US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Це мабуть такий тролінг США і персонально Байдена, який 4 роки тому заявив, що вторгнення кацапів невідворотне... Моя жінка вважає що кацапи вже продали свою армію Китаю, яка нею буде воювати в Тайвані з американцями. Тому і мир у нас буде в лютому... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 минут назад, vadimv сказал: Верстви все зрозуміли, і взялися різати свиней і бити собак. Ти знову вистрілив у молоко)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 минут назад, vadimv сказал: Ти мабуть давно не відкривав статтю у вікі, де перераховані китайські винаходи. ) Майже все, що ти вважаєш сучасною цивілізацією (ну може крім айфона, який винайдено сирійцем) винайдено китайцями. А християни то лише нахабно поцупили Я сказав, що саме християни створили сучасну цивілізацію. Слово сучасна, сподіваюся, тобі зрозуміло без Вікі?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Китайца косоока запускала феєрверки, а християни освоюють космос. Якби різниця трошки є. Мусліми не зробили в науці чи промисловості нічого. Просто нічого. Абсолютно. Змінено 6 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: Китайца косоока запускала феєрверки, а християни освоюють космос. Якби різниця трошки є. Мабуть треба трошки нагадати, що німці (того часу), які першими почали освоювати космос (запустили туди першу балістичну ракету) - були нацистами, а ніякими не християнами. А Фон Браун, який її створив - залишався нацистом до кінця свого життя. Про кацапських комуняк навіть не буду згадувати, бо знову червоним комуняцьким мішком назвуть ) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Ну і трошки по темі Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Мабуть треба трошки нагадати, що німці (того часу), які першими почали освоювати космос (запустили туди першу балістичну ракету) - були нацистами, а ніякими не християнами. А Фон Браун, який її створив - залишався нацистом до кінця свого життя. Нацисти, німецькі нацисти, були християнами. Політична течія не має відношення до релігії. У тебе чергова спроба натягнути сову на глобус))) Змінено 6 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Мабуть треба трошки нагадати, що німці (того часу), які першими почали освоювати космос (запустили туди першу балістичну ракету) - були нацистами, а ніякими не християнами. А Фон Браун, який її створив - залишався нацистом до кінця свого життя. Про кацапських комуняк навіть не буду згадувати, бо знову червоним комуняцьким мішком назвуть ) Нацисти були в основному християнами. Підкрутіть там чатгпт чи що 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Військовополонені росіяни в Україні - у Координаційному штабі назвали кількість | РБК-Україна share.google/L1H8ZiC3elkCLHzFy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Ми ще в молодших класах робили ракети з тенісних м'ячиків . Десь рівень розвитку китайської цивілізації)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: Нацисти, німецькі нацисти, були християнами. 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Нацисти були в основному християнами. Я навіть коментувати це не буду, бо знову забанять ) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, vadimv сказал: Я навіть коментувати це не буду, бо знову забанять ) У тебе логіка відсутня)) # Коротка довідка: релігія в Німеччині (1933–1945) - Провідна релігія: християнство. - Конфесійна структура: більшість — протестанти (прибл. 60%), значна меншість — католики (прибл. 30%+). - Юдейська громада: менше 1% населення; зазнала систематичних переслідувань і геноциду (Голокост). - Регіональні відмінності: північ і центр — переважно протестантські; південь і захід — переважно католицькі. - Політика нацистів: підпорядкування церков (“позитивне християнство”), підтримка руху “Німецькі християни”, опір “Сповідницької церкви”, Конкордат із Ватиканом (1933), тиск на духовенство та релігійні організації. - Підсумок: попри ідеологічний тиск, суспільство залишалося переважно християнським. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: У тебе логіка відсутня)) Тобто ти вважаєш, що все оте, що робили нацисти - то все робили християни? По заповідям Христа, да? І який жеж логічний висновок ми тоді маємо зробити про самого Христа? Щось рибак мовчить, цікаво почути його коментар щодо таких "християн" ) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 28 минут назад, vadimv сказал: знову червоним комуняцьким мішком назвуть ) Звезли до союзу німецьких інженерів після війни які і розробили всі ракети, літаки, двигуни д них Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Тобто ти вважаєш, що все оте, що робили нацисти - то все робили християни? По заповідям Христа, да? І який жеж логічний висновок ми тоді маємо зробити про самого Христа? Щось рибак мовчить, цікаво почути його коментар щодо таких "християн" ) Коли тобі нічим відповісти по суті ти майже завжди переводиш на іншу тему, стрибаєш як заяць по городу з капусти на моркву)))) Тобі сказали що абсолютна більшість німців у часи нацизму були християнами. Замість конкретики по цьому пункту ти раптом пропонуєш обговорити персонально Христа та вчення Змінено 6 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 41 хвилину тому, vadimv сказав: Я навіть коментувати це не буду, бо знову забанять ) https://ru.wikipedia.org/wiki/Немецкие_христиане Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 29 хвилин тому, vadimv сказав: Тобто ти вважаєш, що все оте, що робили нацисти - то все робили християни? По заповідям Христа, да? Тю, ви ото наче про святу інквізицію чи хрестові походи не читали:) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Майже все, що ти вважаєш сучасною цивілізацією (ну може крім айфона, який винайдено сирійцем) винайдено китайцями. А християни то лише нахабно поцупили Мало того , что ты примитивный тролль , так ты еще и банальный лжец. Кто , кроме Христа , ради истины и своего истинного учение шел на голгофу и призывал Бога нисхождению к своим убийцам : " Прости их , Отче , ибо не ведают , что творят ". Кто еще ? назови тех китайцев. .и это , то , что творится вокруг вы называете " цивилизацией" ? Когда , цивилизованные убийцы убивают таких же цивилизованных - это вот вся цивилизация . ну теперь- то вы, цивилизаторы убиваете цивилизованно , дистанционно , не пачкаясь непосредственно в крови и кишках убиенных. Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Нацисти були в основному християнами. Підкрутіть там чатгпт чи що Быть христианином и называть себя христианином - две большие разницы . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Один із наймолодших обласних прокурорів України звільнився та виїхав у Швецію: він отримав пенсію ще до 30-річчя та через суд підняв її до 156 тис. грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Опубліковано: 31 грудня 2013 Россия - это в каком-то смысле проклятие Украины. Она не успокоится, пока Украина не станет ее частью. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 годин тому, sergio сказав: Походу Фламінги все?! https://www.facebook.com/share/p/1Dv53fKgcn/ Magia Dereva Я завжди буду проти... ****************** Я був, Я є і буду завжди проти Тієї підлої, зеленної сволоти Котрій завжди було начхати Якою мовою і в честь кого Нам вулиці в містах своїх назвати, Якою мовою Псалтир читати, Якою Совість сповідати, Аби в асфальт її вкатати, Зрубать бабла, отримавши відкати, І до Ізраїлю валить, до мами-Риминої Хати, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 годин тому, Вячеслав63 сказав: Трамп пробурмотів: "Він ідіот". А хіба є сумніви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз