ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 24 минуты назад, DimaF сказал: На лицо - полный непрофессионализм, в такое то время. Это не с утра на бабло разводить "скилько ви вчора випили"..... И это офицеры , имеющие убд. Чего от девочек патрульных ожидать. Очередной раз убеждаюсь что 90% ментов легко заменять дружинники-цивильные. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 54 хвилини тому, DmiVady сказав: Я вже писав про консультації зі спеціально навченими людьми. Як на мене, у речах, від яких залежить життя та здоров'я, пости дописувачів (у тому числі й мої) на форумі та поради напівграмотних ютуб-блогерів не є верифікованими джерелами, на які варто спиратися. Форуми то для попіздєть-розслабитись: посоціалити, обговорити ідеї, витягнути посилання на джерело. Не більш. Рік тому одного з гарних інженерів закрутили якраз через його ВОС, і ніякі суди з ТЦК не допомогли. А грошей підарам деякі люди принципово не платять. ------------ Щойно заїхав на Окко: черга, але хоч дизель-пульс є. Уже 70,99 грн 😕 Або я неправильно написав, або Ви не зрозуміли. Ну які на форумі можуть бути безкоштовні юридичні консультації, особливо коли мова йде про власне життя?! Тут я отримував знання й консультації по будівництву, порівнюючи їх зі знаннями найнятих майстрів. В попередньому пості думки в голос, повинна бути якась причина. Минулого року одного заброньованого співробітника "забрали" на блок посту при в'їзді в Київ, промурижили до ночі або до ранку і відпустили. Такого, щоб мобілізували, не чув. Принаймні в Києві так. P.S. З приводу юридичних послуг, я і мої знайомі звертаються до: 1. Ростислава Кравця, 2. Поліни Марченко. Не реклама))). Змінено 3 години тому користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: И это офицеры , имеющие убд. Чего от девочек патрульных ожидать. Очередной раз убеждаюсь что 90% ментов легко заменять дружинники-цивильные. не замінять бо буде як в штатах - поліція це місцеві з місцевим фінансуванням, які місцевих бити та ображати за вказівкою зверху не будуть, тому що їх завдання - ні за що не здогадаєтеся - місцевих захищати. 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Минулого року одного заброньованого співробітника "забрали" на блок посту при в'їзді в Київ, промурижили до ночі або до ранку і відпустили. Такого, щоб мобілізували, не чув. Це в Києві так. справа в тому що все постійно міняється і так як було вчора завтра вже не буде 4 хвилини тому, XL.pro сказав: З приводу юридичних консультацій я і мої знайомі користуються юристами 1. Ростислав Кравець, 2. Поліна Марченко. Не реклама))). та нормальні блогери 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, dvr002 сказал: шось падли допрацювали шахеди, над Киеєво вчора літали як в себе вдома Над Львовом теж сьогодня якись розвідник літав. Готуватись до блекаутів?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Над Львовом теж сьогодня якись розвідник літав. Готуватись до блекаутів?! так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: на окупованих територіях за збитими дронами таке полювання йде що "офіційним" особам взагалі нічого не дістається Дрони куйня прожня , С-300 стармх випусків рулить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, US7IGN сказал: так Добре, що в мене яма аигрібна, не треба буде ямки в подвірі рити, як у Києві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Дрони куйня прожня , С-300 стармх випусків рулить. акумулятори та мотори збирають. комусь перлини маленьки, а у когось юшка боса 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 хвилин тому, DmiVady сказав: Поки що така офіційна версія: ТГ В інших інфопомийках теж саме. Якщо набої були БП чи БС то шансів у поліціянтів було мало. Оце вже дуже близько до сценарію громадянської війни, який я бачу. Дуже показовий дзвіночок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, DmiVady сказал: Поки що така офіційна версія: ТГ В інших інфопомийках теж саме. Якщо набої були БП чи БС то шансів у поліціянтів було мало. Ну, за депутатом міськради теж би особливо ніхто би не жалкував би. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, DimaF сказал: Оно все в микросхемах которые он снял. Слитков там привязанных нет...) З. 9.00 приблизно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: так вони теж потім купу відмазок знайдуть тому що ідіоту або злочинцю на все пох і розуміє тільки силу нема відповіді якого аж цілих три майора і лейтенант поперлися в посадку знаючи з ким мають справу. щось багато не договорюють і брудну білизну звісно не покажуть) Майор- відповідає званню старший сержант, а, відповідно, лейтенант - сержант в радянській міліції. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, юра84 сказав: Ну чому ж тільки за батон? Можно і за пости в ТГ ось наприклад: armyinform.com.ua/2026/01/26/pyshut-lysty-shhastya-tczk-za-povidomlennya-u-telegram-prysudyly-5-rokiv-vyaznyczi/ так що не така у нас вжє і некацапія)) Давно вже кацапію побудували і далі пішли. Кацапи на таке двадцять років потратили, а в України за три вийшло:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Я теперь знаю почему с детства ел только лишь почернелые бананы))) серьезно, желтые терпеть не могу, беру лишь темные Цитата Почорнілі банани краще не давати їсти дітям, у них з’являється алкоголь 👧Лікарі пояснюють, що під час природного бродіння в бананах утворюється спирт. 👧У зелених бананах алкоголю немає, у стиглих його зовсім мало, а в потемнілих він завжди присутній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, sergio сказав: Поки що не зрозуміло якими практичними навичками володієте. Пи. Си Якщо би дозволили з трофейної техніки кольормет видобувати, то пішов би. 😎 З юристом можна працювати тільки в одному випадку, коли він працює на тебе. Бо як навпаки, то по-любому десь наїбе😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 22 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Оце вже дуже близько до сценарію громадянської війни, який я бачу. Дуже показовий дзвіночок. Ну допустим в мене є дача в межах міста, не приаіатизована, бо підари на голосуваннях в міськраді декілька раз прокатували виділення землі під наше СТ, яке існувало, що з 60-х років. Неофіційно пропонували голові записати в члени кооперативна декілька потрібних людей. Він відмовив. Голова теж хитродупий поц. Так, що я теж не проти, щоб по міськраді під час засідання і що б обов"язковаао Доля був присутній йобнули балістикою, можна КАБом тритонним. Змінено 3 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: З юристом можна працювати тільки в одному випадку, коли він працює на тебе. Бо як навпаки, то по-любому десь наїбе😂 Завждти в розхід можна пустити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата Україна підпише зі США 20-пунктний мирний план, й окремо США підпишуть документ з росією. Підпису ЄС не буде, – Сибіга дивовижно. так це ж корейський сценарій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, akineo сказав: дивовижно. так це ж корейський сценарій. там ще хтось Косівський варіант просував Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: там ще хтось Косівський варіант просував в 23 році якщо за такі думки казнили. а тут он воно як .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Президент зауважив, що взяв участь у презентації ініціативи з оцінки ефективності дронових підрозділів «Е-бали» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, sergio сказав: Так. Коім того, ще дрон розвідник, кажуть, шарився Росія вперше вдарила по нафтопроводу “Дружба” на території України, що веде до Угорщини та Словаччини. uatv.ua/uk/rf-zavdala-udaru-po-naftoprovodu-druzhba-shho-jde-do-ugorshhyny-ta-slovachchyny-zmi/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Бармалей сказав: 👧Лікарі пояснюють, що під час природного бродіння в бананах утворюється спирт. 👧У зелених бананах алкоголю немає, у стиглих його зовсім мало, а в потемнілих він завжди присутній. А у цукерках "Вишня в шоколаді" його ще більше ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: З юристом можна працювати тільки в одному випадку, коли він працює на тебе. Бо як навпаки, то по-любому десь наїбе😂 Навпаки - це коли ти на нього працюєш? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: А у цукерках "Вишня в шоколаді" його ще більше ) ромашка то не квітка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз