akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому ну як там в Києві? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 14 годин тому, Vinsol2009 сказав: Прямая речь Кравца: "Я принял для себя решение, что в ВР не иду и отказываюсь от мандата депутата. Так как считаю, что во время войны во власти должны быть профессиональные люди с опытом. Сейчас понимаю, что моего опыта недостаточно, чтобы сейчас во время войны быть народным избранником". Гроші ***ити досвіду вистачало. Понабирали непотріб по об'явах. тобто далі тцк-влк-...? хоча по закону повинен мати актуальні дані вже. та 100% списаний)) Змінено 5 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, Александр Аврамчук сказал: що за бред. і посилання треба давати на джерело. бо попахує черговим вкидом чорним піаром. Одним нравится черный пиар, другим - коричневый , а третьим ,- зеленый . свобода 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) в общим все іде до того, що будемо ми як Тарас шевченко пасти ягнят в країні без індустрії хоча он Буданов каже що діло до звршення іде. Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 годин тому, vadimv сказав: Скоро підпишуть мирну угоду і пройдуть вибори – прямо з зали суду каже Юлія Тимошенко Цитата Ми на шляху до кардинального вирішення нашої війни, – Буданов на економічному форумі у Давосі. «Не можу сказати, що мир настане завтра. Якщо хтось так говорить – це точно неправда. Але для цього робиться багато зусиль. Ми рухаємось. Є стриманий оптимізм». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, akineo сказав: ну як там в Києві? вагінь! а що саме вас цікавить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 40 хвилин тому, рыбак сказав: .цивилизованное общество...:))))) Та да ) 2 години тому, рыбак сказав: мешок насколько нужно быть заносчивым и глупым писака Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) може на шашлики зберемся форумом? я знаю, у кого є басейн. вхід - 10 кг міді ? Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, akineo сказал: А Арестович что говорит по этому поводу ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: А Арестович что говорит по этому поводу ? забув що такий є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 часов назад, sergio сказал: Саме так. В нас в день три години тільки світло буде. На Київ качають. То де ж воно? Вчора 16 годин не було, сьогодні вже 12.☹️ Змінено 4 години тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 годин тому, sergio сказав: На Київ качають Київ сьогодні в ауті весь день. то куди качають?) напевно в уяві лідора все виглядало якось по іншому Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 часа назад, Александр Аврамчук сказал: такі ж шанси туди увійти і у тебе :-) в усіх шанси однакові. Ахаха З цим треба народитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, akineo сказал: Київ сьогодні в ауті весь день. то куди качають?) напевно в уяві лідора все виглядало якось по іншому ".XL.pro ответил в разделе Война Саме зараз час грає на стороні України: 1. Нафта падає в ціні 2. Наносяться он удари по НПЗ Це все дуже зменшує доходи РФ. P.S." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, akineo сказав: Київ сьогодні в ауті весь день. то куди качають?) напевно в уяві лідора все виглядало якось по іншому за всіх не кажіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: ".XL.pro ответил в разделе Война Саме зараз час грає на стороні України: 1. Нафта падає в ціні 2. Наносяться он удари по НПЗ Це все дуже зменшує доходи РФ. P.S." У мене з'явився прес секретар))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 49 минут назад, ashim1990 сказал: То де ж воно? Вчора 16 годин не було, сьогодні вже 12.☹️ Значить на Європку продають. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 минут назад, XL.pro сказал: У мене з'явився прес секретар))) Если кто- то цитирует Льва Толстого, то это вовсе не обозначает что он у него пресс секретарь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, akineo сказал: може на шашлики зберемся форумом? я знаю, у кого є басейн. вхід - 10 кг міді ? Спочатку сніг почистите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, sergio сказал: Значить на Європку продають. 😏 Помню момент, писали об этом пару месяцев назад , как в Одесской обл. был прилет по подстанциям и в тот же время в Молдове исчезло электричество на сутки вродь.или больше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: То тільки в християнстві в основному. А коти буддизм поважають. А там карма. От гавкає там якийсь рейдер на котів, а карма за це і прилітає. Хотів щоб дочка стала юристом-міжнародником, а стала дешевою повією на трасі чи прибиральницею в Макдональдсі. Для котів карма працює завжди, скільки разів в цьому вже впевнювався. Треба лише трохи почекати:) Вас найєбалі на лекції з альтернативного буддизму) Діти у буддизмі за батьків, слава долі, не відповідають) "Істоти є власниками своїх дій, спадкоємцями своїх дій..." ну, якось так) Тож доведеться брати карму у свої лапи й намагатися начистити писок самостійно 😁 У первісному буддизмі немає жодної містики. (Я маю на увазі ранній практичний рівень, без "космічних спецефектів"). Там є логіка і розуміння того, як працює людська свідомість. Гаутама вчив лише те, що сам випробував на собі. А всю ту містичну піздоволосню на буддизм уже накрутили хитрі комерсанти, щоб заробляти на довірливих лохах. Так, не все зводиться до бабла, але частина цього реально про бабло;) *ну і звісно, я шуткую, а не починаю диспут з буддизму Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: Тож доведеться брати карму у свої лапи й намагатися начистити писок самостійно 😁 я б на це подивився))) хоча , наприклад, зустріч Бєздомного та Потрошителя виглядала б цікавіше😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, kkost сказав: я б на це подивився))) хоча , наприклад, зустріч Бєздомного та Потрошителя виглядала б цікавіше😁 я б продавав квитки на зустріч Вадима та сексі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому то теж було б цікаве)))) може влаштуємо тоталізатор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому А куда пропала официальная пропаганда , неужели таки кляузники на него донос накатали ? Сидишь вот в неведении , что там в мире делается , зрада или пэрэмога, ничего не известно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз