Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

бгг. так якщо завтра Ахметов мемуари напише, то в них теж не буде нічого ні про комендантську годину ні про патрулі ТЦК

Я попередньо звірився з ШІ щодо цього питання ) 

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

а поліцію він тільки по телевізору побачить, бо в ролсройсах тонування гарне :lol:

Та навіть в Хургаді якщо тонування гарне, то сміття на узбіччах майже не видно ))

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

деякі :lol:

Щоб не казати за всіх )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

ШІ — це лайно. Повне лайно! Він зішкребе все, що ми коли-небудь написали, а потім навіть не зможе достатньо швидко це розібрати, щоб дати нам правильну відповідь, весь час спалюючи світ, щоб збрехати нам.

Ще й перекласти "свет" з кацапської адекватно не може )

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Я попередньо звірився з ШІ щодо цього питання ) 

а я якійсь серіал нудний дивився про другу світову в Англії, де одна з перших сцен - затримання якогось ТЦКашника місцевого, який за хабарі ухилянтів відпускав :lol:

Але там кажуть трохи інше ставлення до правил www.instagram.com/reel/DTuoNlziMdw/?igsh=MTFnYTZ0M2Fpd2o4cw==

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, vadimv сказал:

Британію 1940-1944 років як країну, де не було комендантського часу, патрулів

А куда ты с острова там денешься??

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Только что, рыбак сказал:

Т.е те все видео с людоловами то таки мосфильм?

Часть , да. Часть когда выявляют случайно СЗЧника. Часть, когда выезжают, конкретно на задержание определенного дезертира и часть на оказавших физическое сопротивление по своей юридической неграмотности.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, DimaF сказав:

А куда ты с острова там денешься??

В общем непонятно, как они там обходились без комендантского часа.

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Ну на сегодня у нас он тоже непонятно для чего.

Ладно там прифронтовая зона, могут быть диверсанты, но в Киеве зачем он, тем более в таком виде??

Недавно родич ехал в такси в полночь, остановили и до утра сидел в обезьянннике вместе с таксистом....

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

місцями був за потреби, але мабуть англіки завзято працювали ночами

Посилання на коментар

4 часа назад, Tochkin сказал:

Фраза "обкласти куями" відкрилася з нової сторони.... 🙄
Ще оно ричати кожного ранку як ото лев чи тигр пропонують... 

Не читав/дивися новин більше тижня, а тут як подвився....

та да...ковид - начало новой эры формирования альтернативной реальности с помощью идиотов, сми и блохеров...скоро перейдет формирование под управление ИИ...нас ждут веселые времена...надеюсь мое поколение ставши дедами так же как и сейчас не будут на это вестись как современные деды

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, ks6 сказал:

Часть , да. Часть когда выявляют случайно СЗЧника. Часть, когда выезжают, конкретно на задержание определенного дезертира и часть на оказавших физическое сопротивление по своей юридической неграмотности.

Откуда такие сведения. ?

.абишонебуть..

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Я тут слухав мемуари Гі де Ротшильда, так той описує Британію 1940-1944 років як країну, де не було комендантського часу, патрулів ТЦК і де поліція з'являлася лише на виклики до місць прильотів.

До речі, ФАУ-1 описані як крилаті бомби зі звуком мотоцикла...

Не зовсім на мотоцик подібне :

Посилання на коментар

3 години тому, DimaF сказав:

Секта свидетелей "Порох все украл".....

...проти секти "святого Петра".

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Скоро ще й по руках струмом битиме )

І повідомлятиме куди треба... про спробу.. 😏

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Не зовсім на мотоцик подібне :

а ви чули мотоцикли тих часів? :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

І повідомлятиме куди треба... про спробу.. 😏

Воно й так повідомляє ) Варто бовкнути або написати щось типу "коврик для йоги" (в "приватних" (типу) повідомленнях) - тут же починає валитися реклама з Амазона і т.п. )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
Посилання на коментар

51 хвилину тому, US7IGN сказав:

ще один чувак, який заради хайпу уїбав собі по пальцю молотком і вихваляється цим :lol:

Проблема в тому що таких мільйони і в них є свої прихильники....

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

Военный преступник с опытом двух колониальных войн.

от базуючись на ньому й бачив до чого йде...

• Лайк 1
Посилання на коментар

58 минут назад, ks6 сказал:

А толку? Настоящих ухылянтив по сути никто не трогает. Не идешь на сотрудничество, ну иди с богом. Вас же никто не ищет? Все мои знакомые кто не собирался служить , относительно спокойно дальше живут без всяких броней отмазок. 

Раз года три назад позвонили с военкомата, попросили на следующий день явится. Я явился 😎 на назначенное время, а там воздушная трезвога на 3 часа в назначенное время, и я домой поехал. (в смысле то бы отмазка была) Потом на 2 месяца выключил телефон-потом больше не звонили. 

Помню, мне лет 20 назад пришла повестка из прокуратуры, явится на такое то число. Я весь такой на измене, вообще без понятия, с чем может быть связано. Короче прихожу в назначеное время, показываю повестку на проходной, а тот хер говорит, все выехали на место покушения  на одного довольно крутого львовского бизнесмена. Короче сказал, что ещё пошлют повестку. Но так и не прислали. Что-то было я хз🤷‍♂️. Кое - какие мысли есть конечно, но то таке. 😏

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vbb сказав:

Проблема в тому що таких мільйони і в них є свої прихильники....

це не проблема, а фіча, яку теж можна і потрібно використовувати. тільки жодних жалю чи моралі до бідних і тупих :lol:

я сьогодні вже не витримав коли одна знайома почала жалітися на те до чого зеленьский господін ПеЖе довів - питаю нахєра ж вона за нього тоді голосувала і чого від актора очікувала? ось така я соціопатна потвора :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, vbb сказал:

от базуючись на ньому й бачив до чого йде...

У меня это 4-я война...вот поэтому мне близки его тезы...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Раз года три назад позвонили с военкомата, попросили на следующий день явится. Я явился 😎 на назначенное время, а там воздушная трезвога на 3 часа в назначенное время, и я домой поехал. (в смысле то бы отмазка была) Потом на 2 месяца выключил телефон-потом больше не звонили. 

Помню, мне лет 20 назад пришла повестка из прокуратуры, явится на такое то число. Я весь такой на измене, вообще без понятия, с чем может быть связано. Короче прихожу в назначеное время, показываю повестку на проходной, а тот хер говорит, все выехали на место покушения  на одного довольно крутого львовского бизнесмена. Короче сказал, что ещё пошлют повестку. Но так и не прислали. Что-то было я хз🤷‍♂️. Кое - какие мысли есть конечно, но то таке. 😏

то були теплі лампові паперові часи. ви ж думаєте навіщо всі ці дії та цифрові технології? до речі, всім раджу щодня перевірятися на всяк випадок, а то як в анекдоті - випадок може бути всяким :lol:

asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors

Посилання на коментар

16 минут назад, Вячеслав63 сказал:

...проти секти "святого Петра".

Ну да, вам дебилам лучше сидеть под обстрелами без света, чем кататься по ЕС по безвизу....

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Бля, скоро не зможеш навіть написати що хочеш🤦‍♂️

Ибо нехyй!

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

бгг. так якщо завтра Ахметов мемуари напише, то в них теж не буде нічого ні про комендантську годину ні про патрулі ТЦК, а поліцію він тільки по телевізору побачить, бо в ролсройсах тонування гарне :lol:

Это, по моему, в мемуарах секретаря Ватикана при Иоане Павле 2 описывается, как папа лично крышевал педофилию в католический церкви? 

Посилання на коментар

31 хвилину тому, ks6 сказав:

а ще частина молодики - гопники від ГО примазавшись тупо заробляють

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...