Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, sergio сказав:

" Перестало хотеться.. "-термальная стадия простатита?! 😎

сифіліс?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

34 минуты назад, XL.pro сказал:

Особисто для мене мова займає не першочергове значення. Дуже часто хочеться підтрунити когось в мовосрачі.

Але жити в Україні і не знати української мови - сором.

Убивать людей - не "сором" , врать , красть , доносить , ненавидеть - не "сором" ?

А не знать украинского- сором ?

Вы о чем заботитесь ? 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

Убивать людей - не "сором" , врать , красть , доносить , ненавидеть - не "сором" ?

А не знать украинск - сором ?

Вы о чем заботитесь ? 

Так то людей, а не кацапів. 

Тебе, клоуна, послухати, так Давид згрішив, коли Голіафа вбив))))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 години тому, Бармалей сказав:

опять 25...я не собираюсь сдавать себя и свой язык в том числе рашке...тем более в угоду всяким идиотам и мошенникам...в отличии от Вас сдавшего им, судя по фонетике и построению фраз - русскоязычный вы человек)))

Ну, ок, продовжуємо товкти за льватолстого кацапською, вважат це Україною і сдаваца нє будєм!

Посилання на коментар

Кацапу-проповіднику

Вiд Iвана 15:13 

Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх.

Посилання на коментар

40 минут назад, US7IGN сказал:

мова безпосередньо впливає на те як людина мислить і усвідомлює себе і всесвіт. спробуйте.

представим что Вы правы (мы ведь знаем, что легко можно доказать и вбить в головы примитивных канибалов что пукающие коровы рушат озоновый слой Земли и человечество из-за них погибнет🤣)зачем мне нужно смотреть на мир по другому, если мой взгляд шире и прозрачней?...

мне кажется уже говорили о том, что получается, чем больше мовы тем меньше украинцев и украиномовных))) так что я как Бэтмен спасаю Украину🤣

Посилання на коментар

Ще кацапу-проповіднику 

Від Матвія 26:52

52 Тоді промовляє до нього Ісус: Сховай свого меча в його місце, бо всі, хто візьме меча, від меча і загинуть.

Посилання на коментар

45 минут назад, XL.pro сказал:

Особисто для мене мова займає не першочергове значення. Дуже часто хочеться підтрунити когось в мовосрачі.

Але жити в Україні і не знати української мови - сором.

согласен...и в тоже время переходить на мову в угоду всяких примитивных каннибалов, мошенников и подобного...сдавать язык историю культуры в угоду рашке и ее предводителям - это преступление

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

согласен...и в тоже время переходить на мову в угоду всяких примитивных каннибалов, мошенников и подобного...сдавать язык историю культуры в угоду рашке и ее предводителям - это преступление

це ж треба такий комплекс меншовартості мати :lol:

Посилання на коментар

40 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ти таке, як в українському селі не був. Там немає російської мови, від слова "зовсім". Вживають окремі російські слова, внаслідок багаторічної русифікації. І в Полтаві, в основному, розмовляли суржиком, а не російською. А зараз майже скрізь чую українську. Російською, хіба, що переселенці якісь розмовляють. На касі кажуть "Дякую!", а не "спасібо", як раніше. Молоді хлопці і дівчата, які приїхали з села і працюють зараз в Полтаві, розмовляють виключно українською. Це для них природньо, бо це їх рідна мова. 

А про "жизнєний опит" мені теща теж частенько нагадує, коли я тикаю носом в її неосвіченість.

в Полтаве (области) я в основном по селам много раз был и надеюсь после войны буду еще не одну сотню раз...так вот - не разу, никто про язык и слова не сказал и морду не скривил)))...зато интернет наводнен примитивными и тупыми каннибалами

Посилання на коментар

3 минуты назад, Бармалей сказал:

Ти давно вже здав своє перейшовши на російську 

• Лайк 1
Посилання на коментар

шановні ШІ експерти, а хтось пробував таку вправу як попросити створити документ, а потім критикувати його? як же воно гарно само себе їбе :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

47 минут назад, US7IGN сказал:

мова безпосередньо впливає на те як людина мислить і усвідомлює себе і всесвіт. спробуйте.

Чем больше такие как ты  , Бездомный и др.компания убеждают говорить на украинском , тем меньше есть желание с вами  " уСвідомлювать всесвіт" . 

" Продовжуйте , не зупиняйтесь".с.

Посилання на коментар

16 минут назад, ozor сказал:

Ну, ок, продовжуємо товкти за льватолстого кацапською, вважат це Україною і сдаваца нє будєм!

ну ок, продолжайте быть примитивным каннибалом...но рано или поздно это Вас и погубит

Посилання на коментар

14 минут назад, karbo сказал:

як хто свою душу поклав би за друзів своїх

когда покладете нам сообщите будь ласка)) посмотрим не пистун-фантаст ли Вы

Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

і, хто візьме меча, від меча і загинуть

в данном случае хто возьмет мову тот от нее и погибнет? так что ли🤣 ржунимагу...деды-канибалы уже совсем

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

в Полтаве (области) я в основном по селам много раз был и надеюсь после войны буду еще не одну сотню раз...так вот - не разу, никто про язык и слова не сказал и морду не скривил)))...зато интернет наводнен примитивными и тупыми каннибалами

Ну, так якою мовою там розмовляють? Де там "дома всє рускіє"? А то, що до тебе нормально відносились, так це тому, що, як каже Стерненко - "наша русофобія недостатня".

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
Посилання на коментар

когда покладете нам сообщите будь ласка)) посмотрим не пистун-фантаст ли Вы

Це Ісус Христос у євангелії говорить. Побалакай з ним 

Посилання на коментар

9 минут назад, US7IGN сказал:

це ж треба такий комплекс меншовартості мати :lol:

та да...бегать за людьми и пытаться чтоб они что то сделали в придуманное вами как бы благо, но если подумать то не очень

Посилання на коментар

в данном случае хто возьмет мову тот от нее и погибнет? так что ли🤣 ржунимагу...деды-канибалы уже совсем

При чому тут це? Ти є тим, що споживаєш. З тебе виходить те, чим ти наповнений. 

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Ну, так якою мовою там розмовляють? Де там "дома всє рускіє"? А то, що до тебе нормально відносились, так це тому, що, як каже Стерненко - "наша русофобія недостатня".

хватит смотреть туда, смотрите вокруг себя и делайте лучше и чище и красивей и безопасней...в рашке всегда положительные герои и в книгах и в фильмах гопники воры честные убийцы...

и эти люди мне запрещают в носу ковыряться! (с)🤣

жаль не поймете суть этого поста...

Посилання на коментар

44 минуты назад, US7IGN сказал:

сифіліс?

Не знаю. Особисто з Толстим не був знайомий. 😺

Посилання на коментар

Чому,в Індії друга державна мова англійська? Невже британці триста років були такі добрі до індусів? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, ks6 сказав:

Чому,в Індії друга державна мова англійська? Невже британці триста років були такі добрі до індусів? 

Може тому чому в Сингапурі перша?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...