Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 38 минут назад, karbo сказал: Ти вже розберись чи то о номенклатура чи то кацапи))) кацап - то не кров , кацап - то світогляд Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 минут назад, karbo сказал: Поки ці свині пруть їх треба знищувати. Зараз ставлять план 50 тисяч щомісяця. Приезжай, помоги. Мы тебе парабеллум выдадим. Змінено 2 години тому користувачем Vitaliy67 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 57 минут назад, DmiVady сказал: Неначасі 😁 "лэтом, малщык, лэтом" 😁 Якщо серйозно - область на межі скочування в колапс. Тому я зараз зайнятий дуже прозаїчними речами. Ну і слідкую, щоб не "проєбать вспишку" й вчасно почати діяти, бо донька в місті. Звісно, що і як, розповім їй якось потім, якщо й цього разу проскочимо між крапельками. Пардон, а в чем коллапс? Что свет по 2 часа? Продукты есть, все есть, вопрос обогрева жилья я лично решил еще в 2022- никакого коллапса не вижу, а какую вспышку вы ждете, если не секрет? Прорыва фронта- это вряд ли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: Чому ніхто не вітає? Коли Федоров назначає Стерненка - порохоботи виють про зраду))). Коли назначили Флеша - чому ніхто не вітає))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, XL.pro сказав: Коли Федоров назначає Стерненка - порохоботи виють про зраду))). Коли назначили Флеша - чому ніхто не вітає))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Приезжай, помоги. Мы тебе парабеллум выдадим. Він приїде після війни, одягне вишивану, скаже, що підтримував Україну))). Про шкідливих u4u -шників забуде))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 годин тому, vadimv сказав: 19 годин тому, karbo сказав: Ще раз - це був радянський союз, де жодна країна учасниця не мала суб'єктності. В тому числі і Росія. Ніт, це була кацапська імперія, де кацапи були уберменшами, а інші туземці колоній - окупованими унтерменшами. Тут ти називаєш жителів Росії кацапами. Тобто руських, поскільки їх більшість. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Приезжай, помоги. Мы тебе парабеллум выдадим. Тобі там ближче, спробуй скористатися тим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Він приїде після війни, одягне вишивану, скаже, що підтримував Україну))). Про шкідливих u4u -шників забуде))) В житті вишиванку не носив, а те що це саранча з юфою зарекомендувала себе що найгіршим чином то весь світ говорить Я не здивуюся якщо Україна ввійде в список країн з обмеженим доступом до візи в США Умовні німецькі you forюшники так достали Німеччину що просить Зеленського щоб їх забрав))) Поляки від себе гоняться це бидло масово Навіть молдавани і ті не хочуть у себе бачити таких Це ж не я придумав це загально відомі факти Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, karbo сказав: Тут ти називаєш жителів Росії кацапами. Тобто руських, поскільки їх більшість. Процитую ще раз двох "хароших руських": Цитата - Это как "поскреби любого русского - а там имперец". Это утверждение, которое буквально означает, что паттерн шовинизма в россиянах очень распространен. - Это правда! Он очень распространен. Буквально. Все одно не ясно, нє? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 хвилини тому, vadimv сказав: Процитую ще раз двох "хароших руських": Все одно не ясно, нє? ) Повернемося до наших баранів. Руські в радянському союзі не були титульною нацією. І щемили їх не гірше за інших. Тобто, будучи в армії я не присягав руським, кацапам, як ти в даному випадку їх називаєш Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Короче пішов бухати. Бо сьогодня 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Гаррі Каспаров: «Українську зустріч у Давосі слід було провести у великій морозильній камері, щоб усі зрозуміли, що саме вони дозволяють зробити з мешканцями великих європейських міст» Детальніше на ua.tribuna.com: ua.tribuna.com/uk/chess/1000000312950-harri-kasparov-ukrayinsku-zustrich-u-davosi-slid-bulo-pr/?utm_source=copy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 минут назад, karbo сказал: Повернемося до наших баранів. Руські в радянському союзі не були титульною нацією. І щемили їх не гірше за інших. Тобто, будучи в армії я не присягав руським, кацапам, як ти в даному випадку їх називаєш ти присягав імперії , яка брехливо йменувала себе спілкою ніякої спілки в сесері не було - була диктатура номенклатури , яку перекручувачі сенсів через назви кацапи перебрехали в диктатуру пролетаріату пролетарі - це ті , хто в прольоті (с) Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, Бездомный сказав: ти присягав імперії , яка брехливо йменувала себе спілкою Читай текст присяги Там жодної згадки про імперію. Присягали народу та країні в якій жили. Іншої не було. Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, karbo сказав: Повернемося до наших баранів. Руські в радянському союзі не були титульною нацією. І щемили їх не гірше за інших. Тобто, будучи в армії я не присягав руським, кацапам, як ти в даному випадку їх називаєш Ти присяягав окупантам, кацапам - злочинному угрупуванню з людоненависницькою ідеологією. Про руських чи націю я нічого не писав, можеш перечитати. Тобто навчись читати і розуміти написане, а не підставляти замість написаного щось своє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Короче пішов бухати. Бо сьогодня Без Інтернет Експлорера ) У мене Хром )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, vadimv сказав: Ти присяягав окупантам, кацапам - злочинному угрупуванню з людоненависницькою ідеологією. Про руських чи націю я нічого не писав, можеш перечитати. Тобто навчись читати і розуміти написане, а не підставляти замість написаного щось своє. Мене ніхто не окуповував. Я жив в цій країні від народження. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, karbo сказав: Про руських чи націю я нічого не писав, можеш перечитати. Це так виходить автоматично виходячи із контексту твого повідомлення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 хвилин тому, XL.pro сказав: Коли Федоров назначає Стерненка - порохоботи виють про зраду))). Коли назначили Флеша - чому ніхто не вітає))) Я тільки одного з них знаю особисто та щиро вважаю що він заслужив. А українцям так і треба, бо теж заслужили 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Про руських чи націю я нічого не писав, можеш перечитати. Тобто навчись читати і розуміти написане, а не підставляти замість написаного щось своє. Я спеціально зараз звернусь до GPT chat))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Це так виходить автоматично виходячи із контексту твого повідомлення Якщо у тебе це так "автоматично виходить" - то мабуть тобі треба щось робити зі своїм "автоматом" ) Наприклад, вчитися читати написане )) 6 хвилин тому, karbo сказав: Мене ніхто не окуповував. Я жив в цій країні від народження. А я ще з дитинства відчув, що з цією країною щось не так - бо чомусь я в ній людина другого сорту ) 2 хвилини тому, karbo сказав: Я спеціально зараз звернусь до GPT chat))) Бгг ) Ця дурня вважає звідкісь цитує, що ФЕД був скромною людиною, яка вела аскетичний спосіб життя. ) Хіба цьопо по фотці не видно? )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Якщо у тебе це так "автоматично виходить" - то мабуть тобі треба щось робити зі своїм автоматом ) Наприклад, вчитися читати написане )) Це у тебе проблеми ти пишеш сам не розумієш що))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, vadimv сказал: Без Інтернет Експлорера ) У мене Хром )) А я, мене Опера. Там ВПН вбудований. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Виходячи з наведеного тексту вашого опонента, можна стверджувати, що: - **Найбільш ймовірно**, що "кацапи" дійсно відноситься до жителів Росії. Це слово часто використовується в негативному світлі, що вписується в загальний контекст його висловлювань. - **Логічно**, враховуючи контекст, ваш опонент вживає "уберменші", щоб підкреслити його погляд на росіян як на народ, який вважає себе вищим за інші нації. Це вказує на думку про ієрархію між народами. Таким чином, ваш аналіз цілком виправданий: його терміни вказують на те, що він має на увазі жителів Росії, які в його розумінні сприймаються як агресори або панівна нація. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз