Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, 7351 сказал:

причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги;

Хвантастика?

Каа это должно происходить ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, ks6 сказав:

Ну так государство не обеспечило тот самый достойный базовый минимум, что бы что-то требовать.

Тобто, ти не вважаєш себе частиною країни, від громадянства якої, до того, як на країну напали, ти не бажав відмовлятись і користувався всіма "ништяками", за які інші, в свій час, віддали життя та свободу?

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, ks6 сказал:

Ну так государство не обеспечило тот самый достойный базовый минимум, что бы что-то требовать.

Т.е вы считаете , что если государство обеспечило базовый уровень  , то  тогда имеет право требовать взамен вашу жизнь или жизнь вашего ребенка ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Каа это должно происходить ?

Приклад. Якщо ви в цивілізованій країні будете часто платити "кешем" до вас, полюбому, завітає поліція...

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Задача пропагандона викривляти реальність, от його і крутить як чорта від хреста :lol:

Порохоботи туплять: можна накидати жалоб на його агресивні пости, і тоді, згідно з правилами форуму, цей акаунт забанять років на двадцять) 
Можна пройтись за крайні пару місяців )

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Порохоботи туплять: можна накидати жалоб на його агресивні пости, і тоді, згідно з правилами форуму, цей акаунт забанять років на двадцять)

Це про "вінсолів"?

..........................................

(які ж рашапідори жалюгидні)

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

Приклад. Якщо ви в цивілізованій країні будете часто платити "кешем" до вас, полюбому, завітає поліція...

Извиняюсь за настойчивость , но я же не просил пример.

Ответьте пожалуйста на вопрос : как это должно происходить ?

"причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги;"

Посилання на коментар

1 минуту назад, 7351 сказал:

Тобто, ти не вважаєш себе частиною країни, від громадянства якої, до того, як на країну напали, ти не бажав відмовлятись і користувався всіма "ништяками", за які інші, в свій час, віддали життя та свободу?

Я никакими ништяками не пользовался, на биржи не стоял, за комуналку никогда задолженности не имел, ничего не мутил, не воровал, когда работал в белую, налоги за меня шли. Если ничего не изменится и доживу, то в 65 получу минимальную пенсию, на которую особо не расчитываю. Кстати ты вроде тоже не побежал виддаваты жыття. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Извиняюсь за настойчивость , но я же не просил пример.

Ответьте пожалуйста на вопрос : как это должно происходить ?

"причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги;"

Ви ж, наче, читати вмієте -- можете погугліти про життя в цивілізованих країнах...

Може і тут щось розкажете, якщо буде бажання.

Азам я не обучаю...

Посилання на коментар

8 минут назад, рыбак сказал:

Т.е вы считаете , что если государство обеспечило базовый уровень  , то  тогда имеет право требовать взамен вашу жизнь или жизнь вашего ребенка ?

Не жизнь. А принять участие в защите этого государства. Естественно риски погибнуть вырастают.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

Ви ж, наче, читати вмієте -- можете погугліти про життя в цивілізованих країнах...

Може і тут щось розкажете, якщо буде бажання.

Азам я не обучаю...

Т.е такое может происходить только в цивилизованных странах, так ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Я никакими ништяками не пользовался, на биржи не стоял, за комуналку никогда задолженности не имел, ничего не мутил, не воровал, когда работал в белую, налоги за меня шли. Если ничего не изменится и доживу, то в 65 получу минимальную пенсию, на которую особо не расчитываю. Кстати ты вроде тоже не побежал виддаваты жыття. 

Я вже отримую пенсію, 2 роки.

І так, віддавати життя не побіг -- спокійно, три рази, без повістки, був у ТЦК ще в березні-квітні 2022 року, показавши всі необхідні документи.

І з Києва я не тікав за кордон у лютому 2022-гого, і з військового обліку не знімався у 2014 році, як "вінсоли".

Тобто, ні в 2014 від воєнкоматів, ні в 2022 від ТЦК не ховався, як багато хто.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Задача пропагандона викривляти реальність, от його і крутить як чорта від хреста :lol:

2 години тому, 7351 сказав:

Саме так --  рашапропагандони у цій темі цим і займаються.

Майже завжди вкиди дези від них без посилання на джерело...

І їх не тільки "крутить як чорта від хреста" -- в них пердаки рве від ненавісті до України та українців...

Лорд Хо-Хо. Нацистський пропагандист, теж зачарував британців радіопередачами з Німеччини, дотепний і веселий шопіздец.

www.bbc.com/ukrainian/articles/cp876nez4j4o.amp

Посилання на коментар

4 минуты назад, ks6 сказал:

Не жизнь. А принять участие в защите этого государства. Естественно риски погибнуть вырастают.

Иногда государство называют отчизной ( батьківщиною ). Представьте себе отца или мать  которые говорит сыну : я дал тебе возможность достойно жить , и теперь ты должен пойти меня защищать .

Что вы скажете про этих матерей и отцов ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Т.е такое может происходить только в цивилизованных странах, так ?

Дайте ваше визначення "цивілізована країна" з прикладами -- інакше ні про що розмовляти.

Посилання на коментар

2 минуты назад, 7351 сказал:

Я вже отримую пенсію, 2 роки.

І так, віддавати життя не побіг -- спокійно, три рази, без повістки, був у ТЦК ще в березні-квітні 2022 року, показавши всі необхідні документи.

І з Києва я не тікав за кордон у лютому 2022-гого, і з військового обліку не знімався у 2014 році, як "вінсоли".

Тобто, ні в 2014 від воєнкоматів, ні в 2022 від ТЦК не ховався, як багато хто.

Я тоже никуда не уехал, данные в резерве обновил вовремя. И чего?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Иногда государство называют отчизной ( батьківщиною ). Представьте себе отца или мать  которые говорит сыну : я дал тебе возможность достойно жить , и теперь ты должен пойти меня защищать .

Что вы скажете про этих матерей и отцов ?

Не розумію сина, якому потрібно це казати -- в нього не було батьків, тільки біологічні...

Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

Дайте ваше визначення "цивілізована країна" з прикладами -- інакше ні про що розмовляти.

Меня устроит то определение , которое устроит вас.

Не столь важно

Посилання на коментар

Только что, 7351 сказал:

Не розумію сина, якому потрібно це казати -- в нього не було батьків, тільки біологічні...

А мать и отца ?

Посилання на коментар

Тільки що, ks6 сказав:

Я тоже никуда не уехал, данные в резерве обновил вовремя. И чего?

Це питання до мене?

Де посилання на мою претензію саме до вас з цього приводу?

Посилання на коментар

що там  за зашквар у зеленої незламної потужністі по розкладу? бо нема часу новини читати, але бачу підвищену активність агресивно налаштанованих  провладних дописувачів. 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

image.thumb.png.e9354838c5464634c4360ce786edb875.png

Як повідомляє Politico, протягом другого терміну Трампа європейські країни, включно з тими, що не входять до ЄС, наприклад Велика Британія та Норвегія, активно координувалися у рамках неформальної групи, що вже працює без участі США — "коаліції охочих".

Радники з національної безпеки 35 держав підтримують постійний контакт, зустрічаються онлайн та особисто, а також обмінюються повідомленнями в неофіційних чатах.

За словами людей, знайомих з роботою цієї групи, довіра між її членами висока, і вони шукають багатосторонні рішення у ситуації, коли дії Трампа часто створюють проблеми для союзників.

www.bbc.com/ukrainian/articles/c4gvj63dd7vo?xtor=AL-73-[partner]-[ukr]-[headline]-[ukrainian]-[bizdev]-[isapi]

Посилання на коментар

3 минуты назад, MaxS сказал:

що там  за зашквар у зеленої незламної потужністі по розкладу? бо нема часу новини читати, але бачу підвищену активність агресивно налаштанованих  провладних дописувачів. 

Против Баканова дело возбудили

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...