US7IGN Опубліковано: В понеділок в 21:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:48 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я вважаю, що якщо(раптом) Україна (керівництво та керівники керівництва) вирішить воювати по-справжньому, то критерії бронювання суттєво переглянуть. Бо якщо зараз є потреба, умовно, у 50-60 тисячах людей на місяць (цифра з довідника Стеля), і на досить тривалий період, щоб бодай частково вирівняти ситуацію на ЛБЗ, нинішніх заходів буде явно недостатньо. Тож якщо броня, то ще й до неї антидроновий захист треба 😉 Схоже кількість важливіша за якість, тим паче що завдання стримувати-виснажувати кацапів дешеве старе хворе м'ясо поки що успішно виконує 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В понеділок в 21:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:49 1 година тому, XL.pro сказав: Ви ж наче заброньований, ось і мені з бронюванням безпечніше буде пересуватися містом. Адресу проживання в лічку скиньте. Перевіримо вашу бронь. Країні потрібні здорові і потужні стрільці вос-100. А ви, наскільки я знаю, молодий і здоровий, не те що купа дідів в цій темі:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В понеділок в 22:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 22:09 (змінено) 25 хвилин тому, US7IGN сказав: Схоже кількість важливіша за якість, тим паче що завдання стримувати-виснажувати кацапів дешеве старе хворе м'ясо поки що успішно виконує Мабуть, так, але "успішно" - через день по селу ... при тому, що тільки пілоти за грудень відпрацювали: 106 859 уражених цілей, з них 33 019 уражень особового складу(показник зростає щомісяця). А є ще артилерія, авіація тощо. Ситуація з кількістю в нас, вже з кінця 23 року, нагадувала фіаско з особовим складом кацапів після Херсонської операції. А зараз, як розумію - в рази гірше. Кацапи зробили тоді свій хід: закрили дірки частиною непідготованих смертників, і за вигаданий час підготували більш-менш якесь військо. Вирівняли, а потім і переломили хід подій. А наші керманичі жували прутня до травня 24-го, а потім ще дожовували рік ... Я чекав, що "серйозно" буде ще восени 23, але коли глянув, як запрягають ... "з підарами пити - все загубити". Мабуть, все ж залишу цю тему військовим експертам, бо Діакс знов граблями по хребту дав) Він в мене не завжди спить 😉 Змінено В понеділок в 22:14 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 05:17 Поділитись Опубліковано: учора в 05:17 7 часов назад, Dmitriy_S сказал: Адресу проживання в лічку скиньте. Перевіримо вашу бронь. Країні потрібні здорові і потужні стрільці вос-100. А ви, наскільки я знаю, молодий і здоровий, не те що купа дідів в цій темі:))) А кота мы пошлем в разведку!☝️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 05:43 Поділитись Опубліковано: учора в 05:43 9 часов назад, DmiVady сказал: І смішні й небезпечні) "Это какой то позор!"(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:43 Поділитись Опубліковано: учора в 05:43 23 години тому, Бездомный сказав: вибір стояв з 1991 року - відчайдушне петляння Кравчука "між крапельками" - так звана кучмівська "багатовекторність" , е.т.с. тривало 31 рік Ну тобто до 2022 ці 30 років вже закінчилися і опції петляти ще 30 не було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:46 Поділитись Опубліковано: учора в 05:46 9 годин тому, sergio сказав: В поляків теж пальмова. Тіпа у них ті пальми є ) Вперше в Європі я побачив пальми у Словенії. Італія, Лазурне узбережжя, Іспанія - там пальми є )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:58 Поділитись Опубліковано: учора в 05:58 (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Ну тобто до 2022 ці 30 років вже закінчилися і опції петляти ще 30 не було ще раз - у 2022 відомий жидокацап , економіст михайло хазін ( сволота , але тямуща сволота ) стверджував , що відтягувати було вже неможливо - вікно для "поверненя України в лоно кацапії" лишилося вузьке - до циклічнорго падіння цін на нафту . Тобто у 2022 му кацапи вже твердо знали , що до циклічного падіння цін на нафту лишилися лічені роки . Змінено учора в 09:18 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:34 Поділитись Опубліковано: учора в 06:34 47 минут назад, vadimv сказал: Тіпа у них ті пальми є ) Вперше в Європі я побачив пальми у Словенії. Італія, Лазурне узбережжя, Іспанія - там пальми є )) В Албанії є. Навіть бананові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:41 Поділитись Опубліковано: учора в 06:41 55 хвилин тому, vadimv сказав: Тіпа у них ті пальми є ) Вперше в Європі я побачив пальми у Словенії. Італія, Лазурне узбережжя, Іспанія - там пальми є )) Пальмова олія популярніша за всі інші 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 06:43 Поділитись Опубліковано: учора в 06:43 8 годин тому, DmiVady сказав: але "успішно" - через день по селу ікспєрди ж рахують сотнями років до захоплення всієї країни... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:43 Поділитись Опубліковано: учора в 06:43 Гренландія повинна бути частиною Сполучених Штатів Америки, це позиція уряду США, — старший радник Трампа з питань політики Стівен Міллер 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 06:44 Поділитись Опубліковано: учора в 06:44 8 годин тому, DmiVady сказав: Я вважаю, що якщо(раптом) Україна (керівництво та керівники керівництва) вирішить воювати по-справжньому, то критерії бронювання суттєво переглянуть. Бо якщо зараз є потреба, умовно, у 50-60 тисячах людей на місяць (цифра з довідника Стеля), і на досить тривалий період, щоб бодай частково вирівняти ситуацію на ЛБЗ, нинішніх заходів буде явно недостатньо. Тож якщо броня, то ще й до неї антидроновий захист треба 😉 звісно що будуть відміняти броні. якщо наші слабоумні не соромляться на всю країну заявляти, що до війни потрібно готувати дітей, то чи думають вони про закінчення війни? ні. проект на знищення України. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:45 Поділитись Опубліковано: учора в 06:45 (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: В Албанії є. Навіть бананові. Якось переживаю за володарів недомобілів з недоприводом ) Цитата Снігопади та ожеледь на дорогах України! Негода охопила Київ, центральні та західні регіони. Замело хуртовинами міста і траси. З ночі працюють комунальники та снігоприбиральна техніка. Влада звертається до людей — без потреби не сідати за кермо та не паркувати авто попри дорогу, що може ускладнити розчистку вулиць. За вас, sergio, не переживаю - SX4 класно по снігу їздить )) Змінено учора в 06:47 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 07:03 Поділитись Опубліковано: учора в 07:03 12 годин тому, DmiVady сказав: Хз, корпораха після злиття як називалася в оригіналі? "Кожний"? По тексту та сенсам "Разом" природніше. Я таке зустрічав і не раз, коли перекладач трошки ще й літредактор. * але з вами згодні в дописах: "Старательно выписанный цифровой криптофашизм с лёгким налетом восторженной идиотии. Затянуто, и перевод кривоват своей литературной частью" © А я згоден з тим, що Сферу він тягнув як кота за ... ой, перепрошую! як вола за хвоста) Та справа ж не в самому перекладі назви, а в тому що зробили кальку з російського перекладу. Ніяк не позбавляється українці від синдрому меншого брата, копіюють у кацапів наче мавпи. І це ж не тільки література. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 07:04 Поділитись Опубліковано: учора в 07:04 20 хвилин тому, vadimv сказав: Гренландія повинна бути частиною Сполучених Штатів Америки, це позиція уряду США, — старший радник Трампа з питань політики Стівен Міллер з огляду на тренди саме час віджати Кубань та придністров'я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:07 Поділитись Опубліковано: учора в 07:07 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: зробили кальку з російського перекладу. Ніяк не позбавляється українці від синдрому меншого брата, копіюють у кацапів наче мавпи. Нахабна брехня, як завжди... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 07:11 Поділитись Опубліковано: учора в 07:11 гарно бігають ... що вони роблять в тцк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:14 Поділитись Опубліковано: учора в 07:14 (змінено) 55 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: гарно бігають ... що вони роблять в тцк Я нарешті зрозумів, навіщо бігун з дніпропетровська бігає щовечора. Та ще й до басейну. Тиса ж сама себе не перепливе... От тільки сумку із золотими злитками доведеться кинути - бо з нею бігати незручно, а плавати так взагалі... Змінено учора в 08:07 користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 07:26 Поділитись Опубліковано: учора в 07:26 21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Та справа ж не в самому перекладі назви, а в тому що зробили кальку з російського перекладу. Ніяк не позбавляється українці від синдрому меншого брата, копіюють у кацапів наче мавпи. І це ж не тільки література. Коли там до виборів готуватися? Що нові роботодавці кажуть?))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:28 Поділитись Опубліковано: учора в 07:28 (змінено) 3 хвилини тому, XL.pro сказав: нові роботодавці Нові роботодавці поставили на роботів. Біороботи у вигляді дірявих шкіряних мішків з ДНК їм вже не потрібні. 1 година тому, vadimv сказав: Ні у вигляді робочої сили, ні у вигляді споживачів, ні у вигляді домашніх тварин. Зараз в Україні обкатується модель їхнього тотального знищення. Далі буде... Змінено учора в 07:30 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 07:30 Поділитись Опубліковано: учора в 07:30 21 хвилину тому, vadimv сказав: Нахабна брехня, як завжди... Та брехня повна. Тільки чогось те, що я тут навкруги бачу, дуже схоже на маленьку Росію:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:30 Поділитись Опубліковано: учора в 07:30 14 минут назад, vadimv сказал: Я нарешті зрозумів, навіщо бігун з дніпропетровська бігає щовечора. Та ще й до басейну. Тиса ж сама себе не перепливе... От тільки сумку із золотими злитками доведеться кинути - бо з нею бігати незручно... Хто через Карпати йде той в багатоповерхівках тренується ходячи по сходах з рюкзаком В ньому злитки зручніше нести. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:33 Поділитись Опубліковано: учора в 07:33 (змінено) 32 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тільки чогось те, що я тут навкруги бачу, дуже схоже на маленьку Росію:) Ну так Гоа теж схоже на маленьку Португалію, а у Іспанії (особливо у Андалусії) все дуже схоже на Мароко, навіть музика і мова. Конкіста, окупація і колонізація з асиміляцією безслідно не проходять. Змінено учора в 08:03 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:35 Поділитись Опубліковано: учора в 07:35 4 хвилини тому, sergio сказав: з рюкзаком В ньому злитки зручніше нести. Невже ніхто не здогадався класти їх у розгрузку замість бронепластин? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз