ks6 Опубліковано: В понеділок в 13:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:56 5 минут назад, US7IGN сказал: Яка саме тема роздута? Мотивації? Раздута тема, что все капец, население против ТЦК. Пора типа сдаваться. Воевать некому. Доля правды в этом есть, но не настолько критично. Просто не настолько плотно идет работа по мобилизации и при определенных раскладах еще ого-го есть кого призвать. Притом большинство условно добровольно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 14:02 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:02 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Це виправдання не Зеленського, а себе) Пояснення по простому, узагальнено, бо відкривати тиждень психології та психіатрії в темі ... Та він в нас не закривається!😁)))) Моє питання полягало у ефективності Малюка на своїй посаді. У разі неефективності, варто було б зазначити причини і більше не призначати його на інші посади. Якщо робота СБУ таки була ефективною, навіщо міняти голову?! P.S. Про помсту написав, як один з варіантів, у відповідь старому трампісту))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:08 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:08 4 минуты назад, XL.pro сказал: Моє питання полягало у ефективності Малюка на своїй посаді. У разі неефективності, варто було б зазначити причини і більше не призначати його на інші посади. Якщо робота СБУ таки була ефективною, навіщо міняти голову?! P.S. Про помсту написав, як один з варіантів, у відповідь старому трампісту))). Проїпати спецоперації РФ внаслідок якої її куратор Деркач отримує звання героя Росії це успішна робота СБУ?))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 14:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:14 (змінено) 8 хвилин тому, karbo сказав: Проїпати спецоперації РФ внаслідок якої її куратор Деркач отримує звання героя Росії це успішна робота СБУ?))))))) я думаю, що вони все знали... просто була команда зверху не чіпати. саме СБУ затримала агентів НАБУ, котрі безпосередньо вели справу міндіча на початку скандалу. Змінено В понеділок в 14:16 користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 14:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:14 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Якщо робота СБУ таки була ефективною, навіщо міняти голову?! За такою логікою і Залужний з Будановим десь накосячили 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 14:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:15 6 хвилин тому, karbo сказав: Проїпати спецоперації РФ внаслідок якої її куратор Деркач отримує звання героя Росії це успішна робота СБУ?))))))) Жити в Америці і працювати на одному рівні з "понаїхавшими" це успіх?)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:16 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: я думаю, що вони все знали... просто була команда зверху не чіпати. саме СБУ затримала агентів НАБУ на початку скандалу. І дати кацапам важіль тиску на процес переговорів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:17 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:17 1 минуту назад, XL.pro сказал: Жити в Америці і працювати на одному рівні з "понаїхавшими" це успіх?)))) Це ти типу на особисті вирішив з'їхати при відсутності аргументації?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 14:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:18 1 хвилину тому, karbo сказав: І дати кацапам важіль тиску на процес переговорів це вже заізжена відмазка від зелених... типа не треба було ворошити кубло міндіча щоб не дати кацапам важіль 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 14:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:20 1 хвилину тому, karbo сказав: Це ти типу на особисті вирішив з'їхати при відсутності аргументації?))) Це типу про доїбатися можна до будь-чого))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:20 1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: це вже заізжена відмазка від зелених... типа не треба було ворошити кубло міндіча щоб не дати кацапам важіль Яка нах відмазка? Шалений тиск на Зеленського після цього випадку пішов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:21 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:21 Только что, XL.pro сказал: Це типу про доїбатися можна до будь-чого))). Просто прочитай в інтернеті чим повинні займатися спеціальні служби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 14:23 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:23 1 хвилину тому, karbo сказав: Яка нах відмазка? Шалений тиск на Зеленського після цього випадку пішов мабуть таки Зеленському не потрібно було приводити до влади дружків і не закривати очі на те що вони творять. чи ви вірите що він не знав про схему міндіча? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:25 (змінено) 2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: мабуть таки Зеленському не потрібно було приводити до влади дружків і не закривати очі на те що вони творять. чи ви вірите що він не знав про схему міндіча? Не дружків а ворожків Я в Ісуса Христа вірю і більше ніж в кого Змінено В понеділок в 14:26 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:28 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:28 (змінено) Деркач потомствений кагебіст затягнув у співпрацю певних людей з оточення Зеленського. СБУ проїпала Знав про це Зеленський не знав давай ромашку СБУ повинна виконувати свої обов'язки Змінено В понеділок в 14:30 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В понеділок в 14:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:30 3 хвилини тому, karbo сказав: Просто прочитай в інтернеті чим повинні займатися спеціальні служби Я тут троллю старого пердуна і кота, які про себе невиправдано завищеної думки. Ідеальних людей, як і ситуацій, не буває. У статті вище, на яку надавав посилання, пишуть, що на завершальній стадії ще дві операції типу "Павутина". Якщо вони проваляться, відповідальним буде виключно Зеленський. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 14:36 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:36 3 минуты назад, XL.pro сказал: Я тут троллю старого пердуна і кота, які про себе невиправдано завищеної думки. Ідеальних людей, як і ситуацій, не буває. У статті вище, на яку надавав посилання, пишуть, що на завершальній стадії ще дві операції типу "Павутина". Якщо вони проваляться, відповідальним буде виключно Зеленський. Чувак, низько і підло когось переслідувати по признаку віку Така людина не вартує на майбутнє як і країна в цілому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 14:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:38 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Якщо вони проваляться, відповідальним буде виключно Зеленський. може він відчайдушно рятує Україну та світ від ядерної бімби, а ви неблагодарні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В понеділок в 14:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:40 53 хвилини тому, XL.pro сказав: В'ячеслав, складається враження, всьому що зробить Зеленський, Ви знайдете виправдання))). Як вважаєте, Малюк був ефективним на своїй посаді? А до чого тут виправдання? Я про це писав ще раніше, що Зеленському потрібен переговорник, який замінить Єрмака. Звичайна логіка процесу. Я не мислю однобоко, завжди розглядаю декілька варіантів. Один з варіантів, наприклад, скоріше порохоботський, тим не менше - Зеленський знімає тих, хто ефективно бореться з кацапами (Залужний, Буданов, Малюк) І не треба мене записувати до прихильників Зеленського і його партії. Мені більше до вподоби націонал-патріоти "Свободи", які і на Майдані були рушійною силою і на фронті воюють ще з 2014-ого. Але, по Малюку не все так однозначно. Я бачив його прес-конференцію, де він наїжджав на слідчого НАБУ Мегамедрасулова, буцімто його батько співробітничає з кацапами. Але ж там не Дагестан, а Узбекистан(якщо не помиляюсь). Тупо сфальсифікована справа. Його тон, як він це казав - мені дуже не сподобалося. Окрім того, тільки що дивився Яніну Соколову, котра каже, що в неї двоє знайомих (святих людей), на фірми яких робили безпідставні наїзди СБУ. Зовнішня політика СБУ - супер, а внутрішня - як і раніше, комерція. Зрозуміло, що у владі святих немає, в будь-якій. Тим не менше, є більше і менше зло. Жінка оце мене питає - "А як же Буданов, він же чесний!". На що я їй відповів - "Дивлячись на нашу владу в Полтаві, та ще й коли поспілкувався особисто, робиш один висновок - усі падлюки, в більшій чи меншій мірі" Не думаю, що в Києві інакше. Не маючи достатніх висхідних даних, можна висувати тільки різні гіпотези щодо причин розвитку подій, які можуть бути підтверджені чи спростовані часом. Що там задумав Зеленський - хтозна. Якщо замість Малюка буде Хмара - це один сценарій, а Поклад - зовсім інший. І не треба забувати, що є ще тиск на Зеленського від США і Малюк, який тиснув на детектива НАБУ, фальсифікуючи справу проти його батька - така собі історія. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 14:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:51 2 години тому, DmiVady сказав: З творчістю Ніни я був незнайомий ого! може й про цих не чули? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 15:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:19 (змінено) Чув, небагато, це гарний рівень, але я не фанат. Так буває. * дякую, що нагадали, закину в машину, відновлю рецептори Змінено В понеділок в 15:22 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:32 3 години тому, karbo сказав: Бо крайнє висока ступінь недовіри Результати крайнє високої ступені довіри до кацапів ми зараз спостерігаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 15:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:38 5 минут назад, vadimv сказал: Результати крайнє високої ступені довіри до кацапів ми зараз спостерігаємо Вибору не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 15:39 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:39 Тільки що, karbo сказав: Вибору не було А винуватий у поганому виборі все одно український виборець ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 15:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:40 Только что, vadimv сказал: А винуватий у поганому виборі все одно український виборець ) Народ всі вони з народу девізом якого: греби скільки можеш до чого лише руки дотягнуться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз