Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата Українські користувачі Starlink вже зустріли тимчасові обмеження на прохання Міністерства оборони. Сергій «Флеш» пояснив, що ці заходи призначені для захисту військових і цивільних від ударних БПЛА. Обмеження будуть замінені на довгострокове рішення. Компанія SpaceX співпрацює з фахівцями Міноборони в цьому процесі. не поэтому ли тихо как то сегодня на шахеды Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 57 хвилин тому, sergio сказав: Сча пофиксю. 😎 😎 www.instagram.com/reel/DUGXlKtlQMe/?igsh=MWNsaml4MnU5bzA4eg== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 27 хвилин тому, Бармалей сказав: не поэтому ли тихо как то сегодня на шахеды чому вони не використовують ГЛОНАС? правильніше буде - що будуть робити наші, якщо у росіян буде своя система, проти якої не буде кому поскаржитись? Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 27 хвилин тому, Бармалей сказав: не поэтому ли тихо как то сегодня на шахеды дресирують населення. типу "бачите як добре коли нічого не прилітає, є світло і мир"? впевнений такі затишшя будуть все частішими Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, akineo сказав: чому вони не використовують ГЛОНАС? це як моя жінка - спочатку витратимо ваші гроші, потім свої Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, akineo сказал: дресирують населення. типу "бачите як добре коли нічого не прилітає, є світло і мир"? впевнений такі затишшя будуть все частішими Но кое кто уже поспешил сам себе медальку поцепить . И, как вариант : Завтра выдвинут некие условия , если не согласятся , то в последующие дни полетит с последствиями . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 хвилини тому, рыбак сказав: Но кое кто уже поспешил сам себе медальку поцепить . И, как вариант : Завтра выдвинут некие условия , если не согласятся , то в последующие дни полетит с последствиями . а як ще показати свою силу? все як у вуличній бійці. або як Трамп сказав -карт нема... прйимати на головухочете?ну, "ваш вибір" .. очікувати що "само пройде" - не пройде Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, akineo сказав: а як ще показати свою силу? все як у вуличній бійці. або як Трамп сказав -карт нема... прйимати на головухочете?ну, "ваш вибір" .. очікувати що "само пройде" - не пройде ще як мінімум 2млн ухилянтів з 6млн залишилося, і не сьогодні-завтра парашка загнеться. отже треба просто виграти війну на виснаження. це ж навіть блюду зрозуміло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, akineo сказал: а як ще показати свою силу? все як у вуличній бійці. або як Трамп сказав -карт нема... прйимати на головухочете?ну, "ваш вибір" .. Там же несколько бандитских группировок выясняют отношения , и у них одни и те же схемы : наезд, лох, кидалово и тд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, akineo сказал: чому вони не використовують ГЛОНАС? это не даст стабильной связи плюс нужного по объему обмена пакетов данных Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: ще як мінімум 2млн ухилянтів з 6млн залишилося, і не сьогодні-завтра парашка загнеться. отже треба просто виграти війну на виснаження. це ж навіть блюду зрозуміло +1.3 млн броньованих + з кожним днем деяким виповнюється 25 років нармальна Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому О, вечірня перемога) Цитата ⚡️Світло відновили в усіх областях України після ранкової аварії. Регіони повертаються до планових графіків, лінії та підстанції працюють у звичайному режимі. Ну, тепер чекаємо на зраду: дві партії мопедів, одна з Приморськ-Ахтарська, а друга з Курська, вилетіли о вісімнадцятій з «мирними намірами». Мабуть, скоро будуть листівки із закликами розкидувати. Ну а за ними... побачимо 🧘♂️ Вчора Синельникове так прасували, що знайомі годин десять із підвалу не виходили( Синоптики кажуть, що на тижні буде тепліше, але все одно мінус: Прихований текст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сучасні електротанки www.instagram.com/reel/DUFXPTfAhBx/?igsh=bWJhaGMxNmhzc3Zu 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 минут назад, US7IGN сказал: Сучасні електротанки www.instagram.com/reel/DUFXPTfAhBx/?igsh=bWJhaGMxNmhzc3Zu Чого він так репетує, як Вадим якому Сексініка Теслу впарила?! 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 минут назад, US7IGN сказал: Сучасні електротанки www.instagram.com/reel/DUFXPTfAhBx/?igsh=bWJhaGMxNmhzc3Zu Та електродрони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, XL.pro сказав: Щось кіт пропав, невже е/е досі не відновили))) Акумулятор малий. В мене він всього чесних 2.4 кВт, мені на пару суток хватає:) Ну це не главне, є запасні варіанти:) Пропав кот не того, скучно у вас тут:)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Акумулятор малий. В мене він всього чесних 2.4 кВт, мені на пару суток хватає:) Ну це не главне, є запасні варіанти:) Пропав кот не того, скучно у вас тут:)) Хвате:))) Своїм котячим суржиком)))) За вибори не питаю тому, що вони будуть))) Трамп бомбане Іран?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Viktor Leshyk · 2 дн. · Днями читав цікавий допис з переліком причин чому Петру Порошенку українці не довіряють. Привід достойний - досягнуто рекордних 77% недовіри. Там все розумно розкладено, а от моєї причини немає. Коли я слухаю Порошенка, у мене чітка асоціація з циганкою - ворожкою на базарі. Розумію, що бреше і на@обує, але потрібен час, щоб прояснити де і як. Постійне відчуття. От свіже від петьмана. Прочитайте. Не полінувався, пошукав дані про зиму 2014-2015 . І що? І де мінус 20-25: Середня температура повітря в Україні взимку 2014-2015 за типовою кліматичною картиною та по фактичних даних по містах була приблизно від −4 °C до −2 °C із сезонним коливанням між холодними і більш м’якими періодами. Лише протягом однієї доби локально метеостанція Інституту садівництва НААН зафіксувала хвилю холоду 6–8 січня до −19,8 °C. Це з усієї території України одна метеостанція на Черкащині. Але навіщо він бреше? Бо він — наперсточник по своїй суті. Памʼять у нього добра, а жахи про зиму 2014-2015 йому потрібні для виправдання вугільних оборудок на окупованому Донбасі з Медведчуком. Саме по цій статті "фінансування тероризму" і "держзрада" судять Петра. А він, сектантики, не гроші тирив (яких не було) а країну від "лютого морозу рятував".(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Акумулятор малий. В мене він всього чесних 2.4 кВт, мені на пару суток хватає:) Телефон підзаряджати? Щось ви надто економно підійшли до питання блекауту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Телефон підзаряджати? Щось ви надто економно підійшли до питання блекауту Та Кот тут взагалі не збирався зимувати:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Та Кот тут взагалі не збирався зимувати:) В мене тут вже очєрєдь з кийова стоїть, ще й возмущаються, чого це я не попіхвував в фатерлянд, таку гарну хату зря займаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 43 минуты назад, Dmitriy_S сказал: скучно у вас тут:)) t.me/c/1307866449/92643 Змінено 24 хвилини тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В мене тут вже очєрєдь з кийова стоїть, ще й возмущаються, чого це я не попіхвував в фатерлянд, таку гарну хату зря займаю Великий комбинатор не ответил. Он был подавлен утратой саквояжа. Сгорел волшебный мешок, в котором была индусская чалма, была афиша «Приехал жрец», был докторский халат, стетоскоп. Чего там только не было! — Вот, — вымолвил, наконец, Остап, — судьба играет человеком, а человек играет на трубе. Они побрели по улицам, бледные, разочарованные, отупевшие от горя. Их толкали прохожие, по они даже не огрызались. Паниковский, который поднял плечи еще во время неудачи в банке, так и не опускал их. Балаганов теребил свои красные кудри и огорченно вздыхал. Бендер шел позади всех, опустив голову и машинально мурлыча: «Кончен, кончен день забав, стреляй, мой маленький зуав». ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз