Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Чиказький рагуль забув згадати, що в ICE набирали людей по тому ж принципу і з такого ж контингенту, як і в наше ТЦК:)

А оце вбивство - то наслідки такої кадрової політики. Думаю, в Україні теж до цього дійде, якщо перемир'ям не підпишуть найближчим часом.

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

58 минут назад, US7IGN сказал:

мабуть чатгпт про нього нічого не знає :lol:

але я його в одному кіно бачив :lol:

В нете полно цитат из фильма , цитируют всё , но не обнаружил слов Эльзы  :"  Я сегодня молилась. В нашем городе уже давно  никто  не умеет молиться  , потому что не знают кому. Я теперь знаю."

В самом начале фильма сюжет с рыбаками - знаково .  Меч у Ланцелота  в виде креста . Когда оружейники достают меч Ланцелоту  появляется женщина с младенцем, как рождение Христово.

Это те знаки , которые вспомнил.    Вот и решение  вопроса , как изничтожить  зло -дракона  .

Посилання на коментар

іпать злочинця застрелили :pozor:

www.cnn.com/us/live-news/minneapolis-ice-shooting-immigration-crackdown-01-09-26?post-id=cmk760agg00003b60fu6uiwdg

Посилання на коментар

57 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Чиказький рагуль забув згадати, що в ICE набирали людей по тому ж принципу і з такого ж контингенту, як і в наше ТЦК:)

В оце вбивство - то наслідки такої кадрової політики. Думаю, в Україні теж до цього дійде, якщо перемир'ям не підпишуть найближчим часом.

Да ведь Америка - показательная демократия.  Вернее показатель того , что вся эта демократия может в один момент  превратиться в деспотию и тиранию  . Разве не пример Украина?  Разве такое не произойдет  , в час икс , в той же Европе . Ведь было так всегда .

.но вы предлагаете опять те же грабли. 

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, MaxS сказав:

ну добре, якщо тебе влаштовує що будь який поц одягнений в мілітарі (хоч рибнагляд, хоч контролер в трамваї) може тебе застрелити, це твоє право. Якого хріна вони лізли до цивілів без поліції?

Мабуть хотіли дізнатися, які вони американці:

Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

У них повне право перевіряти кожного хто знаходиться на території США незалежно від раси, віку статі 

Весело у вас там )

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

В нете полно цитат из фильма , цитируют всё , но не обнаружил слов Эльзы  :"  Я сегодня молилась. В нашем городе уже давно  никто  не умеет молиться  , потому что не знают кому. Я теперь знаю."

В самом начале фильма сюжет с рыбаками - знаково .  Меч у Ланцелота  в виде креста . Когда оружейники достают меч Ланцелоту  появляется женщина с младенцем, как рождение Христово.

Это те знаки , которые вспомнил.    Вот и решение  вопроса , как изничтожить  зло -дракона  .

И что, получилось изничтожить? Или как обычно?

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

38 хвилин тому, рыбак сказав:

вся эта демократия может в один момент  превратиться в деспотию и тиранию

В демократуру и диктаторию )

• Сумно 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

Навпаки прочитайте. 😺

Та то ясно, що POLICE )

Неясно тільки, куди POL від ICE відвалилося ))

Мабуть то кастровані ецилопи, тому й шмаляють баб направо і наліво...

Make war, not love...

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Мабуть то кастровані ецилопи, тому й шмаляють баб направо і наліво...

тут дуже не вистачає авторитетної думки самі знаєте кого :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 годин тому, US7IGN сказав:

ні, про тих американців які думають що купили пістолет, ходять в клуб і вважають себе захищеними. але яких дуже швидко перестріляє такий як той що вбив дівчину.

мабуть ми різні відео дивилися. в тому про яке я - айсівець стріляв прямо в жіночку, яка намагалася його об'їхати.

якби там був поліцейський то ніхто би не стріляв.

Tensions flare after deadly ICE shooting in Minneapolis

edition.cnn.com/us/live-news/minneapolis-ice-shooting-immigration-crackdown-01-09-26

Я не читав думки "тих американців які думають що купили пістолет, ходять в клуб і вважають себе захищеними" тому це обговорювати не буду.

Кіно за посиланням подивився(я його вже бачив), в мене екран 27" і покадрово видно непогано. Єдине, я не звернув уваги(бо для мене то було, і є нецікавим), що то стріляв не поліціянт, а як ви їх називаєте "айсівець". Тож правову оцінку цьому нехай дають ті, хто в цьому компетентний.

Я звертав увагу тільки на технічну сторону тих пари секунд (відео обрізав), ну і я аматор, тож судження моє суб'єктивне:
4,55 сек - авто поїхало на стрільця, спрацював тригер на захист, стрілець потягнувся за зброєю; 5,2-5,32 сек (голова закриває, точно не скажу) - пістолет виведено на ціль і стабілізовано(досить непоганий таймінг) ціль контролюються, можна стріляти; а от далі ... 0,5 секунд затримка - ціла вічність, за яку можна було прицільно всадити 2-3 кулі, якщо рішення стріляти вже було прийнято; 5,85 сек перший постріл. Далі другий-третій постріли і стрілець вкладає пістолет в кобуру (правила поводження зі зброєю) а не додає (як зазвичай робить американська поліція) ще десяток "контрольних" пострілів.

Прихований текст

Чому стрілець прийняв рішення таки стріляти - я не знаю: може не прочитав надпис "я вас об'їжджаю" на лобовому склі авто, може замість курсів читання думок ходив на стрільбище, а може зранку читав на нашому форумі тему жертв шлюбів та пройнявся лютою мізогінією ... тож трагедія сталася. 

Стрілець міг (з мого досвіду) усвідомлено скасувати рішення стріляти - часу вистачало. 

В мене більш додати нема що. Нехай американці самі розбираються.

* Поділіться краще як там Київ, світло-опалення тощо. Бо в газетах про суцільне страхіття пишуть (

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

что то слишком много уделяете времени обсуждению гамерики с ICE...вы все случайно не ухилянты...тьфу ты нелегальные эмигранты?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не читав думки "тих американців які думають що купили пістолет, ходять в клуб і вважають себе захищеними" тому це обговорювати не буду.

Кіно за посиланням подивився(я його вже бачив), в мене екран 27" і покадрово видно непогано. Єдине, я не звернув уваги(бо для мене то було, і є нецікавим), що то стріляв не поліціянт, а як ви їх називаєте "айсівець". Тож правову оцінку цьому нехай дають ті, хто в цьому компетентний.

Я звертав увагу тільки на технічну сторону тих пари секунд (відео обрізав), ну і я аматор, тож судження моє суб'єктивне:
4,55 сек - авто поїхало на стрільця, спрацював тригер на захист, стрілець потягнувся за зброєю; 5,2-5,32 сек (голова закриває, точно не скажу) - пістолет виведено на ціль і стабілізовано(досить непоганий таймінг) ціль контролюються, можна стріляти; а от далі ... 0,5 секунд затримка - ціла вічність, за яку можна було прицільно всадити 2-3 кулі, якщо рішення стріляти вже було прийнято; 5,85 сек перший постріл. Далі другий-третій постріли і стрілець вкладає пістолет в кобуру (правила поводження зі зброєю) а не додає (як зазвичай робить американська поліція) ще десяток "контрольних" пострілів.

Чому стрілець прийняв рішення таки стріляти - я не знаю: може не прочитав надпис "я вас об'їжджаю" на лобовому склі авто, може замість курсів читання думок ходив на стрільбище, а може зранку читав на нашому форумі тему жертв шлюбів та пройнявся лютою мізогінією ... тож трагедія сталася. 

Стрілець міг (з мого досвіду) усвідомлено скасувати рішення стріляти - часу вистачало. 

В мене більш додати нема що. Нехай американці самі розбираються.

Ніхто не заперечує що він гарно і вміло стріляв, питання чому і навіщо він це зробив. Ви б стали перед тією машиною? Стріляли би в голову тій тупій пізді в тій ситуації?

Треба ще Стар трек передивитися...

www.instagram.com/reel/DTLLrY4DrtC/?igsh=MTY0YnJ1bmVpYWZyYg==

Посилання на коментар

20 хвилин тому, DmiVady сказав:

Поділіться краще як там Київ, світло-опалення тощо. Бо в газетах про суцільне страхіття пишуть (

Так це у кого як. У мене все є. Зранку трохи води та опалення не було тільки, але я то проспав )

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ніхто не заперечує що він гарно і вміло стріляв, питання чому і навіщо він це зробив. 

Не знаю, я вже написав: він усвідомлено міг зупинитись і не стріляти. Бо видно навичку, і часу вистачало, це моє суб'ективне судження. Я тільки для цього свій аматорський розбір по секундах і зробив. 

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ви б стали перед тією машиною? 

Я не айтівець, ні.

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Стріляли би в голову тій тупій пізді в тій ситуації?

Хз, мабуть, відплигнув би. А от якби під ранішню каву прочитав тему наших піхвостраждальців - хто зна 😁)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

В демократуру и диктаторию )

В последнее время ты или постарел или сильно устал . Ведь еще какой-то год или два назад ты мог сутками спорить безответно с уже давно умершими форумчанами . А сегодня   ты даже трети  постов опубликованных за день  не смог прокомментить.

Я уже переживаю за твое здоровье , может тебе побегать  стоит  в промежутках между твоими умственными упражнениями на форуме , которыми ты нас  развлекаешь.

Береги себя . 

.ты , кстати , мои цитаты проверял, там нет грамотических ошибок ?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

В 08.01.2026 в 06:50, XL.pro сказал:

У мене подруга живе в Тулузі. Вийшла заміж, отримала щось на зразок грін карти. Вона бачить відношення місцевих до білих і негрів. Останніх французам ну дуже шкода.

Був я у той Тулузі... Десь років 20 тому... Вже в ті часи мене здивував історичний центр з чисельними кальянними та кафе з шаурмою. Ще на центральний площі був Макдональдс в дуже історичному будинку, мабуть найкраща будівля Макдональдса що я бачив... Ще здивувала манера парковки коли автівка бамперами розпихувала авто шо були поряд, все заради аби вивільнити 5 см місця... в Києві за таке в ті часи вбили би )))))

• Хаха 2
Посилання на коментар

В 08.01.2026 в 22:05, karbo сказал:

Просто указую на недоліки суспільства

тре дивитися правді в очі: хєрньою займаєтесь... як втім і всі тут... 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

22 часа назад, XL.pro сказал:

хоче тут жити

та він так хоче як отой в окулярах з цього кіно :) 

• Дякую 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, Tochkin сказав:

та він так хоче як отой в окулярах з цього кіно :) 

У нього немає вибору. Працездатний вік закінчується. Донька працює по дну ринка (на рівні з u4u-шниками). Життя в США дороге, щоб не ставати тягарем, як варіант повернутися в Україну.

• Сумно 1
Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

Я не айтівець, ні.

Айтівець там би взагалі не опинився.

Цитата

Если кто-нибудь будет ждать меня, вооружившись мощной винтовкой с оптическим прицелом, то меня просто там не окажется.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...