рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 минут назад, XL.pro сказал: Жодної ненависті: Кому ще незрозуміло, що завершення війни залежить від однієї людини - Путіна (умовно колективного)?! Все решта - демагогія. Допомогти йому в цьому можуть низькі ціни на нафту та систематичні удари по НПЗ, терміналам, танкерам, підприємствам ВПК. Ви вперто відмовляєтесь в це вірити. Можу зрозуміти Трампа, Віткоффа, Кушнера, яких Росія фінансово стимулює. Але відмовляюся розуміти всіх інших. Крім клінічних ідіотів. P.S. Не сприймайте мої пости як образу на свою адресу. Насчет Пу- понятно и в основном согласен. но не все и далеко не все ему подвластно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Нормально там все. Я б Юлію Володимирівну спробував:) В том списке негодяев отсутствует наш знакомый - Гена. Спонсоры вычеркнули его ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 20 минут назад, vadimv сказал: Ще писав, що якось можна завалити економіку расісі. нельзя завалить то чего нет...ручное регулирование и все ресурсы страны с правохранителями в руках нескольких семей - это не экономика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 39 хвилин тому, US7IGN сказав: а хто визначає ревалентність і що дурня, а що ні? Той, хто пише промт для LLM, ставлячи їй завдання. Чим вище когнітивні здібності користувача в цій області, тим краще LLM впорається з завданням. І навпаки ... 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 24 минуты назад, vadimv сказал: Рибак якось Ще писав, що якось можна завалити економіку расісі. ... Не ври. Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Той, хто пише промт для LLM, ставлячи їй завдання. Чим вище когнітивні здібності користувача в цій області, тим краще LLM впорається з завданням. І навпаки ... 😉 яка на вашу думку частка впливу на результат здібностей користувача з промтом і джерел та алгоритму з боку власника ЛЛМ? якщо просто - на видачу результату більше впливаєте ви чи гугл/інша компанія? і як зрозуміти де чий вплив? яка частина результату буде відображати ваші вводні і те на чому вона раніше навчалася? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: В белом плаще с кровавым подбоем, шаркающей кавалерийской походкой, ранним утром четырнадцатого числа весеннего месяца нисана в крытую колоннаду между двумя крыльями дворца Ирода Великого вышел прокуратор Иудеи Понтий Пилат (c) Ии-"Смысл «Великого инквизитора» Достоевского — в конфликте свободы и счастья: Христос предлагает свободу выбора, любовь и духовную истину, а Инквизитор — «принудительное счастье», порядок, хлеб и контроль, считая, что человечество не способно нести бремя свободы и предпочтёт рабство ради сытости и безопасности, обвиняя Христа в том, что Он дал людям слишком тяжкий дар, и забирая его себе, чтобы управлять массами через обман и власть. Основные идеи и символизм Конфликт двух путей: Христос (любовь, свобода, истина) против Инквизитора (власть, порядок, обман)." Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: якщо просто - на видачу результату більше впливаєте ви чи гугл/інша компанія? я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Иногда даже 15-летние девки ) Така тема а головного спеца по жінкам не чутно😃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Як вам пісенька від ШІ? https://www.youtube.com/watch?v=96QSTS_UwHA&list=RD96QSTS_UwHA&start_radio=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, юра84 сказал: Така тема а головного спеца по жінкам не чутно😃 Про домашнє насильство все частіше почали повідомляти чоловіки: кожне четверте звернення надходить від чоловіків, — опендатбот (https://sud.ua/uk/news/ukraine/349685-o-domashnem-nasilii-vse-chasche-stali-govorit-muzhchiny-dannye-opendatabot) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було. <...> Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. <...> Який неприкритий цинізм! 😁))) Ви ж розумієте, що ваша LLM-модель буде дуже швидко генерувати пости й відповіді? І що тоді робити користувачам, які витратили роки й десятиліття життя, щоб коментувати на цьому форумі кожен рядок, навіть, коли їх не питають? Їхня самоцінність і так трималася на тонкій нитці, а тут нитка просто лусне... Жорстоко. Але мені, як людині, яка колись терпіла таких на своєму форумі, їх чомусь не шкода: вони не описують реальність чесно й не осмислюють її. Максимум - копіюють чужі думки й чіпляються до дрібної стилістики, перетворюючи корисні теми на токсичне звалище флуда. "— Любое место, где эти говноеды проведут больше десяти минут, превращается в помойку истории. У этих властелинов слова не хватает яиц даже на то, чтобы честно описать наблюдаемую действительность, куда уж там осмыслить. Все, что они могут — это копипастить чужой протухший умняк, на который давно забили даже те французские пидaрa, которые когда-то его выдумали… Нет, вру. Еще они могут сосчитать, сколько раз в предложении встречается слово «который»…" © Тож - нехай в вас все вийде буде цікаво але недовго 😁))) Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Нічого цікавого, просто так. Може як вийду на форумну пенсію, то лишу замість себе, щоб вам не скучно було. А пости з старого форума я використовував для ML і всякої фігні, ще до того як LLM толком з'явилися. Зробити за допомогою LLM швидку відповідь на питання на основі постів на форумі - це пльова задача і дешева, можна навіть безкоштовно. Плюс можна зробити нормальну модерацію з мінімальним навантаження на модераторів і з контролем самих модераторів, щоб модерування відповідало заданим правилам, а не було від балди чи по особистому відношенню модератора до форумчанина. Це, певно, під дією валеріани писалося? Бо я щось в житті не зустрічав наївних, ідеалістичних, замріяних котів. Зазвичай, це реалістичні, хижі, пухнасті тварюки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому форуми взагалі вмирають як форма спілкування. форум це про ім'я та репутацію. у більшості нічого з цього немає. ну і поцікавтеся віком наймолодшої людини тут. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, ozor сказав: Це, певно, під дією валеріани писалося? Бо я щось в житті не зустрічав наївних, ідеалістичних, замріяних котів. Зазвичай, це реалістичні, хижі, пухнасті тварюки. Це про модерацію? Все інше цілком реальне сучасними засобами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 минут назад, US7IGN сказал: форуми взагалі вмирають як форма спілкування. форум це про ім'я та репутацію. у більшості нічого з цього немає. ну і поцікавтеся віком наймолодшої людини тут. ..і куди йдуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 хвилину тому, DmiVady сказав: Який неприкритий цинізм! 😁))) Ви ж розумієте, що ваша LLM-модель буде дуже швидко генерувати пости й відповіді? І що тоді робити користувачам, які витратили роки й десятиліття життя, щоб коментувати на цьому форумі кожен рядок, навіть, коли їх не питають? Їхня самоцінність і так трималася на тонкій нитці, а тут нитка просто лусне... Жорстоко. Але мені, як людині, яка колись терпіла таких на своєму форумі, їх чомусь не шкода: вони не описують реальність чесно й не осмислюють її. Максимум - копіюють чужі думки й чіпляються до дрібної стилістики, перетворюючи корисні теми на токсичне звалище флуда. "— Любое место, где эти говноеды проведут больше десяти минут, превращается в помойку истории. У этих властелинов слова не хватает яиц даже на то, чтобы честно описать наблюдаемую действительность, куда уж там осмыслить. Все, что они могут — это копипастить чужой протухший умняк, на который давно забили даже те французские пидaрa, которые когда-то его выдумали… Нет, вру. Еще они могут сосчитать, сколько раз в предложении встречается слово «который»…" © Тож - нехай в вас все вийде буде цікаво але недовго 😁))) Швидка відповідь на питання на основі постів на форумі - це я не про копію себе, яка замість мене пише. Ви в попередньому пості писали щось на кшталт, що було б непогано не перечитувати всю тему, а отримати відповідь по суті. Це якраз про це. Тобто це як з ChatGPT, тільки з використанням виключно інформації з форума. Тобто на питання природньою мовою (Якими трубами краще робити опалення в будинку з піноблоку?) ви отримуєте стислу відповідь плюс лінки на пости, з яких бралася інформація. Ну і функціонал на кшталт "підсумуй те, що написали за останні N сторінок (сьогодні/вчора/на тижні і т.д.) теж легко робиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Швидка відповідь на питання на основі постів на форумі - це я не про копію себе, яка замість мене пише. Ви в попередньому пості писали щось на кшталт, що було б непогано не перечитувати всю тему, а отримати відповідь по суті. Це якраз про це. Тобто це як з ChatGPT, тільки з використанням виключно інформації з форума. Тобто на питання природньою мовою (Якими трубами краще робити опалення в будинку з піноблоку?) ви отримуєте стислу відповідь плюс лінки на пости, з яких бралася інформація. Ну і функціонал на кшталт "підсумуй те, що написали за останні N сторінок (сьогодні/вчора/на тижні і т.д.) теж легко робиться. Так, я про це і намагався розтлумачити пану юристу - "виключно інформації з форуму"/теми, а не всі джерела ЛЛМ-моделі. Але, звісно, у вас, з вашими знаннями та досвідом, це вийде значно краще, ніж мої аматорські експерименти. Хоча мені вже частину сміття виходить відсіювати в перших спробах, що в перспективі(якщо не закину) зекономить безліч дорогоцінного часу мого життя) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Так, я про це і намагався розтлумачити пану юристу - "виключно інформації з форуму"/теми, а не всі джерела ЛЛМ-моделі. навіть NotebookLM підгрібає щось ззовні, що треба потім перевіряти. я намагаюся звернути увагу на те, що жодна ЛЛМ не обмежується виключно вашими даними, а використовує що завгодно за невідомими нам алгоритмами. сама суть ЛЛМ та її навчання виходить з великого обсягу попередньо обробленої інформації, а не тільки тим що ми їй даємо. у мене є підозра що вона підсунуті дані також перевіряє на відповідність іншому масиву даних і може відмовити в їх обробці за невідповідністю її "досвіду". тому і заморочився дослідженням як же воно насправді працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 хвилини тому, US7IGN сказав: форуми взагалі вмирають як форма спілкування. форум це про ім'я та репутацію. у більшості нічого з цього немає. ну і поцікавтеся віком наймолодшої людини тут. Чого, он же 20-річний бігає в темі, тролить кацапською, так що зміна старим пердунам росте))) А репутація ... в романі The Circle, що мені порекомендував тезка, є такий собі ідентифікатор (один акаунт на все життя, без анонімності) називається "TruYou", "Справжній ти" (АУтенТы в рос. перекладі). Ось вам й "репутація" 😁))) а якщо ми підключаємо аналіз до неї, то ... До речі, ті процесори до наших смартфонів, які вийдуть за рік-два, будуть вміти багато цікавого в цій галузі ... 😜 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: навіть NotebookLM підгрібає щось ззовні, що треба потім перевіряти. я намагаюся звернути увагу на те, що жодна ЛЛМ не обмежується виключно вашими даними, а використовує що завгодно за невідомими нам алгоритмами. сама суть ЛЛМ та її навчання виходить з великого обсягу попередньо обробленої інформації, а не тільки тим що ми їй даємо. у мене є підозра що вона підсунуті дані також перевіряє на відповідність іншому масиву даних і може відмовити в їх обробці за невідповідністю її "досвіду". тому і заморочився дослідженням як же воно насправді працює. Правильний промпт, чіткі правила, використання RAG дає чудовий результат без лівої інформації, без галюцинацій, виключно з наданого контексту. Звісно це не через звичайний сайт ChatGPT в браузері, це все програмно і через API. Змінено 4 години тому користувачем Dmitriy_S 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: навіть NotebookLM підгрібає щось ззовні, що треба потім перевіряти. я намагаюся звернути увагу на те, що жодна ЛЛМ не обмежується виключно вашими даними, а використовує що завгодно за невідомими нам алгоритмами. сама суть ЛЛМ та її навчання виходить з великого обсягу попередньо обробленої інформації, а не тільки тим що ми їй даємо. у мене є підозра що вона підсунуті дані також перевіряє на відповідність іншому масиву даних і може відмовити в їх обробці за невідповідністю її "досвіду". тому і заморочився дослідженням як же воно насправді працює. Після своєї добровільної згоди на переливання крові від неперевіреного донора-наркомана боятися трахнути повію у презервативі таке собі ... Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Чого, он же 20-річний бігає в темі, тролить кацапською, так що зміна старим пердунам росте))) А репутація ... в романі The Circle, що мені порекомендував тезка, є такий собі ідентифікатор (один акаунт на все життя, без анонімності) називається "TruYou", "Справжній ти" (АУтенТы в рос. перекладі). Ось вам й "репутація" 😁))) а якщо ми підключаємо аналіз до неї, то ... До речі, ті процесори до наших смартфонів, які вийдуть за рік-два, будуть вміти багато цікавого в цій галузі ... 😜 В Ідентифікації Борна показано ще багато років назад як мати багато особистостей. Кому треба будуть мати і цифрові, а іншим воно і не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Після своєї добровільної згоди на переливання крові від неперевіреного донора-наркомана боятися трахнути повію у презервативі таке собі ... Якщо чесно тут не зрозумів. Я виключно про те що я б не був впевнений що від мене залежить більше ніж від власника ллм. Мати власну можуть собі дозволити одиниці і навіть китайці ще кульгають. А щоб повноцінна персональна ллм в телефоні то мабуть якщо його на атомну АЕС покласти) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Ви вище написали про Борна, й "кому потрібно, ті будуть мати". Але більшості вже перелили кров, тож дути на воду треба, але з критичним підходом, можна використати граблі Діакса ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз