vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: бгг. так якщо завтра Ахметов мемуари напише, то в них теж не буде нічого ні про комендантську годину ні про патрулі ТЦК Я попередньо звірився з ШІ щодо цього питання ) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: а поліцію він тільки по телевізору побачить, бо в ролсройсах тонування гарне Та навіть в Хургаді якщо тонування гарне, то сміття на узбіччах майже не видно )) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: деякі Щоб не казати за всіх ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: ШІ — це лайно. Повне лайно! Він зішкребе все, що ми коли-небудь написали, а потім навіть не зможе достатньо швидко це розібрати, щоб дати нам правильну відповідь, весь час спалюючи світ, щоб збрехати нам. Ще й перекласти "свет" з кацапської адекватно не може ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: Я попередньо звірився з ШІ щодо цього питання ) а я якійсь серіал нудний дивився про другу світову в Англії, де одна з перших сцен - затримання якогось ТЦКашника місцевого, який за хабарі ухилянтів відпускав Але там кажуть трохи інше ставлення до правил www.instagram.com/reel/DTuoNlziMdw/?igsh=MTFnYTZ0M2Fpd2o4cw== Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 минут назад, vadimv сказал: Британію 1940-1944 років як країну, де не було комендантського часу, патрулів А куда ты с острова там денешься?? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, рыбак сказал: Т.е те все видео с людоловами то таки мосфильм? Часть , да. Часть когда выявляют случайно СЗЧника. Часть, когда выезжают, конкретно на задержание определенного дезертира и часть на оказавших физическое сопротивление по своей юридической неграмотности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, DimaF сказав: А куда ты с острова там денешься?? В общем непонятно, как они там обходились без комендантского часа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, vadimv сказал: В общем непонятно, как они там обходились без комендантского часа. Ну на сегодня у нас он тоже непонятно для чего. Ладно там прифронтовая зона, могут быть диверсанты, но в Киеве зачем он, тем более в таком виде?? Недавно родич ехал в такси в полночь, остановили и до утра сидел в обезьянннике вместе с таксистом.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: В общем непонятно, как они там обходились без комендантского часа. місцями був за потреби, але мабуть англіки завзято працювали ночами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 часа назад, Tochkin сказал: Фраза "обкласти куями" відкрилася з нової сторони.... 🙄 Ще оно ричати кожного ранку як ото лев чи тигр пропонують... Не читав/дивися новин більше тижня, а тут як подвився.... та да...ковид - начало новой эры формирования альтернативной реальности с помощью идиотов, сми и блохеров...скоро перейдет формирование под управление ИИ...нас ждут веселые времена...надеюсь мое поколение ставши дедами так же как и сейчас не будут на это вестись как современные деды 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 минут назад, ks6 сказал: Часть , да. Часть когда выявляют случайно СЗЧника. Часть, когда выезжают, конкретно на задержание определенного дезертира и часть на оказавших физическое сопротивление по своей юридической неграмотности. Откуда такие сведения. ? .абишонебуть.. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: Я тут слухав мемуари Гі де Ротшильда, так той описує Британію 1940-1944 років як країну, де не було комендантського часу, патрулів ТЦК і де поліція з'являлася лише на виклики до місць прильотів. До речі, ФАУ-1 описані як крилаті бомби зі звуком мотоцикла... Не зовсім на мотоцик подібне : Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, DimaF сказав: Секта свидетелей "Порох все украл"..... ...проти секти "святого Петра". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: Скоро ще й по руках струмом битиме ) І повідомлятиме куди треба... про спробу.. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Не зовсім на мотоцик подібне : а ви чули мотоцикли тих часів? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: І повідомлятиме куди треба... про спробу.. 😏 Воно й так повідомляє ) Варто бовкнути або написати щось типу "коврик для йоги" (в "приватних" (типу) повідомленнях) - тут же починає валитися реклама з Амазона і т.п. ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 хвилину тому, US7IGN сказав: ще один чувак, який заради хайпу уїбав собі по пальцю молотком і вихваляється цим Проблема в тому що таких мільйони і в них є свої прихильники.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, vadimv сказав: Военный преступник с опытом двух колониальных войн. от базуючись на ньому й бачив до чого йде... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 58 минут назад, ks6 сказал: А толку? Настоящих ухылянтив по сути никто не трогает. Не идешь на сотрудничество, ну иди с богом. Вас же никто не ищет? Все мои знакомые кто не собирался служить , относительно спокойно дальше живут без всяких броней отмазок. Раз года три назад позвонили с военкомата, попросили на следующий день явится. Я явился 😎 на назначенное время, а там воздушная трезвога на 3 часа в назначенное время, и я домой поехал. (в смысле то бы отмазка была) Потом на 2 месяца выключил телефон-потом больше не звонили. Помню, мне лет 20 назад пришла повестка из прокуратуры, явится на такое то число. Я весь такой на измене, вообще без понятия, с чем может быть связано. Короче прихожу в назначеное время, показываю повестку на проходной, а тот хер говорит, все выехали на место покушения на одного довольно крутого львовского бизнесмена. Короче сказал, что ещё пошлют повестку. Но так и не прислали. Что-то было я хз🤷♂️. Кое - какие мысли есть конечно, но то таке. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vbb сказав: Проблема в тому що таких мільйони і в них є свої прихильники.... це не проблема, а фіча, яку теж можна і потрібно використовувати. тільки жодних жалю чи моралі до бідних і тупих я сьогодні вже не витримав коли одна знайома почала жалітися на те до чого зеленьский господін ПеЖе довів - питаю нахєра ж вона за нього тоді голосувала і чого від актора очікувала? ось така я соціопатна потвора 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, vbb сказал: от базуючись на ньому й бачив до чого йде... У меня это 4-я война...вот поэтому мне близки его тезы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Раз года три назад позвонили с военкомата, попросили на следующий день явится. Я явился 😎 на назначенное время, а там воздушная трезвога на 3 часа в назначенное время, и я домой поехал. (в смысле то бы отмазка была) Потом на 2 месяца выключил телефон-потом больше не звонили. Помню, мне лет 20 назад пришла повестка из прокуратуры, явится на такое то число. Я весь такой на измене, вообще без понятия, с чем может быть связано. Короче прихожу в назначеное время, показываю повестку на проходной, а тот хер говорит, все выехали на место покушения на одного довольно крутого львовского бизнесмена. Короче сказал, что ещё пошлют повестку. Но так и не прислали. Что-то было я хз🤷♂️. Кое - какие мысли есть конечно, но то таке. 😏 то були теплі лампові паперові часи. ви ж думаєте навіщо всі ці дії та цифрові технології? до речі, всім раджу щодня перевірятися на всяк випадок, а то як в анекдоті - випадок може бути всяким asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, Вячеслав63 сказал: ...проти секти "святого Петра". Ну да, вам дебилам лучше сидеть под обстрелами без света, чем кататься по ЕС по безвизу.... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, sergio сказал: Бля, скоро не зможеш навіть написати що хочеш🤦♂️) Ибо нехyй! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, US7IGN сказал: бгг. так якщо завтра Ахметов мемуари напише, то в них теж не буде нічого ні про комендантську годину ні про патрулі ТЦК, а поліцію він тільки по телевізору побачить, бо в ролсройсах тонування гарне Это, по моему, в мемуарах секретаря Ватикана при Иоане Павле 2 описывается, как папа лично крышевал педофилию в католический церкви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, ks6 сказав: Часть , да. Часть когда выявляют случайно СЗЧника. Часть, когда выезжают, конкретно на задержание определенного дезертира и часть на оказавших физическое сопротивление по своей юридической неграмотности. а ще частина молодики - гопники від ГО примазавшись тупо заробляють 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз