деньги. 

А какие еще "правила" вы знаете?

t.me/NikolayGolbin/1748

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...