karbo Опубліковано: учора в 18:31 Поділитись Опубліковано: учора в 18:31 Для перевірки та затримання достатньо підозри офіцера айс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 19:08 Поділитись Опубліковано: учора в 19:08 (змінено) Чиказький рагуль забув згадати, що в ICE набирали людей по тому ж принципу і з такого ж контингенту, як і в наше ТЦК:) А оце вбивство - то наслідки такої кадрової політики. Думаю, в Україні теж до цього дійде, якщо перемир'ям не підпишуть найближчим часом. Змінено 23 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 19:36 Поділитись Опубліковано: учора в 19:36 58 минут назад, US7IGN сказал: мабуть чатгпт про нього нічого не знає але я його в одному кіно бачив В нете полно цитат из фильма , цитируют всё , но не обнаружил слов Эльзы :" Я сегодня молилась. В нашем городе уже давно никто не умеет молиться , потому что не знают кому. Я теперь знаю." В самом начале фильма сюжет с рыбаками - знаково . Меч у Ланцелота в виде креста . Когда оружейники достают меч Ланцелоту появляется женщина с младенцем, как рождение Христово. Это те знаки , которые вспомнил. Вот и решение вопроса , как изничтожить зло -дракона . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 19:47 Поділитись Опубліковано: учора в 19:47 іпать злочинця застрелили www.cnn.com/us/live-news/minneapolis-ice-shooting-immigration-crackdown-01-09-26?post-id=cmk760agg00003b60fu6uiwdg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 57 минут назад, Dmitriy_S сказал: Чиказький рагуль забув згадати, що в ICE набирали людей по тому ж принципу і з такого ж контингенту, як і в наше ТЦК:) В оце вбивство - то наслідки такої кадрової політики. Думаю, в Україні теж до цього дійде, якщо перемир'ям не підпишуть найближчим часом. Да ведь Америка - показательная демократия. Вернее показатель того , что вся эта демократия может в один момент превратиться в деспотию и тиранию . Разве не пример Украина? Разве такое не произойдет , в час икс , в той же Европе . Ведь было так всегда . .но вы предлагаете опять те же грабли. Змінено 23 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Чиказький рагуль (с) 😆🤣 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 години тому, MaxS сказав: ну добре, якщо тебе влаштовує що будь який поц одягнений в мілітарі (хоч рибнагляд, хоч контролер в трамваї) може тебе застрелити, це твоє право. Якого хріна вони лізли до цивілів без поліції? Мабуть хотіли дізнатися, які вони американці: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 години тому, karbo сказав: У них повне право перевіряти кожного хто знаходиться на території США незалежно від раси, віку статі Весело у вас там ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Весело у вас там ) Навпаки прочитайте. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 1 година тому, рыбак сказав: В нете полно цитат из фильма , цитируют всё , но не обнаружил слов Эльзы :" Я сегодня молилась. В нашем городе уже давно никто не умеет молиться , потому что не знают кому. Я теперь знаю." В самом начале фильма сюжет с рыбаками - знаково . Меч у Ланцелота в виде креста . Когда оружейники достают меч Ланцелоту появляется женщина с младенцем, как рождение Христово. Это те знаки , которые вспомнил. Вот и решение вопроса , как изничтожить зло -дракона . И что, получилось изничтожить? Или как обычно? Змінено 23 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 38 хвилин тому, рыбак сказав: вся эта демократия может в один момент превратиться в деспотию и тиранию В демократуру и диктаторию ) Змінено 23 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 12 хвилин тому, sergio сказав: Навпаки прочитайте. 😺 Та то ясно, що POLICE ) Неясно тільки, куди POL від ICE відвалилося )) Мабуть то кастровані ецилопи, тому й шмаляють баб направо і наліво... Make war, not love... Змінено 23 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, vadimv сказав: Мабуть то кастровані ецилопи, тому й шмаляють баб направо і наліво... тут дуже не вистачає авторитетної думки самі знаєте кого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 6 годин тому, US7IGN сказав: ні, про тих американців які думають що купили пістолет, ходять в клуб і вважають себе захищеними. але яких дуже швидко перестріляє такий як той що вбив дівчину. мабуть ми різні відео дивилися. в тому про яке я - айсівець стріляв прямо в жіночку, яка намагалася його об'їхати. якби там був поліцейський то ніхто би не стріляв. Tensions flare after deadly ICE shooting in Minneapolis edition.cnn.com/us/live-news/minneapolis-ice-shooting-immigration-crackdown-01-09-26 Я не читав думки "тих американців які думають що купили пістолет, ходять в клуб і вважають себе захищеними" тому це обговорювати не буду. Кіно за посиланням подивився(я його вже бачив), в мене екран 27" і покадрово видно непогано. Єдине, я не звернув уваги(бо для мене то було, і є нецікавим), що то стріляв не поліціянт, а як ви їх називаєте "айсівець". Тож правову оцінку цьому нехай дають ті, хто в цьому компетентний. Я звертав увагу тільки на технічну сторону тих пари секунд (відео обрізав), ну і я аматор, тож судження моє суб'єктивне: 4,55 сек - авто поїхало на стрільця, спрацював тригер на захист, стрілець потягнувся за зброєю; 5,2-5,32 сек (голова закриває, точно не скажу) - пістолет виведено на ціль і стабілізовано(досить непоганий таймінг) ціль контролюються, можна стріляти; а от далі ... 0,5 секунд затримка - ціла вічність, за яку можна було прицільно всадити 2-3 кулі, якщо рішення стріляти вже було прийнято; 5,85 сек перший постріл. Далі другий-третій постріли і стрілець вкладає пістолет в кобуру (правила поводження зі зброєю) а не додає (як зазвичай робить американська поліція) ще десяток "контрольних" пострілів. Прихований текст 1.mp4 Чому стрілець прийняв рішення таки стріляти - я не знаю: може не прочитав надпис "я вас об'їжджаю" на лобовому склі авто, може замість курсів читання думок ходив на стрільбище, а може зранку читав на нашому форумі тему жертв шлюбів та пройнявся лютою мізогінією ... тож трагедія сталася. Стрілець міг (з мого досвіду) усвідомлено скасувати рішення стріляти - часу вистачало. В мене більш додати нема що. Нехай американці самі розбираються. * Поділіться краще як там Київ, світло-опалення тощо. Бо в газетах про суцільне страхіття пишуть ( Змінено 22 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому что то слишком много уделяете времени обсуждению гамерики с ICE...вы все случайно не ухилянты...тьфу ты нелегальные эмигранты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не читав думки "тих американців які думають що купили пістолет, ходять в клуб і вважають себе захищеними" тому це обговорювати не буду. Кіно за посиланням подивився(я його вже бачив), в мене екран 27" і покадрово видно непогано. Єдине, я не звернув уваги(бо для мене то було, і є нецікавим), що то стріляв не поліціянт, а як ви їх називаєте "айсівець". Тож правову оцінку цьому нехай дають ті, хто в цьому компетентний. Я звертав увагу тільки на технічну сторону тих пари секунд (відео обрізав), ну і я аматор, тож судження моє суб'єктивне: 4,55 сек - авто поїхало на стрільця, спрацював тригер на захист, стрілець потягнувся за зброєю; 5,2-5,32 сек (голова закриває, точно не скажу) - пістолет виведено на ціль і стабілізовано(досить непоганий таймінг) ціль контролюються, можна стріляти; а от далі ... 0,5 секунд затримка - ціла вічність, за яку можна було прицільно всадити 2-3 кулі, якщо рішення стріляти вже було прийнято; 5,85 сек перший постріл. Далі другий-третій постріли і стрілець вкладає пістолет в кобуру (правила поводження зі зброєю) а не додає (як зазвичай робить американська поліція) ще десяток "контрольних" пострілів. Показати вміст 1.mp4 2 \u041c\u0411 · 0 завантажень Чому стрілець прийняв рішення таки стріляти - я не знаю: може не прочитав надпис "я вас об'їжджаю" на лобовому склі авто, може замість курсів читання думок ходив на стрільбище, а може зранку читав на нашому форумі тему жертв шлюбів та пройнявся лютою мізогінією ... тож трагедія сталася. Стрілець міг (з мого досвіду) усвідомлено скасувати рішення стріляти - часу вистачало. В мене більш додати нема що. Нехай американці самі розбираються. Ніхто не заперечує що він гарно і вміло стріляв, питання чому і навіщо він це зробив. Ви б стали перед тією машиною? Стріляли би в голову тій тупій пізді в тій ситуації? Треба ще Стар трек передивитися... www.instagram.com/reel/DTLLrY4DrtC/?igsh=MTY0YnJ1bmVpYWZyYg== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 20 хвилин тому, DmiVady сказав: Поділіться краще як там Київ, світло-опалення тощо. Бо в газетах про суцільне страхіття пишуть ( Так це у кого як. У мене все є. Зранку трохи води та опалення не було тільки, але я то проспав ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Ніхто не заперечує що він гарно і вміло стріляв, питання чому і навіщо він це зробив. Не знаю, я вже написав: він усвідомлено міг зупинитись і не стріляти. Бо видно навичку, і часу вистачало, це моє суб'ективне судження. Я тільки для цього свій аматорський розбір по секундах і зробив. 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви б стали перед тією машиною? Я не айтівець, ні. 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Стріляли би в голову тій тупій пізді в тій ситуації? Хз, мабуть, відплигнув би. А от якби під ранішню каву прочитав тему наших піхвостраждальців - хто зна 😁))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: В демократуру и диктаторию ) В последнее время ты или постарел или сильно устал . Ведь еще какой-то год или два назад ты мог сутками спорить безответно с уже давно умершими форумчанами . А сегодня ты даже трети постов опубликованных за день не смог прокомментить. Я уже переживаю за твое здоровье , может тебе побегать стоит в промежутках между твоими умственными упражнениями на форуме , которыми ты нас развлекаешь. Береги себя . .ты , кстати , мои цитаты проверял, там нет грамотических ошибок ? Змінено 21 година тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому В 08.01.2026 в 06:50, XL.pro сказал: У мене подруга живе в Тулузі. Вийшла заміж, отримала щось на зразок грін карти. Вона бачить відношення місцевих до білих і негрів. Останніх французам ну дуже шкода. Був я у той Тулузі... Десь років 20 тому... Вже в ті часи мене здивував історичний центр з чисельними кальянними та кафе з шаурмою. Ще на центральний площі був Макдональдс в дуже історичному будинку, мабуть найкраща будівля Макдональдса що я бачив... Ще здивувала манера парковки коли автівка бамперами розпихувала авто шо були поряд, все заради аби вивільнити 5 см місця... в Києві за таке в ті часи вбили би ))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому В 08.01.2026 в 22:05, karbo сказал: Просто указую на недоліки суспільства тре дивитися правді в очі: хєрньою займаєтесь... як втім і всі тут... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 22 часа назад, XL.pro сказал: хоче тут жити та він так хоче як отой в окулярах з цього кіно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 50 хвилин тому, Tochkin сказав: та він так хоче як отой в окулярах з цього кіно У нього немає вибору. Працездатний вік закінчується. Донька працює по дну ринка (на рівні з u4u-шниками). Життя в США дороге, щоб не ставати тягарем, як варіант повернутися в Україну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 8 годин тому, DmiVady сказав: Я не айтівець, ні. Айтівець там би взагалі не опинився. Цитата Если кто-нибудь будет ждать меня, вооружившись мощной винтовкой с оптическим прицелом, то меня просто там не окажется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз