Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 минут назад, XL.pro сказал:

Жодної ненависті:

Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія.

Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК.

Ви вперто відмовляєтесь в це вірити.

Можу зрозуміти Трампа, Віткоффа, Кушнера, яких Росія фінансово стимулює.

Але відмовляюся розуміти всіх інших. Крім клінічних ідіотів.

P.S. Не сприймайте мої пости як образу на свою адресу.

Насчет Пу- понятно и в основном согласен.  но не  все и далеко не все ему подвластно . 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Нормально там все. Я б Юлію Володимирівну спробував:)

В том списке негодяев отсутствует наш знакомый - Гена.

Спонсоры вычеркнули его ? 

Посилання на коментар

20 минут назад, vadimv сказал:

Ще писав, що якось можна завалити економіку расісі.

нельзя завалить то чего нет...ручное регулирование и все ресурсы страны с правохранителями в руках нескольких семей - это не экономика

Посилання на коментар

39 хвилин тому, US7IGN сказав:

а хто визначає ревалентність і що дурня, а що ні?

Той, хто пише промт для LLM, ставлячи їй завдання. 
Чим вище когнітивні здібності користувача в цій області, тим краще LLM впорається з завданням.
І навпаки ... 😉

Посилання на коментар

24 минуты назад, vadimv сказал:

Рибак якось 

Ще писав, що якось можна завалити економіку расісі.

...

Не ври. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Той, хто пише промт для LLM, ставлячи їй завдання. 
Чим вище когнітивні здібності користувача в цій області, тим краще LLM впорається з завданням.
І навпаки ... 😉

яка на вашу думку частка впливу на результат здібностей користувача з промтом і джерел та алгоритму з боку власника ЛЛМ?

якщо просто - на видачу результату більше впливаєте ви чи гугл/інша компанія? і як зрозуміти де чий вплив? яка частина результату буде відображати ваші вводні і те на чому вона раніше навчалася?

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c)

Ии-"Смысл «Великого инквизитора» Достоевского — в конфликте свободы и счастья: Христос предлагает свободу выбора, любовь и духовную истину, а Инквизитор — «принудительное счастье», порядок, хлеб и контроль, считая, что человечество не способно нести бремя свободы и предпочтёт рабство ради сытости и безопасности, обвиняя Христа в том, что Он дал людям слишком тяжкий дар, и забирая его себе, чтобы управлять массами через обман и власть. 

Основные идеи и символизм

Конфликт двух путей: Христос (любовь, свобода, истина) против Инквизитора (власть, порядок, обман)."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

якщо просто - на видачу результату більше впливаєте ви чи гугл/інша компанія? 

я

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Иногда даже 15-летние девки )

Така тема а  головного спеца по жінкам не чутно😃 

Посилання на коментар

Посилання на коментар

7 минут назад, юра84 сказал:

Така тема а  головного спеца по жінкам не чутно😃 

Про домашнє насильство все частіше почали повідомляти чоловіки: кожне четверте звернення надходить від чоловіків, — опендатбот (https://sud.ua/uk/news/ukraine/349685-o-domashnem-nasilii-vse-chasche-stali-govorit-muzhchiny-dannye-opendatabot)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було.

<...>

Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. 

<...>

Який неприкритий цинізм! 😁)))

Ви ж розумієте, що ваша LLM-модель буде дуже швидко генерувати пости й відповіді?

І що тоді робити користувачам, які витратили роки й десятиліття життя, щоб коментувати на цьому форумі кожен рядок, навіть, коли їх не питають?

Їхня самоцінність і так трималася на тонкій нитці, а тут нитка просто лусне... Жорстоко.

Але мені, як людині, яка колись терпіла таких на своєму форумі, їх чомусь не шкода: вони не описують реальність чесно й не осмислюють її. Максимум - копіюють чужі думки й чіпляються до дрібної стилістики, перетворюючи корисні теми на токсичне звалище флуда.

"— Любое место, где эти говноеды проведут больше десяти минут, превращается в помойку истории. У этих властелинов слова не хватает яиц даже на то, чтобы честно описать наблюдаемую действительность, куда уж там осмыслить. Все, что они могут — это копипастить чужой протухший умняк, на который давно забили даже те французские пидaрa, которые когда-то его выдумали… Нет, вру. Еще они могут сосчитать, сколько раз в предложении встречается слово «который»…" ©

Тож - нехай в вас все вийде :beer: буде цікаво :o  але недовго 😁)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було.

А пости з старого форума я використовував для ML і всякої фігні, ще до того як LLM толком з'явилися. 

Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. 

Плюс можна зробити нормальну модерацію з мінімальним навантаження на модераторів і з контролем самих модераторів, щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. 

Це, певно, під дією валеріани писалося?
Бо я щось в житті не зустрічав наївних, ідеалістичних, замріяних котів.  
Зазвичай, це реалістичні, хижі, пухнасті тварюки.

Посилання на коментар

форуми взагалі вмирають як форма спілкування. форум це про ім'я та репутацію. у більшості нічого з цього немає. ну і поцікавтеся віком наймолодшої людини тут.

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, ozor сказав:

Це, певно, під дією валеріани писалося?
Бо я щось в житті не зустрічав наївних, ідеалістичних, замріяних котів.  
Зазвичай, це реалістичні, хижі, пухнасті тварюки.

Це про модерацію?:lol:

Все інше цілком реальне сучасними засобами.

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

форуми взагалі вмирають як форма спілкування. форум це про ім'я та репутацію. у більшості нічого з цього немає. ну і поцікавтеся віком наймолодшої людини тут.

..і куди йдуть?

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

Який неприкритий цинізм! 😁)))

Ви ж розумієте, що ваша LLM-модель буде дуже швидко генерувати пости й відповіді?

І що тоді робити користувачам, які витратили роки й десятиліття життя, щоб коментувати на цьому форумі кожен рядок, навіть, коли їх не питають?

Їхня самоцінність і так трималася на тонкій нитці, а тут нитка просто лусне... Жорстоко.

Але мені, як людині, яка колись терпіла таких на своєму форумі, їх чомусь не шкода: вони не описують реальність чесно й не осмислюють її. Максимум - копіюють чужі думки й чіпляються до дрібної стилістики, перетворюючи корисні теми на токсичне звалище флуда.

"— Любое место, где эти говноеды проведут больше десяти минут, превращается в помойку истории. У этих властелинов слова не хватает яиц даже на то, чтобы честно описать наблюдаемую действительность, куда уж там осмыслить. Все, что они могут — это копипастить чужой протухший умняк, на который давно забили даже те французские пидaрa, которые когда-то его выдумали… Нет, вру. Еще они могут сосчитать, сколько раз в предложении встречается слово «который»…" ©

Тож - нехай в вас все вийде :beer: буде цікаво :o  але недовго 😁)))

Швидка відповідь на питання на основі постів на форумі - це я не про копію себе, яка замість мене пише. Ви в попередньому пості писали щось на кшталт, що було б непогано не перечитувати всю тему, а отримати відповідь по суті. Це якраз про це. Тобто це як з ChatGPT, тільки з використанням виключно інформації з форума. Тобто на питання природньою мовою (Якими трубами краще робити опалення в будинку з піноблоку?) ви отримуєте стислу відповідь плюс лінки на пости, з яких бралася інформація. Ну і функціонал на кшталт "підсумуй те, що написали за останні N сторінок (сьогодні/вчора/на тижні і т.д.) теж легко робиться.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Швидка відповідь на питання на основі постів на форумі - це я не про копію себе, яка замість мене пише. Ви в попередньому пості писали щось на кшталт, що було б непогано не перечитувати всю тему, а отримати відповідь по суті. Це якраз про це. Тобто це як з ChatGPT, тільки з використанням виключно інформації з форума. Тобто на питання природньою мовою (Якими трубами краще робити опалення в будинку з піноблоку?) ви отримуєте стислу відповідь плюс лінки на пости, з яких бралася інформація. Ну і функціонал на кшталт "підсумуй те, що написали за останні N сторінок (сьогодні/вчора/на тижні і т.д.) теж легко робиться.

Так, я про це і намагався розтлумачити пану юристу - "виключно інформації з форуму"/теми, а не всі джерела ЛЛМ-моделі.

Але, звісно, у вас, з вашими знаннями та досвідом, це вийде значно краще, ніж мої аматорські експерименти.

Хоча мені вже частину сміття виходить відсіювати в перших спробах, що в перспективі(якщо не закину) зекономить безліч дорогоцінного часу мого життя)

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Так, я про це і намагався розтлумачити пану юристу - "виключно інформації з форуму"/теми, а не всі джерела ЛЛМ-моделі.

навіть NotebookLM підгрібає щось ззовні, що треба потім перевіряти. я намагаюся звернути увагу на те, що жодна ЛЛМ не обмежується виключно вашими даними, а використовує що завгодно за невідомими нам алгоритмами. сама суть ЛЛМ та її навчання виходить з великого обсягу попередньо обробленої інформації, а не тільки тим що ми їй даємо. у мене є підозра що вона підсунуті дані також перевіряє на відповідність іншому масиву даних і може відмовити в їх обробці за невідповідністю її "досвіду". тому і заморочився дослідженням як же воно насправді працює.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, US7IGN сказав:

Чого, он же 20-річний бігає в темі, тролить кацапською, так що зміна старим пердунам росте)))
А репутація ... в романі The Circle, що мені порекомендував тезка, є такий собі ідентифікатор (один акаунт на все життя, без анонімності) називається "TruYou", "Справжній ти" (АУтенТы в рос. перекладі). Ось вам й "репутація" 😁))) а якщо ми підключаємо аналіз до неї, то ...

До речі, ті процесори до наших смартфонів, які вийдуть за рік-два, будуть вміти багато цікавого в цій галузі ... 😜

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

навіть NotebookLM підгрібає щось ззовні, що треба потім перевіряти. я намагаюся звернути увагу на те, що жодна ЛЛМ не обмежується виключно вашими даними, а використовує що завгодно за невідомими нам алгоритмами. сама суть ЛЛМ та її навчання виходить з великого обсягу попередньо обробленої інформації, а не тільки тим що ми їй даємо. у мене є підозра що вона підсунуті дані також перевіряє на відповідність іншому масиву даних і може відмовити в їх обробці за невідповідністю її "досвіду". тому і заморочився дослідженням як же воно насправді працює.

Правильний промпт, чіткі правила, використання RAG дає чудовий результат без лівої інформації, без галюцинацій, виключно з наданого контексту. Звісно це не через звичайний сайт ChatGPT в браузері, це все програмно і через API.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Після своєї добровільної згоди на переливання крові від неперевіреного донора-наркомана боятися трахнути повію у презервативі таке собі ...

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Чого, он же 20-річний бігає в темі, тролить кацапською, так що зміна старим пердунам росте)))
А репутація ... в романі The Circle, що мені порекомендував тезка, є такий собі ідентифікатор (один акаунт на все життя, без анонімності) називається "TruYou", "Справжній ти" (АУтенТы в рос. перекладі). Ось вам й "репутація" 😁))) а якщо ми підключаємо аналіз до неї, то ...

До речі, ті процесори до наших смартфонів, які вийдуть за рік-два, будуть вміти багато цікавого в цій галузі ... 😜

В Ідентифікації Борна показано ще багато років назад як мати багато особистостей. Кому треба будуть мати і цифрові, а іншим воно і не треба.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Після своєї добровільної згоди на переливання крові від неперевіреного донора-наркомана боятися трахнути повію у презервативі таке собі ...

Якщо чесно тут не зрозумів. Я виключно про те що я б не був впевнений що від мене залежить більше ніж від власника ллм. Мати власну можуть собі дозволити одиниці і навіть китайці ще кульгають. А щоб повноцінна персональна ллм в телефоні то мабуть якщо його на атомну АЕС покласти)

Посилання на коментар

Ви вище написали про Борна, й "кому потрібно, ті будуть мати".
Але більшості вже перелили кров, тож дути на воду треба, але з критичним підходом, можна використати граблі Діакса )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...