ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, DimaF сказал: Изначально вопрос о мобилизации в Дыре, какие там 4 миллиона?? Потрошитель же ответил, мобилизация на срочку от Дыры, а потом после срочки ищут контракт от региона с наибольшими выплатами. Малость конечно приукрасил по бабкам, но в целом близко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Потрошитель же ответил, мобилизация на срочку от Дыры, а потом после срочки ищут контракт от региона с наибольшими выплатами. Малость конечно приукрасил по бабкам, но в целом близко. срочка вона ж до 30 а не до 60-ти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, ks6 сказал: Потрошитель же ответил, мобилизация на срочку от Дыры, а потом после срочки ищут контракт от региона с наибольшими выплатами. Малость конечно приукрасил по бабкам, но в целом близко. Нет там такого. Те кто в Дыре, там и варятся, никто в Ханты Пердюйск не едет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому © Це знову Філл намалював) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, DimaF сказал: Нет там такого. Те кто в Дыре, там и варятся, никто в Ханты Пердюйск не едет. Да не суть в этом. Кому надо тот поедет. Вопрос что нет принудительной мобилизации как в 22-23. Понятно что кто-то под статью попал или еще какие проблемы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви з своїм сином в окопах? А чого на зарплату в ЗСУ жаліються? Могли б і безкоштовно захищати Батьківщину від окупантів і колаборантів:) Обов'язково всім бути в окопах? Чоловіки племінниць давно в окопах. Вони молоді, сильні, здорові. А комусь же треба і тил забезпечувати, бо тим, що в окопах чимось треба воювати. Бімби до дронів самі не надрукуються. Більше тони виробів з пластику , який треба купити за чималенькі гроші, вже на фронті. А вага одного виробу з пластику - десь 100 грам. А ви як допомагаєте ЗСУ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Обов'язково всім бути в окопах? Чоловіки племінниць давно в окопах. Вони молоді, сильні, здорові Круто. У моей жены племянницы мужа брат. И мой троюродный брат. Ну это почти что я. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, ks6 сказал: Да не суть в этом. Кому надо тот поедет. Вопрос что нет принудительной мобилизации как в 22-23. Понятно что кто-то под статью попал или еще какие проблемы. Эт понятно, но Потрошитель врет как дышит)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 хвилин тому, ks6 сказав: Круто. У моей жены племянницы мужа брат. И мой троюродный брат. Ну это почти что я. Вони теж на фронті? Ви як допомагаєте ЗСУ? Чи ви проти? Змінено 3 години тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Вони теж на фронті? Ви як допомагаєте ЗСУ? Чи ви проти? Не против. Допомагаю по возможности. Только это далеко не то , что на карте конкретно стоит твое здоровье или жизнь. Поэтому, имхо, если лично не воюю или мой сын, то заикаться о каком то патриотизме я просто не имею права. Это не конкретно Вам, а в целом. Помагайчиков дохрена, воевать некому. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 23 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Обов'язково всім бути в окопах? Чоловіки племінниць давно в окопах. Вони молоді, сильні, здорові. А комусь же треба і тил забезпечувати, бо тим, що в окопах чимось треба воювати. Бімби до дронів самі не надрукуються. Більше тони виробів з пластику , який треба купити за чималенькі гроші, вже на фронті. А вага одного виробу з пластику - десь 100 грам. А ви як допомагаєте ЗСУ? Я ніколи не допомагав ЗСУ, тільки конкретним людям, котрі там служили, своїм друзям і знайомим, і то до тієї пори поки не усвідомив до чого все йде і чому війна продовжується. І я про це тут написав тоді. 04.03.2024 в 09:31, Dmitriy_S сказав: Ухилянти - то нинішні герої, бо тільки вони здатні спасти країну від пройобу всього і вся. Тримайтеся! :)) Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і засилає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Змінено 3 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я ніколи не допомагав ЗСУ, тільки конкретним людям, котрі там служили, своїм друзям і знайомим, і то до тієї пори поки не усвідомив до чого все йде і чому війна продовжується. І я про це тут написав тоді. Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і залишає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Котам зрадофільство начебто і не притаманне. Чи є винятки? Спротив планам окупанта - то не шлях до самогубтства. А от бездіяльність - так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Вячеслав63 сказав: Котам зрадофільство начебто і не притаманне. Чи є винятки? Спротив планам окупанта - то не шлях до самогубтства. А от бездіяльність - так. Курчат по осені рахують:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, ks6 сказав: Не против. Допомагаю по возможности. Только это далеко не то , что на карте конкретно стоит твое здоровье или жизнь. Поэтому, имхо, если лично не воюю или мой сын, то заикаться о каком то патриотизме я просто не имею права. Это не конкретно Вам, а в целом. Помагайчиков дохрена, воевать некому. Я не згоден. Бо по вашій лозіці, ніхто, окрім тих хто в окопах, не має права говорити про патріотизм. А це далеко не так. І різним колаборантам треба відповідати на їх випади. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) "Гарантии США для Украины будут подписаны после войны, заявил Зеленский в Давосе. «Документ о гарантиях безопасности США для Украины готов, экземпляры есть у Украины и США. Президенты подпишут его по завершении войны, а затем ратифицируют Конгресс и Верховная Рада», – сказал он.".. ... Почему сейчас не записать в документе , что он вступает в силу сразу после окончания войны ? .или тут ключевое :".Президенты подпишут"... Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: Я ніколи не допомагав ЗСУ, тільки конкретним людям, котрі там служили, своїм друзям і знайомим, і то до тієї пори поки не усвідомив до чого все йде і чому війна продовжується. І я про це тут написав тоді. Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і засилає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Я рад,что дожил до двух вещей. До ***ения ермака и до того, что кто-то просто напишет вот такие слова. И за это его не забанят и к нему не приедет контора. Хотя насчет "не приедет"- то еще выждать нужно :) На всякий случай- Слава Украине, доначу прытуле и стерненку регулярно :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 47 минут назад, DimaF сказал: Те кто в Дыре, там и варятся, никто в Ханты Пердюйск не едет. Едут...только не совсем в Зажопинск Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 минуты назад, DimaF сказал: Эт понятно, но Потрошитель врет как дышит)) Нет. Он просто не говорит всей правды. "Судья не солгал, ибо судьи не лгут...он просто не скзал всей правды..."(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: Волонтерство в кінці четвертого року війни, коли окупаційна влада краде мільярдами, наживається на війні і засилає "двушечку на Москву" - це вірний шлях до самогубства. Значит я уже убился...ап стену...12 лет уже... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Dmitriy_S, US7IGN айм нит хелп! Точніше не я, а дитині треба) Коли буде час та натхнення, знайдіть на шару книжку англійською: How Propaganda Works, by Jason Stanley, бо "якабу" трошки прихуєло: www.yakaboo.ua/ua/how-propaganda-works.html?srsltid=AfmBOopAkQm3PmL4MKAPOeWKyheXhjLBeCjH9J_KKmHrCZoIr1TYou9h&utm_source=chatgpt.com Можна ще цю: Ten Arguments For Deleting Your Social Media Accounts Right Now Хоч, можливо таки у папері придбаю, ціна більш-менш, але донька поки що не знайомилась зі змістом, не сказала "треба". Дєвочка созрєла) "Пропаганду" і ще пару книг вже пройшла, має бажання йти далі) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Данило Терпило сказал: Я рад,что дожил до двух вещей. До ***ения ермака и до того, что кто-то просто напишет вот такие слова. И за это его не забанят и к нему не приедет контора. Хотя насчет "не приедет"- то еще выждать нужно На всякий случай- Слава Украине, доначу прытуле и стерненку регулярно :)) Так сейчас уже тяжко найти тех , кто майдан поддерживал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, Данило Терпило сказал: На всякий случай- Слава Украине, доначу прытуле и стерненку регулярно :)) Это сделало мне вечер!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Dmitriy_S, US7IGN айм нит хелп! Точніше не я, а дитині треба) Коли буде час та натхнення, знайдіть на шару книжку англійською: How Propaganda Works, by Jason Stanley, бо "якабу" трошки прихуєло: www.yakaboo.ua/ua/how-propaganda-works.html?srsltid=AfmBOopAkQm3PmL4MKAPOeWKyheXhjLBeCjH9J_KKmHrCZoIr1TYou9h&utm_source=chatgpt.com Можна ще цю: Ten Arguments For Deleting Your Social Media Accounts Right Now Хоч, можливо таки у папері придбаю, але донька поки що не знайомилась зі змістом. Дєвочка созрєла) "Пропаганду" і ще пару книг вже пройшла, має бажання йти далі) silverbronzo.wordpress.com/wp-content/uploads/2019/03/how-propaganda-works.pdf pdfroom.com/books/ten-arguments-for-deleting-your-social-media-accounts-right-now/avd94Ol85KD Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Dmitriy_S, US7IGN айм нит хелп! Точніше не я, а дитині треба) Коли буде час та натхнення, знайдіть на шару книжку англійською: How Propaganda Works, by Jason Stanley, бо "якабу" трошки прихуєло: www.yakaboo.ua/ua/how-propaganda-works.html?srsltid=AfmBOopAkQm3PmL4MKAPOeWKyheXhjLBeCjH9J_KKmHrCZoIr1TYou9h&utm_source=chatgpt.com Можна ще цю: Ten Arguments For Deleting Your Social Media Accounts Right Now Хоч, можливо таки у папері придбаю, ціна більш-менш, але донька поки що не знайомилась зі змістом, не сказала "треба". Дєвочка созрєла) "Пропаганду" і ще пару книг вже пройшла, має бажання йти далі) Нащо вам та пропаганда, я б ото краще вина випив (с) :))how-propaganda-works.pdf Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому До речі шукав тут свою одну цитату та не знайшов, це ще до 19-го року було. Але після вже хтось почав до чогось здогадуватись:)) 07.05.2020 в 13:00, allanek сказав: " вот оно чЁ, Михалыч"(с) Кажется, Кирилл говорил, что вся эта возня связана с вашим личным проектом. А нас используют в качестве лабораторных крыс. То вже був розвиток теми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз